Huis & interieur

Interieur inspiratie voor je kantoor/werkkamer

25 juni 2013

interieur-kantoor-inspiratie-19
Mijn handen jeuken (niet zo’n beetje ook!) om met de inrichting van mijn thuiskantoor aan de slag te gaan. Ik ben nu zo’n kleine 11 jaar zelfstandig ondernemer en heb hierbij altijd de luxe gehad om vanuit mijn thuiskantoor te kunnen werken. Deze kamer ziet er opgeruimd, netjes en ‘leeg’ uit want dit is waar ik van hou en waar ik het beste in dacht te kunnen werken. Nu weet ik ook wel dat dat een dingetje ’tussen de oren’ is en ik krijg de laatste tijd steeds meer zin om de werkkamer aan te pakken en er een stuk gezelliger en vooral ook persoonlijker uit te laten zien. Misschien sta jij een beetje op het zelfde punt en zou je ook je kantoor graag eens aan willen pakken? Kijk mee naar wat leuke inspiratiefoto’s om wellicht leuke ideetjes uit op te doen…

interieur-kantoor-inspiratie-18 interieur-kantoor-inspiratie-17 interieur-kantoor-inspiratie-16 interieur-kantoor-inspiratie-15 interieur-kantoor-inspiratie-14 interieur-kantoor-inspiratie-13 interieur-kantoor-inspiratie-12 interieur-kantoor-inspiratie-10 interieur-kantoor-inspiratie-9 interieur-kantoor-inspiratie-8 interieur-kantoor-inspiratie-7 interieur-kantoor-inspiratie-6 interieur-kantoor-inspiratie-5 interieur-kantoor-inspiratie-4 interieur-kantoor-inspiratie-3 interieur-kantoor-inspiratie-2 interieur-kantoor-inspiratie-1
Zoals je ziet stralen de meeste kamers toch nog een bepaalde rust uit, maar zijn ze over het algemeen toch gezellig en knus. Ik wil hier voor mijzelf ook een mooie balans in gaan vinden en heb deze afbeeldingen opgezocht zodat ik er zelf inspiratie uit kan halen. Ik denk er zelf aan om het gezellige en persoonlijke vooral in uiting te laten komen door iets leuks met/aan de muur te doen. Een mooie verzameling van foto’s, kaartjes, persoonlijke dingetjes en dergelijke.. Zonder dat het al te druk of rommelig oogt, want ik blijf toch zeker van een lekker opgeruimd kantoor houden.

Ik weet nog niet precies wanneer ik met de werkkamer aan de slag ga, maar ik ga jullie zeker op de hoogte houden van het proces. Eerst even goed bedenken wat ik graag wil en dan de handen uit de mouwen steken om een nog fijner thuiskantoor voor mijzelf te creëren. Ik wil in ieder geval dat er persoonlijke dingen in terug komen en dingen waar ik van hou zoals vrienden, familie, huisdieren, reizen, foto’s, beauty etc. Nu nog bedenken hoe en wat precies..

Hoe ziet jouw werkkamer/(thuis)kantoor eruit? Mocht je leuke tips of ideeën hebben dan zie ik die graag tegemoet! :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Margreet
  Reply Margreet 5 december 2016 at 17:29

  Leuke inspiratie! Hoe hou je je bureau zo schoon? Haha

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 26 juni 2013 at 20:42

  WAUUW! zoo mooi allemaal! I’m impressed!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 26 juni 2013 at 13:54

  Ahh zo leuk om te zien! Ik wil later ook mijn eigen werkplekje/kamertje!

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 26 juni 2013 at 10:02

  Er zitten echt pareltjes bij! Die stoel met roze barok print vind ik echt geniaal

  XO

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 juni 2013 at 20:43

  Wat een mooie werkplekken zitten erbij zeg.
  Wat leuk dat je je kantoor gaat veranderen, foto’s kaartjes en al dat soort dingen kun je zo ophangen dat het tcoh rustig ien persoonlijk is. Het gaat je vast lukken, ben erg benieuw wat je ervan zult maken. Succes :-)

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 25 juni 2013 at 16:39

  Leuke artikel met mooie, inspirerende foto’s! – Via Twitter (https://twitter.com/deWeddingfairy/status/349442051236052995)

 • Avatar van Liset Lentferink
  Reply Liset Lentferink 25 juni 2013 at 16:07

  Super mooie werkkamers! Ik ben zelf mijn werkkamer aan het veranderen en heb hier leuke ideeen opgedaan :)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 25 juni 2013 at 15:53

  Erg leuk om te zien die inspiratiefoto’s :)

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 25 juni 2013 at 12:21

  Nu krijg ik dus echt zin om meteen te gaan verven en te gaan klussen!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 25 juni 2013 at 12:04

  Fijne inspiratie, thanks! Ben op zoek naar woonruimte en ben me al helemaal aan het verheugen op het inrichten straks :)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 25 juni 2013 at 12:02

  Ik kan er niet tegen als er teveel kleine troepjes op mijn bureau liggen, maar een moodboard lijkt me wel erg leuk om te maken :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 25 juni 2013 at 11:22

  Wow, mooie werkplekken! De belichting is bij sommige heel erg mooi. Ik zit helaas in een nogal donker hoekje onder een schuin dak, ik had voorheen een groot hoekbureau, maar dat zorgde voor teveel afleiding, al die spullen om me heen. Nu is het allemaal wat rustiger en opgeruimder en kan ik me ook beter concentreren.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 juni 2013 at 10:53

  De voorbeeldjes zijn allemaal nogal wat rommelig en druk naar mijn smaak. Ik heb het graag clean en relatief leeg. Orde in mijn werlplek = orde in mijn hoofd :-) Maar iedereen heeft zijn eigen stijl natuurlijk.

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 25 juni 2013 at 10:47

  Ik zou kijken wat je kunt met wit en daarop groen, geel, roze of oranje. Hier schijn je het meest naar toe getrokken te worden, en das handig. Muur kun je doen met een leuke muursticker (ik verkoop ze, zie blog) van een boom of 1 tak.. en 1 muur persoonlijke dingen inlijsten. Als je van orde houd, lijst ze in, als het rommelig mag, maak een moodboard of gebruik een letterbak waar je kleine spulletjes in doet.
  Ik heb zelf mooie quotes geprint en in 12 dezelfde cobaltblauwe lijsten gemaakt)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 juni 2013 at 10:24

  Nu wil ik ook mijn werkplek veranderen XD

 • Avatar van Annelie
  Reply Annelie 25 juni 2013 at 10:18

  Leuke en mooie inspiratie, ik wou dat mijn bureau er zo uitzag :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.