Beauty

MD Formulations | My personal peel system

14 mei 2013

md-formulations-my-personal-peel-system-2
MD Formulations, een merk waar ik al wel van gehoord had maar nog geen producten van geprobeerd heb. Tot voor kort dan, want de afgelopen maand heb ik het My Personal Peel System getest en ik ben heel erg blij dat ik dit merk nu persoonlijk heb leren kennen. Als je op zoek bent naar een beautyproduct voor thuisgebruik waarmee je jezelf een salonbehandeling kan geven en een stralende, zachte en mooiere huid tevoorschijn kan halen dan is dit echt het perfecte product voor jou. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van deze kit.

md-formulations-my-personal-peel-system-1
My Personal Peel System wordt geleverd in een prachtige doos die je als een koffertje opent en waar de volgende producten in zitten die je in de volgende stappen gebruik:

Stap 1: 20 power peel pads
Bevatten o.a. een glycol formule, salicylzuur, kamille-, hazelaar- en komkommerextract. Deze pads hebben een structuur en dit zorgt samen met de ingrediënten ervoor dat je oude huidcellen wegveegt en de poriën vrij worden gemaakt.

Stap 2: Firming anti-wrinkle booster 10ml
Bevat o.a. retinol, collageen, acetyl hexapeptide en proline. Deze booster helpt rimpels te verminderen, zorgt voor een verbeterde elasticiteit van de huid en vult het vochtgehalte aan

Stap 2: Extra clear booster 10ml
Bevat o.a. retinol, salicylzuur, farnesol en hazelaarextract. Deze booster helpt vergrootte poriën, vet en puistjes te verminderen en is perfect voor gebruik op de T-zone.

Stap 2: Brightening booster 10ml
Bevat o.a. retinol, vitamine C, moerbei- en zoethoutextract. Deze booster helpt verkleuringen te verminderen, verheldert de matte huid en geeft de huid haar natuurlijke glow terug.

Stap 3: Post-peel restorer
Bevat o.a. ceraminden, squalane, hyaluronzuur, groene thee, co-enzyme Q10, aloë vera, bisabolol en vitamine E. Dit product kalmeert de huid, beschermt haar en levert.

Bij stap 2 kies je één van de boosters of breng je ze plaatselijk aan zoals bijvoorbeeld de extra clear booster op je kin en neus, de brightening booster op je wangen en de firming booster op je kaaklijn en voorhoofd.

md-formulations-my-personal-peel-system-3 md-formulations-my-personal-peel-system-4 md-formulations-my-personal-peel-system-5
Mijn huid is al gewend om zuren te gebruiken, ik kies namelijk liever voor een peeling om mijn gezichtshuid te exfoliëren dan een product met een korrel erin. Maar een compleet systeem wat ook nog perfect aanpassende vervolgstappen heeft om zo’n behandeling af te sluiten was ik tot nu toe nog niet tegengekomen. Mijn huid is wat gevoeliger en ik gebruik deze kit dan ook 1 keer in de week, waardoor ik met de gehele verpakking zo’n klein half jaar zal kunnen doen. Mocht je een minder gevoeligere huid hebben dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om 2x per week te behandelen. Let wel op dat je overdag een goede zonnebescherming gebruikt want een product als deze maakt je huid gevoeliger voor de zon.

Wat ik merk aan mijn huid na een behandeling en zo ook na verloop van tijd? Deze ziet er rustiger en egaler uit, voelt zachter aan (vooral de hardnekkige bultjes op mijn kaaklijnen), er ontstaan minder snel onzuiverheden, littekentjes van eerdere puistjes lijken minder op te vallen en droogtevelletjes zijn bijna niet meer te ontdekken. Ik merk echt dat dit door het gebruik van deze kit komt, vanwege het verschil als ik de kit een weekje vergeet te gebruiken. Ik ben dus zeker benieuwd geworden naar meer van dit merk!

Het My Personal Peel System kost €138,00. MD Formulations is in Nederland te koop/bestellen bij Beauty & Relax Shop, je kan hier betalen door middel van iDeal of bankoverschrijving, de verzendkosten bedragen €6,75 (er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen boven de €99,-) en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Heb jij ervaring met of ben je nieuwsgierig geworden naar producten van MD Formulations?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 15 mei 2013 at 20:17

    MD formulations heeft echt prachtige producten inderdaad, de schoonheidssalon waar ik stage liep werkte ermee. Deze kit klinkt ook erg geschikt voor mijn huid, ben er dus heel benieuwd naar!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 15 mei 2013 at 01:38

    Het lijkt me een goed en fijn systeem en je review is ook heel goed, maar ik vind het echt te duur.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 15 mei 2013 at 01:01

    Dat klinkt als een prettig en compleet systeem! De prijs ligt misschien wat hoog, maar dat ben je ook kwijt als je naar een salon zou gaan.

  • Avatar van Stell
    Reply Stell 14 mei 2013 at 22:09

    Klinkt goed, het is wel wat prijzig maar ik vind persoonlijk dat dat wel mag voor een goede gezichtsverzorging routine :)

  • Avatar van debby
    Reply debby 14 mei 2013 at 18:17

    Sounds good Dees!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 14 mei 2013 at 16:20

    Klinkt erg goed en ziet er ook luxe uit!
    Helaas is het ook erg prijzig.

  • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 14 mei 2013 at 15:42

    Oef jammer dat het zo duur is, het klinkt echt top!

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 14 mei 2013 at 14:39

    Klinkt erg fijn! Wel jammer dat het zo prijzig is.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.