Media

Unboxing Goodiebox first edition

13 juni 2013

goodiebox-first-edition-1
Toen er een grote en zwaardere witte doos bezorgd werd was ik toch even heel nieuwsgierig: wat zou er toch in zitten? Na het zien van het groene label met ‘Goodiebox’ kon ik mijzelf helemaal niet meer inhouden. Ik was zo benieuwd naar de inhoud van deze First Edition! Vandaag laat ik jullie de inhoud van deze eerste Goodiebox zien. Kijk mee voor meer foto’s en informatie.

goodiebox-first-edition-2
Hier alvast een overzicht van alle producten die erin zaten:

– John Beerens kortingscode t.w.v. €40,00 op een geselecteerd product
– Brazilian Fruit informatie over een Brazilian Home Party en productinformatie
– boek De Expat van Patricia Snel
– armbandje van Applepie Pieces
– Epivera
– kaarthouder van KICKR
– 3 Brazilian Fruit producten uit de Brazil Nut lijn
– 2 Golden Rose producten
– een dagcrème van Pure Elements.

goodiebox-first-edition-9
Brazilian Fruit Brazil Nut
In de Goodiebox die ik ontving zaten 3 producten uit deze lijn voor de zeer droge huid. Iets wat goed van pas komt, want dit is mijn huidtype! De Brazil nut bevat oliezuren, vitaminen, proteïnen, antioxidanten en vitamine E en zorgt voor een fluweelzachte huid. Naast de Brazil nut olie zit er ook zonnebloemolie, cupuacuboter en macadamiaolie in verwerkt.

Ik ga de body butter, bad & douchegel en de bad & massage olie de komende tijd zeker uitproberen en jullie gaan hier over enkele weken een review van online zien komen. Ik ben heel benieuwd naar de producten, ze ruiken in ieder geval alvast heel erg lekker!

goodiebox-first-edition-8
De Golden Rose hand & foot peeling menthol kende ik al vanuit de Glossybox van juni 2012 (klik hier voor het artikel en de mini-review over dit product). Ook de Golden Rose graffiti nail art is geen nieuw product voor mij, de crackle lak van dit merk zat eerder al in verschillende beautyboxxen. De crackle-trend is niks voor mij persoonlijk, maar van de fijne footscrub vind ik het fijn een nieuw exemplaar te hebben. Om de voetjes zomerproof te krijgen èn te houden.

goodiebox-first-edition-7
Ik had nog niet eerder van het Duitse merk Pure Elements gehoord, maar ik ben er wel direct heel nieuwsgierig naar geworden. Deze dagcrème bevat o.a. tomatenextract, amandelolie, sheabutter, vitamine E en zonnebloemolie. De geur is in ieder geval lekker zacht en citrusfris en mijn eerste kennismaking laat zien dat de crème snel intrekt en de huid direct zacht aan laat voelen. Of de crème voldoende doet voor mijn droge huid weet ik niet, maar dat ga ik zeker nog eens testen.

goodiebox-first-edition-6
De Expat is een boek van Patricia Snel wat in de categorie thrillers valt. Hierbij de informatie van de achterkant: “Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave. Wanneer zijn maid op verdachte wijze om het leven komt en Julia zelf doelwit wordt, zet ze alles op alles om de waarheid te achterhalen.”

Klinkt goed! Ik ga dit boek zeker lezen en mocht het echt een aanrader zijn dan kan je er nog een recensie van online verwachten.

goodiebox-first-edition-5
De Epivera is een tool om ongewenste haargroei mee te verwijderen. Je buigt hem in een U-vorm (zoals deze in de verpakking zit), draait de handvatten van binnen naar buiten en het overtollige haar wordt zo geëpileerd. Ehmm.. Ik ben hier zeker nieuwsgierig naar en ga het zeker eens uitproberen, maar kan de moed er nog even niet voor bij elkaar rapen haha. Heb jij ervaring met een tool als deze?

