Beauty

New skincare | La Roche-Posay & Murad

15 juni 2013

new skincare la roche posay murad 3 - New skincare | La Roche-Posay & Murad
Mijn huid is zich de laatste tijd wat anders aan het gedragen en of het nu een hormonaal dingetje is of dat het komt omdat ik te vaak wissel van merken/producten voor de site: I don’t like it. Er zijn ineens wat onzuivere en glimmende plekjes gekomen, mijn poriën lijken naast mijn neus wat meer op te vallen en aan de andere kant heb ik ook weer last van droge velletjes in het midden van mijn voorhoofd, wangen en langs mijn mondhoeken èn ik lijk wat meer pigmentvlekken te hebben gekregen..

Ik ga de komende maand beginnen met een nieuwe skincare-routine en ik ga jullie meenemen in het proces mèt blotte-billen-gezicht-foto’s om echte resultaten beter te kunnen laten zien. Kijk mee naar welke producten van La Roche-Posay en Murad ik ga gebruiken om (hopelijk!) mijn huid weer in balans te krijgen. En als extraatje heb ik ook nog een leuke winactie waarbij iemand kans maakt op een Murad reissetje met de producten uit dezelfde lijn als die ik ga gebruiken.

new skincare la roche posay murad 1 - New skincare | La Roche-Posay & Murad
Van La-Roche Posay ga ik de volgende producten gebruiken:

– micellaire lotion voor de gevoelige huid
– Redermic R
– Hydraphase UV intense dagcrème
– Hydraphase intense oogcrème
– Hydreane extra riche crème.

Ik heb al eerder een ‘La Roche-Posay periode’ gehad en was toendertijd heel erg tevreden met de producten. Enkele hiervan, en vooral de Redermic R, heb je ook al meerdere keren voorbij zien komen in favorieten-van-de-maand-artikelen. De producten zijn allemaal geschikt voor een gevoelige en drogere huid en bevatten geen parabenen.

Producten van La Roche-Posay kan je bij de Apotheek kopen, maar online ook bij bijvoorbeeld Skinpharma. Ik heb de producten allemaal gelinkt naar de directe pagina op de website van Skinpharma zodat je er wat meer informatie over kan lezen.

new skincare la roche posay murad 2 - New skincare | La Roche-Posay & Murad
Van Murad ga ik de volgende producten gebruiken:

– Essential-C Cleanser
– Essential-C Toner
– Essential-C daily renewal complex
– Essential-C eye cream spf15.

Dit zijn allemaal producten uit de Essential-C lijn, deze lijn moet helpen bij huidverkleuringen en een beschadigde huid helpen herstellen, zorgen dat de huid zachter en gladder aanvoelt en egaler oogt.

Tip! De producten van Murad zijn via de webwinkel van John Beerens te koop, waar er op dit moment een kortingsactie tot wel 85% loopt op de Murad producten. Het merk is normaal vrij prijzig, dus mocht je er eens wat van willen proberen dan is dit je kans. Ik heb de producten die ik ga gebruiken allemaal weer direct naar de productpagina in de webwinkel van John Beerens doorgelinkt zodat je wat meer informatie en dergelijke kan lezen.

new skincare la roche posay murad 4 - New skincare | La Roche-Posay & Murad
Zoals het er nu naar uitziet zal ik als ochtendroutine de volgende producten gebruiken:

1. La Roche-Posay micellaire lotion (reinigen en opfrissen)
2. La Roche-Posay Redermic R (serum tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en voor een egalere huid)
3. Murad Essential-C eye cream spf15 (oogcrème tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en voor een frisse oogopslag)
4. La Roche-Posay hydraphase UV intense spf20 (snel intrekkende maar goed hydraterende dagcrème).

new skincare la roche posay murad 5 - New skincare | La Roche-Posay & Murad
En zoals ik een beetje bekeken/bedacht heb ga ik de volgende producten ’s avonds gebruiken:

1. Murad Essential-C cleanser (reinigen en verfrissen)
2. Murad Essential-C toner (huid opfrissen en in balans brengen)
3. Murad Essential-C daily renewal complex (tegen fijne lijntjes, pigmentvlekjes en peeling)
4. La Roche-Posay hydraphase Intense oogcrème (tegen wallen en fijne lijntjes)
5. La Roche-Posay hydreane extra riche (als nachtcrème die goed hydrateert en verzacht).

