Beauty

Clarisonic komt naar Nederland!

2 juli 2013

clarisonic-nederland-1
Vanaf september zal de bekende Clarisonic ook in Nederland verkrijgbaar zijn bij geselecteerde ICI PARIS XL filialen. Goed nieuws! Tot nu toe was dit skincare apparaat namelijk enkel verkrijgbaar via import. De Clarisonic is ontstaan in Amerika en in dit land is het dan ook echt een enorme hype geworden die maar niet over lijkt te gaan. Zoek maar eens op reviews via Google en/of YouTube en je komt bijna alleen maar lovende verhalen en ervaringen tegen. Ik heb zelf al ongeveer een jaar een Clarisonic en vind het nog steeds een geweldig apparaat wat ik niet wil missen in mijn badkamer. Kijk mee voor meer informatie over dit huidverzorgingsapparaat èn hoe je kans kan maken om hem zelf uit te gaan proberen. Ik mag er namelijk één verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Yay!

clarisonic-nederland-2
De Clarisonic werd eerst in de markt gezet via dermatologen, maar na een ‘Oprah’s favorite things’ uitzending maakte Clarisonic al snel naam en werd het ineens in grote getalen via meer verkooppunten en met vrachtwagens tegelijk besteld en verkocht.

Het borsteltje van de Clarisonic draait niet rond, maar maakt 300 oscillerende bewegingen per seconde. Een soort van heen-en-weer beweging wat de elasticiteit van de huid niet aantast zoals ronddraaiende borstels wel doen. Er zijn 4 verschillende opzetborsteltjes verkrijgbaar, die je aan kan passen aan je huidtype. De haartjes zijn afgerond en zacht voor de huid, ze bestaan uit een bijzondere vezel welke flexibel is en minder vocht opneemt dan haartjes van nylon waardoor hij na gebruik ook weer vlot droog is en de vezels zo hun flexibiliteit kunnen behouden. Daarnaast zijn de vezels ook nog eens compleet bestand tegen bacteriën. Bij gebruik van 2 keer per dag wordt er aangeraden om het borsteltje elke 3 maanden te vervangen. Zelf gebruik ik de Clarisonic zo’n 2/3 keer per week, het borsteltje gaat dan natuurlijk ook veel langer mee.

De Clarisonic:
– reinigt je huid in 1 minuut
– verfijnt de poriën
– zorgt voor een heldere teint
– zorgt ervoor dat huidverzorgingsproducten effectiever worden opgenomen door de huid
– zorgt voor een gladdere zachtere huid die fijner wordt van structuur
– is zacht voor de huid, zelfs voor de meeste gevoelige
– is volledig waterdicht en kan dus ook onder de douche of in bad worden gebruikt
– verwijdert onzuiverheden, stofdeeltjes, make-up en oppervlakkige dode huidcellen.

De timer van de Clarisonic doet het telkens 1 minuut die wordt onderverdeeld in 3 onderdelen; 20 seconden voor het voorhoofd, 20 seconden voor de neus en de kin en 2 x 10 seconden voor de wangen. Tussen elk onderdeel voel je een kleine trilling zodat je weet dat het volgende gezichtsdeel aan de beurt is. Je kan de Clarisonic gebruiken met de reinigingsproducten van Clarisonic die ook verkrijgbaar zullen gaan zijn in Nederland, maar je kan hem ook gewoon gebruiken met je reinigingsproduct naar keuze. Zo gebruik ik hem graag met een crèmige gezichtsreiniger.

Vanaf september zal de Clarisonic in Nederland en België verkrijgbaar zijn bij geselecteerde filialen van ICI PARIS XL en vanaf volgend jaar zal er ook een Plus editie worden uitgebracht met een grotere borstelkop die geschikt is voor het lichaam.

Clarisonic Mia 2 kit €149,00
Clarisonic Plus kit €225,00
Reserve borstelkop €25,00
Cleansers €25,00.

Winactie
Wil jij een compleet nieuwe Clarisonic Mia 2 kit winnen t.w.v. €149,00 en zo als één van de eersten in Nederland dit skincare apparaat zelf testen? Doe dan zeker mee met deze winactie. Wel zou ik het heel erg leuk vinden als je na 1/2 maanden testen een review zou willen opsturen met jouw persoonlijke ervaringen met dit apparaat zodat ik deze kan delen met de lezers van Curvacious.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg/abonneer/like Curvacious op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Laat een reactie achter dat je meedoet, wat je huidtype is en of je het schrijven van een review een probleem zou vinden
3. Plaats de volgende dikgedrukte tweet incl. link naar dit artikel: Ik maak kans op een #Clarisonic Mia 2 via @CurvaciousNL, doe ook mee! –> http://bit.ly/15at4Yn

Meedoen met deze winactie kan t/m 12 juli 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Debbie HS
    Reply Debbie HS 6 november 2013 at 17:03

    Ja zou ‘m heel graag testen. M’n T-zone is altijd een beetje vettig, de rest soms droog als het koud is. En op m’n 31ste zie ik de eerste kraaiepootjes verschijnen. Zou hem heel graag testen en een stukje over schrijven!

  • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 6 november 2013 at 13:27

    Ik zie net dat het ene oude actie is, nou ja. Beter laat dan nooit…

  • Avatar van tru
    Reply tru 11 oktober 2013 at 16:41

    freshwatervalley verkoopt hem goedkoper en ik kreeg een gratis reistasje bij mijn pro.. wel duur idd maar ik ben van plan om de mijne lekker 3 jar te gaan gebruiken en als hij kapt gaat krijg je bij hun een nieuwe.

  • Avatar van Lisette
    Reply Lisette 3 september 2013 at 18:38

    Ik doe zeker weten mee! Super leuke actie en lijkt mij een heel fijn product. Ik studeer zelf Communicatie dus ik zou het zeker geen probleem vinden om een review te schrijven :) Ik heb een droge en gevoelige huid. Ik volg Curvacious op Twitter, Facebook, Youtube, Bloglovin’ en ik heb het dikgedrukt getweet x

  • Avatar van Zoë
    Reply Zoë 13 juli 2013 at 17:07

    Ik doe zeker weten mee! Super leuke win actie!
    Mijn huidtype is een vette huid met af en toe onzuiverheden. Verder heb ik geen probleem om een review te schrijven :-).
    Liefs x

  • Avatar van Samantha van Steen
    Reply Samantha van Steen 13 juli 2013 at 16:44

    Ik volg Curvacious op Twitter, Facebook, Youtube en Bloglovin’. En ik heb het dikgedrukte getweet (@samanthavsteen).
    Ik heb een droge huid met af en toe onzuiverheden, het schrijven van een review vind ik geen probleem.

    samanthavansteen@hotmail.com

  • Avatar van Nathalie Hellmig
    Reply Nathalie Hellmig 12 juli 2013 at 15:31

    Sooooooooooow hé!! Dit is echt te gek hoor!!… wat een ongelofelijk mooie, geweldige, prachtige en onwijs HANDIGE prijs! Wat een DROOM om deze geweldige Clarisonic te mogen winnen!GEWELDIG! Het is voor mij (helaas) redelijk onbetaalbaar.. net zoals een huidspecialiste…ik heb nmlk veel last een een enorm droge en gevoelige huis..Kan enkel duurdere créme’s gebruiken..Schoonheidsspecialiste is voor mij eigenlijk een “must” .. maar helaas is ook dat vrij prijzig!De Clarisonic zou voor mij echt DE oplossing zijn!Dat ik deze actie tegen ben gekomen heeft gewoon zo moeten zijn ;-) Nu alleen nog winnen!wil mezelf natuurlijk hééééééél graag als “testpersoon” beschikbaar stellen ;-) Ik heb alle stapjes gevolgd…het enige wat ik nu nog kan doen is héééééél geduldig en in spanning afwachten.. *zucht* Hopelijk ben ik die “Lucky GIRL” ;-) Natuurlijk deze geweldige actie via fb ook even met al mijn fb vriendinnetjes gedeeld zodat ook zij kans maken op deze mooie prijs <3 Wie wil dat nu niet!! Ik ga echt héééééél hard duimen

  • Avatar van Regina
    Reply Regina 12 juli 2013 at 15:30

    Whouw wat geweldig dat Clarisonic naar Nederland komt. Maar wat nog gaver is is natuuuuuuurlijk dat jij 1 clarisonic kit verloot. Ik doe heel graag mee want ik wil al heel lang een electrische reiniger maarja de prijs he…die houd een beetje tegen, helaas!
    Mijn huidtype is normaal en ik vind het juist heel erg leuk om een review te mogen schrijven over zo’n de Clarisonic.
    Ik volg je en heb deze actie geliked en gedeeld op Facebook; Regien Karst.
    Ik volg en heb deze actie geliked op Bloglovin; Regina Karst
    Ik heb de actie gedeeld op Google+ ;Regina Karst
    Ik ben op je you tube kanaal geaboneerd; Regina Karst
    En last but not least, ik volg je op twitter en heb deze actie gedeeld; @regcocco
    https://mobile.twitter.com/regcocco/status/355677193680064512

  • Avatar van yvette Dorio
    Reply yvette Dorio 12 juli 2013 at 15:14

    hier zou ik toch zoooooooooooo blij mee zijn,ik heb een contactallergie voor heel veel concerveringsmiddelen,dus heel veel verzorgende cremes zijn taboe voor mij,dit zou dus echt een uitkomst zijn,super super blij zou ik er mee zijn en persoonlijke ervaringen delen hierover….geen probleem graag zelfs,ik zou in zooooooooo gelukkig zijn met iets waarmee ik mij kan verzorgen zonder handschoenen te moeten dragen,en/of bang te moeten zijn voor een zeer pijnlijke reactie,ik hoop echt zo ontzettend dat ik de gene ben die hem mag testen,ik ga heel hard hopen,mischien brengt het geluk

  • Avatar van Gerda van der Heyde
    Reply Gerda van der Heyde 12 juli 2013 at 15:03

    Ik doe graag mee met deze actie. Ik heb een gemengde huid, deels normaal, deels vet.
    Ik volg je al op facebook. Een review schrijven lijkt me juist erg leuk. Het apparaat lijkt me geweldig!
    Met die Clarisonic kan ik eindelijk echt werk gaan maken van mijn gezichtsreiniging.

