Beauty

Moederdagtip! | Dove love for mama

7 mei 2013

Dove moederdag
Zondag 12 mei is het alweer Moederdag, je hebt dus nog een klein weekje de tijd om een leuk cadeautje voor je moeder te bedenken. Wellicht is de tip die ik vandaag voor jullie heb iets? Ik vind het in ieder geval heel erg leuk bedacht van Dove en het is ook nog eens een heel budgetproof cadeautje. In verschillende Etos filialen kan je namelijk de Pick & Mix Moederdag actie terug vinden en zelf je Dove love for mama cadeautje samenstellen. Kijk mee voor meer informatie en mini-reviews van de producten waar je uit kan kiezen.

Dove moederdag
Je pakt een schattig cadeaudoosje waar al een puff en beschrijfbare stickers in zitten en stopt hier 2 miniproducten naar keuze in:

Purely Pampering nourishing shower gel in Coconut Milk & Jasmine Petals (55ml) – een heerlijke crèmedouchegel die je huid tegelijkertijd al een beetje voedt. De geur is lekker zomers en bloemig, iets wat ik persoonlijk heel lekker vind en samen met een puff zorgt het voor lekker veel, romig schuim.

Purely Pampering nourishing lotion in Coconut Milk & Jasmine Petals (50ml) – een zachte bodylotion in dezelfde geur als de douchegel. Hij smeert lekker uit en de geur blijft best een tijdje op de huid, maar hij is niet voldoende voedend voor een erg droge huid als de mijne.

Hair Therapy intensieve conditioner voor gekleurd haar (50ml) – een voedend haarmasker met een heerlijke geur die je haar na één keer gebruik al direct een stuk zachter laat aanvoelen en mooi laat glanzen. Wel goed uitspoelen, anders heb je kans dat je haar sneller vet en slap wordt.

Beauty Finish anti-transpirant deodorant (35ml) – een deodorant met een bloemige geur zonder alcohol die goed zijn werk doet. Handig formaat voor in de handtas!

Het doosje, de puff, de stickers en de 2 producten reken je vervolgens als gezamenlijk pakketje af voor slechts €4,99. Dat maakt nog eens een leuk kleinigheidje!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 8 mei 2013 at 11:37

    Hartstikke leuk van Dove dit! Mijn mama heeft alleen nog erg veel beautyproducten staan (zeker ook van Dove), dus ik zal dit jaar iets anders moeten bedenken, haha :-)

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 7 mei 2013 at 19:52

    Leuk, maar ik pak graag wat groter uit voor mijn lieve mam! :-)

  • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 7 mei 2013 at 16:30

    Leuk die doosjes! Ik heb al een ander heel leuk cadeau voor m’n moeder ;-)

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 7 mei 2013 at 13:11

    Ik heb de doosje gezien bij Etos, so cute!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 7 mei 2013 at 08:13

    leuke set :D

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 7 mei 2013 at 07:38

    Erg leuk!

  • Avatar van Sofie
    Reply Sofie 7 mei 2013 at 07:01

    Heel leuk zeg!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.