Mama & Kind Persoonlijk

Big Announcement!

3 juli 2013

tumblr_m99ynaEpjW1rbpenko1_1280
Jullie hebben vast al gemerkt dat het de laatste weken wat rustiger is op Curvacious. Ik ben teruggegaan naar 1 artikel per dag en ook op de social media kanalen is het wat rustiger. Dit heeft te maken met een grote verandering die in mijn persoonlijke leven heeft plaatsgevonden. Er is iets wat me wakker houdt..

Of beter gezegd: iemand. Ik ben namelijk zwanger. Whaaaa! Dit is voor ons zo ontzettend ongelooflijk, omdat dit een heel erg grote droom van ons is waar we in totaal al zo’n 6 jaar mee bezig zijn. Tig negatieve zwangerschapstesten, de daar bijbehorende emoties en frustraties en ziekenhuisonderzoeken waarbij de tests uitwezen dat er bij ons allebei niks ‘mis’ was hebben jarenlang veel verdriet gegeven. We stonden letterlijk op het punt om òf het traject voor IVF in te gaan òf er een soort van zelf voor te ‘kiezen’ dat een kindje helaas niet bij onze toekomst zou gaan horen.. Maar onze droom is nu toch echt uitgekomen: ik ben zwanger en ik kan niet in woorden uitleggen hoe enorm gelukkig wij hiermee zijn.

Na een grapje ‘dat ik misschien wel zwanger was’ tijdens het reizen naar een perspresentatie waarin ik aangaf zo moe te zijn de laatste tijd, kwam ik ’s avonds thuis en had ik het er over met Paul. We hadden beiden enorm drukke maanden achter de rug waardoor ik voor het eerst vergeten was mijn laatste menstruatie te noteren. Na wat terugrekenwerk bleek ik op dat moment overtijd te zijn. Nee, echt?! We deden een zwangerschapstest die positief bleek te zijn, maar we konden het niet geloven. Pas na de echo die al gepland stond voor weer een inwendig onderzoek konden we het pas echt bevatten. Zwanger!

echofoto
Koppeltjeduikelen, kontje en beentjes vanaf de onderkant, handjes naast het hoofdje in de lucht, duimpje zuigen.

Wow! We kunnen het zelf nog steeds niet geloven. Miracles do happen.. Na een afspraak bij de fertiliteitsarts waar we liepen voor de vruchtbaarheidsonderzoeken en onze eerste afspraak/intake bij de gynaecoloog is het dan helemaal echt geworden. Om op de echo’s te zien dat er leven in je buik zit, onze baby te zien koppeltjeduikelen en een hartje te zien en horen kloppen is echt onbeschrijflijk. We zijn nu 11 weken zwanger en zoals het er nu naar uitziet zal hij/zij rond 23 januari geboren gaan worden. Lichamelijk is er nog niet veel veranderd, ik ben zelfs onbewust afgevallen sinds het begin van de zwangerschap. Wat is het toch een gigantisch gek (en heerlijk!) idee om over ruim 6 maanden onze baby in de armen te kunnen houden..

Ik heb weinig last van ochtendmisselijkheid, gelukkig komt de misselijkheid maar heel af en toe in een korte vlaag gedurende de dag voorbij. Ik heb vooral last van hoofdpijnaanvallen, slecht slapen en hierdoor last van flinke vermoeidheid en weinig concentratie (hallo-hoo, ik denk alleen maar aan de babykamer klaarmaken, kleertjes en verdere uitzet aanschaffen, of we wel goede ouders zullen worden, de gezondheid van de baby etc. etc.). Wegens de vermoeidheid en hoofdpijnen heb ik wel besloten om het qua website voorlopig wat rustiger aan te blijven doen, ik heb op dit moment namelijk heel andere prioriteiten: goed voor mijzelf en onze baby zorgen en volop proberen te genieten van de zwangerschap! ♥

Zouden jullie het leuk vinden om zo af en toe een update voorbij te zien komen met nieuwtjes rondom de zwangerschap, de baby, aankoopjes en dergelijke?

Liefs,
Desirée

Edit: Gisteravond hadden we de schrik van ons leven toen ik flink bloedverlies merkte bij naar het toilet gaat. We moesten snel naar het ziekenhuis komen en wat er dan door je hoofd gaat is geen pretje, maar gelukkig werden we al redelijk snel gerustgesteld dat er met de baby niks mis is. We zagen de kleine weer rondbewegen en de hartslag was ook vlot gevonden. Ik heb zoals het er naar uitziet placenta praevia, een laagliggende placenta, wat zoals het er naar uitziet vaker zal zorgen voor bloedverlies. Dit bloedverlies is gelukkig vooralsnog niet schadelijk voor de baby. De laagliggende placenta kan nog ‘op z’n plek’ schuiven in het verdere verloop van de zwangerschap, maar als dit niet gebeurt is een keizersnede de enige manier waarop de baby geboren zal kunnen worden. Als ik enkele leefregels in acht neem kan ik de bloedingen zoveel mogelijk proberen te voorkomen, maar voor nu moesten we vooral gewoon lekker verder gaan genieten :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Leontine
  Reply Leontine 13 juli 2013 at 12:28

  Ik lees je blog nu pas en wow, wat leuk! Proficiat Desirée en Paul, wat heerlijk dat een zwangerschap ook voor jullie is weggelegd en jullie dit grote geluk mogen ervaren. Het wonder van een eigen kindje dragen en baren is zo veelomvattend dat er geen woorden voor zijn.

