Beauty

Make-up in the mix! | Clinique, Bourjois, Catrice & Etos

29 juni 2013

clinique-bourjois-everyday-minerals-etos-catrice-pupa-1
Vandaag ga ik beginnen met een nieuwe rubriek genaamd Make-up in the mix! Ik krijg namelijk regelmatig nieuwe producten binnen voor de website en schaf daarnaast ook los zelf items aan die ik zo samen mooi kan combineren in één artikel waarbij ik dan met de producten die ik laat zien ook een complete look kan maken. Vandaag komen er producten voorbij van Everyday Minerals, Clinique, Pupa, Bourjois, Etos en Catrice en creëerde ik een zomerse, frisse look die perfect geschikt is voor warmer weer (wat er echt nog aan gaat komen!). Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en de look.

clinique-bourjois-everyday-minerals-etos-catrice-pupa-2
Ik was al fan van de BB Cream van dit merk en sinds enige tijd ben ik ook de Clinique CC Cream aan het testen. Ik vind hem zelf wederom heel erg fijn! De lichtste kleur is licht genoeg, het geeft een medium dekking, blijft goed zitten gedurende de dag, corrigeert oneffenheden, rode vlekjes en een grauwe huid, voelt hydraterend aan op de huid waardoor drogere plekjes niet worden geaccentueerd en geeft een mooie natuurlijke glans aan de huid.

Everyday Minerals semi matte minerale foundation gebruik ik om af te poederen en net een klein beetje meer dekking te verkrijgen. Ik vind een minerale foundation om af te poederen vaak prettiger dan een normale compactpoeder omdat ik het idee heb dat het langer blijft zitten en minder poederig oogt. Everyday Minerals is een merk waar ik een zwak voor heb, jaren geleden toen er een minerale make-up hype was had ik echt enorm veel van dit merk in mijn make-up lades liggen.

De Catrice waterproof liquid liner is voor mij een vast product geworden in mijn routine de laatste tijd en ik ben steeds iets meer aan het experimenteren met een kleine wing. Ik heb niet zo’n heel erg vaste hand en heb ook het idee dat mijn ogen er optisch een andere vorm van krijgen, maar toch heeft het ook weer wat. Deze eyeliner is goed zwart en blijft echt de hele dag door zitten. Zeker een aanrader!

clinique-bourjois-everyday-minerals-etos-catrice-pupa-3 clinique-bourjois-everyday-minerals-etos-catrice-pupa-4 clinique-bourjois-everyday-minerals-etos-catrice-pupa-5
Om de ogen net wat meer te laten stralen gebruikte ik de Pupa city safari cream eyeshadow in een gouden kleur met hieronder een oogschaduwbasis tegen het creasen. Ik ben hierom ook geen enorme fan van creamy eyeshadows, maar het voelt wel lekker fris aan op de ogen en deze kleur past goed bij de complete look.

Voor mijn wimpers gebruikte ik de verrassende blauwe Bourjois volume glamour max holidays mascara. Het borsteltje is wat groot maar verder werkt de mascara best prettig en de blauwe kleur zorgt voor een frisse oogopslag.

Om mijn gezicht wat meer kleur te geven gebruikte ik de nieuwe Bourjois Maxi Delight Bronzer aan beide kanten van mijn gezicht in een grote 3 (van het voorhoofd, langs de slapen naar onder de jukbeenderen en langs de kaaklijn). Deze bronzer bevat miniscule shimmers en geeft hierdoor een mooie glow. Wel moet ik oppassen niet teveel te gebruiken aangezien deze kleur best donker en warm/oranje is voor mij.

clinique-bourjois-everyday-minerals-etos-catrice-pupa-6
Op mijn wangen gebruikte ik de Etos blush powder die 5 verschillende kleuren combineert tot een lieflijke, roze blush met een satijnglans. De pigmentatie is niet helemaal geweldig, maar dat vind ik met mijn lichte huid bij een blush juist prettig omdat ik deze zo juist mooi op kan bouwen. De kleur vind ik perfect voor elke dag, alleen blijft deze blush helaas niet de hele dag door op zijn plek, hij lijkt wat sneller te vervagen dan andere blushes.

Op mijn lippen gebruikte ik de Bourjois Rouge Edition Shine lipstick in de kleur 27 Oh My Doll, een lekkere frisroze kleur die de look helemaal af maakt. Er zitten koele parelmoerdeeltjes in voor wat extra glans en de lipstick draagt zo comfortabel als een lipbalm. Er is verder o.a. mangoboter aan toegevoegd om de lippen lekker te hydrateren en zacht te houden.

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 juli 2013 at 15:04

  Leuk artikel, ben vooral benieuwd naar de CC cream van Clinique, ik houd echt van dat merk!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 2 juli 2013 at 23:48

  Staat je mooi!

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 29 juni 2013 at 22:15

  Hele mooie look heb je weer gemaakt :)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 29 juni 2013 at 21:28

  hééél mooi!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 29 juni 2013 at 20:44

  Mooie producten. Je ziet er stralend uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2013 at 09:17

   Wow, ik vind dat altijd zo’n mooi compliment. Dankjewel!!

 • Avatar van Lysanne
  Reply Lysanne 29 juni 2013 at 17:58

  Staat je mooi! Heb de CC-cream van Clinique ook gekocht maar hij is voor mijnte donker, kreeg geen monstertje mee dus ik heb het toch maar gekocht vanwege de goede reviews. Goede les voor de volgende keer ;-) nu maar hopen op wat zonneschijn zodat de kleur beter past.
  Blush en lipstick staan ook lekker fris.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2013 at 09:18

   Ahh wat jammer dat hij voor jou te donker is, zonde! Wie weet kan je er iemand anders in je vriendengroep blij mee maken of wil iemand anders hem wel van je overnemen? Ik heb zelf ook heel erg veel te donkere foundations en dergelijke staan, ik herken het dus helemaal..

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 29 juni 2013 at 17:09

  Wat een mooie producten!

 • Avatar van Annelie
  Reply Annelie 29 juni 2013 at 15:56

  Hele mooie producten! :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 29 juni 2013 at 15:43

  Lijken me fijne producten!

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 29 juni 2013 at 13:16

  Die lippenstift staat je heel mooi!

  xx Marjolein

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2013 at 09:20

   Dankjewel! Leuk om te horen ^^

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 29 juni 2013 at 12:05

  De cc cream dekt erg mooi!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 29 juni 2013 at 11:42

  Mooie producten!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 29 juni 2013 at 10:50

  Mooie look, vooral je ogen vallen mooi op!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 juni 2013 at 05:50

  Dat is een mooie look! Ik heb de blush ook en die is zo fijn! ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 juni 2013 at 04:04

  Die liquid liner lijkt me fijn! ♡

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 29 juni 2013 at 02:29

  De lippenstift is zoo mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 juni 2013 at 01:40

  Dit is mooi, staat je goed. Leuk dat alle producten met elkaar comcineert, dat is iets wat we allemaal wel doen.

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 29 juni 2013 at 00:26

  Nice!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.