huid juni 2013 - New skincare | La Roche-Posay & Murad

Dit is hoe mijn gezicht er compleet zonder make-up op dit moment uitziet. Het meest opvallende: de onzuiverheden rond mijn kingebied, roodheid en droogte op de wangen, droogte langs de mondhoekjes en midden voorhoofd en de pigmentvlekken schuin/onder aan de buitenkant van mijn ogen. Ik ga jullie over een maandje meer vertellen over mijn ervaring met alle bovenstaande producten en laat dan weer een foto van mijn huid zien. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd wat de producten voor mijn huid zullen gaan doen!

murad essential c kit - New skincare | La Roche-Posay & Murad

Winactie
Benieuwd naar de producten van Murad uit de Essential-C lijn? John Beerens geeft je de kans om een mooie reisset met de toppers uit de Essential-C lijn te gaan proberen. Er zitten de volgende producten in: Cleanser, Active Radiance Serum, Day Cream spf30 en Eye Cream spf15 (allen travelsize). Deze kit heeft een oorspronkelijke waarde van €34,95. Wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg/abonneer/like Curvacious op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Volg John Beerens op Facebook en/of Twitter
3. Laat een reactie achter dat je meedoet en wat jouw grootste huidprobleem is op dit moment.

Meedoen met deze winactie kan t/m 22 juni 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Good luck!

Wat is op dit moment jouw huidverzorgingsroutine?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:08

  Ik ben erg benieuwd naar je bevindingen de komende maand. Mijn huid is zich ook ‘opstandig’ aan het gedragen de laatste tijd. Ik ga nu de producten van Bioderma proberen, volgens mij verkoopt Skinpharma dat merk ook. Van La Roche Posay heb ik de Gel Fluide, na één keer gebruiken was ik al verkocht, hij werkt namelijk anti-jeukend en ik heb vaak jeuk, dus toen ik de Gel Fluide op m’n huid smeerde was de jeuk DIRECT weg. Maar verder ben ik benieuwd of deze producten jouw huid gaan helpen (dat klinkt wel heel dramatisch hihi)!

  Oh met de winactie wil ik ook graag meedoen, altijd leuk :-) Die set ziet er super uit, en ik ken geen Murrad producten, ben erg benieuwd dus. Ik volg jou via alle 4 de kanalen, en John Beerens op Twitter en Facebook. Mijn grootste huidprobleem momenteel zijn toch wel m’n grove poriën! Vooral we soms een enkele warme dag hebben draag ik geen make-up, en dan zie je ze extra goed :/

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 21 juni 2013 at 18:57

  Mijn grootste huidprobleem is mijn pigmentvlekken waardoor mijn huid er ouder en minder gezond uit ziet. Ik bescherm mijn huid dagelijks met een SPF 50 om verergering te voorkomen, maar het zou ook fijn zijn als de bestaande pigmentvlekken minder zichtbaar kunnen worden en de kleur van mijn gezicht en nek weer meer in balans zijn.

  Ik volg je Facebook, YouTube en Bloglovin’.

  Liefs Lin

 • Avatar van Annoeska
  Reply Annoeska 21 juni 2013 at 17:41

  Like/volg jullie allebei op twitter
  Mijn ergste huidprobleem is nu echt van die super irritante mee-eters die ik niet kan uitknijpen.
  en ik MOET ze weg hebben voor mijn diploma uitreiking!

  xoxo

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 21 juni 2013 at 17:29

  Ik doe mee. Mijn grootste huidprobleem is dat ik momenteel enkele onderhuidse puistjes heb, die ik echt niet wegkrijg :(

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 21 juni 2013 at 17:07

  Ik heb een gezonde huid met rode blosjes welke ik graag wat egaler wil hebben

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
max factor nieuws juli 2013 1 - Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara
Max Factor shadow pots, shadow pencils & clump defy mascara

Het is nog heel eventjes wachten, maar vanaf juli komt Max Factor met een aantal nieuwe producten waarvan ik er...

Close