Beauty

Filmpje | Mijn favorieten van april 2013

5 mei 2013

De nieuwe maand is net begonnen en ietsjes later dan normaal is hier dan vandaag weer mijn ‘favorieten van de maand’ filmpje, waarin ik deze keer mijn favoriete beautyproducten van de maand april laat zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Lees verder voor meer informatie en foto’s van mijn favoriete producten van afgelopen maand.

Mijn favorieten van april 2013

Tip: bekijk het filmpje op de hoogste kwaliteit voor het mooiste beeld. Kan je het filmpje niet zien, klik dan hier.

Mijn favoriete beautyproducten van april 2013 zijn:

– Vichy deodorant anti-transpirant 48h
Embryolisse lait-crème concentré
Etat Pur hyaluronzuur
Xerjoff JTC Kind of Blue
Max Factor glossfinity nagellak in Lilac Lace en Noisette
Sephora wenkbrauwkitje
Collistar palette in Smoky Trendy.

Als je op de linkjes klikt van de producten kom je bij de artikelen uit met meer informatie, foto’s, uitgebreide review, swatches, look etc. Mocht je over een product vragen hebben of graag een product wat niet gelinked is in een artikel willen zien, laat dan je reactie/vraag onder dit artikel achter.

Wat waren voor jou enkele toppers op beautygebied in de maand april?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chris Brown
  Reply Chris Brown 7 december 2013 at 03:00

  Yet, the tattoos and clb struggle tales are bombarding you.
  The women, frustrated with love, turn to Harvey’s book to understand the opposite sex.
  Get them live through appealing Cheap Rihanna Tickets.

  Also visit my web site; Chris Brown

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 7 mei 2013 at 20:01

  Mooie favorieten, vooral dat palette van Collistar.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 7 mei 2013 at 11:27

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar de deodorant van Vichy! Ik gebruik zelf het liefst stick deodorant, dus als ze die hebben dan zou ik die best eens willen proberen.

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 5 mei 2013 at 19:54

  leuk filmpje :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 5 mei 2013 at 18:32

  Oh die hyaluronzuur lijkt me fijn. Ik heb er net eentje getest van Swiss Care. Die is net op gegaan. Vind het zulk fijn spul. Maakt mijn huid heerlijk zacht en droogtelijntjes verdwijnen weer lekker. De winter was zo lang en droog dat ik daar echt last van had :( Ik ga eens kijken naar dit merk, wil wel weer doorgaan met hyaluronzuur namelijk (deze van je filmpje is minder prijzig en fijne verpakking, ik heb er eentje met pipet maar dat bevalt niet zo heel erg eigenlijk nu ‘ie bijna op is).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2013 at 08:55

   Swiss Care is ook zo’n mooi merk! Maar ik vind inderdaad deze verpakking van Etat Pur handiger dan een pipetverpakking ook :)

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 5 mei 2013 at 17:02

  Mijn Collistar-aanrader is de Mascara Infinito. Ik denk dat ik aan mijn vijfde exemplaar bezig ben en ik vind hem perfect…..misschien ook wat voor jou? En ik heb twee mono-oogschaduw van Collistar en ik vind ze werkelijk prachtig. Vorige week het Pure Actives collageen serum gekocht en wederom……perfect product.
  Uhumm je hebt hier dus te maken met een ‘lichtelijk’ Collistar verslaafde, oh en de eye-primer is ook al onderweg.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2013 at 08:54

   Oehhh, je maakt me vooral nieuwsgierig naar de mascara!!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 5 mei 2013 at 12:15

  Ben best benieuwd naar het wenkbrauwkitje:p

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 5 mei 2013 at 11:55

  Leuk filmpje met mooie producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 mei 2013 at 11:36

  yay! love jouw filmpjes :D mooie favorieten allemaal, die parfum flacon is gorgeous!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2013 at 08:55

   Ahww superleuk om te horen, dankjewel! :D

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 5 mei 2013 at 07:18

  Erg benieuwd naar de crëme van Embryolisse.
  Mijn toppers voor deze maand zijn:
  Sugerbomb van Benefit
  Skin Illusion van Clarins, in het begin even wennen, maar een prachtig resultaat als ik deze opbreng
  Klei Peeling van Cattier, een lekkere frisse geur en doet echt wat het beloofd
  Le Volume van Chanel, eindelijk een mascara die naast mijn andere favoriet de 2000 calorie van Max Factor mag blijven terugkomen.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 5 mei 2013 at 07:11

  Mooie favorieten!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 5 mei 2013 at 03:21

  Leuk fimpje en fijne producten. Ik zo benieuwd naar de de crème van Embryolisse, heb hem nog nooit geprobeerd, maar lijkt me erg fijn!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 5 mei 2013 at 01:20

  Bedankt voor je filmpje! Wanneer krijg je je eigen programma op tv? ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2013 at 08:56

   Haha, dankjewel voor je compliment, maar dat is helemaal niks voor mij ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.