Beauty

MAC | Heroine, Runaway Red, Ablaze & Liquid Passion

11 mei 2013

mac-liquid-passion-ablaze-runaway-red-heroine-1
Vandaag wil ik graag 4 nieuwe MAC lipproducten aan jullie laten zien. Alle kleuren komen uit een collectie die op dit moment (of bijna) verkrijgbaar is dus wie weet doe je er nog een leuk idee mee op. Ook laat ik zien hoe je een compleet andere uitstraling krijgt door middel van enkel het veranderen van je lipkleur. Ik creëerde een neutrale make-up look waar alle 4 de lipproducten bij passen en het geheel telkens heel anders laat lijken. Kijk mee voor meer foto’s, swatches, reviews en looks.

mac-liquid-passion-ablaze-runaway-red-heroine-2 mac-liquid-passion-ablaze-runaway-red-heroine-3
Van links naar rechts zie je:

Liquid Passion lipglass uit de Temperature Rising collectie die binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Allereerst vind ik de kleur van de dop van deze lipgloss heel erg mooi, zo’n bruine kleur met een roségouden glans wat het net wat luxer maakt dan de standaard zwartglanzende dop. De kleur is een crèmig nude, zonder shimmer of glitter. De pigmentatie is goed, hij dekt de roze lippen met één laagje compleet af. De vanillegeur van MAC vind ik altijd aangenaam en de lipgloss draagt prettig.

Ablaze lipglass uit de Fashion Sets collectie die nog verkrijgbaar is. Hierbij geen andere kleur dop, jammer. Ik vind het altijd leuk als er bij een collectie ook iets aan de verpakking wordt gedacht met een uniek printje o.i.d. De kleur is een fris oranjerood die in de huls een microshimmer lijkt te bevatten, maar op de lippen crèmig draagt. De lipglossen van MAC blijven trouwens best goed zitten, maar even bijwerken na een hapje eten is wel aan te raden voor de mooiste glans.

Runaway Red lipstick uit de Making Pretty collectie die nog verkrijgbaar is. Wat een prachtige verpakking heeft deze lipstick, wow! Een luxe lederen hoesje en een roségouden huls, heel stijlvol. Stijlvol is wellicht ook de beste omschrijving van de kleur. Wat een prachtige, dieprode kleur met een koelroze ondertoon. De pigmentatie is meer dan prima en de glans is heel subtiel, hij lijkt wel haast semi-matte te dragen. Classy!

Heroine lipstick uit de Fashion Sets collectie is een diepe paarse kleur die ik mij niet kan indenken om vaker te dragen dan wellicht nog eens met carnaval. Donkere lipsticks geven mij namelijk een bleek snoetje en ik zou de hele dag panisch bij willen werken. Niet omdat de hij snel vervaagt, integendeel, maar omdat ik vind dat zulke kleuren er elke minuut van de dag perfect op horen te zitten.

mac-liquid-passion-ablaze-runaway-red-heroine-4
Als ik naar het geheel kijk hoe de kleuren mij staan dan durf ik wel te zeggen dat ze allemaal iets hebben en het maar net aan de gelegenheid zal liggen of ze geschikt/draagbaar zijn of niet. Persoonlijk vind ik wel dat zachtere lipkleuren mij het mooiste staan, maar wellicht moet ik eens meer gaan experimenteren met kleur. Qua lipproducten ben ik trouwens wel enorm fan van MAC. Ze hebben gewoonweg heel veel mooie kleuren en finishes om uit te kiezen en de kwaliteit is altijd goed.

Wat vind jij van bovenstaande kleuren? Welk merk is bij jou favoriet als het om lipproducten gaat?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 15 mei 2013 at 03:18

  Mooie kleuren zeg! Ze staan je ook allemaal!

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 14 mei 2013 at 10:28

  Geweldige kleuren. De Ablaze lipglass en Ruaway Red lipstickstaan je geweldig. Heroine is ook mooi, maar kan me voorstellen dat het wennen is. Zelf ben ik op zoek naar Heroine, maar hij is, volgens mij overal al weg :(
  Love,

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 mei 2013 at 19:07

  Ze staan je allemaal hartstikke mooi – ik zou zelf alleen nooit de paarse kopen, die kleur zou mij nooit staan. Ik vind de lipglasses vooral mooi, precies mijn kleurtjes! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2013 at 20:33

   Ik denk dat ik ook veel moed bij elkaar moet rapen om de paarse ook daadwerkelijk te gaan dragen..

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 12 mei 2013 at 23:36

  Leuk artikel zeg! Leuk om te zien wat lipstick en gloss al niet kan doen voor een look. Ik heb zelf een soort gelijke paarse lipstick van MAC, absoluut een favoriet van me. Oh, en ik vind dat je paars ook heel goed kan hebben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2013 at 10:15

   Dankjewel! Ik denk dat het jou ook heel goed zal staan :D

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 12 mei 2013 at 14:49

  De glossjes staan je echt super! De lipsticks vind ik iets minder en de paarse eigenlijk helemaal niet mooi. Maar ik ben dan ook erg van de ‘normale’ kleuren hoor =)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 mei 2013 at 20:03

  Ik vind die eerste twee het mooist bij jouw staan. Zelf houd ik van de 3d lipglossen van Bourjouis, maar ik draag eigenlijk lipproducten van allerlei merken.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 11 mei 2013 at 14:48

  Die Runaway Red lipstick is zo gaaf en staat je echt goed!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 11 mei 2013 at 14:30

  Ik vind de paarse iets minder mooi, gewoon in het algemeen als lipstick kleur maar wat staat Ablaze je goed, prachtige kleur!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 11 mei 2013 at 13:40

  Oeh wauw, die paarse tint is awesome! Met een mooie gloss er over word hij vast te gek!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 mei 2013 at 12:38

  Aan de paarse moet ik even wennen haha maar de rest is erg mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 mei 2013 at 11:55

  die paarse tint is awesome :D

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 11 mei 2013 at 08:52

  Wow, dat zijn heftige kleuren! Wel heel erg mooi en ze staan je geweldig!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 mei 2013 at 03:52

  wauw ablaze is een prachtige kleur! Ben ik even blij dat ik morgen even naar de MAC in Londen kan, hopelijk hebben ze hem daar nog:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2013 at 10:20

   Ik hoop dat je hem nog hebt kunnen bemachtigen?

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 11 mei 2013 at 03:25

  Ik vind de tweede kleur echt heel mooi bij je staan! En die huls van de Runaway Red lipstick, wauww..

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 mei 2013 at 01:08

  Wat een mooie kleuren, de paarse vind ik het minst mooi, al zal hij best mooi kunnen staan. Vind bij jou de eerste twee kleuren heel erg mooi staan maar de Alblaze lipglass staat je echt het mooist. De onderste twee maken je gezicht wat ‘harder’ .

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 11 mei 2013 at 00:42

  De paarse vind ik toch niet zo, haha. Maar die Ablaze lipglass vind ik je wel erg goed staan, mooi kleurtje!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.