Beauty

New skincare | La Roche-Posay & Murad

15 juni 2013

new-skincare-la-roche-posay-murad-3
Mijn huid is zich de laatste tijd wat anders aan het gedragen en of het nu een hormonaal dingetje is of dat het komt omdat ik te vaak wissel van merken/producten voor de site: I don’t like it. Er zijn ineens wat onzuivere en glimmende plekjes gekomen, mijn poriën lijken naast mijn neus wat meer op te vallen en aan de andere kant heb ik ook weer last van droge velletjes in het midden van mijn voorhoofd, wangen en langs mijn mondhoeken èn ik lijk wat meer pigmentvlekken te hebben gekregen..

Ik ga de komende maand beginnen met een nieuwe skincare-routine en ik ga jullie meenemen in het proces mèt blotte-billen-gezicht-foto’s om echte resultaten beter te kunnen laten zien. Kijk mee naar welke producten van La Roche-Posay en Murad ik ga gebruiken om (hopelijk!) mijn huid weer in balans te krijgen. En als extraatje heb ik ook nog een leuke winactie waarbij iemand kans maakt op een Murad reissetje met de producten uit dezelfde lijn als die ik ga gebruiken.

new-skincare-la-roche-posay-murad-1
Van La-Roche Posay ga ik de volgende producten gebruiken:

– micellaire lotion voor de gevoelige huid
– Redermic R
– Hydraphase UV intense dagcrème
– Hydraphase intense oogcrème
– Hydreane extra riche crème.

Ik heb al eerder een ‘La Roche-Posay periode’ gehad en was toendertijd heel erg tevreden met de producten. Enkele hiervan, en vooral de Redermic R, heb je ook al meerdere keren voorbij zien komen in favorieten-van-de-maand-artikelen. De producten zijn allemaal geschikt voor een gevoelige en drogere huid en bevatten geen parabenen.

Producten van La Roche-Posay kan je bij de Apotheek kopen, maar online ook bij bijvoorbeeld Skinpharma. Ik heb de producten allemaal gelinkt naar de directe pagina op de website van Skinpharma zodat je er wat meer informatie over kan lezen.

new-skincare-la-roche-posay-murad-2
Van Murad ga ik de volgende producten gebruiken:

– Essential-C Cleanser
– Essential-C Toner
– Essential-C daily renewal complex
– Essential-C eye cream spf15.

Dit zijn allemaal producten uit de Essential-C lijn, deze lijn moet helpen bij huidverkleuringen en een beschadigde huid helpen herstellen, zorgen dat de huid zachter en gladder aanvoelt en egaler oogt.

Tip! De producten van Murad zijn via de webwinkel van John Beerens te koop, waar er op dit moment een kortingsactie tot wel 85% loopt op de Murad producten. Het merk is normaal vrij prijzig, dus mocht je er eens wat van willen proberen dan is dit je kans. Ik heb de producten die ik ga gebruiken allemaal weer direct naar de productpagina in de webwinkel van John Beerens doorgelinkt zodat je wat meer informatie en dergelijke kan lezen.

new-skincare-la-roche-posay-murad-4
Zoals het er nu naar uitziet zal ik als ochtendroutine de volgende producten gebruiken:

1. La Roche-Posay micellaire lotion (reinigen en opfrissen)
2. La Roche-Posay Redermic R (serum tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en voor een egalere huid)
3. Murad Essential-C eye cream spf15 (oogcrème tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en voor een frisse oogopslag)
4. La Roche-Posay hydraphase UV intense spf20 (snel intrekkende maar goed hydraterende dagcrème).

new-skincare-la-roche-posay-murad-5
En zoals ik een beetje bekeken/bedacht heb ga ik de volgende producten ’s avonds gebruiken:

1. Murad Essential-C cleanser (reinigen en verfrissen)
2. Murad Essential-C toner (huid opfrissen en in balans brengen)
3. Murad Essential-C daily renewal complex (tegen fijne lijntjes, pigmentvlekjes en peeling)
4. La Roche-Posay hydraphase Intense oogcrème (tegen wallen en fijne lijntjes)
5. La Roche-Posay hydreane extra riche (als nachtcrème die goed hydrateert en verzacht).