  Geniet er zoveel mogelijk van, voor je het weet is het januari en heb je een klein hummeltje in handen, jullie kindje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2013 at 20:11

   Dankjewel lieve Leontine! <3

 • Avatar van Marike
  Reply Marike 10 juli 2013 at 17:03

  Ik had je via Twitter al gefeliciteerd, maar nu ik weer even blogs aan het bijlezen ben kwam ik deze weer tegen. Ik had het al gelezen, maar krijg gewoon weer tranen in mijn ogen. Uit mijn omgeving ken ik de ervaringen waarbij het heel lang kan duren voordat je zwanger bent en als dan uit onderzoeken ook nog eens blijkt dat er niets ‘mis’ is, is het extra frustrerend dat het niet lukt. Maar och, wat is het dan fijn als het lukt en wat zul je gaan genieten van deze tijd en straks helemaal als de kleine er is. Het is jullie enorm gegund!

 • Avatar van Freya
  Reply Freya 9 juli 2013 at 21:54

  Oh my, ik heb pas de tijd om dit te lezen en te reageren. Wauwie, gefeliciteerd! Ik wist helemaal niets af van je strijd en verlangen naar zo’n klein ukje, maar het moet vast geweldig voelen om het nu eiiiindelijk aan het winnende eind te hebben. :-) Proficiat, again! x

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 8 juli 2013 at 12:03

  Gefeliciteerd, wat fijn dat het dan toch nog gewoon gelukt is!
  Wel even schrikken met die bloeding, hopelijk komt dat nog allemaal goed.
  Ik zou het wel leuk vinden om updates te lezen! :)

 • Avatar van Deborah Longayroux
  Reply Deborah Longayroux 7 juli 2013 at 19:46

  Whaaaaaaa wat ontzettend gaaf!!! Gefeliciteerd… geniet er van en laat alles lekker over je heen komen. Voor je het weet zijn ze ook weer groot (snik, snik ) Een hele mooie en fijne zwangerschap toegewenst!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 7 juli 2013 at 19:40

  Ik ben wat laat met lezen, maar wat een geweldig nieuws dit!
  Wij hebben een zoontje van 6 en ik weet hoe gelukkig je bent als je je kleintje in je armen mag sluiten… Hele fijne zwangerschap, doe t rustig aan. En geniet!!!!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 5 juli 2013 at 21:56

  Gefeliciteerd Desiree. Wat ongelooflijk leuk nieuws! Stiekem vroeg ik me al af of jullie na huisje en boompje ook al aan beestje dachten, maar die komt er nu dus aan. Geniet van je zwangerschap!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 juli 2013 at 21:26

  Wow wat super zeg, gefeliciteerd jullie tweetjes en geniet van je zwangerschap!

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 4 juli 2013 at 20:10

  Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd!

 • Avatar van Sherr
  Reply Sherr 4 juli 2013 at 15:31

  Gefeliciteerd!!! Dit is geweldig nieuws! Ik wens je een fijne zwangerschap en geniet er van :D

 • Avatar van Berdiene
  Reply Berdiene 4 juli 2013 at 14:04

  Gefeliciteerd! En wat zal dat schrikken zijn zeg, dat bloedverlies. Gelukkig valt het mee. Ik ben heel benieuwd naar updates over je zwangerschap! Vind het altijd leuk om over zwangerschappen te lezen ;)

 • Avatar van Marie
  Reply Marie 4 juli 2013 at 13:26

  Van Harte!
  Heel veel liefs voor jullie drie.

  Groeten Marie

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 4 juli 2013 at 12:01

  wauw, gefeliciteerd! Jouw verhaal geeft me weer wat hoop!
  Wij zijn ook bezig, maar er is bij mij wel PCO geconstateerd, jammer genoeg…
  Dus het zal hoogstwaarschijnlijk ook een lange en moeilijk weg worden!

  Geniet er maar met volle teugen van !!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juli 2013 at 12:52

   Dankjewel voor je felicitaties! Ik wens jullie heel veel sterkte en gun jullie ditzelfde wonder, hou de hoop erin!! Liefs

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 4 juli 2013 at 09:20

  Wat een super nieuws.
  Van harte Gefeliciteerd en ik wens je een hele fijne zwangerschap.

 • Avatar van Moon
  Reply Moon 4 juli 2013 at 07:01

  Wauw… Ten 1e natuurlijk van harte met dit geweldige nieuws! Geniet er van met z’n 2tjes ^_^ & tevens wauw, dat je er zo open & eerlijk over schrijft, RESPECT!

