Beauty Mama & Kind

Love it! | Oriflame baby

3 mei 2013

Oriflame baby
Als ik ergens een zwak voor heb dan is het wel voor babyproducten. Ik heb geen idee hoe dat begonnen is, maar het zal vast iets met de heerlijke zachte geur die deze producten vaak hebben te maken hebben. Zo vind ik de geur van Zwitsal bijvoorbeeld onweerstaanbaar lekker en vind ik dit een echte cocoon en feel good geur ♥ De producten uit de nieuwe babylijn van Oriflame ruiken welliswaar anders dan Zwitsal, maar de geur heeft dezelfde uitwerking op mij en de producten zijn zeker niet alleen voor baby’s geschikt! Kijk mee voor meer informatie, tips, reviews en foto’s.

Oriflame baby Oriflame baby
Baby Oil 150ml, €10,00
Deze olie is te gebruiken op lichaam en haar, en bevat vooral heel erg veel zonnebloemolie, een ingrediënt wat perfect is bij een droge, schrale en beschadigde huid. Het herstelt de soepelheid van de huid door een barrière te vormen op de huid. Daarnaast zorgt het voor een vermindering van huidirritaties, bevat het veel vitamines en mineralen en het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid.

Je hebt van deze olie maar een heel klein beetje nodig om je huid in te smeren en mijn tip hierbij is om dit te doen direct na het douchen op een nog vochtige huid. Zo trekt de olie nog sneller en beter in en zal je huid onweerstaanbaar zacht aanvoelen. Mocht je last hebben van schilfertjes op je hoofdhuid dan kan je deze inmasseren met deze olie en vervolgens na een minuutje of 10 uitwassen en uitspoelen. Je zal merken dat de hoeveelheid schilfertjes snel minder wordt en je hoofdhuid comfortabeler aanvoelt.

Oriflame baby Oriflame baby
Baby Moisturising Cream 150ml, €8,00
Deze zachte lichaamscrème bevat o.a. shea butter, urea, zonnebloemolie en katoenplant extract. De urea (ureum) zorgt ervoor dat het vocht in de huid goed wordt vastgehouden en is een perfect ingrediënt voor een heel droge huid, het breekt namelijk de te grote hoeveelheid aan verhoornde cellen af en verhoogt de wateropname van de huid. Zo voelt je huid al snel minder trekkerig en soepel aan.

Ik vind het echt een heerlijke crème en ben er een beetje verslaafd aan geraakt omdat het mijn droge huid, waar ik de laatste tijd heel erg last van heb, echt een stuk minder schilferig en trekkerig maakt. De zachte geur is ook heerlijk en brengt me helemaal tot rust.

Oriflame baby Oriflame baby
Baby Talc 75g, €5,00
Een talkpoeder zoals deze vind ik vooral rond de warmere seizoenen een onmisbaar product in mijn beautykast. Het is namelijk fijn om bijvoorbeeld pumps en ballerina’s te strooien tegen eventuele zweetvoetjes en het ‘glijden’ in een schoen, waardoor je minder snel blaren zal krijgen. Daarnaast is het ook met het dragen van een rokje/jurkje erg fijn om tussen de bovenbenen te gebruiken tegen het ‘schuren’. Dit talkpoeder voor baby’s heeft een lekkere zachte geur en bevat ook zonnebloemolie en katoenplant extract.

Alle producten uit de babylijn bevatten biologisch katoenplantextract en het DermoProtect Complex, wat de huid versterkt, verzorgt en verzacht. In de lijn zijn verder ook een zeepvrije hair & bodywash (300ml, €8,00) en soap bar (75g, €4,00) te vinden.

Heb jij, net als ik, ook zo’n voorliefde voor babyproducten en de geur hiervan? Gebruik jij wel eens beautyproducten die eigenlijk voor baby’s bedoeld zijn?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 mei 2013 at 11:25

  Oh super dit artikel, want die talc poeder ga ik nu zeker halen. Talc helpt altijd goed tegen jeuk en dat is iets waar ik met temperaturen vanaf 15 graden geheid last van ga krijgen. Misschien moet ik binnenkort maar eens een Oriflame party houden! Deze producten klinken echt heel fijn, ik ben ook dol op babyproducten, mede dankzij de geur maar ook omdat er vaak heel fijne werkstoffen in zitten die niet agressief zijn.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 mei 2013 at 00:08

  Van de Zwitsal producten ben ik een heel groot fan, ben dan ook erg benieuwd hoe deze producten zullen zijn.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 3 mei 2013 at 21:32

  Ik vind baby producten vaak fijn voor mijn super gevoelige huid.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 3 mei 2013 at 20:35

  de producten zien er erg leuk uit, een keer iets anders dan zwitsal!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 mei 2013 at 19:53

  Ik heb deze lijn ook voor de nieuwe baby, maar heb de spulletjes zelf ook al gebruikt :) Heerlijk! Al kan niks de geur van Zwitsal overtreffen.

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 3 mei 2013 at 18:05

  Ik ben ook helemaal gek op baby productjes!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 3 mei 2013 at 17:54

  mooie verpakking!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 mei 2013 at 15:35

  Wat schattig!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 mei 2013 at 15:32

  Wat leuk dat ze dit doen! Ik heb dit gedeeld via email met een vriendin die een kleintje op komst heeft :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 3 mei 2013 at 15:31

  Ik heb ook zo’n rare tick dat ik gek ben op baby producten. Deze lijken me ook erg fijn!

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 3 mei 2013 at 15:00

  Ohhh wat heerlijk dat Orflame baby producten verkoopt! Ik vind Oriflame zelf al een heerlijk merk en babyproducten zijn ook nog is heel lekker dus ben heel benieuwd naar de combi!

 • Avatar van Inge Posthumus
  Reply Inge Posthumus 3 mei 2013 at 14:16

  Ik ben wel benieuwd, ik hou echt van die heerlijke “babygeurtjes” zoals Zwitsal. Ik gebruik de olie ook nog voor mijn droge huid, werkt echt super!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 mei 2013 at 14:09

  Dat ziet er mooi uit! Ook erg handig! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.