Beauty

Favorieten uit de beautyboxen van april 2013

6 mei 2013

Favorieten uit de beautyboxen van april 2013
Ook afgelopen maand ontving ik weer 3 verschillende beautyboxen en vandaag wil ik jullie mijn favoriete items uit deze boxen laten zien. Natuurlijk kan je ook de complete unboxing van de Glossybox van april 2013 bekijken als je wil weten wat er allemaal precies in zat, maar in dit artikel laat ik enkel de favorieten zien uit de nieuwe WAAT Beauty Box, de Beautybox en de Glossybox. Kijk mee voor mijn toppers uit deze boxen, meer informatie en foto’s.

Favorieten uit de beautyboxen van april 2013
WAAT Beauty Box april 2013
Een nieuwe beautybox op de markt en in deze eerste box zaten 4 fullsize producten en in 1 luxe sample. Bovenstaande 3 producten zijn mijn favorieten uit deze box: de Blond Amsterdam body mist in een lekkere frisse en energieke geur die het ook goed doet als huisparfum, de Clinique high impact mascara (mijn favoriete mascara!) en een L’Oréal product voor de lippen en lipcontouren om deze zacht, rimpelvrij en ‘vol’ te kunnen houden.

Favorieten uit de beautyboxen van april 2013
Beautybox april 2013
In de Beautybox zaten deze maand verschillende producten voor een fris en fruitig begin van de lente. De Burt’s Bees lippenbalsem, de Attirance bruisballen (eentje is al gebruikt) en het zomerse Herôme W.I.C. nagellakje zijn mijn favoriete producten uit deze box. Ik vind de lipproducten van Burt’s Bees sowieso echt aan te raden als je kapotte, schrale of droge lippen hebt.

Favorieten uit de beautyboxen van april 2013
Glossybox april 2013
In de Glossybox zaten verschillende leuke items, maar de 3 geursamples (2 zijn er al op en deze eau de parfum ga ik fullsize halen, zo lekker!) van Narciso Rodriguez for her vond ik echt perfect, wat een heerlijke geur is het toch! Ook was het leuk om nog voor het product in de winkels verkrijgbaar is de vernieuwde Lancôme advanced génefique youth activating concentré te kunnen uitproberen. En de Kiehl’s douchegel kende ik al en er dan nog een sample van in de box terugvinden in je favoriete geur is dan heel prettig. Fijn maatje voor weekendjes weg, vakantie etc.

Wat vind jij van de beautyboxen die er in Nederland zijn en welke spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 7 mei 2013 at 19:58

  Leuke producten. Vooral de kleur van het lakje vind ik erg mooi en naar het parfum waar jij een fullsize van gaat kopen, ben ik erg benieuwd. Zou je er een aparte post over willen maken? Ik vind parfum reviews altijd geweldig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2013 at 09:33

   Leuk om te horen! Als ik hem ga kopen dan komt er ook zeker een artikel over online :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 7 mei 2013 at 11:31

  Ik hoor echt zoveel mensen over dat geurtje van Narciso Rodriguez dat ik er best nieuwsgierig naar ben geworden. Binnenkort maar eens snuffelen.

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 6 mei 2013 at 10:01

  Leuke producten! Ik ben op dit moment alleen lid van de glossybox maar die WAAT box ziet er ook wel goed uit.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 6 mei 2013 at 09:48

  Ik ben nog steeds abonnee vd Beautyblx. Redelijk tevreden nog wel. De stylecase heb ik na 2 edities opgezegd. Ze zijn na april ook gestopt. Vond die wel leuk maar de 2e was al minder eigenlijk. Raar dat ze nu al stoppen na 4 edities. Blijkbaar te weinig animo ofzo. Via de nieuwsbrief gaven ze aan dat ze de grote aanvraag niet aankonden. Maar die ‘smoes’ heb ik vaker gehoord haha (Fashionbox). De Glossybox vond ik iedere maand minder worden, dus na november opgezegd. De Beautybox heeft producten die me meer aanspreken. Jeetje alweer een nieuwe box! Ik ben wel een beetje boxen moe aan t worden hihi. De By Vicky box ken ik trouwens ook. Heb ik een review over geschreven en Winactie mee gedaan :) welke is jouw favoriet over het algemeen tot nu toe?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2013 at 11:01

   Er zijn ook al veel boxen geweest die het niet lang gemaakt hebben, wellicht te makkelijk over gedacht vooraf? Je moet namelijk toch elke maand weer vernieuwend en verrassend weten te zijn en dat lijkt me best lastig als je ook niet bij alleen de standaard merken uit wil komen. Ik vind de Beautybox en de Glossybox het leukst :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 6 mei 2013 at 08:54

  Leuk! Volgens mij heb ik het WIC lakje ook, is erg mooi!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 6 mei 2013 at 07:32

  Mooie favorieten!

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 6 mei 2013 at 01:43

  Fijne producten!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 6 mei 2013 at 00:43

  Leuke producten, Burt’s Bees lippenbalsems vind ik zo fijn!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 mei 2013 at 00:25

  Mooi lakje :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.