Beauty

Zomerse nagellak van Essie, Bourjois, GOSH, Deborah Milano & Miss Sporty

19 juni 2013

5-zomerse-nagellakjes-25-zomerse-nagellakjes-1
Omdat het weer eindelijk wat warmer begint te worden en de zomer dan zo langzamerhand een beetje echt begonnen lijkt te zijn, laat ik vandaag 5 vrolijke nagellakjes aan jullie zien die perfect passen bij de zomer. Het zijn in ieder geval kleurtjes waar ik een instant feel good gevoel bij krijg! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, nagelswatches en reviews van deze nagellak van Essie, Bourjois, GOSH, Deborah Milano en Miss Sporty.

5-zomerse-nagellakjes-3
Essie – Mod Squad is een Barbieroze nagellak die in 2 laagjes volledig dekt. Ik ben over de kwaliteit van Essie lakjes altijd erg te spreken: ze lakken prettig en ze blijven een mooi aantal dagen zitten zonder te gaan chippen. Er zit 15ml in een flesje en deze variant heeft een rond kwastje. Dat is dan voor mij een klein nadeel: ik vind een afgerond platter kwastje namelijk prettiger werken. Verder vind ik de textuur wel heel erg fijn omdat deze wat dunner is, ik kan hiermee exacter werken :)

5-zomerse-nagellakjes-4
Bourjois – Green Fizz is een sorbetgroene nagellak die mij zo in het flesje niet heel erg aanspreekt maar op de nagels toch zeker heel vrolijk staat. Er zit 9ml in een flesje, het kwastje is plat, breed en afgerond waardoor je met zo’n beetje 1 streek je hele nagel kan bedekken en deze kleur dekt in 2 laagjes. Van deze nagellak is de droogtijd wel iets langer, maar ook hiervan vind ik dat de lak best lang blijft zitten zonder te beschadigen. Met een goede topcoat kan je nog langer van een mooie manicure genieten, zo doe ik soms wel een week met een nagellak zonder dat er beschadigingen te zien zijn.

5-zomerse-nagellakjes-5
Deborah Milano – Gel Like 06 komt in een flesje met een inhoud van 8,5ml, het kwastje is plat en afgerond en de nagellak heeft een snelle droogtijd. Dit is echt een verrassend fijne nagellak en de finish met hoogglans spreekt mij ook heel erg aan. De kleur is echt een opvallend tomatenrood die het ook goed doet op de teennagels. Ook deze lak blijft bij mij gemakkelijk zo’n 4/5 dagen zitten zonder te beschadigen. Een verrassende favoriet binnen de 5 lakken in dit artikel, ook zeker omdat hij met 1 laagje eigenlijk al goed dekt. (Maar 2 laagjes is toch nèt iets mooier.)

5-zomerse-nagellakjes-6
GOSH – Venus lijkt zo in het flesje niet echt een zomers kleurtje te zijn, maar voor mij heeft deze kleur toch zeker zo’n ‘zomerse vibe’ als ik hem eenmaal op de nagels draag. De kleur doet me denken aan de zee doordat er een beetje groen in zit en deze kleur zal ook bij zongebruinde huidjes erg mooi staan. Er zit 8ml in een flesje, het kwastje is wat langer en rond en de kleur dekt in 2 laagjes. De textuur is wel een beetje aan de dikkere kant, hierdoor vind ik het wat lastiger om er netjes mee te lakken.. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen ;)

5-zomerse-nagellakjes-7
Miss Sporty – Clubbing Colours 3033 is een mooie afsluiter van dit rijtje met zomerse nagellakjes. Een lekker intens kleur roze die in 3 laagjes dekt en die op de foto’s wat roder naar voren komt dan deze echt is. Ik hou van kleurtjes als deze omdat ze zo lekker fris staan ♥ Er zit 7 ml in het flesje en het kwastje is plat en afgerond. De lakjes van Miss Sporty houden bij mij iets minder lang en beschadigen gemakkelijker na een paar dagen, maar de budgetvriendelijke prijsjes maken dit dan weer een beetje goed.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak in de zomer?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 24 juni 2013 at 11:01

    Die van Essie vind ik het leukste, ik houd echt van zulke roze kleurtjes!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
loccitane shower oil milk concentrate ultra rich hand cream 1 - Love it! | L'Occitane shower oil, milk concentrate & ultra rich hand cream
Love it! | L’Occitane shower oil, milk concentrate & ultra rich hand cream

Vandaag wil ik graag drie heerlijke producten van L'Occitane aan jullie laten zien waar ik persoonlijk helemaal gek op ben....

Sluiten