Eten & drinken

Doe de Spa Smaakcheck en probeer jouw variant gratis uit!

25 juni 2013

Spa Fruit Smaakcheck
Met Spa Fruit geniet je volop van de heerlijke combinatie van puur fruitsap en zuiver, bruisend Spa mineraalwater uit het hart van de Belgische Ardennen. Het maakt zo een heerlijke verfrissing voor elk moment van de dag en een perfecte zomerdrank. Er zijn 7 verschillende smaken verkrijgbaar, doe de Spa Smaakcheck en kijk welke het beste bij jou past.

Na het beantwoorden van slechts 5 vragen krijg je een persoonlijk smaakadvies en kun je jouw geadviseerde smaak meteen gratis gaan proberen. Je krijgt aan het eind namelijk een bon voor een gratis 1,5l fles Spa Fruit.

Maar.. Dat is nog niet alles! Nodig jouw vrienden uit om de Spa Smaakcheck te doen en maak de Spa Fruit Vriendenboog aan. Voor iedere vriend die de Smaakcheck doet krijg jij punten. Degene met de meeste punten wint een prijs naar eigen smaak ter waarde van maar liefst €5.000,-!

Nadat ik de smaakcheck had gedaan kwam er dit uit als antwoord: “Jij bent een nieuwsgierig type en probeert graag smaken met een spannende ‘twist’. Het leven is één grote ontdekkingsreis!” En de smaken Pink Grapefruit & Raspberry werden hierbij geadviseerd. Nu vind ik de Pink Grapefruit inderdaad heel erg lekker dus dat advies klopt wel :)

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 13 juni 2013 at 22:41

  Ik had Pink Grapefruit en Forest Fruit ;)

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 13 juni 2013 at 20:26

  Leuk dit! Ik heb precies t zelfde als jij ;)

  XO

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 13 juni 2013 at 17:37

  Ik vind die met appel sowieso lekker, maar de andere smaken lijken me ook zeker de moeite waard :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 juni 2013 at 14:25

  oeh pink grapefruit is mijn smaak :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.