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 12 juli 2013 at 14:57

    Wauw, wat een bijzonder apparaat! En wat kost ie een hoop hahaha! Daarom maar mee doen aan deze mooie winactie ;). Ik heb een gecombineerde huid met af en toe onzuiverheden die ik maar al te graag te lijf ga. Een review schrijven is geen probleem, leuk juist! Zo kan ik voor mezelf ook kijken of zo’n apparaat wat doet voor mijn huid. Liefs, Laura

  • Avatar van Rozemarijn
    Reply Rozemarijn 12 juli 2013 at 14:55

    Ik doe mee en ik heb een gemengde huid. Ik heb er geen enkel probleem mee te reviewen. Supergraag zelfs! Ik volg je en heb de tweet verstuurd!

  • Avatar van Karolien
    Reply Karolien 9 juli 2013 at 23:44

    Wat een mooie winactie. Ik zou de clarosonic graag testen samen met mijn dochters van 13 en 14 jaar. De jongste heeft een gevoelige huid de oudste een huid met acne en ik een rijpere huid.
    Dus 3 reviews. Helaas financieel niet de middelen zo’n super apparaat te kopen, Maar wie weet winnen we er eentje.w

  • Avatar van Sannie
    Reply Sannie 9 juli 2013 at 20:08

    Ik heb een gevoelige huid, soms neigend naar couperose, die ik bv niet kan peelen of met fruitzuur kan bewerken. Mijn neus is echter wat vettig. Zou dit wat voor mijn huidje zijn? Ik probeer het graag uit en maak met alle liefde een uitgebreid verslag. (Ik zit niet op twitter)

  • Avatar van LaraLaurentia
    Reply LaraLaurentia 9 juli 2013 at 16:22

    Ik doe mee! Hallo geweldig verjaardagscadeau ^^

    Ik volg je overal en heb de tweet verstuurd: https://twitter.com/LaraLaurentia/status/354605701496188929

    Mijn huidstype schommelt onwijs afgelopen tijd, het is heel droog geweest en nu lijkt het de ene dag wel droog en de andere dag weer vettig. Ik weet eigenlijk niet zo goed meer wat ik er mee aan moet. En een review schrijf ik natuurlijk met alle liefde

  • Avatar van Janilee
    Reply Janilee 8 juli 2013 at 13:28

    Het lijkt me heel erg leuk om de Clarisonic te testen! Ik vind het geen probleem, in tegendeel, om er een review over te schrijven. Zelf heb ik een droge huid, maar me T-zone is meer aan de vette kant.

    Alvast bedankt voor de vette winactie :)!

    Liefss xx

  • Avatar van marjolein
    Reply marjolein 8 juli 2013 at 12:33

    Ik kan goed het skincare apparaat gebruiken zodat mijn huid er jonger uit ziet!!!

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 8 juli 2013 at 12:08

    Ik wilde de visapure aanschaffingen omdat ik er veel goede verhalen over had gehord, maar durfde dit niet door mijn gevoelige huid en de prijs. Dus zou deze heeeel graag testen! :)

    Ik volg je op twitter & facebook de andere 2 heb ik namelijk niet.

    Ik heb een gevoelig huidtype en ik zou het leuk vinden om een review te schrijven!

    Gedaan mijn twitter is: https://twitter.com/SanneS0

  • Avatar van Stacey
    Reply Stacey 8 juli 2013 at 11:46

    wauw, ik doe heel graag mee! Ik zou het absoluut geen probleem vinden om een review ervoor te schrijven.

    Ik heb een gemengde huid met grotere poriën op m’n neus.

    http://twitter.com/staceyswereld/status/354174672117575680

  • Avatar van BeautyTIL
    Reply BeautyTIL 8 juli 2013 at 11:46

    Super gaaf, ik doe mee! Ben er erg nieuwsgierig naar!!

    • Avatar van BeautyTIL
      Reply BeautyTIL 8 juli 2013 at 11:48

      Sorry, ik vergeet wat! Ik heb een droge huid, en schrijven van een review is geen probleem leuk juist! Liefs Patty.

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 8 juli 2013 at 11:38

    Wat een leuk nieuws! Het is wel echt héél duur, dus super leuk dat we kans maken om er zelf één te winnen. Ik heb een gecombineerde, vochtarme huid. Mijn huid was de laatste 3 maanden heel erg aan het wisselen en ik heb ineens puistjes, terwijl ik dat nooit had. Ook heb ik veel roodheden op mijn gezicht. Het lijkt me super om de Clarisonic te kunnen proberen. Ik probeer echt van alles, maar mijn huid blijft vervelend doen. Ik hoor er zoveel goeds over! Ik hoop gewoon dat ik een wat meer gladde huid kan krijgen, want dat heb ik gewoon niet en ik baal er zo van. Ik vind een review schrijven geen probleem!

    YouTube: Samchibi
    Facebook: Samantha Chibi
    BlogLovin: Samchibi
    Twitter: Samchibi

    https://twitter.com/Samchibi/status/354170362986102784

  • Avatar van Marina
    Reply Marina 8 juli 2013 at 10:02

    Natuurlijk is het geen probleem om een review te schrijven als je de kans krijgt om dit product te gebruiken! Mijn huidtype is gevoelig. Ben zo benieuwd naar dit product!