huid-juni-2013

Dit is hoe mijn gezicht er compleet zonder make-up op dit moment uitziet. Het meest opvallende: de onzuiverheden rond mijn kingebied, roodheid en droogte op de wangen, droogte langs de mondhoekjes en midden voorhoofd en de pigmentvlekken schuin/onder aan de buitenkant van mijn ogen. Ik ga jullie over een maandje meer vertellen over mijn ervaring met alle bovenstaande producten en laat dan weer een foto van mijn huid zien. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd wat de producten voor mijn huid zullen gaan doen!

murad-essential-c-kit

Winactie
Benieuwd naar de producten van Murad uit de Essential-C lijn? John Beerens geeft je de kans om een mooie reisset met de toppers uit de Essential-C lijn te gaan proberen. Er zitten de volgende producten in: Cleanser, Active Radiance Serum, Day Cream spf30 en Eye Cream spf15 (allen travelsize). Deze kit heeft een oorspronkelijke waarde van €34,95. Wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg/abonneer/like Curvacious op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Volg John Beerens op Facebook en/of Twitter
3. Laat een reactie achter dat je meedoet en wat jouw grootste huidprobleem is op dit moment.

Meedoen met deze winactie kan t/m 22 juni 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Good luck!

Wat is op dit moment jouw huidverzorgingsroutine?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:08

  Ik ben erg benieuwd naar je bevindingen de komende maand. Mijn huid is zich ook ‘opstandig’ aan het gedragen de laatste tijd. Ik ga nu de producten van Bioderma proberen, volgens mij verkoopt Skinpharma dat merk ook. Van La Roche Posay heb ik de Gel Fluide, na één keer gebruiken was ik al verkocht, hij werkt namelijk anti-jeukend en ik heb vaak jeuk, dus toen ik de Gel Fluide op m’n huid smeerde was de jeuk DIRECT weg. Maar verder ben ik benieuwd of deze producten jouw huid gaan helpen (dat klinkt wel heel dramatisch hihi)!

  Oh met de winactie wil ik ook graag meedoen, altijd leuk :-) Die set ziet er super uit, en ik ken geen Murrad producten, ben erg benieuwd dus. Ik volg jou via alle 4 de kanalen, en John Beerens op Twitter en Facebook. Mijn grootste huidprobleem momenteel zijn toch wel m’n grove poriën! Vooral we soms een enkele warme dag hebben draag ik geen make-up, en dan zie je ze extra goed :/

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 21 juni 2013 at 18:57

  Mijn grootste huidprobleem is mijn pigmentvlekken waardoor mijn huid er ouder en minder gezond uit ziet. Ik bescherm mijn huid dagelijks met een SPF 50 om verergering te voorkomen, maar het zou ook fijn zijn als de bestaande pigmentvlekken minder zichtbaar kunnen worden en de kleur van mijn gezicht en nek weer meer in balans zijn.

  Ik volg je Facebook, YouTube en Bloglovin’.

  Liefs Lin

 • Avatar van Annoeska
  Reply Annoeska 21 juni 2013 at 17:41

  Like/volg jullie allebei op twitter
  Mijn ergste huidprobleem is nu echt van die super irritante mee-eters die ik niet kan uitknijpen.
  en ik MOET ze weg hebben voor mijn diploma uitreiking!

  xoxo

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 21 juni 2013 at 17:29

  Ik doe mee. Mijn grootste huidprobleem is dat ik momenteel enkele onderhuidse puistjes heb, die ik echt niet wegkrijg :(

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 21 juni 2013 at 17:07

  Ik heb een gezonde huid met rode blosjes welke ik graag wat egaler wil hebben

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 21 juni 2013 at 16:50

  Oeh, ik doe zeker mee! Ik volgde je al op Twitter en Facebook, en John Beerens ook op Twitter.

