Beauty

Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara

14 juni 2013

max factor nieuws juli 2013 1 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara
Het is nog heel eventjes wachten, maar vanaf juli komt Max Factor met een aantal nieuwe producten waarvan ik er vandaag een aantal aan jullie ga laten zien. Ik heb de producten zelf al een tijd in huis en heb er al flink mee kunnen ‘spelen’ en ben zeker onder de indruk. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews, swatches en een look met de nieuwse Wild Shadow Pots, Wild Shadow Pencils en de Clump Defy mascara.

max factor nieuws juli 2013 2 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascaramax factor nieuws juli 2013 3 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara
Laat ik beginnen met de Wild Show Pencils. Het zijn 2-in-1 potloden die je als oogpotlood en als oogschaduw kunt gebruiken en bevatten, zoals je kan zien, een goede pigmentatie en een mooie glans. Er zijn in totaal 6 kleuren verkrijgbaar die je hierboven ziet. De olijfgroene en grijze kleur hebben wat shimmer in zich, de rest een satijnglans.

De potloden zijn lekker creamy, maar verrasden me door als oogschaduws niet te gaan creasen. Zo kan je er lekker mee spelen en ze ook als oogschaduwbasis gebruiken. Maar je moet wel wat sneller werken, want als ze eenmaal op de huid gedroogd zijn zijn ze niet meer te blenden. Mijn favorieten zijn de linker 3 kleuren.

max factor nieuws juli 2013 5 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascaramax factor nieuws juli 2013 6 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascaramax factor nieuws juli 2013 7 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara
De Wild Shadow Pots zijn ook verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, waarbij je op mijn arm van links naar rechts Vicious Purple, Turquoise Fury, Sapphire Rage, Feral Brown, Pale Pebble en Burnt Bark ziet. De eerste vier kleuren hebben allemaal een shimmer in zich en zijn ook iets poederiger van structuur (opletten dus voor fall out!) en de laatste twee kleurtjes hebben een satijnglans. Pale Pebble valt bij mij helemaal weg tegen mijn huid, maar is een perfecte kleur om een egale en frisse basis mee te creëeren voor veel verschillende ooglooks.

De pigmentatie vind ik meer dan prima, de swatches zijn namelijk droog gemaakt zonder oogschaduwbasis eronder. De kleurtjes laten zich gemakkelijk blenden en werken prettig. Vooral de laatste, Burnt Bark, maakt echt een prachtige crease-kleur. Love it!

max factor nieuws juli 2013 4 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara
Het komt bij mij niet vaak voor dat ik echt enthousiast ben over een mascara en dit is misschien ook wel één van de redenen waarom je bijna nooit mascara-reviews voorbij ziet komen op Curvacious.nl. Ik heb zelf namelijk kortere en rechte wimpers en ik merk vaak weinig tot geen verschil tussen nieuwe mascara’s. Deze nieuwe Clump Defy mascara van Max Factor brengt hier wat verandering in. Ten eerste worden de wimpers mooi diep zwart, is het bijna onmogelijk om er spinnenpoten mee te creëeren en lijken mijn wimpers er ook echt nog een stukje langer en voller door. Je kan ze in ieder geval ‘zien’ bij een voorfoto nu ;)

max factor nieuws juli 2013 8 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascaramax factor nieuws juli 2013 9 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara
Ik gebruikte verschillende kleuren Shadow Pencils en Shadow Pots om bovenstaande ooglook te creëren en maakte deze af met de Clump Defy mascara. Al met al een draagbare en zachte look, met toch wat kleur om niet helemaal te standaard te zijn. Leuk om eens mee af te wisselen!

De bovenstaande nieuwe producten van Max Factor zijn verkrijgbaar vanaf juli 2013.

Wild Shadow Pots, €7,99 per stuk (6 kleuren)
Wild Shadow Pencils, €8,99 per stuk (6 kleuren)
Clump Defy mascara, €14,99 per stuk (2 kleuren).

Spreken de nieuwe producten van Max Factor jou aan? Waar ben je het meest benieuwd naar?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bo Bea
  Reply Bo Bea 17 juni 2013 at 13:27

  wow, prachtige potloden

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 17 juni 2013 at 00:02

  Wat een mooie frisse look heb je met deze kleurtjes gecreëerd lieve Desiree! <3 Ik ben zelf echt groot fan van het olijfkleurige oogpotlood als oogschaduwbasis! Heb je al eens geprobeerd daar een gouden kleur – bijvoorbeeld die mooie koperachtige uit het Khroma palette – over aan te brengen? Gorrrgeous! Goed om te horen trouwens dat de mascara zo goed werkt voor korte, rechte wimpers. Nu moet ik ook aan het testen slaan! ;D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juni 2013 at 07:38

   Dankjewel voor je compliment lieverd! Ik ga er zeker eens een gouden kleur over aanbrengen, ben heel nieuwsgierig nu ^^ Hoop dat de mascara voor jou ook zo fijn werkt. Fijne dag! X

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 3 juli 2013 at 21:15

    De nada mi amor! <3 Ik ben benieuwd of je het al geprobeerd hebt! Let me know! De mascara ligt nog braaf ongeopend in mijn make-up kast! Komt nog, komt nog!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 15 juni 2013 at 23:26

  Oeh, ik ben erg nieuwsgierig naar de mascara!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 15 juni 2013 at 01:35

  Die oogschaduws zien er wel heel cool uit! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 juni 2013 at 00:50

  Wat een mooie look heb je er mee gemaakt, zacht, fris een heel draagnaar. De potloodjes vind ik echt super, net als de mascara, daar ga ik zeker naar kijken als ze in de winkel liggen :-)

 • Avatar van Glossiequeen
  Reply Glossiequeen 14 juni 2013 at 19:07

  Mooie producten!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 14 juni 2013 at 18:51

  Die potloodjes zijn super mooi zeg! Die bruine wil ik hebben

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 14 juni 2013 at 18:45

  Ziet er goed uit! Mooie kleuren en pigmentatie!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
yves rocher neroli lancome la vie est belle annayake love her 2 - 3 from 1 | Parfums: Lancôme, Yves Rocher & Annayake
3 from 1 | Parfums: Lancôme, Yves Rocher & Annayake

In de rubriek '3 from 1' komen er drie verschillende producten uit eenzelfde categorie voorbij en vandaag zijn het weer...

Sluiten