Media

Unboxing Goodiebox first edition

13 juni 2013

goodiebox first edition 1 - Unboxing Goodiebox first edition
Toen er een grote en zwaardere witte doos bezorgd werd was ik toch even heel nieuwsgierig: wat zou er toch in zitten? Na het zien van het groene label met ‘Goodiebox’ kon ik mijzelf helemaal niet meer inhouden. Ik was zo benieuwd naar de inhoud van deze First Edition! Vandaag laat ik jullie de inhoud van deze eerste Goodiebox zien. Kijk mee voor meer foto’s en informatie.

goodiebox first edition 2 - Unboxing Goodiebox first edition
Hier alvast een overzicht van alle producten die erin zaten:

– John Beerens kortingscode t.w.v. €40,00 op een geselecteerd product
– Brazilian Fruit informatie over een Brazilian Home Party en productinformatie
– boek De Expat van Patricia Snel
– armbandje van Applepie Pieces
– Epivera
– kaarthouder van KICKR
– 3 Brazilian Fruit producten uit de Brazil Nut lijn
– 2 Golden Rose producten
– een dagcrème van Pure Elements.

goodiebox first edition 9 - Unboxing Goodiebox first edition
Brazilian Fruit Brazil Nut
In de Goodiebox die ik ontving zaten 3 producten uit deze lijn voor de zeer droge huid. Iets wat goed van pas komt, want dit is mijn huidtype! De Brazil nut bevat oliezuren, vitaminen, proteïnen, antioxidanten en vitamine E en zorgt voor een fluweelzachte huid. Naast de Brazil nut olie zit er ook zonnebloemolie, cupuacuboter en macadamiaolie in verwerkt.

Ik ga de body butter, bad & douchegel en de bad & massage olie de komende tijd zeker uitproberen en jullie gaan hier over enkele weken een review van online zien komen. Ik ben heel benieuwd naar de producten, ze ruiken in ieder geval alvast heel erg lekker!

goodiebox first edition 8 - Unboxing Goodiebox first edition
De Golden Rose hand & foot peeling menthol kende ik al vanuit de Glossybox van juni 2012 (klik hier voor het artikel en de mini-review over dit product). Ook de Golden Rose graffiti nail art is geen nieuw product voor mij, de crackle lak van dit merk zat eerder al in verschillende beautyboxxen. De crackle-trend is niks voor mij persoonlijk, maar van de fijne footscrub vind ik het fijn een nieuw exemplaar te hebben. Om de voetjes zomerproof te krijgen èn te houden.

goodiebox first edition 7 - Unboxing Goodiebox first edition
Ik had nog niet eerder van het Duitse merk Pure Elements gehoord, maar ik ben er wel direct heel nieuwsgierig naar geworden. Deze dagcrème bevat o.a. tomatenextract, amandelolie, sheabutter, vitamine E en zonnebloemolie. De geur is in ieder geval lekker zacht en citrusfris en mijn eerste kennismaking laat zien dat de crème snel intrekt en de huid direct zacht aan laat voelen. Of de crème voldoende doet voor mijn droge huid weet ik niet, maar dat ga ik zeker nog eens testen.

goodiebox first edition 6 - Unboxing Goodiebox first edition
De Expat is een boek van Patricia Snel wat in de categorie thrillers valt. Hierbij de informatie van de achterkant: “Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave. Wanneer zijn maid op verdachte wijze om het leven komt en Julia zelf doelwit wordt, zet ze alles op alles om de waarheid te achterhalen.”