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 21 juni 2013 at 16:46

  mijn huid is wat vochtarm en gevoelig

 • Avatar van Linda Linnemans
  Reply Linda Linnemans 21 juni 2013 at 16:27

  Lijkt me super om uit te proberen. Regelmatig last van een puistje maar ook droge plekjes. En een slappere huid rondom de ogen. Ojee…nog iets…overpigmentatie in de hals. ; (

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 20 juni 2013 at 21:30

  Ik doe graag mee! Ik volg je overal en john beerens op facebook. Mijn grootste huidprobleem op dit moment is dat ik een aantal rooie plekjes op mijn gezicht heb en dat mijn huid nu weer gevoelig reageert op de producten die ik gebruik, waardoor ik soms op mijn wangen en voorhoofd kleine bultjes krijg die gaan jeuken. Vooral ook met dit warme weer. Het warme weer is leuk, maar dit bij-effect toch niet zo..

 • Avatar van Fabienne
  Reply Fabienne 19 juni 2013 at 17:19

  Hallo!

  Ik vind dit een leuke actie en doe graag mee. Vooral omdat ik nog nooit kennis heb gemaakt met deze producten.
  Ik heb vooral last van puistjes en onzuiverheden op mijn voorhoofd en kin. Heel erg vervelend. Vooral nu de zomer in aantocht is.
  Ik ben heel erg bezig om mijn huid in een goede conditie te houden.
  Mijn huidverzorgingsroutine op dit moment is:
  ’s Ochtend reinigen met een cleanser en afspoelen met lauw water;
  Soms doe ik een serum op hierna, niet altijd..
  Daarna doe ik dagcreme op met een spf factor;
  En vervolgens mijn make-up.
  ’s Avonds reinig ik weer heel goed mijn gezicht en spoel het daarna weer af met lauw warm water.
  Daarna doe ik een nachtcreme op.
  Ik stoom en scrub mijn gezicht ook één keer in de week en daarna volgt een heerlijk zacht maskertje.

  Groetjes, Fabienne

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 17 juni 2013 at 21:44

  Mijn huidprobleem = Littekens van de Acne en nog last van Acne op mijn kien en op mijn wangen.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 17 juni 2013 at 21:42

  Goed schoonmaken ’s morgens en ’s avonds, dagcremé en nachtcremé doe ik op en ik gebruik een oogcremé.

 • Avatar van sanne molenaar
  Reply sanne molenaar 17 juni 2013 at 21:10

  Mijn grootste huid probleem is dat ik heel veel acne heb en mijn huid super vet is :(
  Dus ik doe zeker mee met de actie!!
  – Sanne

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 17 juni 2013 at 21:04

  Goh je zou haast denken dat het in de lucht zit ;-) Ik heb ook meer last van onzuiverheden dan ik gewend ben en veel jeur/kriebeltjes. Ik heb ook even steeds rode en schrale ogen gehad, maar dat gaat gelukkig op het moment wel weer. La roche ken ik wel ja, ik gebruik de rosaliac, voor couperose…..en daarmee heb je ook gelijk mijn grootste huidprobleem.

 • Avatar van Aafke
  Reply Aafke 17 juni 2013 at 17:46

  Mijn grootste probleem is dat ik een erg droge huid heb, zelfs in de zomer!

  Like/volg jullie op twitter, FB en bloglovin
  Like/volg John Beerens op FB en twitter

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 17 juni 2013 at 13:17

  Heb altijd zo snel een droge huid!

 • Avatar van Eline Kreuse
  Reply Eline Kreuse 17 juni 2013 at 09:50

  Ik heb in de lente/zomer altijd last van zonne-allergie

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 16 juni 2013 at 23:01

  In de puberteit nergens last van en nu sinds 5 jaar last van hardnekkige acne,wat mijn leven beheerst :(
  Kan deze fijne producten dus echt wel gebruiken!

