Persoonlijk

Let’s get personal #20

4 juni 2013

lets-get-personal-20-1
Het is weer tijd om jullie een beetje bij te praten over wat ik zo allemaal gedaan heb de afgelopen maand. Het was voor mijzelf een drukke maand met veel persoonlijke en zakelijke afspraken, perspresentaties en events. Gelukkig vind ik het allemaal heel erg leuk om te doen en ben ik heel streng om tussendoor wel genoeg rustmomentjes in te plannen, zo is het allemaal wat beter vol te houden. Kijk mee naar wat Instagramfoto’s van de leukste dingen die ik deed de afgelopen maand.

The Body Shop introduceerde de vernieuwde Brazil Nut lijn en we werden verrast met een heerlijke high-tea en een boottochtje door de Amsterdamse grachten. Het was een informatieve maar vooral heel erg gezellig event. Op de foto’s zie je Tim, Elly en mijzelf :)

Na het event ben ik samen met Elly lekker wezen eten bij View, een nieuw restaurant vlakbij het Centraal Station van Amsterdam met een uniek concept. In dit artikel kan je er alles over lezen. Echt een aanrader om eens naartoe te gaan!

lets-get-personal-20-2
Verder had ik nog een aantal leuke events, waaronder die van Benefit (vanwege een leuke nieuwe make-up collectie *klik*), C&A fashionshow & rooftop party (vanwege de nieuwe zomercollectie *klik*), Procter & Gamble (allemaal nieuwtjes van Olaz, Max Factor, Aussie en Wella *binnenkort meer info*) en een event van de Verenigde Arabische Emiraten in het Kurhaus waar ik een beetje zenuwachtig voor was aan het begin. Hier waren vertegenwoordigers van de Emiraten, hotels, resorts, airlines en verschillende PR & Marketing mensen om te kunnen netwerken en te zien wat de Emiraten te bieden hebben. Uiteindelijk heb ik een erg leuke avond gehad en ben ik helemaal enthousiast en reislustig naar huis gegaan :)

lets-get-personal-20-3
Zonder dat ik de tekst echt goed gelezen had stuurde ik een foto van de advertentie van Beautea Company naar ze via Twitter uit het Wellness Magazine. Kreeg ik een tweet terug dat ik nog maar eens goed moest kijken.. Ik snapte er helemaal niks van, pakte het magazine erbij, las de advertentie door en zie ineens mijzelf gequote staan. Superlief!

Je eigen foto’s terug zien in een mooie reisreportage in een tijdschrift is toch wel heel erg leuk! Met natuurlijk een mooie bronvermelding erbij staan er foto’s van mijn hand in een ‘4 page spread’ in Primero. Renee en Dagmar waren namelijk ook mee op de persreis naar Egypte. Lees hier het 1e artikel erover en hier het 2e artikel.

Ik denk dat Bo (hond) en Sassy (poes) stiekem een beetje verliefd zijn op elkaar. Ze liggen zo vaak met elkaar te knuffelen en elkaar te poetsen. Zo schattig! *smelt* ♥

Sinds kort ga ik als krullenbol door het leven. Yay! Ik wilde al heel erg lang een grove kruk/slag in mijn haar, maar na mijn laatste permanent wat helemaalsuperlelijkverkeerdpoedelachtig verkeerd was gegaan durfde ik niet echt. Omdat het resultaat bij vriendin Elly wel erg mooi is en de kapster mij goed wist te informeren ben ik er toch voor gegaan. Het was even wennen om een nieuwe haarroutine aan te wennen, maar ik ben er echt superblij mee!

lets-get-personal-20-4
16 mei was het dan zover, de eerste Beauty & Suits conferentie! Ik was ervoor uitgenodigd en had een interessante en informatieve dag. Er waren verschillende sprekers zoals Tom Sebastian, Charles Chiu, Mascha Feoktistova, Cynthia Schultz, Rick Luijcx, Daan Sip en Mischa Coster en er werd veel verteld over o.a. belichting, editting, fotografie, omgaan met media, presentatietechnieken, audience development en meer. Heel erg interessant natuurlijk, omdat ik alles mee kan nemen voor de site! Hierna nog even een lekker drankje gedaan want het was na afloop ook de opening van het nieuwe pand van het mediabureau waar ik sinds kort ook mee samenwerk.