  Verder hoop ik voor jullie dat je niet al te veel meer zult schrikken maar vooral lekker kunt genieten! Rustig aan doen & af en toe een update zou ik top vinden want ik geloof dat er met mij nog vele toch best wel nieuwsgierig zijn ondanks dat het jullie ding is willen we allemaal stiekem meekijken & genieten van dat stukje geluk ;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 4 juli 2013 at 02:36

  Van harte gefeliciteerd :D wat een leuk nieuws en geniet er lekker van met zijn tweeën en updates zouden heel leuk zijn ;)

 • Avatar van Shenyce
  Reply Shenyce 4 juli 2013 at 00:30

  Wat leuk Desiree! Gefeliciteerd :D

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 3 juli 2013 at 23:23

  Wat een mooi nieuws, gefeliciteerd!!!
  Ik had zelf ook een laagliggende placenta en bloedingen. Kon gelukkig natuurlijk bevallen en heb ondertussen een gezonde zoon van 1,5 rondlopen! Geniet van de mooie tijd die komen gaat! Ik houd ook van baby-updates, maar kan me voorstellen dat niet iedereen daarop zit te wachten…? X

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 3 juli 2013 at 22:40

  GEFELICITEERD!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 3 juli 2013 at 22:19

  YEAHHHH van harte gefeliciteerd lieve Dees! Ik ben zo blij voor jullie! Ik schrok wel van je edit. Ook zo herkenbaar. Ik weet als geen ander hoe en welke emoties je de afgelopen jaren wel niet heb moeten gehad. Gelukkig hebben jullie geen IVF h

  • Avatar van Yasmin
   Reply Yasmin 3 juli 2013 at 22:21

   Daar ging iets mis met schrijven en de reactie werd gepost Hahaha maar wat ik wilde zeggen gelukkig heb je geen IVF hoeven te ondergaan (no fun at all!!). Yeah en heel leuk als je ons op de hoogte blijft houden met up dates. Heel veel geluk gewenst en geniet er samen flink van! Dikke kus

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 3 juli 2013 at 21:58

  Wat heerlijk. Gefeliciteerd.fijn dat je het IVF traject niet in hoeft. Zit daar nu midden in en kan je zeggen het is geen pretje. Maar als je straks een klein hummeltje in je armen houd weet je waarvoor je het doet

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juli 2013 at 12:54

   Dankjewel voor je felicitaties! Ik wens je heel veel sterkte toe en hoop dat het geen lang traject zal worden voor jullie zwanger zijn. Good luck!

   • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 12 juli 2013 at 11:44

    thanks

 • Avatar van Leila in Wonderland
  Reply Leila in Wonderland 3 juli 2013 at 21:07

  Wauw gefeliciteerd!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 3 juli 2013 at 20:33

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet ervan!

 • Avatar van mysupersweetlife
  Reply mysupersweetlife 3 juli 2013 at 20:19

  Wat ontzettend leuk!!! Ik had al zo`n vermoeden! Het is jullie van harte gegund! Gefeliciteerd en geniet van jullie zwangerschap!
  Liefs

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 3 juli 2013 at 20:05

  Wat ongelofelijk fijn voor jullie! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan! :)

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 3 juli 2013 at 20:03

  Hoi wat goed nieuws! Gefeliciteerd!

 • Avatar van Fenna
  Reply Fenna 3 juli 2013 at 19:11

  Gefeliciteerd! en geniet ervan :)

 • Avatar van Bernadet
  Reply Bernadet 3 juli 2013 at 19:03

  Echt geweldig, van harte gefeliciteerd en geniet er zoveel van!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 3 juli 2013 at 18:59

  Oh wat fijn!!! Van harte gefeliciteerd en ik wens je een hele mooie zwangerschap toe :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 juli 2013 at 18:52

  Wat een geweldig nieuws!!!!! Gefeliciteerd!!!!!!! Geniet ervan samen! En doe vooral rustig aan want ik kan me voorstellen dat je iedere keer dat je bloedverlies hebt toch wel even schrikt!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 3 juli 2013 at 18:49

  Gefeliciteerd!!

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 3 juli 2013 at 18:22

  GEFELICITEERD! Wat gaaf :)

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 3 juli 2013 at 17:48

  Gefeliciteerd! Wat een geweldig leuk nieuws, vooral na zo lang gewacht te hebben.

 • Avatar van Natasja M
  Reply Natasja M 3 juli 2013 at 17:48

  Wauw! Wat supergaaf voor jullie! Gefeliciteerd.
  Gun het jullie echt en wens je een schitterende onbezorgde zwagerschap toe. Met straks jullie wondertje. Moest gelijk aan de volgende tekst denken:

  Onder je hart voltrekt zich een wonder.
  Geniet ervan, het is zo bijzonder.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juli 2013 at 12:55

   Wat een mooie tekst, dankjewel Natasja! :)

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 3 juli 2013 at 17:31

  Wat een geweldig nieuws! Ik ben zo blij voor jullie! Gefeliciteerd en volop genieten!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 3 juli 2013 at 17:25

  Oh wat leuk! Zeker als je er zolang op hebt moeten wachten. Ik hoop dat je straks in Januari een prachtig klein kindje in je armen zal houden. De volgende generatie bloggertjes komen eraan, haha. Geniet van je zwangerschap en hou ons op de hoogte.

