Fashion Persoonlijk

Filmpje | What’s in my (new) bag?

14 mei 2013

Ik heb een nieuwe tas en ben er helemaal gek op, het model en de kleur is helemaal perfect voor de zomer ♥ De kleur komt op beeld donkerder over dan deze echt is, maar op de foto hieronder kan je de juiste kleur goed zien. Ik ruimde mijn nieuwe tas in en dacht dat het misschien wel leuk was om in een filmpje te laten zien wat ik zoal in mijn tas meeneem als ik een dagje op pad ben. Kijk mee voor het filmpje!

Tip: bekijk het filmpje op de hoogste kwaliteit voor het mooiste beeld. Kan je het filmpje niet zien, klik dan hier.

sarenza-pieces-1 sarenza-pieces-2

Mijn nieuwe tas is de Ginger Bag van Pieces in de kleur Bermuda Green en komt bij Sarenza vandaan. Ze hebben hier naast een enorm (!) aanbod in schoenen, ook een heel erg groot aanbod van tassen van merken als o.a. Pieces, Michael Kors, Guess, Desigual en Esprit. Bij Sarenza kan je betalen via bankoverschrijving, PayPal, creditcard of iDeal en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ik ben wel benieuwd.. Welke bijzondere, gekke, niet-zo-standaard-dingen neem jij mee in jouw handtas?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 16 mei 2013 at 19:42

  Gave tas!!

  Ik heb veel dingen die in een tas horen in mijn auto liggen.. Lipsticks, parfum, kauwgum, mascara.. Werk het allemaal bij in de auto vlak voordat ik uitstap :P

  Notitieboekje heb ik ook áltijd bij me! Ik heb nu een hele fijne van Action. Een beetje vintage-look omslag. De blaadjes erin schrijven heel fijn, ze zijn wat dikker en ik kan er altijd mooi op schrijven. Heel blij mee!

  Oh en je vroeg om iets geks hè… Mevrouwtje Smetvrees hier heeft altijd eh.. Ja, ik noem ze “pisdoekjes” :’) Ook bij de Action gekocht, kost iets van 70 cent ofzo en is van het merk Toly. Zijn van die sheets die je op de toiletbril legt. Ik kan anders echt niet naar een openbare wc. Vooral bij mij op school zijn ze heel vies! Deze sheets (met diertjes erop, ze zijn eigenlijk voor kinderen bedoeld), hebben me al vaak uit de brand geholpen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 mei 2013 at 03:36

  Wat zit je make-up mooi in het filmpje.
  Wat een vrolijke, leuk model tas. Veel dingen die jij er in hebt, heb ik er ook in…..:-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2013 at 08:12

   Dankjewel voor je compliment! :))

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 14 mei 2013 at 22:44

  Prachtige tas!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 14 mei 2013 at 17:22

  Mooie nieuwe tas! Kleine pakjes met verfrissingsdoekjes worden bij H&M verkocht.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2013 at 17:29

   Dankjewel voor de tip, handig om te weten! :)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 14 mei 2013 at 16:37

  Leuk filmpje! Ik vind de tas echt heel mooi, ik mag alleen geen tassen meer kopen waar mijn laptop niet in past anders gebruik ik ze toch niet :( Dat toilettasje is echt mooi, ik geloof dat ik hem eens voorbij heb zien komen maar ik kan het artikel niet meer vinden(of was het twitter??) Dus nog maar de vraag , waar komt die vandaan?

  Ik heb zelf 2 jaar de desire z van htc gehad, ook met een toetsenbordje en ik wou echt niet overstappen naar een andere ik typ zo belabberd op touchscreen! Maar hij hield langzaam op met leven en mijn abonnement liep af. Nu heb ik de galaxy note 2 en die is heel groot dus typt wel fijn. Het went wel, maar liever had ik de mijne gehouden :(

  Zelf probeer ik altijd een katoenen tasje mee te nemen voor als ik ineens boodschappen ga doen en ik sleep altijd servetjes mee die je overhoud bij het lunchen, je weet nooit wanneer die van pas komen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2013 at 16:45

   Ik heb geen idee waar het neonroze toilettasje vandaan is, ik heb hem cadeau gekregen :)

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 14 mei 2013 at 16:15

  Hele leuke tas! Lekker kleurtje :)

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 14 mei 2013 at 14:18

  Mooie ruime tas. Vind de kleur ook zo leuk. Handig zo’n portemonnee met een spiegel.
  Love,

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 14 mei 2013 at 13:13

  Leuk filmpje!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 mei 2013 at 11:14

  oeh mooie tas :D

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 14 mei 2013 at 10:39

  Wauw, wat een prachtige tas! :-D Supertof!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 14 mei 2013 at 10:05

  Wat een leuk filmpje en natuurlijk ook een hele leuke tas, mooie kleur!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 14 mei 2013 at 09:25

  Verliefd op die tas!! Wat een mooie kleur ook! <3

  Ik heb altijd Elizabeth Arden 8 hour cream in mijn tas zitten, voor de lippen / schrale plekken etc. Of gewoon droge huid. Dat is echt een multifunctioneel handig klein potje.

  En vaak wordt er van alles gedumpt door anderen in mijn tas, zodat ik als een soort pakezel ook nog eens portemonnees mee mag sjouwen, naast alle zooi die ik er zelf al in heb zitten haha.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 14 mei 2013 at 08:22

  Een portemonnee met een spiegel, hoe handig is dat!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 14 mei 2013 at 06:22

  Wat leuk om te zien!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 14 mei 2013 at 03:06

  Leuk filmpje en vind je tas heel mooi! Ik neem altijd veel te veel mee in me tas, niet heel erg bijzonder lipproducten en veel koekjes.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.