Beauty

TONI&GUY hair meet wardrobe | My favorites!

22 juni 2013

toni-guy-hair-meet-wardrobe-1
Sinds enige tijd is er een ruim assortiment aan haarverzorgings- en stylingsproducten van TONI&GUY verkrijgbaar in de hair meet wardrobe collectie. Ik heb er zelf al verschillende shampoo’s, conditioner’s, maskers en stylingproducten van geprobeerd en wil mijn 5 favorieten van dit merk graag met jullie delen. Allereerst vind ik de verpakkingen heel erg mooi en strak vormgegeven, maar daarnaast werken deze producten ook nog eens heel erg fijn en ruiken ze heerlijk! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

toni-guy-hair-meet-wardrobe-2
Reconstruction mask deep conditioning 200ml, €14,99
Laat ik beginnen met dit haarmasker waar ik helemaal gek op ben. Normaal gesproken gebruik ik eigenlijk nooit een haarmasker (ik kies dan eerder ervoor om een haarolie voor het wassen een uurtje in te laten trekken) maar sinds ik dit haarmasker in huis heb, gebruik ik het regelmatig. Je kan hem op droog haar aanbrengen en echt een wat langere tijd in laten werken voordat je je haar gaat wassen, maar je kan hem ook in plaats van je conditioner gebruiken en hem dan zo’n 5 minuten laten inwerken voordat je hem uitspoelt. Ik merk hierbij echt een groot verschil tegenover een voedende conditioner: dit doet echt veel meer voor mijn krullen! Het zorgt ervoor dat ze mooier vallen en minder pluizig ogen. Tip: wel goed uitspoelen anders wordt je haar sneller vet en slap.

toni-guy-hair-meet-wardrobe-3
Heath protection mist anti-static control 150ml, €11,99
Na het wassen breng ik wat serum aan en deze protection spray. Ik gebruik hem wel enkel als ik mijn haar föhn, want ik laat mijn haar liever aan de lucht drogen. Deze spray geeft het haar net wat meer voeding en beschermt het tegen de warmte van een föhn of stijltang. Je hebt er niet veel van nodig, anders kan het zijn dat je haar ietwat plakkerig aan gaat voelen. Gebruik je de juiste hoeveelheid dan wordt het er juist lekker zacht van!

toni-guy-hair-meet-wardrobe-4

Serum drops shine & anti-frizz 30ml, €12,99
Dit serum gebruik ik zeer regelmatig en ik breng dan een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en soms nog een klein beetje op droog haar voor een meer glanzende finish en tegen de eventuele pluis. Gebruik een serum zoals deze wel enkel in de puntjes en lengtes van je haar, als je dit te dicht bij je hoofdhuid aanbrengt verliest je haar veel volume en kan het sneller vet en slap worden. Het serum ruikt echt heerlijk ♥

toni-guy-hair-meet-wardrobe-5
Texturising glie androgynous hold 100ml, €12,99
Ik gebruik niet vaak een echt stylingproduct zoals dit, maar als ik mijn krullen net wat meer definitie wil geven en ervoor wil zorgen dat ze echt de hele dag op hun plek blijven zitten dan is dit echt een heel erg fijn product. Het is een soort van crèmige haargel die, als je niet teveel gebruikt, niet viezig hard wordt zoals veel stylingproducten kunnen hebben. Het krijgt er juist een mooie definitie en volume van.

toni-guy-hair-meet-wardrobe-6
Extreme hold hairspray gravity defying control 250ml, €11,99
Als ik voor de volledige routine ga, iets wat ik meestal doe voor een dagje vol met zakelijke afspraken en perspresentaties/events of voor een feestje, dan kan een goede haarspray zeker niet ontbreken. Deze haarspray vind ik één van de betere die ik heb geprobeerd. Het zorgt er gewoonweg voor dat mijn gestylde haar blijft zitten zoals het hoort zonder dat het te hard wordt, een waasje achterlaat of witte friemeltjes creëert. De nevel is heel erg fijn en voor een haarspray ruikt hij ook nog eens best lekker!

Heb jij ervaring met de producten van TONI&GUY? Wat voor producten gebruik jij meestal om het in model te brengen?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 22 juni 2013 at 17:29

    Mooie producten. Ik heb nog niks van T&G.

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 22 juni 2013 at 17:21

    Lijken me geweldige producten!

  • Avatar van Maxime
    Reply Maxime 22 juni 2013 at 12:04

    Ik heb meerdere producten maar de creative haarspray is mijn favvv!

    XO

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 22 juni 2013 at 11:25

    Lijken me fijne producten. Heb zelf nog nooit wat van het merk geprobeerd maar ben wel benieuwd ernaar!

  • Avatar van Tamarah
    Reply Tamarah 22 juni 2013 at 09:14

    Zelf heb ik geen ervaring met de Toni & Guy maar het klinkt wel als fijne producten en de prijs valt me mee! Ik gebruik Goldwell Vochtinbrengende Crème!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 22 juni 2013 at 05:33

    Klinkt heel goed! Gewelig om met met deze perfecte haarverz. prod. een mooi en glanzend kapsel te hebben!

    Fijn weekend!
    ;-)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 22 juni 2013 at 00:55

    Ik heb zelf de sea salt spray vab toni&guy :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.