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 3 juli 2013 at 17:14

  Wat onwijs mooi nieuws! Gefeliciteerd!! Heel erg veel geluk en geniet ervan. Kijk ook uit naar de zwangerschap updates op je blog, als je dat gaat doen natuurlijk!

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 3 juli 2013 at 17:11

  Wat een gewedlig nieuws voor jullie Desirée, GEFELICITEERD!
  Wel vervelend van de schrik gisteren, maar gelukkig niet meer dan schrik en wat meer wijsheid.
  Geniet van jullie zwangerschap, die verder hopelijk heerlijk mag verlopen, en van alle voorpret en voorbereidingen.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 3 juli 2013 at 16:51

  Gefeliciteerd meis, wat fijn voor jullie <3

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 3 juli 2013 at 16:44

  Super!! Proficiat!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juli 2013 at 15:40

  GEFELICITEERD……….
  Geweldig nieuws…….
  Ik zou het erg leuk vinden als je jij je volgers hierover op de hoogte wilt houden!
  Je hebt nu andere dingen aan je hoofd en het is zo leuk dat je dit met ons deelt….
  Doe het maar rustig aan…..
  Ik wens jullie alle geluk nu en in de toekomst.

  Liefs en grtjes…..;-)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 3 juli 2013 at 15:04

  Wow, wat super! gefeliciteerd! Heeel erg leuk! Nu vooral gaan denken aan de leuke dingetjes! Ik hoop dat jullie samen een hele mooie tijd tegemoet gaan!

 • Avatar van Joni
  Reply Joni 3 juli 2013 at 14:54

  Oh, wat fijn voor jullie, gefeliciteerd! :D

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 juli 2013 at 14:53

  Ik had je op Twitter al gefeliciteerd in m’n volle enthousiasme, hier doe ik het lekker nogmaals! Gefeliciteerd, wat een geweldig nieuws zeker na 6 rottige jaren van proberen en frustraties, ik weet zeker dat jullie heel goede ouders worden! Geniet er maar lekker van!! <333

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 3 juli 2013 at 14:40

  Ik reageer niet vaak op je artikelen, maar nu moet het gewoon even! Wat een geweldig nieuws! Lijkt me heerlijk om na zo’n lange “strijd” eindelijk het kindje te kunnen zien via echo en te beseffen dat het écht waar is. Geniet er maar van samen! Heerlijk

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 3 juli 2013 at 14:24

  GEFELICITEERD!!! super leuk voor jullie! geniet ervan!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 3 juli 2013 at 14:22

  Ik vind dit zo leuk!!!! Gefeliciteerd lieverd!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 3 juli 2013 at 14:04

  Wat een fantastisch nieuws! Ik ben echt zo blij voor jou! Doe het maar rustig aan en probeer zoveel mogelijk te genieten van dit kleine wondertje dat in je buik groeit! Van harte proficiat meid!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 juli 2013 at 13:56

  Super gefeliciteerd! Fijn dat het eindelijk zo mag zijn :D

 • Avatar van Geanne
  Reply Geanne 3 juli 2013 at 13:53

  Wat fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 3 juli 2013 at 13:51

  Gefeliciteerd!!! toen ik de titel las van het blogje wist ik het al haha.
  geniet van je zwangerschap!

 • Avatar van Fatima
  Reply Fatima 3 juli 2013 at 13:40

  Ik volg je al een tijdje, maar heb nooit een reactie achtergelaten, maar hier wilde ik echt op reageren. Hartelijke gefeliciteerd! Mooi geschenk heb je gekregen:) Geniet ervan!:)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 3 juli 2013 at 13:23

  Een hele dikke proficiat! Geniet ervan en zo zie je maar dat je een droom nooit mag opgeven ;-). Veel succes samen!

 • Avatar van Annelie
  Reply Annelie 3 juli 2013 at 13:22

  Wat super leuk!! Gefeliciteerd en geniet ervan! :D

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 3 juli 2013 at 13:22

  Wat een geweldig nieuws! Wooww! Leuk om af en toe wat updates te zien, echt leuk. Geniet ervan! :-) Proficiat!

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 3 juli 2013 at 13:21

  Geweldig nieuws!!! Fijn dat alles goed is! Neem je rust en geniet!!!

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 3 juli 2013 at 12:39

  Wat een superleuk nieuws zeg! Gefeliciteerd! Geniet ervan en ik zie graag je updates hier verschijnen!

