Eten & drinken

Snacktip! | Liga FruitCrisp

16 mei 2013

liga-fruitcrisp-1
LiGA heeft een nieuw tussendoortje in de schappen liggen, FruitCrisp. Deze is verkrijgbaar in 2 smaken, appel-kaneel en bosvruchten, en zou het knapperigste tussendoortje moeten zijn uit het assortiment. Ik probeerde de nieuwe FruitCrisp uit. Ik moet wel zeggen dat ik niet echt een tussendoortjesmens ben, ik ben meer iemand van een goed ontbijt, lunch en avondeten, maar af en toe een tussendoortje zou er eigenlijk wel aan toegevoegd mogen worden. Ik was dan ook erg benieuwd of deze nieuwe fruitbiscuits mij konden verrassen.

liga-fruitcrisp-2
Qua uiterlijk doet de LiGA FruitCrisp me enigszins denken aan een sultana en het idee doet me denken aan de LiGA FruitKick, maar dan wat dunner. Voor mijn smaak zit het dan ook zo’n beetje tussen deze 2 producten in en het maakt een smakelijk tussendoortje. Perfect om op een drukke dag in de handtas mee te nemen. Ik vergeet dan namelijk wel eens te lunchen en heb er dan ook niet echt de tijd voor, zo’n relatief gezonde snack als deze haalt dan de ergste trek weg.

De buitenkant is lekker knapperig, de binnenkant is zacht (wat het koekje niet droog maakt) en de smaak van beide soorten bevalt me wel. In een verpakking van 2 biscuitjes zitten zo’n 100kcal, 2,2g vet en 1,2g voedingsvezels. LiGA FruitCrisp is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten voor €1,69 per verpakking van 6 zakjes met elk 2 biscuits.

Lees ook –> Lekkere en gezonde tussendoortjes

Is dit een tussendoortje wat jou aanspreekt? Wat is jouw favoriete tussendoortje?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 19 mei 2013 at 15:31

  Ik eet graag Liga tussendoortjes, dus ik ben erg benieuwd naar deze variant

 • Avatar van Mo
  Reply Mo 18 mei 2013 at 00:27

  Klinkt erg lekker!!!
  Echter is t natuurlijk niet gezond. Zijn geen van zulk soort dingen als sultana, liga evergreen.
  Maar als je t zo af en toe neemt kan t natuurlijk geen kwaad!! Klinkt iig wel lekker!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 17 mei 2013 at 17:26

  Hey, deze heb ik al zien liggen in onze snoepkast! Snel ook maar eens proberen! ;D

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 mei 2013 at 17:57

  Yum, lijkt me lekker! En maar 100 kcal per pakje, ook niet geheel onbelangrijk, want dan is het nog best een ‘licht’ tussendoortje ook :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2013 at 10:32

   Ja precies, altijd weer fijn als je niet gelijk iets zit weg te werken van tig kcal :’)

  • Avatar van Mo
   Reply Mo 18 mei 2013 at 00:29

   Voor 100 kcal kun je beter iets anders nemen!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 16 mei 2013 at 16:16

  Die lijkt me echt heel lekker! :)

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 16 mei 2013 at 16:12

  Deze lijken me erg lekker!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 mei 2013 at 14:49

  Ik heb wel eens zoiets gehad, appel kaneel is zo lekker :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 16 mei 2013 at 14:42

  Jummie. Volgens mij is het gewoon de plattere variant van de FruitKick maar dat maakt helemaal niet uit. Die zijn namelijk hartstikke lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2013 at 10:33

   Ja inderdaad, ik vind het zelf ook een combinatie tussen de FruitKick en Sultana’s. Maar alsnog erg lekker!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 mei 2013 at 14:27

  oeh lijkt me lekker :D

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.