Beauty

Een haarvrije zomer met Philips Lumea

2 mei 2013

Een haarvrije zomer met Philips Lumea
De lente is begonnen, we hebben al even mogen genieten van de eerste zonnestralen en voor je het weet gaat de zomer beginnen. Tijd om de pijnlijke waxsessies en het gehannes met scheerschuim en scheermesjes achterwege te laten en met de Philips Lumea aan de gang te gaan. Dit is een draadloos apparaat waarmee je thuis op je gemak jezelf kan ontharen op de IPL (Intense Pulsed Light) methode.

IPL zorgt er na een opbouwperiode voor dat de haarwortels in een rustfase worden gebracht waarna ze met een onderhoudsbeurt ééns in de 6-8 weken ook in rust worden gehouden. Zo vallen haartjes op natuurlijke wijze uit en wordt teruggroeien voorkomen. Oftewel: geen ingegroeide haren of stoppeltjes meer!

Een haarvrije zomer met Philips Lumea
Met de Philips Lumea kan je je oksels, armen, benen, bikinilijn, gezicht (en bijvoorbeeld ook de rug/schouders van je vriend/man) behandelen in een korte tijd. Als je nu begint kan je met een gladde, zijdezachte en haarvrije huid de zomer in. Je kan de Philips Lumea nu zelf 100 dagen testen en je krijgt ook nog eens €50,00 retour op het aankoopbedrag.

Klik hier voor meer informatie over de Philips Lumea en de actie.

Is een IPL apparaat voor thuisgebruik iets waar jij nieuwsgierig naar bent en wel eens zou willen uitproberen?

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 2 mei 2013 at 22:44

  Ik ben echt al heel lang benieuwd naar de lumea! Lees er namelijk erg wisselende dingen over en zou zelf wel eens willen testen of het werkt.. lijkt me wel ideaal, zo thuis permanent ontharen! :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 2 mei 2013 at 09:40

  Ik wil de IPL al heel lang proberen maar ik ben eigenlijk bang dat het hele stukken overslaat doordat sommige haartjes niet uitvallen. En je moet het natuurlijk eerst een beetje laten groeien voordat je de IPL kunt gebruiken? Maar toch ben ik nog steeds enorm benieuwd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2013 at 09:15

   Ter info: Voor IPL hoef je geen haartjes te laten groeien, je moet juist even scheren voor gebruik. Doordat je aan het begin regelmatig het apparaat gebruikt pak je de haartjes in alle fases mee, waardoor daarna alleen onderhoudsbeurten nodig zijn.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 2 mei 2013 at 09:34

  Ik ben ontzettend benieuwd of dit werkt.. mijn haartjes groeien nogal snel en zijn donker dus ik zou het ideaal vinden!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.