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 3 juli 2013 at 12:39

  Ik zei het vanochtend op Twitter ook al maar ik vind het zo leuk voor jullie! Van harte gefeliciteerd en geniet er van <3

 • Avatar van Jildou
  Reply Jildou 3 juli 2013 at 11:55

  Waaahh! Gefeliciteerd!
  Nu lekker genieten!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 3 juli 2013 at 11:54

  Wat ontzettend leu nieuws! Gefeliciteeerd xx
  En t zal wel even schrikken zijn geweest gister, maar gelukkig is alles goed
  Geniet van e mooie tijd
  Liefs

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 3 juli 2013 at 11:51

  Wauw hartelijk gefeliciteerd! Heel veel geluk samen!

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 3 juli 2013 at 11:49

  WHAAAA! Gefeliciteereeed!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 3 juli 2013 at 11:46

  Ik moet er heel dom uit hebben gezien hier op het werk want ineens zat ik met een grote grijns achter de computer. Wat ontzettend tof voor jullie Dees! Heb is jullie echt van harte gegund. Geniet er lekker van!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 3 juli 2013 at 11:36

  Lieve Desirée en Paul van harte gefeliciteerd! Wat een fantastisch nieuws. Ik had al zo’n voorgevoel dat je zwanger zou zijn, gewoon met de rust, en omdat ik wist dat ’t iets is dat jullie toch graag wilden. Ik ben ontzettend blij voor jullie en vind het zeker leuk als je ons zo nu en dan met een artikel op de hoogte huid.

  Geniet van je zwangerschap!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 3 juli 2013 at 11:36

  Wow wat leuk :D Gefeliciteerd!
  Heel veel plezier de komende tijd en geniet er maar lekker van

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 3 juli 2013 at 11:34

  Yeah!! Gefeliciteerd!!! Leuk, nog een zwanger blogster……..
  En natuurlijk willen we update’s, buikfoto’s. outfit…enz.

  Groetjes Nelly 5 kids waarvan de oudste 19 is en de jongste 9.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 3 juli 2013 at 11:23

  GEFELICITEERD!!!!!!! Wat een geweldig nieuws voor jou en je man. Ik heb je artikel gelezen met een mega grijns op mijn gezicht

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 juli 2013 at 11:22

  Oh wat is dit geweldig. Heel erg gefeliciteerd met jullie zwangerscap, wat een wonder is dit zeg en wat ben ik blij voor jullie. Oh wat zal het gisteren schrikken zijn geweest, gelukkig is alles goed.
  Wat zijn de echo foto’s schattig, vooral die waarop het op zijn duimpje zuigt….vind het geweldig en wens je een hele fijne en goede zwangerschap toe, geniet ervan

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 juli 2013 at 11:16

  Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!! Wat een wonder inderdaad, na zo lang proberen. Lekker van gaan genieten meid, het is jullie echt gegund!

 • Avatar van marjolein
  Reply marjolein 3 juli 2013 at 11:11

  Normaal reageer ik nooit, maar ik wil je toch even feliciteren! geniet van de zwangerschap meid!!

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 3 juli 2013 at 11:11

  Ik heb al een reactie gestuurd op Twitter, maar ik heb de ‘big announcement’ ook nog gelezen natuurlijk. Ene wow, wat is het mooi dat je nu zwanger bent, zonder dat jullie er ‘echt’ mee bezig waren. Zo zie je maar dat kleine wonderen iedere dag gebeuren en jullie wel voorbestemd zijn voor een kleintje. Ik gun het jullie van harte en ik hoop dat alles voorspoedig verloopt. Geniet ervan Dees, want ik hoor van mijn mams altijd ‘dat het allemaal zo snel gaat’.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 3 juli 2013 at 11:07

  Gefeliciteerd! Geniet van deze speciale tijd. Het is heel bijzonder en denk vooral goed aan jezelf!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 3 juli 2013 at 11:06

  Wat een geweldig nieuws na al die jaren! Geniet er samen van!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 3 juli 2013 at 11:04

  Oh meid, wat ongelofelijk nieuws! En wat ongelofelijk angstig toen je bloed verloor. Ik ken je natuurlijk niet, ik volg je blog alleen maar vind het fantastisch nieuws!. Wat zullen jullie in een rollercoaster zitten! Heel veel succes, genieten en hoop af en toe wat te lezen op je blog! (misschien nog een mooie zwangerschaps foto?)

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 3 juli 2013 at 10:52

  Geweldig nieuws Desirée! Gefeliciteerd!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 juli 2013 at 10:50

  Wat een fantastisch nieuws om mijn dag mee te beginnen Dees! <3 Gefeliciteerd voor jou en je hubby natuurlijk! Wat fijn dat jullie gebedjes zijn verhoord en het nu eindelijk zover is… Je krijgt gewoon een lief kleintje lieve Desiree! En ik weet zeker dat hij of zij zich geen beter thuis zou kunnen wensen dan bij jullie en de diertjes. Psst.. bloggen is wel het laatste waaraan je moet denken! Genieten zul je! ;)

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 3 juli 2013 at 10:44

  WAUW wat een prachtig nieuws. Een bloggersbaby in bloggersland.
  Vooral mooi, omdat jullie er nu niet op hadden gerekend. Hij/Zij heeft een eigen weg gekozen en niet de snelste die jullie wilde. Wat ben ik blij voor jullie.
  Heel veel geluk samen en ik hoop op een mooie, maar vooral heel gezonde baby.
  Hiep Hiep Hoeraaa.
  Geniet ervan samen.

