Fashion

Plussize outfit | Flowers on the beach

26 mei 2013

plussize-outfit-flowers-on-the-beach-2
Helaas kunnen we nog niet echt genieten van echt lekker lente-weer, dus zodra het weer ook maar een klein beetje prettig is vind ik het fijn om er even uit te gaan hier in de buurt. We hebben in onze buurt veel leuke parkjes, veldjes en een grote plas met strandjes. Heerlijk voor de hondjes maar ook lekker om even een ‘fris hoofd’ te halen na een lange en drukke dag. De lente kan zich dan nog wel niet laten zien, ik haal deze wel in huis met een fleurig shirt. Dit samen met blote voetjes in het zand geeft toch een beetje een lentegevoel..

plussize-outfit-flowers-on-the-beach-1
Niet heel duidelijk op de foto’s te zien, maar toch het vermelden waard: het mintgroene horloge is van s.Oliver. Het is een horloge die me een beetje doet denken aan de G-Shock horloges en het rubberen bandje draagt heel prettig.

De jeans is mijn favoriete jeans en deze komt bij Miss Etam vandaan. Helaas moet ik toch echt op zoek naar een nieuwe jeans, want zelfs net na het wassen zit hij al te los. Deze kan ik enkel nog dragen met een riem en 1 dagje na een was- en drogerbeurt. Mehhh.. Natuurlijk heel erg leuk dat ik gewicht kwijtraak, maar ik kan op dit moment nergens een mooie jeans vinden. Lastig! Ik ben met broeken namelijk best kieskeurig, ze moeten gewoon ‘perfect’ zitten: niet te los, niet te strak, niet teveel stretch, geen heupmodel, niet te skinny etc. etc. Mijn zoektocht zal nog even duren ben ik bang..

plussize-outfit-flowers-on-the-beach-4
De tuniek met bloemenprint is van Promiss, net als het donkerblauwe vestje. Dit vestje is trouwens perfect voor de zomer, het is namelijk heel luchtig en is dus eenvoudig over een hemdje of jurkje te dragen voor als het net even wat afkoelt aan het eind van de dag. Bij Promiss kan je trouwens terecht t/m maat 54 (zie de categorie grote maten) en naast de fysieke winkels hebben ze ook een webwinkel. De kleding is wat netter, maar hierdoor perfect voor familiegelegenheden, zakelijke afspraken, op de werkvloer etc. Zo hebben ze er ook erg mooie blazers en nette broeken. Zeker een aanrader om eens tussen te snuffelen.

plussize-outfit-flowers-on-the-beach-3

De schoenen zijn van Panama Jack via Sarenza. De lederen bandjes hebben een soort van gebleekt oranje/nude kleurtje en de sleehak heeft een fijne hoogte om ook nog een langere dag gemakkelijk op door te kunnen brengen. Ze combineren heel erg gemakkelijk met veel verschillende outfits en lopen echt heerlijk door het voetbed en de rubberen zool, je hebt zo echt lekker ‘grip’ op de grond.

Op zoek naar leuke plussize kledingwebshops? Bekijk dan zeker dit handige overzicht met webwinkels :)

Ben jij ook graag buiten in de natuur te vinden met een beetje lekker weer? Of waar kom jij helemaal tot rust na een lange en drukke dag?

De kleding van Promiss en schoenen van Sarenza uit dit artikel zijn gesponsord.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van lala
    Reply lala 26 augustus 2013 at 13:46

    Hi Desiree,

    Bij Promiss hebben ze een goede collectie jeans; de Jackie (smalle pijp) en Grace modellen (rechte pijp). Afhankelijk van je maat kun je hier ook prima in de normale maten collectie terecht. Ze gaan tot maat 48 in de normale maten collectie en de broeken vallen ruim, ik kan een maat kleiner kopen dan normaal :-).

    Ze sluiten hoog dus wellicht kun je ze ook nog een tijdje dragen tijdens je zwangerschap :-).

    Groeten,

    Lala

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 27 mei 2013 at 12:48

    Wat een schattige schoentjes!

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 27 mei 2013 at 11:25

    Ik had ook zo’n jeans van Miss Etam die de eerste minuut echt geweldig zit :p. Heel jammer, teveel stretchend materiaal! Prachtige foto’s, ik heb helemaal zin om naar dat strandje te gaan ^^

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:44

      In deze jeans zit maar 2% stretch, daarom zat ie juist heel erg lang goed.. Maar nu kan ik er niet weer zo een vinden :( Mehhh!

  • Avatar van Rosanne
    Reply Rosanne 26 mei 2013 at 21:58

    Wat een superleuke schoentjes en shirt zeg!

    En wat de jeans betreft: heb je al eens gekeken naar Not Your Daughter’s Jeans? Mijn moeder is niet de dunste en stelt veel eisen aan een broek, maar bij dat merk slaagt ze keer op keer! :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:46

      Dankjewel voor de tip! Ik ga er zeker eens naar zoeken :)

  • Avatar van Caroline
    Reply Caroline 26 mei 2013 at 18:00

    Cute outfit girl! Vooral de geprinte top staat je prachtig :)

    Xoxo

    Caroline

  • Avatar van Stella
    Reply Stella 26 mei 2013 at 16:43

    Prachtige foto’s en wat een pretty outfit!

  • Avatar van Sabine
    Reply Sabine 26 mei 2013 at 14:30

    Die foto waar je helemaal op te zien bent, wat een praaaaachtige foto! Je haar komt hier ook zo mooi in naar voren!

    Leuke schoentjes ook, zo te zien lopen ze inderdaad erg lekker.

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 26 mei 2013 at 12:13

    Mooie dame! Ik zou willen dat er hier in mijn directe omgeving ook een strandje of zo lag om lekker even wind door je hoofd te laten gaan…. Hier in de buurt kan ik dan wel weer het park/bos in, maar dat heb ik nog niet gedaan. Terwijl ik toch al een paar maanden hier woon ;)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 26 mei 2013 at 11:34

    leuk gecombineerd :D

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 26 mei 2013 at 08:58

    Leuke outfit! Staat je erg goed. Vind vooral je shirt erg leuk, lekker fleurig met die verschillende kleurtjes.

  • Avatar van Sofie
    Reply Sofie 26 mei 2013 at 08:32

    Vrolijke outfit! Erg mooi <3

  • Avatar van yasmin
    Reply yasmin 26 mei 2013 at 01:11

    Je schoenen! <3 Je ziet er weer net als altijd mooi uit! Mooie outfit en love je nieuwe haar. En beter broeken die te groot zijn dan dat ze te strak zijn ;-) good work does pay off!

  • Avatar van Xan
    Reply Xan 26 mei 2013 at 00:34

    Wat een leuke outfit. Like the shoes. Ik ben graag buiten maar bankhangen met een aantal films vind ik ook wel heerlijk.
    Love,

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 26 mei 2013 at 00:26

    Onwijs leuke outfit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.