Beauty

Mijn top 5 | Bodycare toppers van dit moment

5 juni 2013

bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-1
Vandaag wil ik jullie mijn top 5 aan producten qua lichaamsverzorging laten zien die ik de laatste tijd regelmatig gebruik en lekker met elkaar afwissel. Ik heb zelf een drogere huid, met sommige delen die zelfs heel erg droog en schilferig zijn, en kan hierdoor vaak echt wat extra’s gebruiken voor mijn huid. Maar (!!) ik hou niet van hele vette producten omdat je dan blijft zitten met een plaklaagje wat niet lekker aanvoelt in bed of met kleding aan. Ik vind daarom dunnere substanties heel erg fijn om te gebruiken en smeer me dan liever iets vaker in, als ik daardoor wel direct door kan met de dagelijkse bezigheden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews over mijn huidige top 5 lichaamsverzorgingsproducten.

bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-4 bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-5 bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-6
Swedish Beauty Botanica
Ik had nog nooit van dit merk gehoord en was er dan ook direct heel erg nieuwsgierig naar toen ik een pakketje ontving met deze 2 producten erin. Ik was direct verkocht door de leuke namen en humor op de verpakkingen, frisse kleuren en de heerlijke geuren. Nadat ik de producten een tijdje gebruikt heb was ik om. Ik ben in ieder geval heel benieuwd geworden naar meer van dit merk!

I mist you 235ml, €19,95 – Dit is eigenlijk een after sun producten, maar je kan hem ook gewoon gebruiken als verfrissende bodyspray. Er zitten verschillende algenextracten in en het zorgt voor een lekker fris gevoel zonder uit te drogen. Perfect ook als opfrisser gedurende een warme zomerse dag.

Aloe there 530ml, €24,50 – Deze lotion voor het lichaam komt in een gigantische fles waar je wel even mee vooruit kan. Er zit o.a. honing, avocado en meloenextract, verschillende vitamines en aloë vera in. De substantie voelt zijdezacht aan, trekt snel in en laat de huid heerlijk zomerfris ruiken. Er zitten trouwens geen parabenen en siliconen in, prettig voor de gevoelige huidjes!

bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-7
Yves Rocher beautifying dry oil 100ml, €12,90
Voor de momenten dat mijn huid heel erg droog aanvoelt en ik wel wat extra’s kan gebruiken qua voeding, gebruik ik na het douchen het liefst een lichaamsolie op de nog vochtige huid zodat deze het snelst en best intrekt. Zo vind ik deze droge olie van Yves Rocher heel erg fijn in gebruik omdat deze geen vettig laagje achterlaat en mijn huid echt wat meer geeft dan enkel een bodylotion. Daarnaast is de olie ook nog eens heel zuinig in gebruik en ruikt hij heel lekker zacht en subtiel. Love it!

bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-2 bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-3
Australian Gold after all ultra lavish whipped body butter 296ml, €35,50
Deze opgeklopte bodybutter (en daardoor makkelijker uit te smeren) ruikt echt heerlijk zomers en bloemig/vanille-achtig en is weer een stukje voedender. Deze laat dus ook echt een voedend laagje achter op de huid. Niet echt lekker voor overdag vind ik hierdoor persoonlijk, maar wel voor ’s avonds om dan erna in de badjas nog even een filmpje te kijken en dan poezelig het bed in te duiken.. Er zit o.a. cacaoboter, sheaboter, jojoba olie, honing en sojaboonextract in.

bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-8 bodycare-botanica-yves-rocher-philosophy-australian-gold-9
Philosophy amazing grace firming body emulsion 480ml, €40,62
Amazing Grace vind ik één van de zachtste, vrouwelijke en liefste geuren die ik ken. Perfect voor cocoon-dagen of romantische momentjes. Deze bodylotion ruikt ook weer zo heerlijk, echt een geur die je eens geroken moet hebben ♥ Met de flinke inhoud van deze fles kan je wel even vooruit met dit heerlijke goedje. Het hydrateert en verstevigt de huid en bevat o.a. antioxidanten, sheabutter, macadamia- en olijfolie. Je hebt niet veel nodig, het smeert lekker uit, laat je huid direct lekker soepel aanvoelen èn lekker ruiken naar Amazing Grace. Lovely!

Wat is op dit moment jouw favoriete bodycare product?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 6 juni 2013 at 17:50

  De body lotion van Yves Rocher ga ik zeker eens halen !

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 5 juni 2013 at 19:54

  Wat een fijne favorieten! Echt alles ziet er heerlijk uit :) Momenteel is mijn favoriete bodycare product toch weer Dream Cream :) Kan echt niet zonder!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2013 at 16:03

   Dat is ook zeker een heerlijk product van Lush, ik vind die zo richting de winter altijd weer perfect :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 5 juni 2013 at 10:02

  Lijken me stuk voor stuk erg fijn!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 5 juni 2013 at 09:21

  Ik ben erg benieuwd naar de producten van Swedish Beauty Botanica! Deze lijken me lekker fris en zeker geschikt voor de zomer. :) Wil je ook (weer) een keer een artikel maken over haircare/haarstyling producten?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2013 at 13:06

   Bedoel je hiermee een favorieten-artikel of meer over tips voor een bepaald haarprobleem of iets dergelijks? :)

   • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 5 juni 2013 at 13:20

    Een top 5 aan favoriete haarproducten die beschermen tegen bijvoorbeeld de hitte van de föhn of van een stijltang. En die het haar in goede conditie houden. Niet een specifiek haarprobleem, meer de algemene verzorging van: met welke fijne producten hou ik mijn haar gezond & stralend :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 5 juni 2013 at 13:29

     Dankjewel voor je input Merin, hier ga ik zeker wat mee doen! :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 juni 2013 at 08:30

  klinkt allemaal erg lekker en fijn :D

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 5 juni 2013 at 07:22

  Goeie!
  I mist you klinkt lekker :)

  XO

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 5 juni 2013 at 07:20

  Oeh leuk, ‘I Mist You’ super schattig :D Ik ben erg benieuwd naar de geur van Amazing Grace.

 • Avatar van mysupersweetlife
  Reply mysupersweetlife 5 juni 2013 at 07:00

  Lijken me allemaal echt heerlijke producten!
  Liefs

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 juni 2013 at 06:50

  Wat een leuke verzorgingsproducten! De oil van Yves ga ik binnenkort zeker shoppen! Ik kan niet genoeg krijgen van bodylotions en oils om mijn huid mee te verzorgen!
  Fijne en hele zonnige dag!
  Xoxo

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 5 juni 2013 at 05:56

  Deze producten zien er stuk voor stuk heerlijk uit. Het is altijd zo fijn om lekkere lichaamsverzorging te hebben.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.