Beauty

Filmpje | De Glossybox van mei 2013

25 mei 2013

Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste GLOSSYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze mei-editie zit: lees dan zeker verder! Deze maand heeft de box een zomers thema. Lees verder en kijk mee naar de inhoud van deze box inclusief unboxing filmpje.

Tip: bekijk het filmpje op de hoogste kwaliteit voor het mooiste beeld. Kan je het filmpje niet zien, klik dan hier.

glossybox-mei-2013

In de box die ik ontving zaten de volgende producten:

– Jelly Pong Pong lip blush (fullsize)
– Anatomicals you need a blooming shower (fullsize)
– Golden Rose fashion color nail lacquer (fullsize)
– Gliss Kur conditioner ultimate oil elixir (fullsize)
– Ahava caressing body sorbet (sample)
– kortingsbon van €20,00 op een Hannah meet & treat.

Deze meibox is nog t/m eind van de maand te bestellen. De GLOSSYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 29 mei 2013 at 20:37

    Ik had exact dezelfde box: prima box weer.
    De conditioner heb ik al een paar keer in handen gehad in de drogist, maar niet gekocht: zit toch alcohol in en dan twijfel ik of het mijn droge haar niet meer uitdroogt dan voedt. Nu kan ik hem testen: ben benieuwd. De haarolie uit deze lijn had ik wel gekocht en die bevalt iig prima. Niet zo goed als die van Kerastase (alleen bij de kapper te koop): je hebt er beduidend meer van nodig, maar goed, de prijs is ook een stuk lager.

    De jelly pong pong vind ik niet veel: ten eerste vind ik de kleur afschuwelijk. Maar goed, ik wilde weten of ze net zo goed zijn als de chubby sticks van Clinique, waar ik een groot fan van ben. Nee dus: hij verzorgt minder goed, het verdeeld minder makkelijk over mijn lippen en vervolgens blijft hij heel lang aan de lipranden zitten, maar is ie in het midden snel verdwenen: blijft gewoon niet egaal (zonder te eten of drinken). Hij is niet veel goedkoper dan de chubby sticks, dus houd ik het bij die van Clinique. Wil je echt een budget stick in deze vorm, kun je beter die van de HEMA of Etos kopen: mochten die vergelijkbaar zijn, dan zijn ze in ieder geval een stuk goedkoper dan deze van Jelly Pong Pong, die ik zijn prijs niet waard vind. Blij dat ie in de glossybox zat, weet ik dat ik die niet hoef te kopen.

    Ahava bodycreme: ruikt heerlijk, prima bodymilk, ben ik blij mee.

    Nagellak: mooit kleurtje, blijft prima een paar dagen zitten. Dekt niet volledig, is meer french manicure achtig doorzichtig, maar persoonlijk houd ik daar wel van.

    Anatomicals douchegel: doet prima zijn werk, persoonlijk vind ik de geur niet geweldig: erg roos. De andere in de tomaatrode tube vind ik lekkerder. Maar ach, doet prima zijn werk.

    De Hannah bon: tja, zo’n kortingsbon: eerlijk gezegd doe ik nooit zoveel met dat soort dingen: je moet er speciaal voor naar een bepaalde zaak (of webshop) en je kunt het pas gebruiken als je er wat koopt. Ik ga alleen naar de schoonheidsspecialiste om eens in de 2 maanden mijn wenkbrauwen te laten harsen. Als ik eens een keer een uitgebreidere behandeling zou willen, zou ik ook naar haar gaan, domweg omdat ik tevreden ben over haar werk aan mijn wenkbrauwen. Daarbij komt dat ze een zaak heeft in de kapsalon van mijn vaste kapper en dat nog geen 500 meter van huis is. Never change a winning team. Maar misschien kan ik iemand anders blij maken met de bon.

    Kortom: prima box, maar niet echt bijzonder. Er zijn regelmatig betere geweest, maar de meerderheid van de producten zijn bruikbaar.

  • Avatar van Llucinxo
    Reply Llucinxo 26 mei 2013 at 18:43

    Ik ben bij elk filmpje blij dat ik geen abonnee van ben. De filmpjes zijn leuk, maar de producten zijn niet dat ik denk: wauw! Ik besteed dan liever 15 euro aan producten die ik zelf kies. Ook de Gliss Kur, leuk, maar niet speciaal of nieuw. Je doet het wel leuk en gezellig! xxx

  • Avatar van Lena
    Reply Lena 26 mei 2013 at 01:04

    Leuke producten! Ik vind de kleur van de nagellak heel mooi.

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 25 mei 2013 at 12:27

    Leuk filmpje weer! En ik vind je make-up in het filmpje heel pretty :D. Ik vind de inhoud ook erg leuk, de conditioner vind ik heel fijn!

  • Avatar van Talitha
    Reply Talitha 25 mei 2013 at 09:03

    Het is dat ik de box al heb ontvangen. Maar op bloglovin was de eerste foto die ik zag die met de producten. Zonder het artikel te openen dus ;-) spoiler alert had niet zoveel zin meer dus. Wel een leuke box!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 mei 2013 at 12:00

      Ai, helemaal vergeten een foto van de dichte box toe te voegen.. Ik ga er aan denken de volgende keer weer!

  • Avatar van PICK ME AN OUTFIT
    Reply PICK ME AN OUTFIT 25 mei 2013 at 08:18

    Ik ben bekend met de glossybox, maar ben zelf geen abonnee. Des te leuker om met zo’n filmpje en de foto’s nou te zien wat er allemaal in zit ;)

    Xoxo

    Caroline

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 25 mei 2013 at 08:06

    Leuke producten! Vooral Anatomicals vind ik een leuk merk. Staat meteen vrolijk in je douche :) Ik heb een paar maanden een abonnement op Glossybox gehad, maar ik merkte dat de meeste producten toch achterin mijn kast verdwenen… dus dan zoek ik toch liever zelf een product uit in de winkel (ookal ben je dan meer geld kwijt)

  • Avatar van Sofie
    Reply Sofie 25 mei 2013 at 06:45

    Mooie inhoud!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 25 mei 2013 at 02:00

    Leuke box dit keer :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.