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 16 juni 2013 at 22:20

  Alletwee geliked! (heb geen account op de andere sites)
  Mijn grootste huidprobleem is onzuiverheden rondom mijn kin en op mijn voorhoofd :(

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 juni 2013 at 19:32

  Vervevelend dat je huid zo anders is dan je gewend bent. Ik hoop dat je huid goed zal reageren op de producten die je gaat gebruiken.
  Mijnm huid is de laatste tijd ook wat onrustiger, denk dat wat met hormonen te maken heeft, maar ik zal blij zijn als de rode vlekjes en pigment vlekjes weer weg zijn.
  Ik doe graag mee met deze winactie en volg je overal en heb gedaan wat je vroeg.

 • Avatar van Mar
  Reply Mar 16 juni 2013 at 18:28

  Mijn probleem is de vochtbalans.

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 16 juni 2013 at 17:53

  Mijn grootste probleem is, couprose en een droge huid, heb al verschillende producten gebrobeerd maar tot op heden, nog niets goeds gevonden, hopelijk is dit het juiste product voor mijn huid.dus nu maar duimen dat ik win

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 16 juni 2013 at 16:28

  Mijn grootste probleem is een vette kin en droge wangen/voorhoofd

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 16 juni 2013 at 11:35

  Glimmend huid vind ik het ergste

 • Avatar van cora
  Reply cora 16 juni 2013 at 11:20

  schrale plekjes

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 16 juni 2013 at 09:50

  De mee-etertjes op mijn neusje…

  Maar ik ben heus geen kneusje.
  Al lijkt het wel even zo
  Met een neusstrip op
  Maar binnen een korte tijd hechten daar de mee-eters zich op.

  Dat viel weer reuze mee, oh-oh!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 15 juni 2013 at 21:00

  Super dit ! Ik doe gelijk mee , mijn grootste probleem zijn puistjes .. Vreselijk ik heb veel geprobeert maar niks helpt behalve foundation , hopelijk gaat dit wel helpen !

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 15 juni 2013 at 15:36

  heb alles gedaan ^_^

  mijn grootste probleem zijn pigment vlekjes op mijn wangen, heb van alles geprobeerd om er vanaf te komen, maar tot nu toe geen tot weinig resultaat.

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 15 juni 2013 at 14:25

  Ik had dit helaas zelf geschreven kunnen hebben qua omschrijving van je huid, dus als je plan voor jou werkt ga ik het ook proberen! Ondertussen loot ik graag mee!

 • Avatar van ilona van poppel
  Reply ilona van poppel 15 juni 2013 at 14:03

  Mijn grootste gezichtsprobleem is een echt extreem droge huid. Met schilfers. Heb al van alles geprobeerd maar nog geen succes geboekt. Daarbij heb ik vaak een rode gloed over mijn gezicht.

 • Avatar van Wendy (wanncha)
  Reply Wendy (wanncha) 15 juni 2013 at 13:05

  Ik ben benieuwd hoe de producten je gaan bevallen.
  Ik heb alles gedaan om mee te kunnen doen, nu maar duimen! :) Mijn grootste huidprobleem is dat het erg droog is. En ik heb vaak last van velletjes.
  Nou, succes allemaal!
  Liefs, Wendy

 • Avatar van Charissa
  Reply Charissa 15 juni 2013 at 12:25

  Ik gebruik ook sinds enkele maanden la roche posay. Ik krijg zelden nog een pukkel en mijn huid is er van opgeknapt dat ik geen foundation meer hoef te gebruiken. Mijn routine is,

  Effaclar reinigingsmousse in de ochtend en avond
  Daarna miccelaire lotion met een watje aanbrengen.
  Daarna effaclar k creme voor vette huid!

  De producten van Murad kende ik nog niet dus ben ik zeer benieuwd naar. Ik koop mijn la roche posay bij your skin. Echte top service en levering

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 15 juni 2013 at 12:08

  Graag doe ik meem te de gave winactie, ik volg je op Facebook en Bloglovin.
  Eigenlijk heb ik op mijn 65ste best een nog gave huid, hier en daar een beetje droog vooral in de zomer, maar verder mag ik niet klagen.
  Groetjes Irene

 • Avatar van Anna Margaretha Roelfsema
  Reply Anna Margaretha Roelfsema 15 juni 2013 at 12:01

  Ik deel,like,love en twitter e you tube mee! Wat een geweldige mooie actie! Heb niet zoveel problemen met mijn huid maar de ouderdomsvlekjes zie je nu toch wel een beetje komen

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 15 juni 2013 at 11:58

  Ik ben heel benieuwd!

