Fashion

Plussize inspiratie | Mooie, curvy vrouwen

3 mei 2013

plussize-feelgood-inspiratie-12
Vandaag een feel good plussize artikel met veel prachtige vrouwen met rondingen variërend van een maatje tot meerdere maatjes meer. Wat ik hier vooral mee wil laten zien is dat je met een vol(ler) figuur meer aan kan qua kleding dan je denkt: als je maar durft te experimenteren en weet wat goed past bij jouw lichaamsvormen. Wat vooral opvalt aan de vrouwen in dit artikel is dat ze stralen en zelfvertrouwen uitstralen. Hou van jezelf, van je lijf en geniet mee van deze prachtige curvy vrouwen!

plussize-feelgood-inspiratie-17 plussize-feelgood-inspiratie-15 plussize-feelgood-inspiratie-13 plussize-feelgood-inspiratie-16 plussize-feelgood-inspiratie-11 plussize-feelgood-inspiratie-10 plussize-feelgood-inspiratie-9 plussize-feelgood-inspiratie-7 plussize-feelgood-inspiratie-1 plussize-feelgood-inspiratie-2 plussize-feelgood-inspiratie-8 plussize-feelgood-inspiratie-3 plussize-feelgood-inspiratie-4 plussize-feelgood-inspiratie-6 plussize-feelgood-inspiratie-5
Wat ik zelf denk als ik het internet afstruin naar afbeeldingen van volle vrouwen? Dat ik zelf ook echt meer jurkjes moet gaan dragen. Ik heb zelf een flink aantal maatjes meer, maar als ik andere vrouwen in mijn postuur voorbij zie komen die er prachtig uitzien in een jurkje dan kan ik daar wel jaloers op worden. Zo vrouwelijk en sexy! Hier moet ik zelf maar eens uit mijn comfortzone stappen en op zoek gaan naar een jurkje welke mijn figuur ook zo mooi kan benadrukken. Verstoppen hoeft niet, maar het moet het liefst toch wel flatterend zijn ;) En onthoudt…

plussize-feelgood-inspiratie-14
Een prachtige uitspraak van Audrey Hepburn waar ik het helemaal mee eens ben. Wees gelukkig, positief, geniet van het leven, voel je lekker in je lijf, hou van jezelf en straal!

Pssst.. Mocht je op zoek zijn naar leuke zomerkleding, een nieuwe outfit of een bepaald item en heb je een grotere maat dan is dit overzicht met plussize webwinkels leuk om eens door te snuffelen.

Heb jij een bepaald kledingstuk wat je er bij anderen vaak erg leuk uit vindt zien, maar zelf echt te weinig aantrekt? Ik ben benieuwd :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 13 mei 2013 at 20:56

  Zulke foto’s doen mij altijd goed om te zien! De laatste tijd heb ik nogal moeite met mijn maat (46) en vooral met mijn buik omdat die totaal niet mooi meer is sinds de zwangerschap. Maar door het kijken naar zulke foto’s zie ik weer in dat ik me niet zo moet aanstellen :)
  Heb jij trouwens nog tips voor goede en betaalbare corrigerend ondergoed?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2013 at 16:22

   Echt goed figuurcorrigerend ondergoed is helaas wel iets duurder, maar je merkt dat het dan vaak beter werkt en langer mooi blijft met dragen/wassen etc. Ik heb zelf heel fijne hoge onderbroekjes via Neckermann, die bevallen me heel erg goed!

   • Avatar van Ilona
    Reply Ilona 15 mei 2013 at 09:15

    Klopt dat het vaker wat duurder is! Op zich heb ik dat er wel voor over. Ik ga eens kijken bij neckerman, dankjewel!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 6 mei 2013 at 10:02

  Ik dacht precies hetzelfde als Macblogster, deze dames zijn ondanks het gewicht wel heel strak. Bijna nergens is een rolletje te zien en dat kan bijna niet door iets anders veroorzaakt worden dan sterk corrigerende ondermode. Wel heel mooi, maar ik vind dat persoonlijkj vooral geschikt voor een feestje ofzo, niet voor dagelijks gebruik. Voor mij ben JIJ heel inspirerend. Leuke accessoires en niet de typische ‘dikke vrouwen mode’.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2013 at 11:02

   Ahwww… Wat ben je toch een enorme lieverd. Dankjewel El! <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 5 mei 2013 at 10:49

  Wat een prachtige foto’s!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 mei 2013 at 00:03

  Wat een mooie modellen, echt geweldig om te zien.

 • Avatar van Sonja Eding
  Reply Sonja Eding 3 mei 2013 at 18:36

  In Nederland zijn er momenteel de nodige plus Size activiteiten. Op 18 mei is het het Curve collectieve festival en op 9 juni de XXL Xperience. Evenementen waar je leuke kleding kan shoppen, workshops kan volgen, modeshows kan bekijken en beautytips kan krijgen en dat allemaal voor de volle vrouwen. Mooi toch! Schoonheid heeft niets met die maat in je kleding te maken :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2013 at 18:51

   Daar was ik natuurlijk al van op de hoogte :) Over het Curve Collective festival heeft zelfs al een mooi artikel online gestaan.

