Eten & drinken

Love it! | Pickwick wellbeing moments thee

23 juni 2013

pickwick- wellbeing-moments-1
Ik hou ervan om thee te drinken en drink elke dag wel een paar flinke mokken weg. Thee drinken is voor mij niet enkel om de dorst te lessen, maar het brengt me vaak ook even helemaal tot rust. Pickwick heeft sinds kort 6 nieuwe Wellbeing Moments theeën in het assortiment die zijn geïnspireerd op wereldse rituelen en ze bestaan uit grove theeblaadjes, fruid, kruiden en specerijen. Kijk mee voor meer informatie en foto’s over deze nieuwe theesoorten.

pickwick- wellbeing-moments-2 green-hammam
Green Hammam
Deze smaak bevat groene thee, pepermunt, korenbloem en eucalyptus en is geïnspireerd op het Turkse Hammam ritueel wat een ‘cleansing ritual’ is voor lichaam en geest. Als ik deze thee ruik en proef dan denk ik ook zeker even aan een badhuis of wellnessoord.. Heerlijk rustgevend.

pickwick- wellbeing-moments-3 lavender-serenity
Lavender Serenity
Deze smaak bevat zwarte thee, lavendel, korenbloem, goudsbloem en citroenschilletjes en is geïnspireerd op de bindweefselmassages uit de Griekse oudheid die atleten kregen om hun lichamen voor te bereiden op wedstrijden. De thee is aan de ene kant heel rustgevend maar heeft ook weer wat fris, waardoor je even lekker ‘wakker’ wordt.

pickwick- wellbeing-moments-4 rooibos-reflection
Rooibos Reflection
Deze smaak bevat rooibos, kaneel, steranijs en kamille en is geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van Afrikaanse vrouwen met bodywraps met rode modder. Deze thee heeft echt een heerlijke geur, ik ben er gek op! De smaak is ook heel erg lekker en past goed bij een frisse avond of de herfst/winter. Lekker verwarmend en rustgevend tegelijk.

pickwick- wellbeing-moments-5 lively-lemon-grass
Lively Lemon Grass
Deze smaak bevat Citroengras, gember, sinaasappelblaadjes, zoethout, pepermunt, ginkgo en citroenmirte en is geïnspireerd op de Finse sauna en vooral op het verfrissende deel wat na de sauna komt waarbij je jezelf onderdompelt in ijskoud water. Ik ben zelf niet zo’n fan van citroen en gember dus deze smaak is minder aan mij besteed.

pickwick- wellbeing-moments-6 chi-berries
Chi Berries
Deze smaak bevat zwarthe thee, rooibos, rode biet, hibiscus, sinaasappelschilletjes, rozebottel, bessen, rozen en jasmijn en is geïnspireerd op de Tai Chi zelfverdedigingstechniek met langzame en gecontroleerde bewegingen die meer dan 10 miljoen Chinezen beoefenen. De thee ruikt heel vol en zoet en lijkt bijna op een warme limonade. Een heel bijzondere smaak die bij veel momenten op de dag past.

pickwick- wellbeing-moments-7 vanilla-warmth
Vanilla Warmth
Deze smaak bevat rooibos, kaneel, stukjes cacaoboon, zoethout, goudsbloem, geroosterde rijst en vanille en is geïnspireerd op hot stone massages. De geur en smaak zijn heerlijk verwarmend en toch ook weer zacht en past perfect bij cocoon-momentjes op de bank met een goed boek of film.

De nieuwe Pickwick Wellbeing Moments theeën zitten in een nylon zakje wat zorgt voor een betere infusie in het theeglas en alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Ze zijn verkrijgbaar voor €1,99 per verpakking van 15 zakjes.

Ben jij een theeleut? Wat is jouw lievelingssmaak thee en welke van deze nieuwe Pickwicksmaken spreekt jou het meeste aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:10

  Ik drink niet heel vaak thee, maar Rooibos en Vanille lijken me erg lekker! Ik ben best kieskeurig met m’n smaakjes haha, maar hier zitten er wel een paar bij die ik wil gaan proeven.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 23 juni 2013 at 17:18

  oh wat heerlijk! die lavender lijkt me wel iets =)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 23 juni 2013 at 13:18

  Die met rooibos lijkt me lekker! Ik ben wel een theeliefhebber.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 23 juni 2013 at 12:47

  Ik ben een waar thee verslaafde en wordt hier ook erg blij van :-) moet binnenkort maar wat inslaan geloof ik!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 23 juni 2013 at 12:36

  Hier ben ik zo ontzettend benieuwd naar! Ben een echte theeleut dus moet ze zeker proberen : )

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 23 juni 2013 at 12:12

  Hmmmm ik hou van thee en vooral van rooibos variaties, deze lijkt mij dan ook het lekkerst :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 23 juni 2013 at 11:52

  Jup, ik ben ook een echte theeleut! Ik spotte het Chi Berries doosje een paar weken geleden al in de Jumbo en riep eerst ‘nee, we hebben thee genoeg in huis’, waarop ik nog eens het doosje bestudeerde en m toch in het winkel karretje gooide haha :P Uiteraard gevolgd door een opgetrokken wenkbrauw van vriendlief ;)
  Ik heb het pakje nog niet open gemaakt, omdat op dit moment meerdere doosjes thee open zijn en ik eerst iets wil opmaken.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 23 juni 2013 at 11:24

  Ze lijken me echt heerlijk! Ga het zeker eens proberen

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 23 juni 2013 at 11:04

  Ziet er heerlijk uit en zo klinkt het ook, ben heel benieuwd

  XO

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 23 juni 2013 at 10:39

  Ik vind ze er allemaal heerlijk uitzien. Lavender Serenity lijkt mij vooral erg lekker. Ik ben dol op smaakjes thee en drink bijna alles behalve zoethout thee,.. En Pickwick is hier in huis het favoriete merk!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 23 juni 2013 at 09:26

  Waauw, dat ziet er echt top uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 juni 2013 at 02:48

  Oeh lekkere smaken! ♡

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 23 juni 2013 at 02:13

  Hier drinken we meer Ronneveldt. Pickwick favoriet is groene en witte thee :)
  Of de marshmellow smaak van AH.
  Jammer dat ze er geen groene bij hebben zitten tussen die 6!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juni 2013 at 11:53

   Wellicht overheen gelezen, maar de Green Hammam is op basis van groene thee :)

   • Avatar van Nem
    Reply Nem 23 juni 2013 at 12:27

    Euh.. ik was nog niet helemaal wakker denk ik! Sorry :)

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 23 juni 2013 at 00:43

  vooral die laatste lijkt me heel erg lekker.

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 23 juni 2013 at 00:18

  Ik krijg zin in een kop thee :) Jammer alleen van die nylon zakjes. Onnodig milieubelastend én het kan niet op mijn composthoop.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.