Beauty

Aura Soma Color Experience

2 juni 2013

aura-soma-2
Vandaag wil ik iets heel bijzonders met jullie delen. Een bijzondere ervaring die ik niet lang geleden had bij praktijk Odilie in Deventer, namelijk de Aura Soma Color Experience. Het werkt ongeveer zoals kleurentherapie, want kleuren werken – of je wil of niet – op je gemoedstoestand en je kiest vaak bepaalde kleuren niet ‘zomaar’. Kijk mee voor meer informatie en mijn persoonlijke ervaring.

Bij binnenkomst in de praktijk viel mij gelijk op dat hier een prettige sfeer hing waar ik direct tot rust kwam. Onder het genot van een lekker kopje thee vertelde Eva, eigenaresse van de praktijk, meer over Aura Soma en hoe ze er zelf in aanraking mee was gekomen.

aura-soma-1 aura-soma-3 aura-soma-4
Hierna was ik aan de beurt om aan de slag te gaan en uit de kring van 111 verschillende flesjes met verschillende kleurencombinaties 4 flesjes uit te zoeken. Op de één of andere manier is het heel erg gek om te merken hoe bepaalde flesjes mijn aandacht riepen en ik ben met het uitkiezen van de flesjes dan ook compleet op mijn gevoel afgegaan. De volgorde waarop ik de flesjes pakte zou ook heel belangrijk zijn en ze werden op deze volgorde op tafel gezet.

De 4 flesjes staan voor bepaalde momenten in mijn leven en het was heel bijzonder om naar aanleiding van enkel de flesjes en de uitleg van de betekenis van bepaalde kleuren(combinaties) heel erg veel kloppende dingen te horen. Eva wist dingen te vertellen over mijn verleden, bepaalde gevoelens, eigenschappen en talenten en waar ik op dit moment mee bezig ben qua gevoelens, werk, toekomstplannen etc. Zonder te persoonlijk hoeven te worden kan ik alleen maar zeggen dat ze het gigantisch bij het goede eind had, en dat enkel naar aanleiding van enkele flesjes..

Het was ook heel gek dat ik soms vanuit mijzelf een bepaald flesje meer naar achteren zette, een ander meer naar voren haalde en één bepaald flesje heel graag ‘vast wilde houden’. Ik ben totaal niet zweverig (sta juist heel erg met beide voeten op de grond) dus dit voelde heel bijzonder. Dit bepaalde flesje is ook het flesje geworden wat ‘mijn Equilibrium’ werd die ik mee naar huis mocht nemen. Daarnaast kreeg ik ook een persoonlijke geur mee, een Quintessence, die ook weer wat wist te zeggen over mijn leven. Ik vond het zelf een heel erg bijzondere ervaring en werd er tijdens en na de sessie ook best emotioneel van.

aura-soma-5 aura-soma-6
Ik heb de flesjes hier nu in huis staan, kijk er regelmatig naar, pak ze vast, snuffel er aan, schud er mee en soms breng ik een paar druppels uit 1 van de flesjes aan op mijn polsen en/of mijn borst. Dit gaat heel instinctief en ik kom hierbij helemaal tot rust. Dit zijn echt van die momenten waarbij ik weer even stil sta bij mijn verleden, heden, gevoelens en waar ik naartoe wil in de toekomst.

Een Aura Soma Color Experience is al te boeken vanaf €60,00, maar een sessie zoals ik had duurt ongeveer 1,5/2 uur en kost €165,00. Dit is inclusief een kleurflesje (Equilibrium) en een geurflesje (Pomander of Quintessence). Voor meer informatie en deelnemende praktijken neem je een kijkje op de website van Aura Soma.

Edit: Vermeld ‘Curvacious’ bij het inboeken van je consult en je krijgt 15% korting. De deelnemende praktijken voor deze kortingsactie staan op deze pagina vermeld.

Is dit iets wat jou aanspreekt om eens te gaan beleven?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 11 juni 2013 at 08:14

  Bijzonder…lijkt me een zeer aparte maar mooie ervaring!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 2 juni 2013 at 21:11

  Wat bijzonder! Het lijkt mij zo ontzettend interessant! Hopelijk kan/ga ik dit ooit nog eens doen :)

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 2 juni 2013 at 15:42

  Mooie ervaring zo te horen Desirée.
  Ik heb er wel eens van gehoord maar had daar wat anders uit begrepen dan wat jij hier beschrijft.
  Zoals jij het beschrijft is het toegepast als 1 van de vele manieren om ‘jouw energie te lezen’. Ik doe dit zelf ook oa door de aura van iemand te lezen, daar krijg ik vergelijkbare informatie uit. Het is vaak verwonderlijk hoe kloppend het is, hoeveel inzicht het geeft en hoe ik daarmee mensen verder kan helpen. Als je geinteresseerd bent: http://www.viviannes-praktijk.nl
  Ik vermoed dat de Aura-soma die je mee kreeg je ondersteuning en/of heling bied op stukjes waar dat nodig is. Heel mooi dat je dit nu zelf in kunt zetten als je gevoel dat zegt. Geniet er van!
  Ik vind het eerlijk gezegd ook wel duur voor een consult van 1,5 a 2 uur, of zijn die flesjes zo duur?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2013 at 16:43