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 3 mei 2013 at 13:52

  Mooie inspiratie, ik dacht gister toevallig aan zo’n artikel en ineens zie ik het hier staan! Heel leuk! :D

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 3 mei 2013 at 13:15

  Prachtige vrouwen staan er tussen zeg! Zelf heb ik altijd moeite met vinden van jurkjes omdat ze vaak op de verkeerde plek accenten leggen (meestal lijken mijn heupen dan echt huuugee). Dus ik ga vaak voor safe. Misschien moet ik toch ook eens wat anders proberen. Deze meiden zien er iig fabulous uit!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 3 mei 2013 at 12:10

  Ooeh pretty ladies zeg!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 3 mei 2013 at 11:27

  Inderdaad, wat zijn het prachtige vrouwen allemaal :)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 3 mei 2013 at 11:10

  Ik vind Mercedes van Glee ook echt zo’n mooie meid, prachtige uitstralingen en mooie curves! Door haar ben ik me gaan realiseren dat vol ook echt mooi kan zijn en niet minder mooi dan alleen slank :-)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 3 mei 2013 at 11:02

  Wat een mooie foto’s! Daar word je echt blij van :) Ik denk dat jurkjes jou ook zeker heel leuk zouden staan! Eigenlijk is het bij elk lichaamstype en elke maat het allerbelangrijkste dat de kleding goed past en een mooie snit heeft. Of dat nou een heel grote of heel kleine maat is, als het maar goed zit!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 3 mei 2013 at 08:55

  Wauw! Wat een prachtig mooie vrouwen! Dit geeft me zo veel inspiratie en ook zelfvertrouwen! Bedankt voor het delen van dit artikel.

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 3 mei 2013 at 08:33

  Alle dames op de foto’s zien er mooi uit qua vorm en kledingstijl.
  Wat mij opvalt is dat deze dames geen ronde propjes zijn en een platte buik lijken te hebben. Hierdoor valt de kleding beter. Wellicht hebben ze echt zo’n figuur of besteden ze veel geld aan figuurcorrigerende ondergoed. De uitvinding van de eeuw!
  Aan alle dames die aangeven dat ze er niet stylish uit kunnen zien met een grote maat: ik denk dat het gewoon een kwestie is van durven en kleding uitzoeken die je optisch meer vorm geeft. En met kleuren/patronen werken.
  Als de vrouwen op de foto’s het kunnen hebben, is het zeker haalbaar voor een ieder, afhankelijk van je budget. Primark biedt best wat keuze en op de website van Madison Plus kun je inspiratie opdoen & voor wat meer centen ook hele mooie kleding kopen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2013 at 09:12

   Dankjewel voor je uitgebreide reactie :) Ik ben zelf trouwens ook groot fan van corrigerend ondergoed, scheelt inderdaad bij het buikgebied optisch veel. Yay! ;)

   • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 3 mei 2013 at 13:29

    Artikel????
    Maar inderdaad, het zijn volle dames die overal even “vol” zijn. Ik heb bijv. altijd moeite om een goed zittende jeans te vinden. Als ze over mijn dikke bovenbenen zijn dan zit de taille dus noooooit goed. Ja met een riem maar die snijd dan weer in mijn buik wat ik niet echt lekker vind. Ik doe het wel maar lekker is anders. En iedere keer je broek optrekken is ook zo wat. Of een leuke jurk vinden is erg lastig vanwege mijn grote boezem…………Dan kom je toch vaak op hetzelfde neer. (ook omdat je niet altijd een heleboel geld wilt neertellen)

    Nelly

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 3 mei 2013 at 08:01

  ik snap echt niet hoe die vrouwen zich zo mooi kunnen aankleden :o bij lukt het toch niet :p

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 3 mei 2013 at 07:54

  Leuk artikel!
  Goede inspiratie voor alle vrouwen!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 3 mei 2013 at 07:49

  Heel fijn zon artikel! Ik heb zelf maat 44 maar word door mijn omgeving heel erg aangespoord om af te vallen ‘omdat een paar kilo’s minder me zo goed zou staan’. Vaak lastig om dan lief te lachen. Dit doet me wel goed, haha

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 3 mei 2013 at 07:09

  Wat een prachtige modellen! Ik zie dit veel liever dan de dunne H&M modellen :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 mei 2013 at 00:48

  Jurkjes ook, haha! Ik vind het zowel bij slanke als vollere vrouwen vaak echt zo mooi, vrouwelijk en vaak ook vrolijk staan! Maar ik heb ooit een poging gedaan tot het vinden van een leuk jurkje en op en of andere manier kon ik er ook geen een vinden die echt mooi viel.. meh :(.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.