Huis & interieur

Inspiratie | Lente in je interieur

13 mei 2013

interieur-tips-lente-3
Vandaag heb ik weer een lekker feel good artikel klaar staan vol met inspiratiefoto’s en tips om de lente in je interieur te halen. Het is tijd voor wat kleur! Heb je nu geen idee hoe je dit het beste kan aanpakken dan heb je na het lezen van dit artikel vast en zeker meer ideeën opgedaan. Je hoeft er namelijk echt niet veel geld voor uit te geven of heel lang mee bezig te zijn, maar het kàn natuurlijk wel als je dat leuk vindt. Kijk mee voor heerlijke frisse lente-inspiratie!

interieur-tips-lente-17 interieur-tips-lente-14 interieur-tips-lente-13 interieur-tips-lente-10 interieur-tips-lente-8 interieur-tips-lente-6 interieur-tips-lente-2 interieur-tips-lente-16 interieur-tips-lente-4 interieur-tips-lente-9 interieur-tips-lente-12 interieur-tips-lente-15 interieur-tips-lente-11 interieur-tips-lente-5 interieur-tips-lente-1 interieur-tips-lente-7
Zoals je ziet zit het hem vaak in de kleine aanpassingen zoals lentebloemen in leuke vaasjes, accessoires zoals kaarsen en kussentjes in pastel-, neon- en andere vrolijke en frisse kleuren. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld één wand in je woonkamer te voorzien van een nieuw kleurtje. Dit kost helemaal niet veel geld en is vaak in een paar uurtjes helemaal klaar. Zo krijgt je zelfde interieur ineens een heel andere uitstraling. Nog een paar fijne tips voor het perfecte lentegevoel: een voorjaarsschoonmaak houden zodat alle kastjes en lades in je huis weer helemaal opgeruimd zijn en alle hoekjes schoon. Een schoon en opgeruimd huis zorgt vaak ook voor meer rust in je hoofd.

Natuurlijk halen verse lentebloemen een heerlijke geur in huis, maar mocht je nu geen held zijn met bloemen en planten en/of vanwege huisdieren geen bloemen/planten neer kunnen zetten dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor mooie nepbloemen/planten (als je goed rondkijkt zijn sommigen bijna niet van echt te onderscheiden) en kan je wat lekker ruikende reed diffusers en geurkaarsen neerzetten. Geuren die perfect passen bij de lente zijn fresh cotton/clean linen, citroen/citrusgeuren en frisse bloemengeuren.

Is jouw huis al lente-proof?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van byChristiana
  Reply byChristiana 10 september 2013 at 15:48

  Wat een heerlijke foto’s. Van mij mag het altijd wel lente zijn! Als ik nu naar buiten kijk zie ik alleen maar dikke grote natte regendruppels, dus met kijken naar dit soort mooie plaatjes hou ik het lekkere weer gevoel nog maar even vast;-)

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 14 mei 2013 at 10:32

  Wat een leuke ideeën. Ik vind de kussentjes met de pastelkleuren echt schattig.
  Love,

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 13 mei 2013 at 21:28

  Wat een heerlijke foto’s!
  Ik kan de bloemetjes al bijna ruiken :)

  XO

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 mei 2013 at 20:49

  Het is altijd heerlijk om naar zulke plaatjes te kijken :-)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 13 mei 2013 at 20:33

  Wat een heerlijke foto’s! Ik word altijd zo blij van bloemen in huis!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 mei 2013 at 19:04

  Oh wat een heerlijk artikel. En eindelijk niet zo’n inspiratie artikel die 7483 foto’s bevat, waardoor je onderaan de post alweer vergeten bent welke foto’s je juist zo mooi vond en waar je wat aan op te merken had. Anyways! Bloemen, ik heb ze vorige week flink ingeslagen <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2013 at 20:33

   Ahwww, dankjewel voor je enthousiasme! <3

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 13 mei 2013 at 18:50

  Hele leuke plaatjes!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 13 mei 2013 at 18:43

  mooie en leuke inspiratie!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 13 mei 2013 at 18:40

  Wat een heerlijke inspiratie! Word er vrolijk van!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 13 mei 2013 at 18:27

  Love it, al die kleurtjes.. zo zacht en vrolijk! Mooie inspiratie :)

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 13 mei 2013 at 18:04

  Leuk artikel! Ziet er helemaal gezellig uit, al die bloemen! :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 mei 2013 at 16:08

  Wat een leuke inspiratie foto’s om te zien!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 13 mei 2013 at 15:22

  Prachtige foto’s!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 mei 2013 at 15:19

  super mooie inspiratie foto’s :D

 • Avatar van Wieneke | Fashion Cranberry
  Reply Wieneke | Fashion Cranberry 13 mei 2013 at 14:42

  heerlijk plaatjes kijken :-). mooie foto’s uitgezocht!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.