   De flesjes zijn inderdaad ook inbegrepen bij de sessie zoals ik omschreef, deze kosten rond de 25 euro per stuk. Dankjewel voor het delen van jouw informatie :)

  • Avatar van Wilma
   Reply Wilma 5 juni 2013 at 15:11

   Ik ben zelf bezig met de Aura-Soma opleiding maar het is niet alleen een manier om iemand energie te lezen.
   Hier onder even een uitleg over het systeem,geplukt van de site van van docente:

   Omgaan met Aura-Soma betekent omgaan met levendige kleur.
   Kleuren spreken een universele eigen taal; het is gebleken dat mensen op de hele wereld op dezelfde onbewuste manier op kleuren reageren.

   Als iemand vier kleuren of kleurcombinaties kiest – wat aan het begin van een Aura-Soma consult gebeurt – geeft deze persoon middels de kleuren zelf aan wie hij of zij is en wat hem of haar bezighoudt.

   Zo wordt snel duidelijk, waarom deze persoon voor een consult komt. Er rijst een antwoord op de vraag, waar zijn of haar grootste gave ligt en wat de cliënt/klant heel praktisch met de informatie kan doen.

   Stel u bent deze persoon. Dan licht de Aura-Soma Practitioner de betekenis van uw keuzen toe. Door Aura-Soma ontdekt u uw ware zelf, uw talenten, uw uitdagingen, het doel van uw levensreis en wat er ten grondslag ligt aan eventuele klachten.

   Zo ontstaat een opening naar meer zelfbewustzijn en welbevinden. Het systeem ondersteunt u erbij, uw eigen kracht en uw eigen potentieel te benutten. De ontstane inzichten – gecombineerd met het aanbrengen van de inhoud van de tweede door u gekozen fles op uw huid – zorgt voor de versterking van uw eigen krachtbron.

   De inhoud van elke Equilibrium fles bestaat uit 5 ingrediënten met 5 letters: aroma (essentiële olie), kruid, steen, water en last but not least kleur. Alle ingrediënten resoneren via uw huid, lymfe- en bloedvaten tot in de cellen met uw lichaam. Het geheel werkt door tot in de celkern.

   Aura-Soma gaat ervan uit, dat we alles waar we naar op zoek zijn al in ons hebben. De Aura-Soma leer is op zichzelf compleet en berust op ruim 20 jaren ervaring.

   Het systeem sluit naadloos aan bij inzichten en ervaringen uit Boeddhisme, Yoga, Homeopathie, Astrologie, Tarot, I-Tjing, de Maya Kalender en de Kabbala.

   Bent u nieuwsgierig geworden? U vindt meer informatie over Aura-Soma op http://www.lightbow.nl.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 2 juni 2013 at 12:31

  Het lijkt me heel bijzonder, al ben ik zelf wel een beetje nuchter voor dit soort dingen. Maar ik kan me voorstellen dat het een hele ervaring is!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 2 juni 2013 at 11:20

  Dit lijkt me best bijzonder, maar ook erg apart. Wat zit er nu precies in die flesjes? Is het een geur?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2013 at 16:45

   Het ‘parfumflesje’ bevat essentiële oliën, kruidenextracten en kristalenergieën en het andere flesje bevat een geur :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 2 juni 2013 at 10:12

  Lijkt me erg bijzonder om mee te maken

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 2 juni 2013 at 09:42

  Dit lijkt mij ook een mooie ervaring. Kan me best voorstellen dat het wat emoties kosmaakt!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 2 juni 2013 at 09:01

  Wat ontzettend gaaf! Ik ben echt gek op dit soort dingen. Helaas is het wel wat prijzig en niet iets “dat je zo maar even doet”, maar ik ga dit zeker in gedachten houden want het triggered me wel heel erg!

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 2 juni 2013 at 07:53

  Mooi verhaal! Ik heb zoiets dergelijks mogen ervaren bij een kleurarchitect die de inrichting van een interieur ging bepalen op basis van kleuren & de energie in en rondom het huis. Bijzonder.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2013 at 16:46

   Dat lijkt me ook heel erg interessant, hier ga ik zeker eens meer over opzoeken. Dankjewel voor de tip!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juni 2013 at 06:11

  Wat een geweldig art. en ik heel interresant! ;-)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 2 juni 2013 at 00:39

  Heel erg interessant. Ik moet zeggen dat het roze flesje mijn aandacht al direct trok vanaf het zien vd foto’s. Nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd wat dat over mij zou zeggen. Ik ga zeker eens op de site kijken. Zulke dingen wekken toch wel op een bepaalde manier mijn interesse. Heb je het lastig gevonden tijdens de sessie om je emoties te ervaren tegenover een ‘vreemde’ of voelde alles juist heel natuurlijk?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2013 at 16:47

   Nee, ik heb daar helemaal geen moeite mee gehad. Vanaf het moment dat ik deze praktijk binnen liep, voelde ik me compleet op mijn gemak :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 juni 2013 at 00:28

  Lijkt me een erg unieke ervaring!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.