  Knuffel, Michelle Kaiser

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 3 juli 2013 at 10:40

  Wat een geweldig nieuws Desiree! Na al die jaren! Geniet ervan samen!

 • Avatar van Brenda Andriese
  Reply Brenda Andriese 3 juli 2013 at 10:37

  Gefeliciteerd. Bij mijn jongste zoon had ik ook last van een voorliggende placenta. Vooral in het begin bloedverlies, maar de placenta is in de loop van de zwangerschap naar boven gegaan en ik kon gewoon bevallen en heb nu een kerngezonde zoon die mij er gisteren tijdens een hardloopwedstrijd finaal uitgelopen heeft.

  Geniet ervan!

 • Avatar van Janilee.
  Reply Janilee. 3 juli 2013 at 10:34

  Ahh wat onwijs fijn voor jullie! Geniet er van! Ik wens jullie alle geluk van de wereld :) xx

 • Avatar van Allissa
  Reply Allissa 3 juli 2013 at 10:30

  Van harte gefeliciteerd! Geniet er van zeg. En wel zuur dat je dan gisteravond weer zoiets mee maakt, maar alsnog. Erg leuk (:

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 3 juli 2013 at 10:25

  Oo wat ontzettend gaaf meid!! Super-duper gefeliciteerd en geniet ervan! Ik wens jullie alle goeds en ik wens je een mooie zwangerschap en een wolk van een baby! Wat vind ik dit fijn voor je!

  Liefs,
  Miranda

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 juli 2013 at 10:03

  Leuk nieuws! Gefeliciteerd! Geniet ervan!

 • Avatar van Sabina Huf
  Reply Sabina Huf 3 juli 2013 at 10:03

  Woooooowwwwwww…Wat geweldig!!!! Van harte joh, echt….iets mooiers bestaat er niet!!! Geniet er van..
  dikke kus Sabina

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 3 juli 2013 at 09:57

  Jaaaaaa, ik zat al te wachten op deze anouncement! Echt zooooo fijn voor jullie beiden dat het nog steeds goed gaat. Jeeeeej <3 Heel erg blij voor jullie. En wow, da's even schrikken zeg, dat bloedverlies. Gelukkig gaat 't met de kleine goed. Lekker van genieten hè! xxx

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 3 juli 2013 at 09:57

  Wat een geweldig nieuws Desirée en Paul, van harte gefeliciteerd! Ik snap precies hoe jullie traject ervoor eruit gezien moet hebben en jouw verhaal doet mij inzien dat er altijd hoop is, ook al geef je de moed al op.
  En wat schrikken zeg dan het bloedverlies, gelukkig is er niks met de baby en is er een oorzaak gevonden, ik hoop dat je toch een hele fijne ontspannen zwangerschap mag hebben!

  Babyproducten en nieuws, ja hoor, kom maar op! Ik kan niet wachten tot ik zelf zwanger ben, dus verslind alles wat met babies te maken heeft nu al :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juli 2013 at 12:58

   Dankjewel voor je felicitaties Carolien! Ik wens jullie ook dit prachtige wonder toe, good luck! Liefs

   • Avatar van Carolien
    Reply Carolien 4 juli 2013 at 15:15

    Dankjewel lieverd :)

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 3 juli 2013 at 09:54

  Ohhh wat ge-wel-dig voor jullie zeg! Van harte gefeliciteerd!

  Wonderen gebeuren wanneer je het niet verwacht >3

  Spannend gisteren avond, ik schrok toen ik het las! Gelukkig is alles in orde en doe maar lekker rustig aan wat betreft de site. Je bezoekers wachten wel ;)

  Zou het leuk vinden om zo nu en dan updates te lezen over hoe het met jou, de baby en de voorbereidingen gaat :D

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 3 juli 2013 at 09:51

  Woooohooo, gefeliciteerd! Ik kan me voorstellen dat het gisteravond flink schrikken was! Gelukkig is er niks met de kleine aan de hand!

  Ik kan me zó voorstellen dat je met niks anders meer bezig bent, haha. Volgens mij zou ik dat ook hebben. Baby voor, baby na en baby tussen :-) Geniet ervan, dame!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 3 juli 2013 at 09:51

  Super nieuws! Gefeliciteerd!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 3 juli 2013 at 09:45

  Van harte gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws zeg! :-) Geniet er maar lekker van!

