Fashion

Plus size blogger Gabifresh lanceert badkledinglijn

7 juni 2013

gabifresh-swimwear-2
Niet alleen lanceert curvy blogger Gabifresh een eigen lijn met enorm leuke badkleding, ook doet ze dit met een gigantisch vrolijke fotoreportage. Ik ga vandaag dus lekker veel foto’s uit deze reportage met jullie delen voor een feel good momentje. Je ziet namelijk heel erg goed dat je je met een maat meer zeker niet hoeft te schamen en er ook nog eens erg leuk uit kunt zien op het strand of in het zwembad. Al moet ik toch eerlijk bekennen dat ik zelf toch nog wat zelfvertrouwen moet kweken hiervoor, want in bikini met mijn lijf of zelfs in een badpak voel ik me toch niet helemaal op mijn gemak. Hmm.. dit ligt er natuurlijk ook aan met wie ik samen ben, zo heb ik hier met Paul en goede vrienden geen problemen mee namelijk!

gabifresh-swimwear-12 gabifresh-swimwear-1 gabifresh-swimwear-3 gabifresh-swimwear-9 gabifresh-swimwear-6 gabifresh-swimwear-8 gabifresh-swimwear-4 gabifresh-swimwear-10 gabifresh-swimwear-5 gabifresh-swimwear-7 gabifresh-swimwear-13 gabifresh-swimwear-14 o-GABI-FRESH-SWIMWEAR-570 gabifresh-swimwear-11
Hier word je toch vrolijk van?! Ik in ieder geval wel! Ik vind het leuk dat de bikini’s ook als een soort van tankini te dragen zijn doordat het broekje lekker hoog is. Je kan hem zo ‘geruld’ laag dragen, naar beneden vouwen zodat je er een soort van broekrokje van maakt èn je kan hem helemaal omhoog dragen zodat je meer dat tankini idee hebt. Mijn favoriet uit de collectie is de galaxy bikini, maar helaas is deze al uitverkocht. Ik hoop dat deze weer back in stock komt.. Het badpak met de transparante zijdelen vind ik ook erg leuk als 2e optie.

De swimwear collectie van Gabifresh is opgezet in samenwerking met Swimsuits for All en hier kan je de items ook bestellen. De cups hebben een zachte en comfortabele versteviging maar geen beugel, er wordt aangeraden een maatje kleiner te bestellen en de cups zijn passend tot ongeveer cup H.

Bekijk ook het webwinkeloverzicht met meer leuke tips voor plussize kleding.

Wat vind jij van de badkledingcollectie, de fotoshoot en welk item spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 25 februari 2017 at 14:32

  Aaaarg, het lukt me niet om zon leuke bikini te bestellen!!
  Alles is uitverkocht op de site, en ik kan ook niet goed uitvinden watvoor maat ik nou heb in UK maten….
  Weet iemand of ze ook in NL te verkrijgen zijn?

 • Avatar van Rozemarijn
  Reply Rozemarijn 22 juli 2013 at 16:34

  Word ik blij…mijn laptop verzond mn tekst gewoon al voor ik klaar was! Hoe onhandig. Maar wauw wat een prachtvrouwen! En wat fijn om te zien dat er ook bikini’s voor maatjes mooier zijn.

 • Avatar van Rozemarijn
  Reply Rozemarijn 22 juli 2013 at 16:33

  WAUW!! Ik voel me nooit mooi in een badpak of bikini, maar als ik dit zie!!!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:17

  Mooie collectie, ik vind de printjes heel erg gaaf! Is weer eens iets anders dan saaie, afkledende kleurtjes zoals zwart en donkerblauw. Ik vind haar als blogger alleen een beetje te extravagant, maar dat is persoonlijk haha. En he, ik spot plussize (ik typte fullsize haha) blogger Nadia *moeilijkeachternaam* ook! Leuk :D

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 11 juni 2013 at 18:58

  Wow super! eindelijk mooie badkleding voor vollere vrouwen, ik vond het altijd zo lastig om iets moois te vinden wat dan ook nog goed past.
  nice! leuk ook dat je dit artikel plaatst

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 10 juni 2013 at 23:59

  Geweldig dit idee. Ik ben blind dus kan de foto’s helaas niet zien, maar die bikini’s lijken me supertof. Ik durf zelf niet in een bikini (val waarschijnlijk ook onder plus size) en een badpak vind ik ook fijner, maar ben blij dat er eindelijk iets echt hips in een grotere maat is.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 8 juni 2013 at 16:22

  echt leuke collectie. wel fijn dat ze ook (one-piece) bakpak ook in de colectie hebben voor diegenen die geen bikini willen dragen.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 8 juni 2013 at 12:30