  • Avatar van Josien Hillebrands
    Reply Josien Hillebrands 7 juli 2013 at 18:42

    probleemhuid! in de puberteit nergens last van maar nu sinds 5 jaren wel…..onderhuidse ontstekingen die mijn leventje beheersen!

    ik zal reviewen tot ik er bij neer val! :)

  • Avatar van Jet
    Reply Jet 7 juli 2013 at 15:14

    Mijn huid ziet r vooral moe uit, kan wat puistjes vertonen en grove poriën.
    Eigenlijk heb ik de hoop al opgegeven maar dit apparaat wil ik nog een kans geven.

  • Avatar van Nina
    Reply Nina 7 juli 2013 at 06:56

    Ik doe heel graag mee. Heb alleen geen twitter :-( maar uiteraard zal ik reviews geven al moet ik het van de daken schreeuwen!!
    Ik heb een droge, gevoelige huid…

  • Avatar van Sophie
    Reply Sophie 6 juli 2013 at 00:50

    Leuke winactie! Ben echt benieuwd naar dit ding ;)
    Ik heb een droge/gevoelige huid met, helaas, een vettere T-zone.
    En een review schrijf ik met plezier!
    Liefs, Sophie

  • Avatar van Naomi
    Reply Naomi 5 juli 2013 at 22:56

    Hallo,
    Ik maak ook graag kans om de Clarisonic eens uit te proberen.
    Ik ben een schoonheidsspecialiste van beroep en ken dit idee dan ook vanuit de salon.
    Ik sta er eerlijk gezegt wat kritisch tegen over, ben geen grote voorstander van het “borstelapparaat”. Dit door mijn ervaringen. Het is natuurlijk niet precies het zelfde en het is ook een vernieuwd product…
    Door de vele online berichten en ook de verhalen van mijn klanten is mijn nieuwschierigheid toch gewekt.
    Op dit moment ben ik werkzaam in een parfumerie en heb daardoor ook een hoop kennis van vele huidverzorgingsproducten en huidcondities. Ik vraag me af of de Clarisonic een product is wat iedereen in zijn badkamer moet hebben of dat het een leuke extra is? Ik laat me verassen!

  • Avatar van Axelle
    Reply Axelle 5 juli 2013 at 22:01

    Super!
    Ik volg je via bloglovin, facebook & twitter!
    Ik heb getweet, ik heb geen youtube-account…
    Ik heb een gemengd huidtype en zou het geen probleem vinden om een review te schrijven!
    Groetjes,
    Axelle

  • Avatar van Lindsey
    Reply Lindsey 5 juli 2013 at 15:13

    Leuke winactie!

    Ik heb alleen geen twitter en doe dus niet mee.
    Maar ik wens iedereen veel succes.

  • Avatar van Stefanie
    Reply Stefanie 5 juli 2013 at 12:49

    Ik zou heel graag de clarisonic willen uittesten, heb een lastige huid,:last van acne, pigmentvlekken en ook nog eens snel allergische reacties op producten. Ik heb een droge tot gecombineerde huid. En ik zou het zeker geen probleem vinden om een review te schrijven.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 5 juli 2013 at 03:43

    Wow, wat een geweldige winactie. Ik volg je overal en heb alles gedaan wat je vroeg en het bericht geretweet. Mijn huid is niet echt problematisch maar heeft wel wat rode vlekjes zo af en is bij vlagen wat vettig op de t-zone en dan weer droog. Een review schrijven zal geen probleem zijn.

  • Avatar van Anneroos
    Reply Anneroos 4 juli 2013 at 19:08

    Nice!! I’m in :-)

    Mijn huid is iets aan de vette kant, soms een keer een puistje.

    Review schrijven is geen probleem, leuk zelfs!

  • Avatar van Serberry
    Reply Serberry 4 juli 2013 at 18:37

    Ah ik doe mee! Ik ben niet zo heel erg van de winacties, behalve als het dingen zijn die ik graag wil.
    Ik heb een beetje een normale huid, maar wel een donkere huid rondom mijn mond/kin/hals door het epileren :( ook wel eens bultjes.
    Review schrijven is geen probleem :)

  • Avatar van Frenny
    Reply Frenny 4 juli 2013 at 18:15

    Wat een winactie!! Wie droomt er niet van om zoiets te mogen winnen :-)
    Ik doe natuurlijk graag mee.
    Ik heb een vochtarme huid met vergrootte poriën en schilfertjes :-(

    Succes met het uitkiezen van de winnares.

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 4 juli 2013 at 17:47

    Wat een mooie actie.
    Ik doe graag mee.
    Mijn huid is ietsje aan de droge kant, maar met name vocht arm.
    Een review schrijven doe ik graag.

