Eten & drinken

Hotspot | Koi sushi & grill Arnhem

28 mei 2013

sushi-koi-arnhem-1
Vorige week zondag ben ik samen met mijn man bij Koi sushi & grill in Arnhem gaan eten. Het restaurant zit er nog niet heel erg lang, maar we hadden er al veel over gehoord via vrienden en waren zo nieuwsgierig dat we het zelf eens wilden ervaren. Je kan hier sushi- en grillgerechten gaan eten in een all you can eat concept exclusief drankjes. Ik was zo enthousiast over het lekkere eten, de vlotte bediening en de goede sfeer dat ik dit graag met jullie wil delen.

sushi-koi-arnhem-2
Naast alle bekende sushigerechtjes is er ook een keuze uit verschillende vleesgerechtjes, gefrituurde gerechtjes en 29 vegetarische gerechtjes. Dus ook als je geen visliefhebber bent kan je bij Sushi & Grill Koi heel erg goed gaan eten. Je kan proeven dat alle gerechten lekker vers zijn, de sushirijst is precies goed van smaak (niet te klef maar ook zeker niet te hard) en het verrassingsgerechtje van gewokte asperges met uitgebakken spekjes was een heerlijke verrassing. Ook aan te raden: de mini bapao’s en als afsluiter de zoete broodjes met warme vanillesaus.

Er zijn verschillende prijzen voor verschillende eetmomenten, zo betaal je voor een lunch €17,95, diner maandag t/m woensdag €22,50 en het diner van donderdag t/m zondag €24,50 per persoon. Hiervoor mag je 2,5 uur lang onbeperkt bestellen van de gerechtjes, maar hou er wel rekening mee dat verspilling niet gewenst is en niet genuttigde gerechtjes extra in rekening worden gebracht.

Wat mijn man en ik betreft is dit zeker één van de beste sushi restaurants waar we gegeten hebben, een aanrader dus!

Koi
Gele Rijdersplein 2
6811 AN Arnhem

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 25 juni 2013 at 17:14

  Klinkt goed, woon zelf niet meer in arnhem maar kom er nog wel regelmatig.
  dus denk dat ik die binnenkort maar eens moet probren ;)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 8 juni 2013 at 12:27

  Bij Koi kun je inderdaad een goei aanrader. Daar kun je lekker eten voor een goed prijs . Ben vorige maand geweest en heb weer zin om weer te gaan.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 30 mei 2013 at 00:21

  I love love love Koi!!! De lekkerste sushi die ik so far heb gegeten is bij Koi. En voor dat geld echt niet duur. Meestal redden wij geen 5 rondes omdat we fully stuffed zijn na ronde 3 of 4, maar yum ik ga as vrijdag weer :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2013 at 16:56

   Jaaa, Koi staat bij mij ook bovenaan als het gaat om sushi-eten. Was het vrijdag weer zo lekker? (Ik snap trouwens wat je bedoelt met de rondes, mijn man en ik redden vaak rond de 3/4 en we snappen dan ook niet dat er mensen zijn die soms extra kaarten bij vragen voor meer rondes.. LOL)

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 28 mei 2013 at 16:40

  Ik woon er iets te ver vanaf, maar sushi is altijd goed :D

 • Avatar van Caroline
  Reply Caroline 28 mei 2013 at 14:18

  Kom bijna nooit in Arnhem, maar het lijkt me wel wat :D
  Misschien moet ik mijn vriend maar eens lief aankijken ;)

  Xoxo

  Caroline

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:37

   Hallo Caroline, je laat regelmatig comments achter (hartstikke leuk natuurlijk!) maar het is niet gewenst om hier zoveel linkjes naar je eigen website in te zetten. Hiervoor is het URL-balkje bedoeld en kan je Comment Luv aanvinken, zo krijg je alsnog 2 linkjes naar je eigen site. Ik hoop dat je hier in de toekomst rekening mee kan houden :)

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 28 mei 2013 at 14:18

  Ik heb er ook al vaak gegeten, erg lekker!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 28 mei 2013 at 13:41

  Ziet er goed uit! Hou het zeker in mijn hoofd voor als ik weer eens in Arnhem ben.

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 28 mei 2013 at 12:38

  Hmm lekker! Ik ga altijd naar Kyoto Cafe in Amsterdam op het Rokin, die is ook zo goed!

  xx Marjolein

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 28 mei 2013 at 10:19

  Dat klinkt als een restaurant waar wij eens zouden moeten gaan eten samen ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:39

   Jaaa, gaan we zeker doen! ^^

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 28 mei 2013 at 08:19

  Sushi! <3 Ik hou daar echt van. Helaas woon ik aan de andere kant van het land, dus kan ik dit restaurant niet uitproberen, haha. Ik vind het ook leuk om zelf sushi te maken :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.