Beauty

Rituals | What makes you smile

3 juni 2013

In dit leuke filmpje van Rituals geeft het merk een moderne twist aan een eeuwenoud ritueel; je ziet een undercover Laughing Buddha tussen de mensen om ze een glimlach te bezorgen wanneer ze dit niet verwachten. De lachende buddha leefde duizenden jaren geleden in China en met zijn glimlach bracht hij geluk en voorspoed. Dit inspireerde Rituals tot de nieuwe Laughing Buddha collectie. 

De nieuwe Laughing Buddha collectie van Rituals brengt een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap en heeft de heerlijke geur van verkwikkende citrusvruchten en cederhout. De complete collectie bestaat uit 8 producten. Ik schreef hier laatst nog een uitgebreid artikel over *klik*.

Actie
Rituals start vandaag met een unieke social media campagne: ‘What makes you smile’. Jij kan hierbij geluk en een glimlach delen met je vrienden door het uploaden van een foto die je laat lachen. Je kan hier ook nog eens kans mee maken op een Rituals Laughing Buddha pakket t.w.v. €104,50. De actie loopt t/m zondag 16 juni 2013. Doe jij mee?

“When you smile to the world, the world smiles back.”

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 3 juni 2013 at 20:53

  Dit is zo aanstekelijk :P

 • Avatar van Llucinxo
  Reply Llucinxo 3 juni 2013 at 17:55

  Wat je met een lach al wel niet voor elkaar kan krijgen, is fantastisch. Ook met mijn werk, veel telefoneren. Je hoort het echt aan iemand zijn stem als deze praat met een glimlach. Het is zo belangrijk en maakt de dag zoveel leuker. xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2013 at 16:36

   Daar heb je helemaal gelijk in! Als een telefonisch verkoper me belt en hij klinkt opgewekt dan geef ik het al meer kans idd :)

 • Avatar van alianne
  Reply alianne 3 juni 2013 at 15:20

  erg leuk filmpje!, en grappig om te zien hoe 1 iemand iedereen door een lach, aan het lachen krijgt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2013 at 16:37

   Lachen werkt natuurlijk ook heel aanstekelijk ^^

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 3 juni 2013 at 14:34

  Ik lig helemaal in een deuk!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 juni 2013 at 14:29

  ik ga gewoon vanzelf meelachen XD

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.