  • Avatar van Berdiene
    Reply Berdiene 4 juli 2013 at 14:10

    Nou, na je blog herontdekt te hebben doe ik ook maar meteen mee aan de winactie haha! Lijkt me ontzettend leuk (en fijn!) om de Clarisonic te kunnen gebruiken. Ik heb een gecombineerde huid met een vette T-zone. Het reinigen van mijn huid is erg belangrijk anders raken mijn poriën erg snel verstopt. Vooral na het lezen dat de Clarisonic te poriën verfijnt en onzuiverheden laat verdwijnen ben ik enthousiast. Ik studeer daarnaast Communicatie (bijna afgestudeerd!) dus een review schrijven over de Clarisonic lijkt me ontzettend leuk! Nog even de tweet de wijde wereld in sturen en ik heb aan alle eisen voldaan :-)

  • Avatar van Chichi
    Reply Chichi 3 juli 2013 at 20:46

    Ik doe heel graag mee! Ik volg je al op bloglovin en heb dit artikel geliked. Verder volg ik je ook al op facebook en heb ik het bericht daar ook geliked en gedeeld! Ik heb een gemengde huid met wat onzuiverheden. De porien op mijn wangen zijn soms wat grover en ik gebruik op het moment een gezichtsborstel waarmee je zelf de draaiende bewegingen moet doen, maar de haartjes zijn wat stugger en doen weleens pijn als ik er te lang mee draai op een plekje. Ik zou het heel fijn vinden om die van Clarisonic te kunnen proberen en testen. Uiteraard ben ik bereid om een review te schrijven over dit product!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 3 juli 2013 at 19:33

    Ik doe super graag mee, het lijkt mij echt een heel fijn product doordat hij overal zo goed te boek staat. Zie hier mijn tweetje;
    https://twitter.com/missjustpretty/status/352480045731819520

    • Avatar van Manon
      Reply Manon 3 juli 2013 at 19:35

      Mijn huid is trouwens normaal tot droog en een review schrijven lijkt mij geen probleem hoor!

  • Avatar van mickey
    Reply mickey 3 juli 2013 at 18:14

    Wow! Wat een superactie zeg! Ik heb al eerder over dit ‘wonderapparaat’ gehoord via Tanya burr (pixi2woo) etc maar ik heb het zelf nog niet mogen testen. Ik vind dit in ieder geval wel een give away dat de moeite waard is! Ik zou het niet erg vinden om een review te schrijven.. Ik heb een gemende huid en heb last van couperose. Ben zelf visagiste dus ben erg benieuwd wat dit nog voor je huidje kan betekenen. Ik volg je op alle mogelijkheden, facebook, bloglovin, twitter én youtube. Ik heb ook de tweet geplaatst!

  • Avatar van Annoeska
    Reply Annoeska 3 juli 2013 at 13:38

    Super leuke winactie!
    Ik volg je op alles, ik voel me nu net een stalker ofzo :3

    Mijn huid is voornamelijk droog en de t-zone vet en heb wel eens last van onzuiverheden, mee-eters etc.
    Ik ben eigenlijk benieuwd of dit apparaat mijn wilde huid kan temmen en rustig maken.

    Een review maken is natuurlijk geen probleem en ik zal dan zeker mijn ervaringen willen delen met iedereen.

    En nog gefeliciteert met je zwangerschap;D
    Ik ben heeel blij voor jullie!

    xoxo Annoeska

  • Avatar van Marlies
    Reply Marlies 3 juli 2013 at 13:05

    Wat een geweldige winactie! Ik wil deze al jaren uitproberen, ik zag hem altijd al voorbij komen bij de amerikaanse youtubers.
    Ik heb een gecombineerde huid met soms droge plekjes en een soms vette T-zone, ook heb ik regelmatig last van onzuiverheden :( Ik zou echt graag willen testen of de clarisonic een positief effect heeft op mijn huid.
    Een review schrijven lijkt me juist super leuk dus als ik win dan laat ik zeker mijn ervaringen met het apparaat weten :)
    Ik Volg/abonneer/like je op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’

  • Avatar van MirandaM
    Reply MirandaM 3 juli 2013 at 03:59

    Wow dit is echt een hele mooie winactie. Ikzelf heb een gecombineerde huid. Vet en droog tegelijk. Ik kijk al een tijdje naar dit soort reinigers, en ben heel benieuwd wat dat voor mijn huid zou kunnen betekenen. Uiteraard is het geen bezwaar een review te schrijven hierover.

  • Avatar van Vief Vissers
    Reply Vief Vissers 2 juli 2013 at 22:41

    O ja die zou ik graag proberen! Ik heb een hele gevoelige huid met couperose, veel reinigingsproducten zijn hirdoor te agressief voor me. Maar hiermee kan ik verwacht ik met minder en minder agressief spul toe en het is ook nog positief stimulerend voor mijn huid begrijp ik. als ikl win deel ik uiteraard graag mijn ervaringen

  • Avatar van Tanita
    Reply Tanita 2 juli 2013 at 22:30

    Ik doe mee!
    tweet: https://twitter.com/tanitakok/status/352162287886413827
    groetjes,
    tanita

  • Avatar van Tess
    Reply Tess 2 juli 2013 at 19:05

    Dit vind ik wel echt heel erg tof! Ik volg je via Twitter, Facebook en Bloglovin! En ik zal het zeker geen probleem vinden om een review te schrijven over het product, het lijkt me echt een super fijn product en eigenlijk was ik stiekem al aan het wachten tot deze in Nederland aan kwam!