  Ziet er goed uit. Vrolijke en kleurrijke plussize zwemkleding. Ook zij mogen gezien worden in prachtige badkleding.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 8 juni 2013 at 10:42

  Supergave badmode voor volle vrouwen! Ik ben zelf ook plussize en koop meestal een bikini van Freya of Fantasie, maar deze zijn veel hipper! Meer H&M idee maar dan ook voor volle vrouwen. Wel jammer dat badmode in een grote maat zo prijzig is :(

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 7 juni 2013 at 23:36

  I kvind het stuk voor stuk prachtige vrouwen en om eerlijk te zijn heb ik van de badkleding de eerste scroll-sessie maar weinig gezien. Zij spatten echt van ’t scherm af! Die hoge broekjes van de bikini’s zijn echt onwijs fijn denk ik! Zelf heb ik een tankini met een broekje en daar voel ik mij wel prettig in :)

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 7 juni 2013 at 22:09

  Ik ben echt verliefd op die met galaxy print!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 7 juni 2013 at 14:44

  Ohhh wauw, ik vind het geweldig.. vooral de badpakken vind ik mooi! En de foto’s zijn prachtig :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 juni 2013 at 13:07

  Wat een leuke beelden. Ze zien er echt allemaal zo happy en vrolijk uit :-) Knappe gezichtjes ook. Maar ik vrees wel dat ze toch een beetje te zwaar zijn dan goed voor hen is. Ik ben absoluut voor diversiteit en van mij mag iedereen zijn zoals hij is of wil. Maar vanaf een bepaald gewicht wordt het toch slecht voor je gezondheid, en dan vind ik niet dat dat gepromoot mag worden. Maar goed, daar gaat het niet over. Het gaat over de badkleding, en die is echt supermooi! Ik zie wel een paar dingen die ik zelf ook zou dragen :-)

  • Avatar van Lynn
   Reply Lynn 7 juni 2013 at 22:07

   Lieve schat, het is niet jouw taak om over hun ‘gezondheid’ te oordelen. Wanneer je overgewicht hebt, hoef je niet meteen ongezond te zijn. Daarnaast kan iemand die ontzettend dun is ook ontzettend ongezond zijn, maar zeg je daar ooit wat over als je dunne modellen ziet? Wat ze hier promoten is zelfvertrouwen en ze zorgen ervoor dat vrouwen met een grote maat, zoals ik, zich niet voelen alsof ze de hele zomer met een lange kleren aan de rand van het zwembad moeten zitten. Door je opmerking blijkt dat je niet vindt dat mensen eruit mogen zien zoals ze dat zelf willen. Wat uit jouw reactie blijkt is dat mensen eruit mogen zien zoals ze willen, zolang ze maar aan jouw perceptie van schoonheid en ‘gezondheid’ voldoen.
   Dit is overigens geen haat reactie, maar ik kan er niet tegen als dit soort opmerkingen worden geplaatst.

   • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 7 juni 2013 at 22:52

    Ik bedoelde het zeker niet slecht, dus ik verontschuldig mij als mijn woorden veroordelend overkwamen. Je hebt gelijk dat niet iedereen die een maatje meer heeft ongezond is, en dat ook dunne mensen ongezond kunnen zijn. Ik heb zeker niks tegen vrouwen die zwaarder zijn, en ik vind echt niet dat iedereen aan ‘mijn’ normen moet voldoen. Dus mijn excuses als ik zo overkwam, dat was zeker niet de bedoeling. Een ongezonde levensstijl in het algemeen is slecht, dik of dun, maakt niet uit. Ik hoop dat je mijn excuses aanvaardt. Nogmaals, erg mooie campagne, heel leuke vrolijke vibe, en heel leuke badkleding.