goodiebox-first-edition-4
Dit armbandje van Applepie Pieces vind ik echt superschattig. Het is geregen op een stevig transparant elastiekje en bevat een Applepie Pieces hangertje, houten kraaltjes en een kruisje. De armband heeft de benaming ‘believe in freedom’ en vraagt er gewoon om om gedragen te worden of gespaard te worden. Bij Applepie Pieces hebben ze namelijk superveel leuke sieraden waar ik helemaal happy van word.

goodiebox-first-edition-3
Als laatste zit er nog een handige cardholder van KICKR in in een knalroze kleur. Het is een hardcase hoesje en er passen 7 pasjes in. Je kan er natuurlijk ook visitekaartjes in meenemen en bewaren, hiervan passen er meer in en het zorgt ervoor dat er geen hoekjes ombuigen etc.

De Goodiebox is beauty en lifestyle box die maandelijks wordt uitgebracht en bevat telkens zo’n 10 fullsize producten zoals cosmetica, accessoires, cadeau-/kortingsbonnen of bijvoorbeeld een boek. Elke box verschijnt in een gelimiteerde oplage en je hoeft geen abonnement af te sluiten. Tip: De Goodiebox maakt natuurlijk ook een enorm leuk cadeau voor iemand anders! De totale waarde van deze 1e Goodiebox is zo’n €140,00 (plùs de kortingsbonnen) dus je krijgt zeker waar voor je geld. De Goodiebox kost namelijk €34,95 incl. verzendkosten.

Bovenstaande Goodiebox is helaas uitverkocht, maar ik kijk alvast heel erg uit naar de volgende editie. Ik vind zo’n gemengde box vol afwisselende producten namelijk echt heel erg leuk bedacht!

Had jij al gehoord van de Goodiebox? Wat vind jij van dit concept?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:16

  Leuke inhoud, alleen dat boek had van mij persoonlijk niet gehoeven. Al snap ik het principe erg goed: zomer, lezen, etc. Alleen ik lees nooit :P Die Brazil Nut producten lijken me erg fijn! Ik heb ook een erg droge huid, dus kom maar op met die diep hydraterende goedjes. <3 Die Epivera lijkt me zooo pijnlijk trouwens :( Haha, ik ben benieuwd of je je moed nog bij elkaar kan rapen.. :P

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 18 juni 2013 at 00:03

  Eenmalig is de box wel leuk, maar ik zal er geen abonnement opnemen omdat ik dan teveel producten ervan niet van zal gebruiken. Het is erg veel om 10 producten maandelijks te ontvangen. Wel erg leuk om cadeau te doen. Ik merk alleen dat ik tegenwoordig liever wél weet wat erin zit want dan weet ik of ik het de moeite waard vind en het echt bij mij past. Concept is wel leuk. Ik bestel wel af en toe een eenmalige box die tijdschriften soms uitbrengen. Die vind ik soms wel aantrekkelijk.

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 15 juni 2013 at 14:08

  Wat een leuke inhoud!

 • Avatar van Leila in Wonderland
  Reply Leila in Wonderland 14 juni 2013 at 16:21

  Goede inhoud hoor!

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 13 juni 2013 at 23:46

  Wauw wat een volle box! benieuwd mij wel of alleen deze 1e editie zo veel waarde vertegenwoordigt of dat dat steeds zo gaat zijn.
  Vooral naar die veer ben ik benieuwd, of en hoe goed het werkt en of het sneller en grondiger is dan met de pincet, Hou je ons op de hoogte……en als je bang bent dat t pijnlijk is kun je van tevoren even met een ijsblokje over je huid gaan, dan voel je het minder. succes en plezier met t testen ;-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 juni 2013 at 23:36

  Wat een leuke box is dit en wat een mooie producten. Ben benieuwd naar je ervaringen met de veer ;-) en ik ben benieuwd naar je reviews.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 13 juni 2013 at 18:51

  Wat een leuke box!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 13 juni 2013 at 17:44

  Leuke producten zeg! Vooral die Brazilian Fruit lijkt me erg fijn :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 13 juni 2013 at 16:05

  Leuke box maar ik vind hem vrij aan de prijs, maarja daar krijg je dan opzich ook wel veel spullen voor ;)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 13 juni 2013 at 14:53

  Zo wat zit er een boel in! Lijken me veel fijne producten!