  • Avatar van Ingeborg
    Reply Ingeborg 2 juli 2013 at 19:04

    Ik doe mee! Ik kende je blog eerlijk gezegd nog helemaal niet, maar ik vind hem leuk + zodra ik de Clarisonic zag op verschillende blogs moest ik hem hebben. Jammer genoeg ligt hij ver boven mijn budget.
    Ik heb een vette T-zone, gevoelige huid en best droge wangen. Heel moeilijk om dus goede producten te vinden voor mijn huid en de ene keer gaat het een stuk beter als de andere keer. Ik wissel veel met producten omdat ik gewoon niet meer weet wát ik moet gebruiken. Als ik naar de Clarisonic kijk, denk ik dat hiermee mijn meeste problemen wel opgelost kunnen worden!

    Ik volg je overal op & natuurlijk is het geen probleem om een review te schrijven!

  • Avatar van Anneloes
    Reply Anneloes 2 juli 2013 at 17:00

    Ohhh yes! ik doe zeker mee! super gave actie dit. Ben al een hele tijd van van de Clarisonic maar helaas laat n studenten budgetje de aanschaf niet toe. Een review schrijven is voor mij zeker geen probleem ;) Mochten er ook foto’s nodig zijn dan heb ik een spiegelreflex camera en een macro objectief voor mooie foto’s.
    Ik heb een gevoelige en droge huid met vaak wel her en der onzuiverheden.
    Ik heb alle social media acties gedaan en ook de tweet getweet (klinkt een beetje vreemd dit haha) maar mijn twitter staat op privé en is dus alleen te zien voor mijn volgers, ik weet niet of dit een probleem is?

    groetjes,
    Loes

  • Avatar van Veerle
    Reply Veerle 2 juli 2013 at 15:56

    Hoi Desiree! Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb een droge huid en zou een review schrijven geen probleem vinden. Hierbij mijn tweet: https://twitter.com/Lelanh/status/352062802808160259. ik volgde je al op Youtube, Facebook, Bloglovin en Twitter :). Groetjes, Veerle

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 2 juli 2013 at 14:38

    Superleuke winactie! Ik volg je op alle 4 de kanalen (CsBeautyReviews voor youtube, twitter en Beauty Reviews op bloglovin’) Op facebook (Charlotte Leysen) en de tweet is natuurlijk ook de wijde wereld in gestuurd ;)
    Ik heb een gecombineerde huid die meer neigt naar het droge dan naar het vette en aangezien ik reeds zelf blog vind ik het helemaal niet erg om een review te schrijven. Ik ben dol op het schrijven van reviews! :) Good luck everyone!

  • Avatar van Glossiequeen
    Reply Glossiequeen 2 juli 2013 at 14:17

    Wauwiee! Ik doe mee:D

    -Ik volg en like op bloglovin”
    -Ik heb geliked op FB (Anouk van der Zee0
    -Ik volg op twitter en heb getweet:
    https://twitter.com/JustsayAnouk/status/352037371165933568
    -Ik ben geabboneerd op YT (Glossiequeen)

    Mijn huidtype is normaal en soms een beetje gevoelig. Mijn neus is in de zomer wel wat vetter en dat is dan ook de plek waar ik onzuiverheden krijg. Ik zou het hartstikke leuk vinden om een review te schrijven!

    Fingers crossed!

    Lief,
    Anouk

  • Avatar van Desiree
    Reply Desiree 2 juli 2013 at 14:11

    Oh en de tweet heb ik ook gestuurd https://twitter.com/Deesje19/status/352035375197327360

  • Avatar van Desiree
    Reply Desiree 2 juli 2013 at 14:11

    Ik doe graag mee! Ik heb alles geliked en volg je overal. Ik heb nogal een gecombineerde huid, een aantal droge plekjes en soms een wat trekkerige huid, een wat vette t-zone, voornamelijk mijn neus, en een beetje een gevoelige huid met af en toe wat rode of jeukende plekjes. Als ik zou winnen zou ik het helemaal geen probleem vinden om hem te reviewen voor je site. Ik hou ervan producten uit te testen en kritisch naar zaken te kijken. Daarbij vind ik het leuk om te schrijven en om die manier anderen te informeren over het product. Ik vind het zelf ook altijd wel leuk om reviews van lezers/fans te lezen op blogs.
    Ik hoop dat ik win en hem mag uittesten!

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 2 juli 2013 at 13:49

    Ik doe graag mee met deze actie en het volgende heb ik daarvoor gedaan (of deed ik al XD ) : gevolgd en geliked op bloglovin, volgens op facebook en twitter en geretweet.

    Ik heb een normale gemengde huid met licht couperose en beginnende ouderdoms “kwaaltjes” als rimpels en vlekjes. Verder zou ik geen enkel probleem hebben met het schrijven van een review. Leuk zelfs!

    Iedereen heel veel succes met deze actie!

