Fashion

New in! | Reebok sneakers, Birkenstock sandalen & Shwings

21 juni 2013

sarenza-juni-2013-1
Sinds enkele maanden heb ik een leuke samenwerking met schoenenwebwinkel Sarenza, als schoenenliefhebber kon ik tegen het mooie aanbod natuurlijk geen ‘nee’ zeggen! Voor de maand juni ben ik gegaan voor een paar stoere sneakers van Reebok, een paar Birkenstock sandalen en een paar Shwings om sneakers of andere veterschoenen mee op te leuken in een leuk luipaardprintje. Kijk mee voor meer informatie en foto’s!

sarenza-juni-2013-5 sarenza-juni-2013-6
Ik ben zo iemand die Birkenstock draagt ja, haha! Ze hebben voor mij gewoonweg een heel fijn voetbed waardoor ik een fijne ondersteuning krijg en als je een beetje goed zoekt dan kom je ook wat minder lompe modellen tegen, zelfs modellen die vrouwelijker en eleganter te noemen zijn. Zo vind ik dit ook van het Bali model welke ik hier laat zien. Ik heb ze besteld in de kleur Graceful Pearl White maar het parelmoerglansje is op de foto wat lastig vast te leggen. Deze is beter te zien in het zonlicht. Ze kosten €66,00 en ze lopen echt heel erg fijn.

sarenza-juni-2013-2
Daarnaast ging ik voor een stoer paar zwarte sneakers, hier was ik namelijk al een tijdje naar op zoek. Met deze Reebok Reefunk 2 sneakers heb ik precies gevonden waar ik naar op zoek was en de polka dot stippen vind ik hier een leuk detail op. Het halfhoge model zorgt er bij mij voor dat ze geen blaren op de hak achterlaten (iets waar ik helaas heel erg snel last van heb) en zorgt ook voor een stevige ondersteuning. Ze lopen direct als pantoffeltjes en zo opgeleukt met de Shwings vind ik ze echt te gek! Deze Reebok sneakers kosten €65,00.

sarenza-juni-2013-4 sarenza-juni-2013-3
Na wat rondsurfen kwam ik deze Shwings tegen in een leuk luipaardmotiefje met neonaccenten. Ik had hier nog nooit van gehoord maar vond het er direct heel erg leuk uitzien. Ik was bang dat ze misschien wat ‘uit’ zouden staan als je ze eenmaal meegeveterd zou hebben op schoenen, maar gelukkig vallen ze plat tegen de schoen aan. Ze hebben hier verschillende printjes in en je kan er zo de meest saaie sneakers toch nog een leuke touch mee geven. Leuk bedacht! Een paar Shwings is verkrijgbaar voor €12,00.

Natuurlijk gaan jullie de sneakers en sandalen ook nog voorbij zien komen in outfitposts, maar ik was zo enthousiast over m’n nieuwe schoenen dat ik ze alvast met jullie wilde delen :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Claire
  Reply Claire 2 juli 2013 at 15:43

  Die super coole Shwings kun je ook kopen via http://www.shwings.nl of http://www.shwings.be voor €9,95 !

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 21 juni 2013 at 22:54

  Like the sneakers. Birkenstock altijd handig en naar mijn mening lopen ze heerlijk.
  Love,

 • Avatar van BirdPlanet
  Reply BirdPlanet 21 juni 2013 at 19:51

  Toffe sneakers

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 21 juni 2013 at 16:35

  Die sneakers!!!! Ik ben verliefd.. <3

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 21 juni 2013 at 13:37

  Yay, eindelijk eens MOOIE Birckenstocks :-D En de sneakers zien er ook cool uit.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 21 juni 2013 at 12:57

  Super gave sneakers! En ook je Birky’s vind ik erg leuk. Ik loop er zelf ook op en doet me lekker niets wat ‘ men’ ervan zegt of vind. Ik zag dat je ook snorren Shwings hebt whaaah leuk! :-D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 21 juni 2013 at 12:33

  Oehh leuk, vooral de sneakers.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 21 juni 2013 at 12:31

  Die sneakers zijn leuk! En ik loop ook op Birkenstocks, moet kunnen toch haha ^_^

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 21 juni 2013 at 11:57

  Leuke sneakers!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 21 juni 2013 at 11:55

  Allebei leuk, ik draag nooit sneakers maar deze hebben wel wat :)

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 21 juni 2013 at 11:25

  Beide erg leuk! Vooral de sneakers zijn helemaal het einde. Ben reuze benieuwd hoe je ze gaat combineren :-)

 • Avatar van lin
  Reply lin 21 juni 2013 at 11:22

  Wat een toffe sneakers! Like :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 21 juni 2013 at 10:44

  De sneakers zijn tof!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 21 juni 2013 at 10:36

  birckenstocks lopen zo heeerlijk!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 21 juni 2013 at 08:05

  Oh die sneakers zijn echt heel erg vet :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 juni 2013 at 06:45

  Leuke slippers en sneakers…..;-)
  Ik ben helemaal verzot op deze brands!
  Omdat deze slippers echt heerlijk lopen en je er jaren lang plezier van hebt!
  Het merk sneakers is heerlijk voor mijn voetjes als ik ga shoppen of heerlijk een korte wandeling maken!
  Happy Friday….

  Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 juni 2013 at 01:28

  Love de sneakers!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.