Beauty

Love it! | Kneipp producten met crème & olie

20 mei 2013

kneipp-creme-bad-douche-amandelmelk-vijgenmelk-1
Kneipp heeft sinds kort weer enkele nieuwe producten in het assortiment, producten waar ik met mijn droge huid heel erg blij mee ben. Er zit namelijk crème en olie in, een perfecte hydraterende, voedende en verzachtende combinatie. De producten zijn verkrijgbaar in Amandelmelk & Amandelolie en Vijgenmelk & Arganolie en in varianten voor in bad en voor onder de douche. Nog een heeel fijn pluspunt: de producten ruiken ook nog eens heerlijk! Ja, je kan vast al merken dat ik heel enthousiast ben over deze nieuwe producten. Kijk mee voor meer informatie, reviews en foto’s.

kneipp-creme-bad-douche-amandelmelk-vijgenmelk-2 kneipp-creme-bad-douche-amandelmelk-vijgenmelk-3
De badcrème kan ik zelf niet helemaal testen omdat ik zelf geen bad heb, maar voor in een voetenbadje zijn dit ook heerlijke producten. Helaas zit hier wel SLS in en zou het product nòg zachter kunnen door dit weg te laten of te vervangen voor een zachtere reiniger. De voedende en verzorgende ingrediënten in de producten zorgen er gelukkig wel voor dat mijn voetjes na het voetenbad heerlijk zacht aanvoelen.

De douchecrème schuimt goed, zeker in combinatie met een douchepuff en dit zorgt voor een heerlijk romig schuim. Ook hier zit helaas SLS in, maar ik krijg er gelukkig geen jeukende huid van. Integendeel! Deze voelt na het douchen juist lekker zacht, alsof ik me net heb ingesmeerd met een bodylotion. Met deze douchecrème heb je echt zo’n fijn wellnessmomentje onder de douche, love it!

De crème douche producten zijn verkrijgbaar voor €5,49 (200ml) en de crème bad producten kosten €9,49 (400ml). De producten bevatten geen parabenen, minerale oliën en siliconen en zijn niet op dieren getest.

Spreken deze nieuwe crème & olie producten van Kneipp jou aan om eens te gaan proberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 22 mei 2013 at 13:30

  Lijken me fijne producten!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 21 mei 2013 at 11:35

  Ondanks de SLS lijken het me wel fijne producten.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 20 mei 2013 at 22:14

  Deze staan klaar om uit te testen, ben erg benieuwd!

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 20 mei 2013 at 22:00

  Ik ben echt een kneipp fan, en ga de vijg vast en zeker proberen. De amandel-douche die ze altijd hadden was niet zo mijn geur, dus die weet ik nog niet zo goed. Bedankt voor je revieuw weer

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 20 mei 2013 at 14:44

  Heerlijke producten van Kneipp. Ik kan niet zonder ze :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 20 mei 2013 at 12:19

  Lijken me erg fijn!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 20 mei 2013 at 11:56

  Ik gebruik niet zoveel Kneipp meer, maar ik word toch helemaal nieuwsgierig naar de vijgenmelk voor in bad en voor onder de douche. Volgens mij is vooral de melk een heerlijk romig product..

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 20 mei 2013 at 11:12

  Klinken erg fijn!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 mei 2013 at 00:51

  Love kneipp, altijd zulke fijne producten! :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.