  Liefs,

  Kimberley

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 3 juli 2013 at 09:43

  Gefeliciteerd! (het lijkt wel of alle bloggers die ik sinds kort volg zwanger zijn of worden! :) )
  Wat het bloedverlies betreft, ik heb het bij mijn beide dochters gehad (nu 10 en 13),
  en ik weet hoe je kan schrikken. Vooral bij de eerste ging ik voortdurend naar de wc om te kijken of alles nog goed was…. Ik hoop dat je vooral heel veel kan genieten naast de bezorgdheid!

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 3 juli 2013 at 09:43

  Wat leuk!! Gefeliciteerd! Lijkt me heel leuk als je ons op de hoogte houdt! :D

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 3 juli 2013 at 09:43

  Gefeliciteerd! En tuurlijk is een persoonlijke update leuk. Ware babyboom gaande, ik zag 3 blogs ‘veranderen’ en veel baby’s in mijn omgeving..

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 3 juli 2013 at 09:42

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!! :) Wel aardig schrikken gisteravond, maar nu dan maar proberen genieten van de zwangerschap en het wat rustiger aan doen.

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 3 juli 2013 at 09:39

  Aaaaaaah, dit is zooooo fantastisch!!! :-)
  Ik dacht het stiekem al, zo leuk!!

  Het is jullie zo ontzettend gegund, geniet er lekker veel van!
  Ik hoop heeeeeeeul veel te lezen over jullie beleving van de zwangerschap :D

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 3 juli 2013 at 09:37

  Wauw zeg! Van harte gefeliciteerd met deze wonder! Het is jullie echt van harte gegund! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier en succes!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 3 juli 2013 at 09:37

  Wow de wonderen zijn echt de wereld nog niet uit. Heel erg gefeliciteerd met jullie zwangerschap.
  Geniet lekker van alles en neem vooral je rust als je dat nodig hebt.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 3 juli 2013 at 09:35

  Aaah wat ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 3 juli 2013 at 09:16

  Oh wat heerlijk voor jullie!! Wat moeten jullie intens gelukkig zijn! Ik ben zo ongelofelijk blij voor jullie. Geniet lekker van de zwangerschap en de baby en ik zou het heel leuk vinden om af en toe een update te zien! Schrikken dat je zoveel bloed verloor trouwens! Maar goed om te weten dat het kleine ding in orde is!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 3 juli 2013 at 09:09

  Wow wat super!!!! Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe!!
  Kan me voorstellen dat het bloedverlies erg schrikken was, heb dit bij mijn eigen zwangerschap niet meegemaakt (mijn zoon is inmiddels al 3) maar gelukkig is alles goe met jullie kleintje :)

 • Avatar van Maureen
  Reply Maureen 3 juli 2013 at 09:08

  Wauw, gefeliciteerd! Ik wil later ook kinderen, dat lijkt mij echt de grootste angst, gelukkig is het toch goed gekomen, geniet ervan!

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 3 juli 2013 at 09:03

  Jeeetje wat onwijs gaaf, ik ben super blij voor jullie! Gefeliciteerd, geniet er van!

 • Avatar van Alyt
  Reply Alyt 3 juli 2013 at 09:02

  Wat een supergoed nieuws!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 juli 2013 at 09:01

  Omg awesome! Gefeliciteerd! ♥

 • Avatar van Anneloes
  Reply Anneloes 3 juli 2013 at 09:01

  Wohaaaaaa gefeliciteerd <3 geniet er maar lekker van, jullie hebben het verdiend!

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 3 juli 2013 at 09:00

  Hartelijk gefeliciteerd Desiree! Wat ben ik bij voor jullie. Geniet lekker van je zwangerschap en natuurlijk van je klein wondertje :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 juli 2013 at 08:57

  Wauw gefeliciteerd!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 3 juli 2013 at 08:57

  Dikke proficiat voor jou én je man, geniet van je zwangerschap, maak je niet teveel zorgen en wij zijn maar bijzaak en in verband met bloedingen, als de dokter zegt dat er niks ergs aan de hand is, geloven. Ik heb 9 maanden bloedend rondgelopen van mijn 2e kind en ondertussen is ze 22 geworden. Nogmaals gefeliciteerd! xxx

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 3 juli 2013 at 08:57

  Wauw! Gefeliciteeerd!!!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 3 juli 2013 at 08:54

  OMG! Proficiat!! :D Het is echt babyboom in blogland blijkbaar. Geloof me ;) alle clichés over de geboorte van je kind zijn waar.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 3 juli 2013 at 08:51

  Lieve Desirée en Paul, van harte proficiat met de zwangerschap!! Wat fijn dat het jullie toch gelukt is, geniet er driedubbeldwars van, dat hebben jullie zo hard verdiend! En voor je t weet hebben jullie je kleine Puck in de armen, super! Geniet van alles, en hopelijk vallen de bijwerkingen van de placenta verder goed mee!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 3 juli 2013 at 08:48

  Oooh, hartstikke proficiat. Gelukkig hebben jullie de hoop niet opgegeven!!! Ben zeer blij voor jullie

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 juli 2013 at 08:45

  Lieve Desirée,

  Ik gun het jullie zo enorm. Wat geweldig dat het nu eindelijk zover is en dat die spannende eerste 3 maanden al bijna voorbij zijn. Heel hartelijk gefeliciteerd!

