Beauty

GOSH make-up look met de nieuwe zomercollectie

6 juni 2013

gosh-summer-2013-look-3
Vandaag wil ik een make-up look met jullie delen die ik regelmatig draag en waar ik vaak complimentjes over krijg. Helaas komt hij op foto niet zo mooi over als in het echt, maar toch krijg je er zo een goed beeld van. Je hebt de look ook al voorbij zien komen in de laatste twee filmpjes (de Glossybox van mei + De favorieten van mei). Zo krijg je nog een beetje een beter beeld van de complete look. Alle kleurproducten in deze look zijn producten uit de nieuwste GOSH zomercollectie, een collectie die mij positief verraste! Kijk mee voor meer informatie en de look.

gosh-summer-2013-look-1
In de zomercollectie zitten 2 heel erg zachte blushes die perfect zijn voor als je een lichte huid hebt. Ik heb bij bovenstaande look de 42 Melon variant gebruikt, die heel zacht perzikkleurig is. De blushes zijn compleet mat en mooi op te bouwen. Verkrijgbaar voor €8,79 per stuk.

Ook heeft GOSH 2 nieuwe matte duo oogschaduws in het assortiment opgenomen. Er is een paarse variant en een blauwe variant en de pigmentatie hiervan verbaasde me. Normaal gesproken zijn matte oogschaduws wat lastiger qua pigmentatie en kan dat nog wel eens tegenvallen, maar hier is dat zeker niet het geval. De oogschaduwduo’s zijn verkrijgbaar voor €9,49 per stuk.

Als laatste zijn er ook nog 2 nieuwe quattro palettes in het assortiment te vinden. Er is een groene variant en een paarse variant en de oogschaduws hebben allemaal een mooie, zachte glans en een goede pigmentatie. Ik ben er echt van onder de indruk!

Ik vind de nieuwe kleuren niet heel erg verrassend, maar door de fijne kwaliteit en eindelijk eens mooie blushes die ook goed geschikt zijn voor de hele lichte huidjes (YAY!) wilde ik er toch een artikel over online zetten en de look delen. Ik combineerde hierin het groene en het paarse quattro palette en combineerde dit met een zwarte eyeliner en mascara. Een snelle look die het hele jaar door kan!

Gebruik jij make-up van GOSH? Welk product vind jij er echt heel erg fijn van of wat zou je eens willen uitproberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 7 juni 2013 at 10:44

  Mooie kleurtjes!

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 7 juni 2013 at 08:15

  De blushes zien er prachtig uit! Mooie ooglook heb je er ook mee gemaakt, je ogen knallen er echt uit op die manier. Heel mooi! :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 7 juni 2013 at 06:56

  Super mooi! Deze look staat je heel erg goed.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 7 juni 2013 at 01:40

  Mooie look heb je gemaakt, laat je ogen mooi spreken

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 juni 2013 at 00:06

  Prachtige make-up! Hier heb al heel veel van…. Wat een prachtig look heb je er mee gemaakt ;-)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 6 juni 2013 at 22:00

  Wat een mooie look heb je gemaakt! De foto’s zijn echt prachtig!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 6 juni 2013 at 19:35

  mooie look heb je weer gemaakt :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 juni 2013 at 18:28

  Oh die blushes zijn er heel erg mooi uit, ik heb ook zo’n super lichte huid dus zeker de moeite waard om te gaan kopen. De oogschaduws zien er ook erg mooi uit, je hebt er een mooie look mee gemaakt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2013 at 21:46

   Voor een echt lichte huid zijn deze blushes perfect, heel subtiel en toch een mooi resultaat ♥ Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 juni 2013 at 14:28

  mooie blushes :D

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 6 juni 2013 at 14:25

  Ik vind vooral de blush erg mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.