Beauty

Tip! | Vichy Aqualia Thermal Spa

6 juni 2013

vichy-aqualia-thermal-spa-1
Sinds enige tijd heb ik 2 nieuwe producten van Vichy in huis, de Aqualia Thermal dag spa en de Aqualia Thermal nacht spa. Het zijn producten die je huid rehydrateren, er verfrissender uit laten zien en zorgen voor een ontspannen wellness ervaring in je eigen badkamer. Als jij een gevoelige huid hebt dan zouden deze twee potjes nog wel eens onmisbaar kunnen worden in je beautyritueel. Je kan ze gebruiken als een dag- en nachtcrème, maar je kan ze ook gebruiken als gezichtsmaskers. En op deze laatste manier ben ik er helemaal fan van geworden.

Als crème alleen voldoen ze namelijk helaas niet voor mijn droge huid, ik merk dat ik dan toch echt wat voeding tekort kom. Ze zouden hiervoor wel voldoende moeten zijn bij een normale tot gecombineerde huid. Maar als een oppeppend, verfrissend en hydraterend masker vind ik dit echt heerlijke producten. Er zit een hogere concentratie hyaluronzuur in en Aquabioryl, die samen zeer krachtige hydraterende eigenschappen hebben.

vichy-aqualia-thermal-spa-2 vichy-aqualia-thermal-spa-3
De dagvariant is een hydraterende en verfrissende water-gel die supersnel intrekt en de nachtvariant is een anti-vermoeidheids crème-gel die heerlijk koel aanvoelt op de huid. Ik breng 2/3 keer per week een lekkere royale laag aan op mijn gereinigde gezicht, laat dit een half uurtje intrekken en neem het restant af met een tissue. Mijn huid voelt direct zachter en soepel aan, alsof mijn huid het opdrinkt als een glas water op een hete dag. Heerlijk voor de zomerperiode dus, dan kan mijn huid wel zo’n hydratatieboost gebruiken!

Wist je dat het thermaal bronwater van Vichy verrijkt is met 15 mineralen wat een perfecte combinatie is voor de gevoelige huid? In 1846 werd de bron van Vichy al tot een publieke gezondheidsbron verklaard en sindsdien is het gunstige effect van dit bronwater op de gevoelige huid wereldwijd bekend geworden. Het werkt kalmerend, versterkend en regenererend. Daarnaast zorgt het voor minder grove poriën, minder vochtverlies van de huid, bevordert het de opname van antioxidanten, vermindert roodheid en versnelt het de celvernieuwing.

Beide gelcrèmes komen in een verpakking met een inhoud van 75ml en kosten €25,95 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 juni 2013 at 18:25

  Toch eens onthouden dat deze cremes zo fijn zijn, als mijn huid weer eens zo’n oppepper nodig heeft, weet ik nu wat ik kan gebruiken

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 6 juni 2013 at 17:41

  Klinkt goed!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 6 juni 2013 at 15:44

  Ziet er me een fijn product uit… Mijn droge huid kan af en toe wel wat extra voeding gebruiken…

 • Avatar van PICK ME AN OUTFIT
  Reply PICK ME AN OUTFIT 6 juni 2013 at 13:19

  Het is dat ik net weer nieuwe dagcreme heb gekocht… maar ik ga deze zeker onthouden!

  xoxo
  Caroline

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 6 juni 2013 at 08:12

  Ik heb een tijd de Normaderm lijn van Vichy gebruikt, toen ik nog meer puistjes had.. werkte erg fijn :) Nu is mijn huid wat meer tot rust gekomen en ik ben benieuwd hoe deze nu voor mij zou werken, het klinkt in ieder geval lekker verfrissend!

  • Avatar van Merin Veronique
   Reply Merin Veronique 6 juni 2013 at 17:45

   Toevallig wil ik de Normaderm lijn vandaag kopen voor mijn vriend zijn huid. Ik hoop dat het werkt tegen puistjes/ontstekingen, mee-eters en grote poriën. Jij hebt er dus goeie ervaringen mee? :)

   • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 6 juni 2013 at 18:03

    Ja, het is zeker de moeite waard om te proberen! :)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 6 juni 2013 at 02:30

  Ik ben verliefd op Vichy! Kan niet zonder mijn reiniging van Normaderm, en dit klinkt ook als een super lekker product. Blijf het wel jammer vinden dat je de normale reinigingsproducten ook nog steeds bij de apotheek moet halen..

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 juni 2013 at 00:25

  Ik ben er nu wel erg benieuwd naar :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.