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 3 juli 2013 at 08:42

  Hiep hiep hoi! Gefeliciteerd Desiree! Geniet van je zwangerschap.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 3 juli 2013 at 08:36

  Wonderen zijn gelukkig de wereld nog niet uit en ik ben erg blij voor jullie! Van harte gefeliciteerd met jullie kleintje! Geniet ervan!

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 3 juli 2013 at 08:32

  Proficiat!!! Altijd mooi om te horen hoe gewild een kindje kan zijn, en dat het dan lukt :). Doe maar zo rustig aan als je lichaam aangeeft en geniet van deze speciale periode. Ik gun je een betere zwangerschap dan mij maar wel de zelfde bevalling.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 3 juli 2013 at 08:32

  Wat een geweldig nieuws, ik kan me een beetje voorstellen hoe jullie je voelen na zoveel jaren wachten, hopen en teleurstellingen. Geniet van de komende maanden, van het wonder wat in je groeit. Hopelijk valt het met de bloedingen en overige “bijwerkingen” mee, en kun je optimaal genieten en uitkijken naar januari. Gefeliciteerd voor jullie tweetjes!

 • Avatar van Jenny
  Reply Jenny 3 juli 2013 at 08:30

  Gefeliciteerd!!!!

 • Avatar van Lettie
  Reply Lettie 3 juli 2013 at 08:22

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!!! Wat zal dat fijn zijn na zo lang wachten en hopen! Geniet er van, doe kalm aan en pas goed op jezelf en de baby!!!!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 3 juli 2013 at 08:22

  Ooh zooooo leuk! Ben ongelofelijk blij voor je! Geniet er maar van!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 3 juli 2013 at 08:15

  Wat leuk! Gefeliciteerd. Geniet er lekker van!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 3 juli 2013 at 08:11

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat heerlijk zeg voor jullie! Geniet er van :)

 • Avatar van shirley
  Reply shirley 3 juli 2013 at 08:06

  Whaaaaa jaaaa! Gefeliciteerd! Nu kunnen we samen zwanger zijn :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juli 2013 at 08:10

   Jaaaa, dankjewel!! :D Ben blij dat het eruit is nu want ik vond het maar knap lastig telkens m’n mond te houden/me in te houden, haha!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 3 juli 2013 at 08:05

  Wauw Desirée, wat een geweldig nieuws! Supergefeliciteerd!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 3 juli 2013 at 08:05

  Van harte!!!!! Ik voel helemaal met je mee. Ik heb in dezelfde situatie gezeten en heb nu al weer bijna 3,5 jaar een prachtige zoon. Doe lekker rustig aan en geniet van je zwangerschap!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 3 juli 2013 at 08:03

  Wauw wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd meis! Heerlijk dat jullie na zo’n lange tijd zwanger zijn =) Vervelend van het bloedverlies, maar gelukkig geen ernstige zaken. Zorg maar lekker goed voor jullie en geniet er lekker van. Ik word in oktober voor het eerste tante en kijk daar erg naar uit. Updates over je zwangerschap lijken me erg leuk!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 3 juli 2013 at 07:59

  Jaaaaaaaaa, wat enorm gaaf! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Inderdaad, miracles DO happen :D
  Je tweette van de week iets waardoor ik ergens dacht, ‘zou Desiree zwanger zijn?’, maar verder dacht ik er niet over na. Totdat ik zojuist de ballonnen zag :D
  Van harte lieverds, geniet er van <3

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 3 juli 2013 at 07:58

  Wat onwijs leuk!! Super om te lezen zeg!! Gefeliciteerd!! :) Gelukkig is er gisteraovnd niks mis gegaan en is er niks ernstigs aan de hand. Geniet er lekker van samen!!

 • Avatar van marga snabilie
  Reply marga snabilie 3 juli 2013 at 07:57

  wow gefeliciteerd, ook voor je man.gr. een volgster.

 • Avatar van L
  Reply L 3 juli 2013 at 07:56

  Jee, wat een goed nieuws maar ook wat een schrik. geniet ervan!

 • Avatar van selina
  Reply selina 3 juli 2013 at 07:55

  Jeetje, wat een ontzettend leuk nieuwtje! Gefeliciteerd en geniet met zijn beiden! Oh en t zal vast schrikken geweest zijn gister. Gelukkig is er niks ernstigs…

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 3 juli 2013 at 07:52

  Whaaaaaahhh, ik weet nog dat we er over grapten en dat ik zei:”Ja, het zóu zo maar kunnen!”. Wat ontzettend leuk!! Gefeliciteerd!

  Dat het gisterenavond schrikken was, kan ik me reuze goed voorstellen. Maar het schijnt veel voor te komen gedurende de eerste 3 maanden.

  Doe lekker rustig aan, maar vooral: geniet!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.