Beauty Reizen & vrije tijd

Wereldse hotspot | Hello Kitty beauty spa Dubai

18 mei 2013

hello-kitty-beauty-spa-2
Wow, ik kwam tijdens mijn op-zoek-naar-inspiratie-surf-ronde zoiets grappigs tegen: een beauty salon compleet in de stijl van Hello Kitty. Hoe cute?! Je moet er helaas wel ‘even’ voor naar Dubai reizen, maar als je er wellicht al een reisje naartoe geboekt hebt dan zal je deze hotspot zeker niet willen missen. Een complete salon ingericht in snoepige kleuren en overal kom je hier het bekende Sanrio poppetje tegen. Natuurlijk is deze salon perfect voor leuke girly kinderfeestjes, maar je kan er ook als volwassene terecht voor een heerlijke beautybehandeling.

hello-kitty-beauty-spa-1

hello-kitty-beauty-spa-3
In de salon wordt voornamelijk gebruik gemaakt van organische beautyproducten en alles is heel erg ingesteld op geuren en kleuren, voor een totaal snoepige beleving. Naast gewone nagellak voor het gebruik bij de manicures is er ook waterbased nagellak voor kinderen en qua producten kan je kiezen uit organische en minerale producten, maar er zijn ook ‘gewone’ producten die tijdens de behandeling gebruikt kunnen worden.

Je kan er terecht voor behandelingen die uiteenlopen van manicures, pedicures, massages, knipbeurten, visagie en gezichtsbehandelingen. Als ik zo naar de prijzen van enkele huidige aanbiedingen kijk dan valt dat nog best mee, zo betaal je €73,- voor een gezichtsbehandeling èn full body massage, kan je voor €12,50 je haar in model laten föhnen en kost een gecombineerde manicure/pedicure inclusief nek/schoudermassage zo’n €32,-. Goed te doen dus als je op de aanbiedingen let!

Mocht je na een behandeling Hello Kitty shopdrang hebben dan kan je de beautyproducten natuurlijk ook aanschaffen èn er is zelfs een Hello Kitty café in de salon, waar je kan genieten van lekkere drankjes en (hoe kan het ook anders) o.a. organische Hello Kitty cupcakes. Ik ben in ieder geval heel benieuwd wanneer er meerdere van deze Hello Kitty Beauty Spa’s geopend zullen gaan worden wereldwijd.

Had jij al van deze Hello Kitty Beauty Spa in Dubai gehoord? Zou het iets voor jou zijn om naartoe te gaan?

Reacties op dit artikel

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Reizen & vrije tijd
Pauls beauty top 5 2 - Paul's beauty top 5
Paul’s beauty top 5

Paul, mijn man, weet door mijn werk verrassend veel af van beautyproducten en -merken en is hier ook meer en...

Sluiten