 • Avatar van PICK ME AN OUTFIT
  Reply PICK ME AN OUTFIT 13 juni 2013 at 14:00

  Ik ken het concept sinds kort en ik vind het ook erg leuk bedacht! Jammer genoeg waren ze inderdaad al uitverkocht voordat ik het wist.

  xoxo
  Caroline

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 juni 2013 at 13:37

  Goed gevulde box, en leuke inhoud ook! Alleen die epileerveer… yikes :-) Heb eens ergens gelezen dat het A) slecht werkt en B) pijnlijk is :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juni 2013 at 13:55

   Ja hey, lekkere, nu durf ik hem helemaal niet meer uit te proberen :P

   • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 14 juni 2013 at 12:59

    lol, sorryyyyyyyy :-) Misschien heb ik het verkeerd gelezen… ;-)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 13 juni 2013 at 12:33

  Hele leuke inhoud! Wel jammer van de prijs, beetje duur om dat maandelijks (?) te betalen voor een arme student haha

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 13 juni 2013 at 10:10

  Haha toen ik dat boek zag kreeg ik helemaal de zomerkriebels, maar het is dus een thriller! Ook wel eens leuk voor op vakantie.. de cover spreekt in ieder geval al aan. Een leuke gevarieerde box!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 13 juni 2013 at 09:41

  leuke box, vind het alleen een beetje duur

  • Avatar van Marjolein
   Reply Marjolein 13 juni 2013 at 16:20

   Ik zie vaak de reactie dat de doos te duur is. Dit begrijp ik niet. Er zit voor 140!!! euro aan producten in en ook nog eens waardebonnen voor meer dan 40 euro. Ik had hem graag gekocht, maar hij is helaas uitverkocht.

   • Avatar van stacey
    Reply stacey 13 juni 2013 at 17:04

    ja er zit wel voor 140 producten in maar ik bedoelde dat ik het duur vond voor een box waar je niet weet wat erin zit. €35 is voor mij veel geld voor iets die ik niet weet of ik het ga gebruiken….

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 13 juni 2013 at 09:37

  Lekker veel Brazil Nut producten, ik heb gehoord dat deze erg fijn zijn!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 13 juni 2013 at 09:35

  Goeie volle box hoor!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 13 juni 2013 at 09:12

  Ik vind dit nou echt een leuke box! De afwisseling erin maakt het stukken leuker dan alleen maar een box met beauty producten.

 • Avatar van LaraLaurentia
  Reply LaraLaurentia 13 juni 2013 at 09:07

  Deze arme student vindt dit veel te duur :(

 • Avatar van SDJ2
  Reply SDJ2 13 juni 2013 at 09:01

  Wordt zo’n box ook naar België verstuurd? Ik kan het op de site van goodiebox niet vinden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juni 2013 at 09:06

   Ik weet het niet.. Wellicht kan je ze een mailtje sturen met je vraag? :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 juni 2013 at 07:53

  best een leuke box :D

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 13 juni 2013 at 06:15

  Ik vind de inhoud erg leuk!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 13 juni 2013 at 04:23

  Wat een leuke gevarieerde box zeg! Al vind ik hem net iets te prijzig om zomaar te doen maar de inhoud vind ik wel erg leuk voor de eerste keer, ben wel benieuwd naar de vervolg box:)

 • Avatar van Bo Bea
  Reply Bo Bea 13 juni 2013 at 01:47

  Heerlijke box ik zou alles gebruiken behalve het armbandje.

 • Avatar van Anneloes
  Reply Anneloes 13 juni 2013 at 00:24

  Hmm, ik vind uit deze box eigenlijk alleen de BrazilianFruit Brazil Nut producten echt de moeite waard! De rest zou ik niet echt gebruiken denk ik.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.