Klinkt goed! Ik ga dit boek zeker lezen en mocht het echt een aanrader zijn dan kan je er nog een recensie van online verwachten.

goodiebox first edition 5 - Unboxing Goodiebox first edition
De Epivera is een tool om ongewenste haargroei mee te verwijderen. Je buigt hem in een U-vorm (zoals deze in de verpakking zit), draait de handvatten van binnen naar buiten en het overtollige haar wordt zo geëpileerd. Ehmm.. Ik ben hier zeker nieuwsgierig naar en ga het zeker eens uitproberen, maar kan de moed er nog even niet voor bij elkaar rapen haha. Heb jij ervaring met een tool als deze?

goodiebox first edition 4 - Unboxing Goodiebox first edition
Dit armbandje van Applepie Pieces vind ik echt superschattig. Het is geregen op een stevig transparant elastiekje en bevat een Applepie Pieces hangertje, houten kraaltjes en een kruisje. De armband heeft de benaming ‘believe in freedom’ en vraagt er gewoon om om gedragen te worden of gespaard te worden. Bij Applepie Pieces hebben ze namelijk superveel leuke sieraden waar ik helemaal happy van word.

goodiebox first edition 3 - Unboxing Goodiebox first edition
Als laatste zit er nog een handige cardholder van KICKR in in een knalroze kleur. Het is een hardcase hoesje en er passen 7 pasjes in. Je kan er natuurlijk ook visitekaartjes in meenemen en bewaren, hiervan passen er meer in en het zorgt ervoor dat er geen hoekjes ombuigen etc.

De Goodiebox is beauty en lifestyle box die maandelijks wordt uitgebracht en bevat telkens zo’n 10 fullsize producten zoals cosmetica, accessoires, cadeau-/kortingsbonnen of bijvoorbeeld een boek. Elke box verschijnt in een gelimiteerde oplage en je hoeft geen abonnement af te sluiten. Tip: De Goodiebox maakt natuurlijk ook een enorm leuk cadeau voor iemand anders! De totale waarde van deze 1e Goodiebox is zo’n €140,00 (plùs de kortingsbonnen) dus je krijgt zeker waar voor je geld. De Goodiebox kost namelijk €34,95 incl. verzendkosten.

Bovenstaande Goodiebox is helaas uitverkocht, maar ik kijk alvast heel erg uit naar de volgende editie. Ik vind zo’n gemengde box vol afwisselende producten namelijk echt heel erg leuk bedacht!

Had jij al gehoord van de Goodiebox? Wat vind jij van dit concept?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:16

  Leuke inhoud, alleen dat boek had van mij persoonlijk niet gehoeven. Al snap ik het principe erg goed: zomer, lezen, etc. Alleen ik lees nooit :P Die Brazil Nut producten lijken me erg fijn! Ik heb ook een erg droge huid, dus kom maar op met die diep hydraterende goedjes. <3 Die Epivera lijkt me zooo pijnlijk trouwens :( Haha, ik ben benieuwd of je je moed nog bij elkaar kan rapen.. :P

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 18 juni 2013 at 00:03

  Eenmalig is de box wel leuk, maar ik zal er geen abonnement opnemen omdat ik dan teveel producten ervan niet van zal gebruiken. Het is erg veel om 10 producten maandelijks te ontvangen. Wel erg leuk om cadeau te doen. Ik merk alleen dat ik tegenwoordig liever wél weet wat erin zit want dan weet ik of ik het de moeite waard vind en het echt bij mij past. Concept is wel leuk. Ik bestel wel af en toe een eenmalige box die tijdschriften soms uitbrengen. Die vind ik soms wel aantrekkelijk.

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 15 juni 2013 at 14:08

  Wat een leuke inhoud!

 • Avatar van Leila in Wonderland
  Reply Leila in Wonderland 14 juni 2013 at 16:21

  Goede inhoud hoor!

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 13 juni 2013 at 23:46

  Wauw wat een volle box! benieuwd mij wel of alleen deze 1e editie zo veel waarde vertegenwoordigt of dat dat steeds zo gaat zijn.
  Vooral naar die veer ben ik benieuwd, of en hoe goed het werkt en of het sneller en grondiger is dan met de pincet, Hou je ons op de hoogte……en als je bang bent dat t pijnlijk is kun je van tevoren even met een ijsblokje over je huid gaan, dan voel je het minder. succes en plezier met t testen ;-)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Media
weekoverzichtweek23 - Weekoverzicht week 23
Weekoverzicht week 23

Elke week vind je hier een handig weekoverzicht met daarin alle artikelen die de week ervoor online zijn verschenen. Zo...

Close