  XO

 • Avatar van Esmeralda L
  Reply Esmeralda L 15 juni 2013 at 10:50

  Succes iedereen. Ik heb zelf net een fijne prijs gewonnen op een andere site, dus ik doe niet mee.

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 15 juni 2013 at 10:37

  Hele interessante lijn, ben heel benieuwd :) Ik heb zelf altijd al last gehad van acne en ook een klein hydratatie probleempje hoewel ik wel een vette huidtype heb.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 15 juni 2013 at 10:28

  De La Roche producten zullen je vast niet teleurstellen! Ik gebruik al een hele tijd La Roche Posay om te reinigen en te verzorgen en ik ben altijd al erg tevreden geweest. Ik blijf ze ook opnieuw kopen, keer op keer, en da’s een goed teken :-)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 15 juni 2013 at 09:47

  De hydraphase lijn van LRP wil ik al lang es uitproberen, zou goed zijn voor mn huidje denk ik.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 juni 2013 at 05:20

  Ik volg je via alle mogelijke soc.med.kanalen! Ook volg ik natuurlijk john beerens.
  Ik heb een glimmende huid die soms ook erg droog is! Dus een gemengde huid met pukkels dat is echt verschrikkelijk. Pigmentvlekjes…..als mijn huid soms droog is hangen er op mijn voorhoofd en rond de mondhoeken velletjes….. zo lelijk! Ik heb vichy geprobeerd en nog vele diverse créme’s etc.! Ik weet dat john de juiste producten verkoopt en zou zo een te winnen pakket heel graag willen testen!
  Ik ben er zeer benieuwd naar en zou het resultaat dan op mijn blog willen schrijven.

  Fijne dag!
  Grtjes…..;-)

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 15 juni 2013 at 01:34

  Ik volg Curvacious op Twitter,. Facebook, Youtube en Bloglovin. JB op Twitter en Facebook.

  Mijn probleem op het moment is het beschermen van mijn huid in de zon, geen van mijn vaste dagelijke producten bevatten SPF! Ook droogtelijntjes om mijn ogen.

  Ik zou graag nieuwe producten uit testen, hopelijk werkt het voor mij!

  Bedankt voor de mogelijkheid.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 15 juni 2013 at 00:22

  Mijn grootste huidprobleem: pukkels, pukkels, pukkels. Niet leuk als je je bedenkt dat ik daar al zo’n 34 jaar(!) last van heb. En nu meer dan ooit. Onlangs is de diagnose “rosacea” gesteld.

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 15 juni 2013 at 00:18

  Op dit moment doe ik eigenlijk wat ik altijd doe s’morgens en s’avonds goed reinigen en een lekkere crême gebruiken.(Vichy neovadiol dag en nachtcrême)
  Omdat ik de laatste tijd nogal eens transpireer probeer ik zo min mogelijk make-up te gebruiken.
  Wat er niet op zit hoeft er ook niet af.
  Het merk Murad wat jij gaat gebruiken ken ik niet maar ik zou het graag eens proberen.Doe graag mee met de actie.
  Ben benieuw hoe het je bevalt want ik herken ook in mijn gezicht soortgelijke probleemgebieden,
  droge mondhoeken,onzuiverheden op kin en langs en op mijn neus.

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 15 juni 2013 at 00:12

  Leuke winactie en ik loot graag mee :) Op dit moment is mijn grootste probleem de onzuiverheden die van tijd tot tijd weer de kop op steken. Niet heel erg maar wel irritant. Nog beter reinigen dan maar.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 15 juni 2013 at 00:11

  volgend, geliked, geretweet… en nu maar hopen

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.