Beauty

Beautybox juli 2013 | Summer Essentials

27 juli 2013

beautybox-juli-2013-1
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooraf weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze juli-editie zit: lees dan zeker verder! Het thema van deze maand is ‘Summer Essentials’ en bevat producten die onmisbaar zijn voor een perfecte zomer op beautygebied. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mini-reviews.

beautybox-juli-2013-2
“De schoolvakanties zijn begonnen, de eindexamens zijn voorbij, de vakanties zijn gepland.. Oftewel: de vakantieperiode is aangebroken! Eindelijk kunnen we gaan genieten van leuke uitjes, stedentrips, vakantieoorden en heerlijke stranddagen. Het thema voor deze editie is Summer Essentials. Specifieke aandacht voor de huid is tijdens de zomer een must, daarom vind je in deze box producten die jouw huid extra verzorgen. Komt de zon niet tevoorschijn? Geen paniek! Met één van de producten uit de box creëer jij een prachtige zomerse look. Ook is er gedacht aan een product waarmee je een onuitwisbare indruk maakt op het strand.”

Laat ik beginnen met de bon van zonnebrillen webshop Eyewear die in de box zat waarmee je 10% korting krijgt op een aanschaf naar keuze. Ik heb nooit zoveel met kortingsbonnen als deze en kan me niet herinneren er ooit één daadwerkelijk gebruikt te hebben. Daarnaast is het erg jammer dat de datum tot wanneer deze code geldig is al verlopen was op het moment dat ik de box ontving. Zonde voor de mensen die er wel gebruik van hadden willen maken..

beautybox-juli-2013-3
Eveline Cosmetics slim extreme 3D slimming + firming fullsize, 250ml
“Wie wil er nou niet met een killer body de zomer in? De oplossing hiervoor is smeren, smeren en smeren.. Met deze innovatieve Slimming Cream word jij klaargestoomd voor de zomer. Armen, dijen, buik en billen worden verstevigd en de verschijning van vetweefsel wordt verminderd.”

Ik geloof zelf zeker dat je cellulitis zoveel mogelijk tegen kan houden door je huid dagelijks te hydrateren met een bodylotion en zeker op de probleemzones goed in te masseren. Ik geloof alleen iets minder in producten met claims dat je hiervan plaatselijk slanker kan worden en cellulitis, striae en vetweefsel kan verminderen of zelfs verwijderen (jaja, er wordt heel wat beloofd op sommige producten). Toch had ik deze gelcrème graag een kans willen geven omdat ik zo’n textuur erg aangenaam vind in de zomerperiode. Maar helaas is de houdbaarheidsdatum van dit product al verstreken. Ik vind het echt niet kunnen dat je zo’n product in een beautybox ontvangt. Jammer!

beautybox-juli-2013-4
L’Oréal sublime bronze zelfbruinerdoekjes fullsize, 2 stuks
“Blijf je in Nederland en wil de zon zich niet laten zien? Dan is hier de oplossing! Met deze zelfbruinerdoekjes creëer jij in een handomdraai een egale, natuurlijke bruine teint. De doekjes zijn geschikt voor alle huidtypes en eenvoudig te gebruiken voor het lichaam en het gezicht. Ook erg geschikt als je jouw mooie kleurtje wil behouden tot ver na de zomer.”

Voor mij persoonlijk is een product als deze echt een misser. Ik heb een erg lichte huid en heb nog nooit een zelfbruiningsproduct ontdekt wat een mooi, streepvrij en natuurlijk resultaat geeft. Deze doekjes heb ik in het verleden al eens gebruikt en gaven toen een te opvallend resultaat wat er erg onnatuurlijk uit zag. Maar mocht je een minder lichte huid hebben dan zou je dit wellicht wel heel fijn kunnen vinden, er zijn genoeg mensen die zweren bij deze doekjes. Echt iets wat heel persoonlijk is dus :)

beautybox-juli-2013-5
Miners maxi waterproof mascara fullsize, €8ml
“Geen stranddag compleet zonder een goede waterproof mascara. Niemand wil zich zorgen hoeven maken over make-up tijdens een ontspannend dagje in de zon. Met deze fantastische waterproof mascara van Miners ben je veilig. De mascara is volledig waterdicht, vlekkenvrij en zorgt daarnaast voor een natuurlijke uitstraling.”

Deze mascara heeft een ouderwets borsteltje met haartjes die redelijk dicht op elkaar staan: mijn favoriete variant! De mascara brengt prettig aan, maakt de wimpers mooi zwart en zorgt ervoor dat ze er wat langer uitzien met meer volume. Ik heb er meerdere keren mee gedouched om te testen of deze echt waterproof is.. En dat is ie! Zolang je niet in je ogen gaat wrijven, gaat deze mascara nergens meer naartoe. Verwijderen met een oliehoudende reiniger is dus zeker aan te raden.

beautybox-juli-2013-6
No-Ad zonnebrandcrème SPF15 fullsize, 100ml
“In de zomer is er niets belangrijker dan jouw huid goed te beschermen tegen de zon. Deze effectieve zonnebrandcrème van No-Ad bevat een hoogwaardige filter die bescherming biedt tegen UVA en UVB. Het product bevat verzorgende aloë vera extracten, vitamine E en cacaoboter. Daarnaast is deze zonnebrandcrème hypoallergeen, waterproof en zweetbestendig. Kom maar op met die zonnestralen!”

