Beauty

3 from 1 | Parfums: Lancôme, Yves Rocher & Annayake

12 juni 2013

yves-rocher-neroli-lancome-la-vie-est-belle-annayake-love-her-2
In de rubriek ‘3 from 1′ komen er drie verschillende producten uit eenzelfde categorie voorbij en vandaag zijn het weer 3 heerlijke parfums. De geuren die ik vandaag aan jullie laat zien zijn allemaal heel erg geschikt voor deze tijd van het jaar en ik denk dat het geuren zijn die veel verschillende types vrouwen wel aan zullen spreken. Kijk mee voor meer informatie en foto’s over Lancome la vie est belle, Yves Rocher secrets d’essences neroli en Annayake love her.

lancome-la-vies-est-belle yves-rocher-neroli-lancome-la-vie-est-belle-annayake-love-her-4 yves-rocher-neroli-lancome-la-vie-est-belle-annayake-love-her-3
Lancôme la vie est belle 30ml, €60,38
Deze l’eau de parfum van Lancôme is al even uit, maar ik wil hem graag aan jullie laten zien omdat het zo’n prachtige geur is. Hij werd eind vorig jaar geïntroduceerd en is voortgekomen uit een bijzondere samenwerking tussen 3 grote parfumeurs. Met haar 63 bestanddelen, 5521 versies voordat de uiteindelijke versie gevonden was en 3 jaar werk is het een parfum geworden waar Lancôme met recht heel trots op mag zijn. Je ruikt er peer, zwarte bes, oranjebloesem, jasmijn, iris, praline, vanille, tonkabonen en patchoeli in terug. Het geheel maakt een zoete en vrouwelijke geur waarin de vanille goed naar boven komt en alsnog door de tonkabonen en patchoeli ook wat warmte met zich meekrijgt. De geur draagt op mijn huid zo’n goede 6 uur voor hij begint te vervagen.

Tip! Lancôme la vie est belle is o.a. te koop bij Parfumswinkel, waar je op dit moment 25% korting krijgt op alle Lancôme producten.

yves-rocher-neroli yves-rocher-neroli-lancome-la-vie-est-belle-annayake-love-her-1 yves-rocher-neroli-lancome-la-vie-est-belle-annayake-love-her-7
Yves Rocher secrets d’essences neroli 50ml, €53,00
De geur van sinaasappelbloesem (neroli) is voor veel mensen een typische geur met een ‘hate it or love it’ gevoel. Deze nieuwe eau de parfum van Yves Rocher is voor de liefhebbers van neroli een schot in de roos en het is een perfecte opwekkende geur voor de zomermaanden. Het is een bloemige en muskusachtige geur waarin je petitgrain, bittere sinaasappel, oranjebloesem, neroli essence en musk terug ruikt. De oranjebloesem en musk komen voor mij persoonlijk het meest naar boven en dit maakt het een zachte maar frisse geur. Na zo’n 6 uurtjes moet ik wel even bijsprayen om de geur weer optimaal te kunnen ruiken op mijn huid.

yves-rocher-neroli-lancome-la-vie-est-belle-annayake-love-her-6 yves-rocher-neroli-lancome-la-vie-est-belle-annayake-love-her-5
Annayake love her 100ml, €69,50
Ik weet niet wat het is met de geuren van Annayake, maar ik heb er een bepaalde aantrekkingskracht mee. Alle geuren van dit merk die ik tot nu toe geroken heb, vind ik namelijk erg lekker. Zo ook met deze nieuwe ‘love her’. Deze eau de toilette komt in een lange en slanke flacon met een inhoud van maar liefst 100ml en je ruikt er zwarte bessen, vioolblaadjes, magnolia, lotus, lelietje-van-dalen, cederhout, witte musk en jasmijn in terug. De geur blijft zo’n 4 uurtjes goed ruikbaar op mijn huid en is heerlijk zacht, vrouwelijk en bloemig met een touch van frisheid. Love it!

Welke van bovenstaande geuren spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 14 juni 2013 at 19:23

  Ik ben wel benieuwd naar het geurtje van Lancome, klinkt wel lekker.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 juni 2013 at 23:52

  De geur van Yves Rocher heb ik al geroken en vind ik heel erg lekker, ik wacht op een goede aanbieding ;-) van van die andere twee spreekt die van Lancome me het meeste aan.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 12 juni 2013 at 13:29

  Die van Lancome lijkt me erg lekker!

 • Avatar van LinvanT
  Reply LinvanT 12 juni 2013 at 12:13

  La Vie Est Belle is echt een van mijn favoriete geuren en ook een van de weinige parfums die ik de ochtend erna nogsteeds ruik. Zo heerlijk zoet.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 12 juni 2013 at 10:06

  Die van Lancôme lijkt me heel erg lekker! En het flesje van Yves Rocher is moooiii.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 12 juni 2013 at 10:02

  Ik kende Annayake nog niet, maar dit lijkt me wel de lekkerste geur uit dit rijtje. Klinkt goed :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 juni 2013 at 08:03

  die van lancome lijkt me heerlijk :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.