Hierna ben ik samen met Chloé een hapje gaan eten bij Palladium, een sfeervol en trendy restaurant waar Chloé voor een maaltijdsalade ging en ik voor de zalm met groene salade. Heerlijk! Ook een aanrader als je een leuke plek in het centrum van Amsterdam zoekt om te gaan eten.

Vorig weekend ben ik samen met mijn man lekker sushi gaan eten bij Koi in Arnhem. We hadden er zoveel over gehoord dat we het zelf eens wilden gaan ervaren en we hebben er geen spijt van, je kan hier echt gigantisch lekker genieten van verse sushi en grill gerechtjes.

En.. Mehhhh.. Wat een niet-lente-weer is het toch.. Ik kan niet wachten tot de warmere temperaturen en de zon zich meer gaan laten zien. Ik hoop dat we in ieder geval dit jaar een heel erg lange fijne zomer gaan krijgen met een mooie nasleep tot eind september ofzo. Als goedmakertje van de weergoden. *wink wink*

sensationail-event
Als laatste foto van vandaag een (wazige, sorry!) Instagramfoto van het Sensationail event, waar je later deze week meer over zal lezen. Het event werd gehouden in het restaurant Cinema Paradiso in Amsterdam. De naam kwam me bij de uitnodiging ergens al bekend voor en hier blijkt mijn neef bedrijfsleider te zijn. Ik had hem al zo’n 6 jaar niet meer gezien/gesproken dus dit was echt helemaal top, even lekker bijgekletst met hem en we gaan contact houden en vaker afspreken. Leuk! Zo zie je maar weer hoe klein de wereld soms kan zijn..

Volg me via Twitter, Facebook en/of Instagram om altijd op de hoogte te zijn van persoonlijke updates en leuke nieuwtjes.

Wat voor leuks heb jij de komende tijd op de planning staan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 7 juni 2013 at 10:45

  Leuk om te zien!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 6 juni 2013 at 20:06

  Wat een hoop gezellige drukte. Leuk dat je het deelt.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 juni 2013 at 00:07

  Wat om te lezen, je hebt echt veel leuke dingen gedaan. De foto van Bo en Sassy vind ik zo leuk, als dieren elkaar lief vinden dan blijven ze dat ook vinden dat is altijd om leuk om te zien.
  Wat super dat ze je foto’s gebruikt hebben, dat zegt wel wat over jou en je foto’s.
  Het mooie weer is nu echt doorgebroken, geniet ervan :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2013 at 13:07

   Ik geniet zeker van het weer, heerlijk! Hoop dat jij ook nog lekker van het zonnetje kan genieten :) Enjoy!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 4 juni 2013 at 16:12

  Je hebt inderdaad een drukke, maar leuke maand achter de rug! Was wel erg gezellig om met je bij te kunnen kletsen ^^.

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 4 juni 2013 at 11:54

  Leuke foto’s! Wat tof dat je foto’s in Primero staan :)

  xx Marjolein

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 4 juni 2013 at 10:41

  Ik vind dit soort artikelen altijd zo leuk om te lezen! Leuke foto’s heb je gemaakt :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 4 juni 2013 at 09:51

  Leuke foto’s! leuke dingen heb je gedaan

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 4 juni 2013 at 08:49

  Je hebt leuke dingen meegemaakt deze maand! Beauty&suits lijkt me erg leerzaam :)

 • Avatar van mysupersweetlife
  Reply mysupersweetlife 4 juni 2013 at 07:24

  Hele leuke foto`s! Ziet er gezellig uit op het event met Tim!
  Liefs

 • Avatar van Robin
  Reply Robin 4 juni 2013 at 04:41

  Leuke foto’s en diary!:)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 4 juni 2013 at 03:51

  onwijs leuke foto`s en dairy! Vind ik altijd erg leuk om te lezen

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 juni 2013 at 00:35

  Super leuke foto’s ;3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.