Eten & drinken

Hotspot | Restaurant View Amsterdam

1 mei 2013

Restaurant View Amsterdam
Toen ik even geleden een uitnodiging ontving om bij een nieuw te openen restaurant in Amsterdam te komen eten, baalde ik dat ik er die avond niet bij aanwezig kon zijn. Maar gelukkig kon ik een andere avond mèt een vriendin alsnog komen eten om kennis te komen maken met het unieke concept. Dus na een perspresentatie van The Body Shop vorige week ben ik samen met Elly bij Restaurant View gaan eten. 

Restaurant View Amsterdam Restaurant View Amsterdam
Restaurant View heeft een uniek hot-plate/grill concept, waarvan dit de enige in Nederland is. Je kan hier op basis van all inclusive komen eten voor €34,50 per persoon (t/m 18 mei is de introductieprijs €29,50 per persoon). Je kan hiervoor 2 uur lang onbeperkt eten èn drinken. Door de open keuken kan je kijken hoe verschillende gerechten worden bereid voordat ze op de lopende band worden gezet.

Alle tafels sluiten namelijk aan op één van de lopende banden waarop verschillende gerechten voorbij komen. Alles wat je er lekker uit vindt zien en wat je op wil eten pak je van de band af en zo kan je de gerechten gaan bereiden op de grill die op tafel staat òf kan je direct beginnen te smikkelen. Er komen allerlei gerechtjes voorbij, van koude salades en sushi die je direct kan eten tot aan vegetarische, kip-, vis- en vleesgerechten in heerlijke marinades. Daarnaast worden er ook nog bijgerechten zoals friet, rijst en broodjes met tapenade op tafel gezet.

Alle dranken kan je zelf halen bij de open bar waar je kan kiezen uit verschillende sappen, frisdranken, wijnen, bier, thee en koffie. Daarnaast is er ook nog een sausjesbar èn een dessertbar, waar je zelf je dessert kan samenstellen om de avond lekker mee af te sluiten.

Binnenkort zal er ook een teppan yaki gedeelte openen, waarbij je plaats kan nemen en de kok aan tafel de heerlijkste gerechten voor je komt bereiden.

Restaurant View Amsterdam
Ik heb er in ieder geval heerlijk gegeten deze avond, er was meer dan genoeg keuze uit verschillende gerechten en het all inclusive concept en het zelf je eten grillen zorgt al snel voor een huiselijk gevoel. Dit restaurant ligt op zo’n 500 meter lopen naast het Centraal Station, dus de ligging vind ik persoonlijk erg prettig. Het restaurant ligt op de 1e etage, vanwaar je een leuk uitzicht over het water en de stad hebt. Wat mij betreft een aanrader om met een groep (collega’s/vrienden/familie) te gaan eten en/of om een dagje Amsterdam mee af te sluiten!

Restaurant View
Oosterdokskade 133
1011 DL Amsterdam

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 1 mei 2013 at 19:09

  Klinkt onwijs leuk! Ik werk letterlijk om de hoek (terwijl ik nu pas voor het eerst lees over het restaurant haha) dus wellicht ga ik binnenkort wel een hapje eten daar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 mei 2013 at 08:35

   Wat leuk! Ik ben benieuwd hoe het jou zal bevallen :)

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 1 mei 2013 at 14:43

  Grappig zeg!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.