    • Avatar van Lynn
     Reply Lynn 7 juni 2013 at 23:38

     Excuses aanvaard, no hard feelings! :) Het gaat mij er om dat het beeld bij dikke vrouwen vaak is dat ze ongezond en daarnaast mensen denken dat zij het recht hebben om mensen daarop te beoordelen, terwijl dit helemaal niet zo is. Ik heb er zelf hele nare ervaringen mee. Er zijn wildvreemden op mij afgestapt op mij letterlijk te vertellen dat ik met ‘mijn formaat’ mezelf aan het doodeten was en dat dat eigenlijk niet erg was omdat ik mijn lichaam niet verdiende als ik er op zo’n slechte manier mee omga. Ik snap je reactie wel dat je vindt dat een ongezonde levensstijl niet gepromoot mag worden, maar daarvan is in dit geval gewoon geen sprake. Hier wordt er gepromoot dat je er je niet hoeft te schamen voor de manier waarop je er uit ziet en er ook gewoon leuk uit kan zien. Sorry voor het lange verhaal! Maar bedankt voor je excuus :)

     • Avatar van martina
      martina 10 juni 2013 at 12:24

      schamen hoeven vrouwen met een maat meer zich zeker niet, want die zijn ook prachtig!!! en die hebben ook recht op mooie kleding en de keuze of de ze een bikini of badpak dragen.. het enige wat ik nog wil zeggen is dat overgewicht ( en ook ondergewicht ) gewoon ongezond is. je hart moet topsport leveren, je hebt meer kans op vaat problemen, diabetes en hartziekten. Ook ik bedoel het niet vervelend maar dat is helaas gewoon bewezen..
      Maar ik denk dat iedereen dat zelf ook wel weet. Ik vind het overigens niet kunnen dat mensen gelijk de conclusie trekken dat iemand zichzelf rond eet. overgewicht kan ontzettend veel oorzaken hebben zoals medicatiegebruik. Wel vind ik dat iedereen, dik, dun, rond, smal, klein en groot goed voor zijn lichaam moet zorgen :)

  • Avatar van Ilona
   Reply Ilona 8 juni 2013 at 09:38

   Vooral het stukje “niet gepromoot” valt bij mij helemaal verkeerd. Wat een vreemde reactie.
   Tja wij vollere vrouwen willen er nou eenmaal ook leuk uitzien! We hoeven ons niet te verstoppen voor mensen zoals jij!

   • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 8 juni 2013 at 10:21

    Ja, ik besef dat ik me ongelukkig heb uitgedrukt en dat mijn woorden niet bepaald goed gekozen waren. Ik heb me er gisterenavond ook voor verontschuldigd. Niemand hoeft zich te verstoppen, voor niks of niemand, daar ben ik helemaal mee akkoord.

 • Avatar van katia
  Reply katia 7 juni 2013 at 11:55

  Ik vind de bikini ook echt niet mooi. Het zorgt dat ze geen mooie lijnen in hun lichaam krijgen wat ze net nog meer plus size maken. Wat het badpak zeker met het zwarte pallet wel doet….
  Verder zijn het echt super mooie vrouwen

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 juni 2013 at 11:50

  Om eerlijk te zijn zou ik met hun lichaam nooit een bikini aantrekken, but that’s me, haha. Zelf draag ik ook geen bikini, al ben wel een stuk minder plussize. Ik vind een badpak gewoon veel mooier staan, ook bij bovenstaande dames.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 juni 2013 at 11:12

  Wat een super leuke foto’s om te zien zeg! Erg leuk :D

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 7 juni 2013 at 11:05

  Wat een mooie bikinis!
  Ik vind bij de modellen juist de bikini flatterender dan het badpak, aangezien het er opener uitziet.
  Zou zelf ook wel graag zoiets willen dragen.. maar ik heb er het figuur niet voor

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 7 juni 2013 at 10:42

  Fijn om eens wat vollere vrouwen in bikini te zien! Ik vind de foto’s van in het zwembad heel mooi.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 7 juni 2013 at 09:47

  Wat een supermens! Vooral die foto met de waterpistolen is erg leuk. En een hele leuke badkledinglijn <3.

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 7 juni 2013 at 08:26

  Ik ben zelf ook plus size. En ik moet ook altijd ff over die drempel heen om in mijn bikini(jawel draag ik gewoon lekker) t strand op te gaan. En ik vind bovenstaande bikinitops erg leuk…maar die broekjes(of eigenlijk broeken). Die vind ik tamelijk aan de grote kant… Verder leuke fotosessie, lekker vrolijk.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 7 juni 2013 at 07:40

  Ziet er super leuk uit! Vooral die tuniek/kaftan met galaxyprint vind ik echt heel cool :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 7 juni 2013 at 06:59

  Geweldig! Dit ziet er toch super uit! Hele gave badpakken en stuk voor stuk prachtige vrouwen! Ik ga zeker eens op de website kijken!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 juni 2013 at 00:53

  Jammer dat het allemaal plussize is, ik zie er nu al een paar die ik ook erg gaaf vind :D die galaxy printed is erg leuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 juni 2013 at 00:06

  Wat een schitterende beachwear!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.