Beauty Reizen & vrije tijd

Wereldse hotspot | SHA Wellness Clinic Spanje

11 juni 2013

sha-wellness-clinic-spanje-4
Vandaag is het weer eventjes wegdromen naar een mooie bestemming op de wereldkaart en deze keer is het de prachtige SHA Wellness Clinic vlakbij Alicante, Spanje. Als je op zoek bent naar een plek die niet zo heel erg ver van huis ligt (slechts 3 uurtjes vliegen vanaf Amsterdam) en alles biedt voor een wellness-, burn out-, detox-, gewichtsverlies- of fitnessvakantie dan ben je hier aan het juiste adres. Dit kuuroord heeft al veel prijzen gewonnen en als ik alle mogelijkheden op de website doorlees dan kan ik me wel voorstellen hoe dat komt. Voor ik hier wat meer over ga vertellen… Kijk mee naar alvast wat prachtige foto’s van deze unieke wereldse wellness hotspot.

sha-wellness-clinic-spanje-12 sha-wellness-clinic-spanje-11 sha-wellness-clinic-spanje-10 sha-wellness-clinic-spanje-13 sha-wellness-clinic-spanje-14 sha-wellness-clinic-spanje-9 sha-wellness-clinic-spanje-15 sha-wellness-clinic-spanje-3 sha-wellness-clinic-spanje-2
Ziet dat er van binnen alleen al niet prachtig uit? Alleen van het kijken naar de foto’s kom ik al bijna tot rust. Ik zie mijzelf hier wel een weekje doorbrengen om even helemaal bij te tanken, tot rust te komen en in een gezonde mood te komen. Je kan in dit luxe resort deelnemen aan verschillende activiteiten zoals yoga, tai chi, kooklessen en wandelingen en aan het eind van de dag geniet je van een bijzondere macrobiotische maaltijd uit de vijfsterren keuken. Maar waar ik zelf vooral voor zou gaan zijn de verschillende behandelingen die worden aangeboden zoals acupunctuur en de verschillende massages, maar bijvoorbeeld ook het voedingsconsult. Ik denk dat je hier veel van kan leren om thuis weer op een gezonde(re) manier verder te kunnen gaan.

Mocht je van de binnenkant van het kuuroord al onder de indruk zijn, geniet dan zeker mee met de prachtige en overtreffende foto’s van het buitengebied:

sha-wellness-clinic-spanje-8 sha-wellness-clinic-spanje-7 sha-wellness-clinic-spanje-6 sha-wellness-clinic-spanje-5 sha-wellness-clinic-spanje-1
Je kan een wellnessreis naar de SHA Wellness Clinic in Spanje bijvoorbeeld via Puurenkuur boeken (ze bieden echt prachtige en unieke wellnessvakanties wereldwijd, echt een tip om eens naar te kijken als je hier naar op zoek bent) en naast dat je hier een all-in prijs krijgt, zijn er ook nog leuke extraatjes geregeld zoals een extra behandeling, een early check-in en een late check-out en een giftvoucher om in de spa te besteden.

Ik droom in ieder geval nog even lekker weg bij de prachtige foto’s van dit luxe wellness resort en wie weet moet ik mijzelf maar eens zo’n wellnessreis gunnen. Mij lijkt het namelijk heerlijk om zo een week aan mijzelf te werken en tot rust te komen met zo’n mooi programma inclusief gezond eten en verschillende behandelingen en massages..

Is een wellnessreis iets wat jou aanspreekt om eens mee te gaan maken?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 15 juni 2013 at 14:11

  Lijkt me echt heerlijk!

 • Avatar van Bo Bea
  Reply Bo Bea 11 juni 2013 at 23:58

  dat ziet er allemaal heerlijk uit

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 juni 2013 at 22:57

  Wat is het daar mooi! het ziet er echt geweldig uit. Het lijkt mij heerlijk om daar eens een weekje door te brengen, maar tegelijkertijd is het bijna onbereikbaar, maar dromen mag :-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 11 juni 2013 at 21:48

  Ziet er wel heel erg fijn uit! Ik ga wel met je mee ;)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 juni 2013 at 16:44

  OMG! Heaven on earth! ;-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 11 juni 2013 at 12:24

  Daaamn, ik word al bijna relaxed door alleen maar naar de foto’s te kijken!

 • Avatar van martina
  Reply martina 11 juni 2013 at 11:02

  wauwwwwwwwwww ziet er super uit!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 11 juni 2013 at 10:48

  Wow dat ziet er echt heel erg mooi uit zeg :) Dr zal wel een mooi prijskaartje aanhangen haha!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 11 juni 2013 at 10:35

  Wooow prachtig! Lijkt me heerlijk om eens op zo’n welnessreis te gaan.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 juni 2013 at 10:35

  Wauw dat ziet er echt prachtig uit! Ik zou er zo naartoe willen haha. Helaas zal het wel lekker prijzig zijn.

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 11 juni 2013 at 10:14

  Dit is hemels…

  XO

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 11 juni 2013 at 08:40

  Wauw, dat ziet er echt geweldig uit zeg! Als je hier niet tot rust komt, dan weet ik het ook niet meer haha :D

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 11 juni 2013 at 08:29

  Mooi! Ik zou zo’n reis zeker een keer willen maken. Op Ibiza hebben ze ook allemaal van zulk soort wellnessresorts.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 juni 2013 at 08:17

  Wat schitterend……Heerlijk tijd voor jezelf en genieten van alles rust in dit schitterende wellnessoord! Hier zou ik zo graag naar toe willen gaan!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 juni 2013 at 08:07

  wauw,daar wil ik wel heen :D

 • Avatar van lin
  Reply lin 11 juni 2013 at 06:53

  Een dagje sauna vind ik heerlijk! Maar een hele week zou me denk ik teveel worden. Ik denk dat ik dan vooral heel vervelend word van alle rust om me heen, ipv heel ontspannen ;)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 11 juni 2013 at 01:32

  Wauw! Prachtig zeg! Ik zou er niet meer weg willen denk ik… Ik zou de ontspanning in ieder geval kunnen gebruiken…

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 11 juni 2013 at 00:48

  Wat een heerlijke foto’s! Het ziet er onwijs mooi uit. Ja zo’n reis zou ik zeker maken, even het lichaam en de geest verwennen en tips krijgen om het thuis verder toe te passen daar zou ik geen nee tegen zeggen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.