Yep, ook dit is een winner voor me. Ik heb deze zonnebrandcrème al eens eerder gehad en vond deze toen ook erg prettig. Nu is factor 15 voor mijzelf niet voldoende voor een echt dagje vol in de zon, maar het is perfect voor ‘elke dag gebruik’ waarbij ik weet dat ik niet veel direct in de zon zal zijn. De crème smeert prettig, heeft een erg zachte en neutrale geur, houdt de huid lekker soepel en zorgt ervoor dat ik niet verbrand. Wel kan hij een iets plakkerig laagje achterlaten.

beautybox-juli-2013-7
Beauty Friends sheet mask fullsize
“Beautybox wil je graag kennis laten maken met deze echte musthave. De Beauty Friends sheet masks zijn in Azië al vele jaren populair. De maskers zijn gedrenkt in een natuurlijke huidverzorgingsemulsie of gel en zitten boordevol voedingsstoffen en biologische ingrediënten voor een stralende, gladdere en mooiere huid. Je kunt het masker ook even in de koelkast leggen voor extra verkoeling van de huid na een warme dag.”

Ook dit laatste product uit de julibox maakt me vrolijk, ik ben namelijk een groot fan van sheetmasks! Deze variant heeft een verzachtende en hydraterende werking en dat is perfect voor mijn huidtype. Het masker is echt heerlijk doorweekt met de ingrediënten en voelt een beetje crème-jelly aan en voelt direct verkoelend op de huid. Achteraf masseer ik het overblijfsel aan vocht vaak in zodat het nog na kan werken de hele nacht door. ’s Ochtends had ik een heerlijk zacht huidje. Fijn!

———-

De Beautybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 juli 2013 at 20:45

  Die zelfbruinende doekjes heb ik eens geprobeerd. Ik vond ze wel oke, maar alleen jammer dat mijn huid er zo gevoelig op reageerde.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 27 juli 2013 at 15:16

  Ik vind hem wat tegenvallen deze maand moet ik zeggen…. En idd, die creme over de datum: shame on beautybox!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 27 juli 2013 at 13:39

  Dit is niet het enige product. In Beautybox Maart 2013 zat een lipgloss van Eveline Cosmetics en deze was maar houdbaar tot 24-05-2013 (zeer slecht leesbaar, ik heb moeten puzzelen en ben eruit gekomen). Geen houdbaarheidspotje staat er op. Ik gebruik hem nog wel, want hij stinkt niet en het is een mooie kleur.

  Enige wat ik hiermee wil aangeven is dat mensen die de Beautybox van Maart 2013 ook hebben gekregen met een Eveline Cosmetics product het even na moeten kijken. Waarschijnlijk dat Eveline zo van haar oude cosmetica af wil? Geen goede reclame dus.

 • Avatar van Mirna
  Reply Mirna 27 juli 2013 at 12:37

  Ik heb de beautybox ook en vond het jammer dat juist dat product over datum was. Ik ben namelijk veel afgevallen het laatste half jaar en wilde hem graag uitproberen. Je weet het nooit he ;)

 • Avatar van EliseJoanne
  Reply EliseJoanne 27 juli 2013 at 11:35

  Leuke producten! Slordig en jammer van de die couponcode zeg.. Ik heb een abonnement op de Glossybox maar kan het niet laten ook altijd even te gluren wat er in de Beautybox zit!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 27 juli 2013 at 11:35

  Ik vind de items een beetje tegen vallen..

 • Avatar van beautybyts
  Reply beautybyts 27 juli 2013 at 11:25

  Ik vind de box tegenvallen. Had er meer van verwacht, zeker nadat ze een maand te laat waren en dan ook nog een product die over datum is vind ik echt niet kunnen.
  Ik heb ze een mail gestuurd en kreeg als reactie dat ze iets anders gaan toe sturen.

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 27 juli 2013 at 10:47

  Ik had dezelfde inhoud en heb besloten op te zeggen, net als de glossybox. Beide stelden dit keer toch weer teleur. Kan ik het geld beter opzij leggen om dingen te kopen die ik wel echt gebruik. – via Facebook

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 27 juli 2013 at 10:46

  Teleurstellende box, over data dingen erin is zo’n no go! – via Facebook

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 juli 2013 at 01:24

  De mascara lijkt me wel fijn! ♡

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 juli 2013 at 01:24

  Vind het erg slordig dat er een product in zit wat over de datum is, dat is geen goede reclame.
  Zelf heb ik geen abonnement, maar vind het erg leuk om het iedere maand zo te zien.

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 27 juli 2013 at 00:29

  Hij lijkt me niet zo leuk eigenlijk! Ik vind no-ad stinken behalve de olie. En wat stom dat het over de datum is, heb je een mail gestuurd?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2013 at 10:41

   Ik heb zeker een mailtje gestuurd en ben ook heel benieuwd naar de reactie..

   • Avatar van Maxime
    Reply Maxime 27 juli 2013 at 21:32

    Op de fb van ze stond al dat ontvangers van het over datum product konden mailen voor een vervangend product! Heb ik zelf ook gedaan, was niet bepaald tevreden…

    XO

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.