  • Avatar van manuela
    Reply manuela 2 juli 2013 at 13:06

    ik doe zeker weten mee, mijn huid kan dat wel gebruiken, ik heb een normale// gemengde huid met onzuiverheden. ik sta open voor review’s te schrijven hierover
    – ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked.
    – ik volg je via youtube -> manuweeltjuhw
    – ik volg je via facebook -> manuelaa94
    – ik volg je via twitter en heb getweet -> https://twitter.com/Manuelaa94/status/352017794423980033

    groetjes

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 2 juli 2013 at 11:42

    ik volg je via facebook, bloglovin en youtube. ik heb een normaal huidtype met hier en daar af en toe wel eens wat puistjes. maar dat is vaak alleen als ik ongesteld ben en ik me overgegeven heb aan de chocolade en andere lekkernijen. een review schrijven lijkt me juist super leuk ! ik heb een tijdje een blog gehad, maar ik had er geen zin in om elke dag artikelen te schrijven. alleen zo af en toe als ik er zelf zin in heb, dus ben ik er maar mee gestopt. dus het lijkt me super leuk om voor jouw blog een review te schrijven. ik zag net een filmpje over de clarisonic mia en hij lijkt me echt heel fijn. ik wil heb echt graag proberen, maar ik vind hem eigenlijk te prijzig om hem zelf te kopen.

  • Avatar van Anneleen
    Reply Anneleen 2 juli 2013 at 11:11

    Hoi, ik doe heel graag mee. Ik ben heel erg benieuwd naar de Clarisonic, ik lees er eigenlijk alleen maar positieve reviews over, wat me erg benieuwd maakt. Ik heb zelf een gecombineerde huid, en denk dat mijn huid wel eens een oppepper kan gebruiken. Ik heb alle stappen ondernomen waar je om hebt gevraagd, en zou met veel plezier een review schrijven in ruil voor het gebruik van dit fantastisch product!
    Succes iedereen!

  • Avatar van Maureen
    Reply Maureen 2 juli 2013 at 11:06

    Wauuw, geweldige winactie, echt geweldig! Ik heb alles gedaan om kans te maken, en ook extra nog ge-RT! Ik doe heel graag mee, omdat dit misschien wel de oplossing is voor mijn probleem huid, ik ben al 20 jaar, en ik verlang gewoon naar een gladde egale huid!

    Ik heb een gevoelige huid/droge huid, ik ben aan pil, maar heb nog steeds last van onzuiverheden, vooral hier en daar eens een pukkeltje, en verder is mijn huid altijd erg rood, bah wat haat ik dat zeg! Ik heb hier dus erg veel goed over gehoord, en ik hoop dat dit apparaat mijn huid heel erg kan verbeteren. Daarom zou ik het graag willen testen, en natuurlijk vind ik het leuk om hem ook te reviewen, zodat je er een artikel aan kan wijden op jouw website! Erg leuk dat je dat graag door iemand anders wil laten doen!

    Hierbij nog de namen van mijn accounts, zodat je ziet dat ik werkelijk alles gedaan heb.
    Twitter: https://twitter.com/xMaureeeeen/status/351988326179409920
    Youtube: xMaureeeen
    Facebook: https://www.facebook.com/maureen.thatsasecret
    Bloglovin: By-Maureen

    Waarschijnlijk kan je dat van facebook niet, zien omdat ik mijn account liever afgeschermd hebt, maar je mag altijd een verzoek sturen, dan accepteer ik die zo snel mogelijk, en kan je het alsnog controleren :)

    Succes!
    xx

  • Avatar van Nynke
    Reply Nynke 2 juli 2013 at 11:03

    Ik doe mee hoor. Ik heb een gemengde huid en schrijf graag een review als ik win.

  • Avatar van Helen
    Reply Helen 2 juli 2013 at 10:56

    Wat een super winactie!!

    Ik wil deze mega graag proberen vanwege mijn onzuivere huid -acne geschiedenis- en vale teint door het chronisch ziek zijn. Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken!
    Heb ruim anderhalf jaar dagelijks antibiotica moeten slikken van de dermatoloog voor mijn huid, maar nu wil ik het toch anders aan gaan pakken. (Aangezien mijn dermatologen afdeling dezelfde is als die de laatste tijd in het nieuws geweest is…! En al die medicijnen natuurlijk niet goed voor je zijn.)

    Vroeger gebruikte ik zo’n borsteltje van The Body Shop en daarmee merkte ik al echt verschil. *vroeger, heb er nu de kracht in mijn polsen niet voor grrrr!*

    Uiteraard zou ik graag mijn mening geven over de Clarisonic voor Curvacious, dit is geen enkel probleem!

    Op de meeste manieren volgde ik je uiteraard al maar sinds vandaag volg ik je overal! Ook heb ik een tweet de deur uit gedaan: https://twitter.com/Beautyill/status/351984756176584705

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 2 juli 2013 at 10:56

    Wat een gave winactie, ik doe zeker mee! Ik volgde je al op alle kanalen, heb ook getweet: https://twitter.com/beamingbeautynl/status/351987320032997376
    Zelf heb ik een droge (vooral in de winter), gevoelig en onzuivere huid, ben dus erg benieuwd wat de Clarasonic voor mij zou kunnen betekenen!
    Een review is geen probleem!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 2 juli 2013 at 10:52

    Perongeluk een foutje getypt….
    Bij bloglovin moet mijn gebr.n. zijn: chucky1012

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 2 juli 2013 at 10:51

    Ohhh ik zit al zoo lang op een mia te azen! Ik wil dus zeker meedoen! Ik heb een gemengde huid met droge plekjes. Reviewen is uiteraard geen probleem.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 2 juli 2013 at 10:50

