Beauty

Fonq producttip! | Pureo Sonic van Elle by Beurer

8 mei 2013

Pureo Sonic van Elle by Beurer
Zoals velen van jullie wel weten ben ik een beetje een huidverzorgingsfreak. Alles wat ervoor kan zorgen dat mijn huid er zo mooi, egaal, gehydrateerd en zacht mogelijk kan laten aanvoelen trekt direct mijn interesse om te gaan proberen. Zo was dat ook met de Pureo Sonic van Beurer, uit de Elle by Beurer collectie waarin nog meer beautytools zitten. De Pureo Sonic is een apparaat dat met 5 miljoen ultrasone golven per minuut ervoor zorgt dat je huid een micromassage krijgt wat zorgt voor een betere doorbloeding van de huid èn werkzame stoffen uit een crème beter zullen worden opgenomen. Kijk mee naar meer informatie, foto’s en een review van dit product.

Pureo Sonic van Elle by Beurer
In het pakket wordt naast de Pureo Sonic en een oplader ook een 15ml flesje Oligo Element Activating meegestuurd, een vochtinbrengende crème die de werking van het apparaat zal versterken. Helaas is er over de ingrediënten van deze crème helemaal niks te vinden in de verpakking: een nadeel.. Als ik via internet zoek naar deze crème ‘volgens de methode van Brigitte Kettner’ dan kom ik erachter dat deze o.a. jojoba olie, mineralen, vitamine E en hyaluronzuur bevat en dat je deze als serum onder je dag- en/of nachtcrème kan gebruiken. Hij ruikt redelijk neutraal, voelt koel aan op de huid en trekt snel in.

Pureo Sonic van Elle by Beurer
Het apparaat is draadloos en wordt geleverd met een oplader. Wanneer je de dop er van af haalt zie je het grijze ronde schijfje: dit is het deel wat je over je gezichtshuid haalt. De ultrasone bewegingen dringen door tot onder het huidoppervlak en stimuleren zo de verschillende huidlagen. Zo wordt de huid soepeler, helpt het werkzame stoffen uit je verzorgingsproducten dieper in de huid door te dringen en versnelt het het herstelproces van de cellen. Een behandeling duurt ongeveer 10 minuutjes en je doet dit 3 keer per week. Tijdens de behandeling werk je vooral in opwaartse bewegingen over de huid zodat het ook een liftend effect zal hebben op de lange termijn.

Ik gebruik het apparaat zelf ook in combinatie met andere serums en boosters voordat ik mijn nachtcrème aanbreng en merk echt een verschil als ik het apparaat wel of niet als tussenstap gebruik. Als ik het apparaat wel gebruik dan trekt de booster/het serum èn de nachtcrème erna beide veel sneller in dan wanneer ik het apparaat niet gebruik. Heel bijzonder! Mijn huid is na afloop een beetje rozig, maar dit voelt verder niet onaangenaam aan.

Nu na zo’n 2 maanden regelmatig gebruik kan ik zeker zeggen dat het een toevoeging is aan mijn dagelijkse routine: doordat werkzame bestanddelen dieper door kunnen dringen haal ik zo het optimale uit mijn beautyproducten èn heb ik ook nog eens minder product nodig. De massagefunctie en het verwarmende effect zorgen verder ook nog eens voor een fijne stimulering waardoor mijn huid eventjes op milde wijze aan het werk wordt gezet en hierdoor soepel aanvoelt en littekentjes sneller lijken te verdwijnen. Ik ben dus zeker positief verrast door dit apparaat!

De Elle by Beurer Pureo Sonic is te koop bij fonq voor €149,90, hij is te vinden in de categorie gezond en mooi. Je krijgt er nu tijdelijk een setje met een reisspiegeltje, pincet met verlichting en een manicure-pen bij cadeau.

fonq is een webwarenhuis met een groot assortiment aan merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en meer. Het geheel bestaat uit meer dan 125 webwinkels en merkenshops. Je kan hier betalen via iDeal, creditcard, achteraf via Klarna, eenmalige afschrijving, bankoverschrijving of via pin als je je producten afhaalt bij de showroom. Laat je je bestelling bezorgen dan bedragen de verzendkosten maximaal €4,95 en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Bij veel items geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 mei 2013 at 19:11

  Erg leuk dat je deze mocht uitproberen, fijn dat je er zo positief over bent!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 9 mei 2013 at 16:11

  Oh wat gaaf dat je dit uit mocht proberen! In de schoonheidssalon is het een bekend apparaat, grappig dat het nu gewoon voor thuisgebruik geschikt is gemaakt. Klinkt goed!

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 8 mei 2013 at 23:17

  Lijkt me een fijn apparaat, jammer dat het zo prijzig is haha!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 mei 2013 at 20:34

  Dat klinkt erg goed. Wat een goede review, goed dat je het ook met andere producten hebt gebruikt. Meestal twijfel ik aan de werking van zulke apparaten, maar door jouw review, hoef ik hier niet aan te twijfelen.

 • Avatar van belllezza
  Reply belllezza 8 mei 2013 at 14:54

  Lijkt me fijn ding!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 mei 2013 at 14:27

  Apart apparaatje!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.