Beauty

Zomerse nagellak van Essie, Bourjois, GOSH, Deborah Milano & Miss Sporty

19 juni 2013

5-zomerse-nagellakjes-2 5-zomerse-nagellakjes-1
Omdat het weer eindelijk wat warmer begint te worden en de zomer dan zo langzamerhand een beetje echt begonnen lijkt te zijn, laat ik vandaag 5 vrolijke nagellakjes aan jullie zien die perfect passen bij de zomer. Het zijn in ieder geval kleurtjes waar ik een instant feel good gevoel bij krijg! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, nagelswatches en reviews van deze nagellak van Essie, Bourjois, GOSH, Deborah Milano en Miss Sporty.

5-zomerse-nagellakjes-3
Essie – Mod Squad is een Barbieroze nagellak die in 2 laagjes volledig dekt. Ik ben over de kwaliteit van Essie lakjes altijd erg te spreken: ze lakken prettig en ze blijven een mooi aantal dagen zitten zonder te gaan chippen. Er zit 15ml in een flesje en deze variant heeft een rond kwastje. Dat is dan voor mij een klein nadeel: ik vind een afgerond platter kwastje namelijk prettiger werken. Verder vind ik de textuur wel heel erg fijn omdat deze wat dunner is, ik kan hiermee exacter werken :)

5-zomerse-nagellakjes-4
Bourjois – Green Fizz is een sorbetgroene nagellak die mij zo in het flesje niet heel erg aanspreekt maar op de nagels toch zeker heel vrolijk staat. Er zit 9ml in een flesje, het kwastje is plat, breed en afgerond waardoor je met zo’n beetje 1 streek je hele nagel kan bedekken en deze kleur dekt in 2 laagjes. Van deze nagellak is de droogtijd wel iets langer, maar ook hiervan vind ik dat de lak best lang blijft zitten zonder te beschadigen. Met een goede topcoat kan je nog langer van een mooie manicure genieten, zo doe ik soms wel een week met een nagellak zonder dat er beschadigingen te zien zijn.

5-zomerse-nagellakjes-5
Deborah Milano – Gel Like 06 komt in een flesje met een inhoud van 8,5ml, het kwastje is plat en afgerond en de nagellak heeft een snelle droogtijd. Dit is echt een verrassend fijne nagellak en de finish met hoogglans spreekt mij ook heel erg aan. De kleur is echt een opvallend tomatenrood die het ook goed doet op de teennagels. Ook deze lak blijft bij mij gemakkelijk zo’n 4/5 dagen zitten zonder te beschadigen. Een verrassende favoriet binnen de 5 lakken in dit artikel, ook zeker omdat hij met 1 laagje eigenlijk al goed dekt. (Maar 2 laagjes is toch nèt iets mooier.)

5-zomerse-nagellakjes-6
GOSH – Venus lijkt zo in het flesje niet echt een zomers kleurtje te zijn, maar voor mij heeft deze kleur toch zeker zo’n ‘zomerse vibe’ als ik hem eenmaal op de nagels draag. De kleur doet me denken aan de zee doordat er een beetje groen in zit en deze kleur zal ook bij zongebruinde huidjes erg mooi staan. Er zit 8ml in een flesje, het kwastje is wat langer en rond en de kleur dekt in 2 laagjes. De textuur is wel een beetje aan de dikkere kant, hierdoor vind ik het wat lastiger om er netjes mee te lakken.. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen ;)

5-zomerse-nagellakjes-7
Miss Sporty – Clubbing Colours 3033 is een mooie afsluiter van dit rijtje met zomerse nagellakjes. Een lekker intens kleur roze die in 3 laagjes dekt en die op de foto’s wat roder naar voren komt dan deze echt is. Ik hou van kleurtjes als deze omdat ze zo lekker fris staan ♥ Er zit 7 ml in het flesje en het kwastje is plat en afgerond. De lakjes van Miss Sporty houden bij mij iets minder lang en beschadigen gemakkelijker na een paar dagen, maar de budgetvriendelijke prijsjes maken dit dan weer een beetje goed.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak in de zomer?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:01

  Die van Essie vind ik het leukste, ik houd echt van zulke roze kleurtjes!

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 21 juni 2013 at 20:41

  Leuke kleurtjes! Van Essie spreekt mij het meeste aan!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 juni 2013 at 06:48

  Schitterende summer colours! Mijn favorieten zijn die van essie en van bourjois!
  ;-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 20 juni 2013 at 20:25

  Vooral het Essie lakje spreekt me aan! Ik heb er nog niet veel lakjes van, maar ook ik ben erg tevreden over Essie

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 juni 2013 at 22:29

  Wat een vrolijke kleurtjes, het kleurtje van de Gosh lak vind ik erg leuk voorop mijn tenen, het Bourjois kleurtje is ook mooi. Verder draag ik graag blauw en paars,rood vind ik ook mooi,

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 19 juni 2013 at 17:18

  Mooie kleurtjes!

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 19 juni 2013 at 16:49

  Die van bourjois vind ik echt onwijs mooi

  XO

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 19 juni 2013 at 14:21

  Die roze van Essie en van Miss Sporty vind ik heel leuk!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 19 juni 2013 at 14:00

  Green Fizz & Mod Squad *love*

 • Avatar van Annelie
  Reply Annelie 19 juni 2013 at 12:53

  Hele mooie kleuren! Essie is mijn favoriet :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 19 juni 2013 at 12:05

  Dat eerste lakke, van Essie, is zo mooi!

 • Avatar van lin
  Reply lin 19 juni 2013 at 12:02

  Kom hierdoor op het idee mijn teennagels eens te gaan lakken vandaag. Thanx :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 juni 2013 at 13:58

   En welk kleurtje gaat het worden (of is het geworden?) ^^

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 19 juni 2013 at 11:38

  de essie en Bourjois nagellak vind ik heel erg mooi :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 19 juni 2013 at 10:45

  Die van Miss Sporty heb ik ook! Op de foto kwam hij bij mij ook niet echt mooi uit, maar is een mooi fel kleurtje

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 19 juni 2013 at 10:42

  Wauw die van Essie en Gosh vind ik erg mooi! Mijn favoriet is een lakje van NYC, lekker budget en drogen snel :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 19 juni 2013 at 09:40

  mooie lakjes, vooral die van Bourjois!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 19 juni 2013 at 09:20

  Mooie lakjes! Ik vind Essie ook altijd erg fijn.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 19 juni 2013 at 06:51

  Wat een mooie kleuren!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 19 juni 2013 at 02:50

  Vooral die van Essie en Bourjois Paris vind erg mooi

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 juni 2013 at 01:55

  Love dat essie en gosh lakje! ♥

 • Avatar van Bo Bea
  Reply Bo Bea 19 juni 2013 at 00:42

  mooie zomerkleurtjes

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.