Fashion

C&A fashionshow zomercollectie & rooftop party

10 mei 2013

CA-fashionshow-rooftopparty-3
Vorige week donderdag was er een fashionshow van C&A waarbij ze de highlights uit de nieuwe zomercollectie lieten zien, bovenop het filiaal aan de Coolsingel. Hoe cool is dat?! Daarnaast was er ook nog eens een leuke rooftop party georganiseerd en het feestje werd pas helemaal compleet toen het zonnetje zich ook nog van haar beste kant liet zien. Gezellige mensen, lekkere cocktails en hapjes, een DJ, saxofonist èn zon.. Het was een heerlijke avond. Kijk mee naar meer informatie over de nieuwe zomercollectie en een paar leuke filmpjes van het event.  

CA-fashionshow-rooftopparty-1 CA-fashionshow-rooftopparty-4 CA-fashionshow-rooftopparty-2

De zomercollectie voor 2013 heeft als campagnenaam ‘Inspired by Summer & Life’ meegekregen. In de nieuwe Clockhouse Clip Art collectie zien we een streetstyle look die lekker nonchalant is, met blauwe en groene tinten en metallic finishes, violette en gele accenten en patchwork-achtige prints. Het vrouwelijke thema van Clockhouse met de naam Synthetic laat halftransparante kleding zien in sorbettinten met accenten in neonkleuren.

Bij de Yessica Pure lijn zien we exotische planten en etnische prints op de kleding die vooral kleurrijk te noemen is en de zomercollectie van Yessica is een combinatie van wit versierd met studs, Aztekenprinten en neon kleuraccenten. Qua badmode wordt er lekker veel gespeeld met vrolijke kleuren en prints en details zoals studs en edelstenen.

RTL Boulevard was ook aanwezig tijdens het event waarbij Maik de Boer aanwezige pers interviewde. Het item van 3 minuten kan je hier terugkijken. En.. ik ben hier enkele keren erg goed in beeld te zien. I’ve had my seconds of fame! ;)

CA-fashionshow-rooftopparty-6 CA-fashionshow-rooftopparty-5
Wist jij trouwens al dat je met een plussize maat ook goed kan slagen bij C&A? Niet alleen hebben ze kleding, lingerie en badmode die verkrijgbaar is t/m maat 56, ook zijn er veel leuke accessoires verkrijgbaar zoals strandtassen, zonnebrillen, shawls/sarongs, hoedjes en teenslippers. En dat allemaal voor wel heel erg fijne prijzen, iets waar C&A bekend om staat. Ik vind het heel erg leuk om te merken dat C&A weer helemaal terug komt, de nieuwe collectie is vrolijk, vrouwelijk en vooral zomers!

Klik hier voor een handig overzicht van meer leuke plussize (web)winkels.

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van C&A?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 mei 2013 at 19:54

  Da ziet er leuk uit!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 10 mei 2013 at 12:55

  Het ziet er zo leuk uit! Baalde echt dat ik niet kon :(

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 10 mei 2013 at 10:49

  Leuke foto’s!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 10 mei 2013 at 09:57

  Ziet er heel leuk uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 mei 2013 at 09:55

  zo gaaf :D ik wist hier al een hele tijd vanaf omdat ik zelf bij C&A werk XD echt leuk om het zo in beeld te zien!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 10 mei 2013 at 08:33

  Dat ziet er allemaal heel erg gezellig uit! Lekere vrolijke en fleurige outfits. De items die jij op de foto’s aan hebt staan je ook geweldig trouwens!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2013 at 10:22

   Thanks, leuk om te horen! ^^

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 mei 2013 at 07:52

  Wat leuk zo’n rooftop party! De kleding is best leuk. Ik was laatst bij V&D Event en hun kleding is ook best leuk. Het is ook een kwestie van even kijken en goed zoeken. Ze hebben zoveel, er moet vast iets bij zitten dat bij je past. En het is idd lekker betaalbaar! Kreeg je die set mee na het Event? Lekker zomers :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2013 at 10:22

   De accessoireset kregen we onder andere mee na het event inderdaad, heel leuk! :))

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 10 mei 2013 at 00:29

  Ziet er leuk uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.