Beauty

Love it! | Weleda huidcrème

2 mei 2013

Weleda huidcrème
Vandaag heb ik weer een topper van een product wat ik heel erg graag met jullie wil delen, namelijk de Weleda huidcrème. Een product wat regelmatig wordt vergeleken met de Elizabeth Arden 8 hour cream, alleen dan mèt een lekkere geur. Nu is geur natuurlijk heel persoonlijk, maar ik vind deze huidcrème van Weleda in ieder geval aangenaam ruiken: zacht kruidig en citroenig. Als jij regelmatig last hebt van droge, ruwe of beschadigde plekjes en hierdoor een jeukerige en/of trekkerige huid hebt dan is deze crème echt wat voor jou. Kijk mee voor meer informatie, review en foto’s.

Weleda huidcrème Weleda huidcrème
De Weleda huidcrème heeft een zalvige en stevige textuur die door de opwarming van je huid makkelijker uit te wrijven wordt en uiteindelijk goed in te masseren is en een zacht, voedend laagje achterlaat. Na enkele keren gebruik merkte ik op de erg droge plekjes zoals nagelriemen, ellebogen en hielen al een flink verschil: die voelden al snel minder droog en weer soepel aan.

In de crème zit o.a. extract van driekleurig viooltje, kamille en calendulabloesems, amandelolie en bijenwas. Het werkt rustgevend, verzachtend en ondersteund het herstellend vermogen van de huid. De crème is zuinig in gebruik en kan zelfs op de lippen en droge plekjes op het gezicht gebruikt worden. Een echte multitasker dus!

Nog een voordeeltje: de huidcrème bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en grondstoffen op basis van mineralie oliën èn is niet op dieren getest. Weleda huidcrème is bij verschillende gezondheidswinkels te koop voor €9,99 (75ml).

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 mei 2013 at 11:35

  Ik vind het ‘fijn’ dat jij ook een droge huid hebt (klinkt heel raar hé? haha sorry, niet zo bedoelt!) maar daardoor leer ik wel steeds al die fijne producten kennen! Deze klinkt ook heel erg goed, zeker even kijken als ik in de winkel ben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2013 at 12:00

   Haha, nee ik snap je wel ^^ Hoop dat jij dit product ook fijn gaat vinden!

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 2 mei 2013 at 14:04

  Ik heb deze ook en vind ‘m ook lekker voor m’n nagelriemen en droge plekken als ellebogen :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 2 mei 2013 at 11:41

  Ik ben ook al jaren Weleda fan, maar dit product heb ik nog nooit gebruikt. Ik denk dat dit product ook erg geschikt is voor m’n vriend!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 mei 2013 at 10:41

  Lijkt me heerlijk! Ik ben al jaren fan van hun producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 mei 2013 at 10:14

  Klinkt goed!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 2 mei 2013 at 07:22

  Oh dat klinkt fijn ! Ik hoor de laatste tijd veel goeds over Weleda.

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 2 mei 2013 at 01:52

  Lijkt me een fijne crème, maar vind Weleda sowieso een fijn merk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.