Beauty

BE Creative Make Up

27 mei 2013

be-creative-make-up-8
be-creative-make-up-1
Nederland is sinds kort een nieuw make-up merk rijker, namelijk BE Creative Make Up. De collectie bestaat uit 27 verschillende producten en veel hiervan zijn natuurlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vandaag laat ik enkele producten van dit merk aan jullie zien samen met meer informatie, foto’s, swatches, reviews en natuurlijk ook een make-up look waarin ik de producten heb gebruikt. Zo kunnen jullie gelijk alvast mijn nieuwe kapsel zien, want sinds kort ga ik als krullenbol door het leven :)

be-creative-make-up-4 be-creative-make-up-5
Photo perfecting primer 15ml, €14,99
Dit is één van die weinige gezichtsprimers die niet enorm siliconen-achtig aanvoelt, het lijkt meer op een luchtige lotion en hij smeert ook goed uit. A little goes a long way! Het zorgt ervoor dat mijn gezicht zachter aanvoelt en hierdoor de foundation makkelijker aanbrengt, ik er minder van nodig lijk te hebben en dat het de hele dag op zijn plek blijft.

be-creative-make-up-2 be-creative-make-up-3
Bronzer 002 Sunkiss 16g, €13,99
Deze bronzer is verkrijgbaar in 3 kleuren, waarvan ik de 2e heb. Het is een flink grote bronzer en de kleur is voor mij persoonlijk net iets te oranje/warm, maar de pigmentatie is voor mij zelf wel heel erg fijn. Ik heb namelijk een lichte huid en een minder gepigmenteerde bronzer is voor mij dus makkelijker op te bouwen zodat ik er niet direct als een clowntje uitzie ;) De glittertjes die ik in de verpakking zie lijken op het gezicht amper op te vallen. Voor mij persoonlijk een voordeel, want ik breng liever niet teveel glitter aan op mijn gezicht..

be-creative-make-up-6 be-creative-make-up-7
Mono Eyeshadow 039 Galaxy & 028 Aubergine 2,5g, €9,99
Er zijn in totaal 40 verschillende kleuren oogschaduw verkrijgbaar in het assortiment van BE Creative Make Up en ik heb deze zilvergrijze en auberginebruine kleur. Met oogschaduw ben ik altijd heel kieskeurig, want lang niet elke oogschaduw heeft een fijne pigmentatie en is daarnaast ook nog eens fijn in gebruik. Van bovenstaande kleuren kan ik in ieder geval zeggen dat de pigmentatie meer dan prima is èn dat ze ook nog eens prettig werken: niet te poederig en ze laten zich gemakkelijk blenden.

be-creative-make-up-9
Bij bovenstaande look maakte ik gebruik van de 4 producten die ik jullie in dit artikel liet zien. Ik vind het mooi hoe mijn gezicht zo ‘zacht’ uitziet, ik denk dat dit door de primer komt. De bronzer kan ik eenmaal op mijn gezicht aangebracht qua kleur beter hebben dan zo in de verpakking en op mijn hand leek en de oogschaduwkleuren laten zich leuk combineren.

Ik vind het heel erg tof dat er een nieuw merk in Nederland is dat een goede kwaliteit levert en een uitgebreid productassortiment bevat. Hiervoor hoef je trouwens niet te gaan zoeken naar verkooppunten, je kan er namelijk eenvoudig voor terecht bij ICI PARIS XL.

Heb jij al ervaring met dit nieuwe merk? Of ben je er nieuwsgierig naar geworden?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 28 mei 2013 at 23:06

  Mooi je haar! staat je goed die krullen.
  Ik had het merk net in de folder van ici zien staan. Thanx voor de revieuw, klinkt goed.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 mei 2013 at 20:20

  Wat een mooie producten, vooral de oogschaduw vond ik erg mooi. Ik ken het merk nog niet, maar ga zeker kijken als ik in de buurt ben.
  Je ziet er heel erg mooi uit, en je krullen zijn zo leuk, ze passen bij je. Kortom een geweldige look

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:34

   Dankjewel Linda, leuk om te horen! :)

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 27 mei 2013 at 23:21

  Mooie producten. Geweldige pigmentatie hebben de oogschaduws. Mooie look heb je trouwens gemaakt.
  Love,

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 27 mei 2013 at 21:54

  Ik ben erg benieuwd naar dit merk! Ga zeker eens kijken binnenkort!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 27 mei 2013 at 21:40

  Ziet er erg goed uit. Vooral die Aubergine mono lijkt toch wel heel erg goed van pigmentatie. Je nieuwe haar is tof, of had ik dat al gezegd ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:40

   Volgens mij wel, maar: dankjewel! ^^ Ben er ook echt heel erg blij mee!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 27 mei 2013 at 18:13

  Mooie producten! Ik vind de naam alleen erg goedkoop klinken.. Een beetje een Miss Sporty gevoel krijg ik erbij..

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 27 mei 2013 at 12:28

  Mooie look! En love the hair!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 27 mei 2013 at 12:22

  Dit merk is mij eigenlijk nog nooit opgevallen maar het ziet er erg goed uit! Vooral die oogschaduw mono’s vind ik erg mooi :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 27 mei 2013 at 11:26

  Het ziet er erg mooi en professioneel uit! Ik zag het laatst ook liggen toen ik bij de ICI Paris was en moet zeggen dat het gigantisch op mijn “koop klieren” werkt!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 27 mei 2013 at 11:20

  Jij maakt altijd prachtige neutrale looks, dit staat je ook weer geweldig! Net als je mooie nieuwe krullen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 mei 2013 at 10:58

  gorgeous look heb je er weer mee gemaakt :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:45

   Dankjewel voor je compliment! :D

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 27 mei 2013 at 09:29

  de oogschaduws zien er mooi uit, mooie look heb je weer gemaakt :)

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 27 mei 2013 at 08:06

  Ik kende dit make-up merk nog niet. Maar vind het zeker de moeite waard om te proberen! Ik vind het er strak en professioneel uit zien en de pigmentatie ziet er ook goed uit.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 27 mei 2013 at 07:49

  Het ziet er goed uit, en het staat je goed. Je nieuwe kapsel is mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:45

   Thanks! De krullen zijn wel wennen nog, maar ben er heel erg blij mee :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 mei 2013 at 00:31

  Wow klinkt goed! Ik ga het zeker een keer proberen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.