    Ik heb een gemengde huid type en vindt het geen enkel probleem om voor je een review te schrijven hier heb ik alle tijd voor! Een heerlijk zachte en gladde huid heb ik altijd al gewild!
    Lijkt me zo fijn een huid zo zacht als die van een perzik!
    Nu ik diverse vrienden heb met wie het door ziekte heel erg slecht gaat zou ik mezelf een flinke opknapbeurt willen geven zodat ik er jong en fris uit zal zien! Een flinke oppepper kan ik goed gebruiken!
    Via alle mogelijke soc. med. kanalen doe ik graag mee met deze geweldige leuke actie!
    Bloglovin: cvhucky1012
    Twitter: @chucky1012
    Fb: https://www.facebook.com/Ilovefashionandmakingpictures
    Youtube: Homemadepicturemania Sao Nonac
    Em: dots_223@hotmail.com

    Geniet van de zon…..;-)

  • Avatar van Heleen
    Reply Heleen 2 juli 2013 at 10:49

    Ik doe mee, wat een geweldige winactie! Ik heb een gemengde huid, mijn T-zone is vet, maar de rest van mijn gezicht is juist erg droog. Ik zou het super leuk vinden om een review te schrijven, dat ben ik ook al wel gewend aangezien ik een eigen blog heb. Ik zou het echt heel erg leuk vinden om deze winactie te winnen, wat een gaaf ding!

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 2 juli 2013 at 10:29

    O ja, ik wil ik wil ik wil. en het schrijven van een review iv voor mij geen enkel probleem. Ik ben taalkundig goed onderlegd en ik kan mij mijns inziens ook prima uitdrukken. Werkloos ook nog, dus alle tijd voor een verhaal. ;o)

    Mijn huid: plaatselijk rosacea (en dus ontstekingen en gevoelig); vet en tevens vochtarm. Gezien mijn leeftijd (48 jaar) relatief weinig rimpels.

  • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 2 juli 2013 at 10:11

    Wauw! Wat een toffe actie. Mijn huidtype is gemengd.
    Een review schrijven zou geen probleem zijn :)

  • Avatar van Hasina
    Reply Hasina 2 juli 2013 at 10:06

    Wauw, wat een toffe winactie!
    Ik doe graag mee!
    Ik heb een vette huid met heel vesl mee-eters op mijnn neus.
    Een revieuw te schrijven daar heb ik wel problemen mee omdat ik er niet echt goed in ben. Dus ik weet niet of je dan nog zou willen. Maar hopelijk maak ik hierdoor niet minder kans.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 2 juli 2013 at 10:06

    awesome ik doe mee voor de winactie. een review schrijven vind ik geen probleem, doe het al dagelijks voor mijn eigen blog dus eentje extra is geen ramp :D

    zelf heb ik een gecombineerde huid met vettere acne-prone tzone. vooral mijn kin is altijd de sigaar met breakouts en niets lijkt echt langere tijd goed te helpen >.<

    ik volg je overal en hier nog de tweet; https://twitter.com/femketje/status/351974715545497601

  • Avatar van Renske
    Reply Renske 2 juli 2013 at 09:50

    Wat een geweldig leuke winactie weer!
    volg je al tijden op al de aangegeven plekken dus dat is al geregeld :)
    mijn huidtype is droog en über gevoelig! ik kan helaas heel veel producten niet gebruiken omdat ik dan meteen uitbraken krijg.
    ook door stress (op hand zijnde bruiloft in september) heb ik erg veel last van puistjes en onzuiverheden op mijn huid…het zou fantastisch zijn als ik kan stralen op de mooiste dag van mijn leven en uiteraard heb ik geen enkel probleem met een review!

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 2 juli 2013 at 09:31

    Ik volg je op alle social media.

    Ooh, gisteren las ik op twtter dat er een winactie zat aan te komen en ik dacht onmiddelijk Clarisonic. Ik weet niet of het wishful thinking was of niet, maar wat was ik blij dat ik vanmorgen een e-mail zag van jou over de Clarisonic. You made my day!

    Ik heb zelf een gemengde, maar op sommige plaatsen een gevoelige huid. Ook heb ik last van enkele hardnekkige builtjes op mijn gezicht die ik maar niet wegkrijg. Benieuw of dit apparaat daarbij kan helpen. Wat leuk dat jij dit weggeeft!!!!

    Natuurlijk vind ik het schrijven van een review geen probleem :).

  • Avatar van Selina
    Reply Selina 2 juli 2013 at 09:30

    Wat een super toffe winactie! Ik heb een gemengde huid met grove poriën op mijn wangen. Een review schrijven is zeker weten geen probleem :)

  • Avatar van Marije
    Reply Marije 2 juli 2013 at 08:55

    Gaaf, ik heb hier al zó veel over gehoord, gelezen en gezien! Ik zou graag een apparaat winnen om te kijken hoe mijn vette en onzuivere huid er op zal reageren. Een review schrijven vind ik dan ook geen enkel probleem ;-)

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 2 juli 2013 at 08:53

    Ik doe heel graag mee! Ik heb veel onzuiverheden en ik ben erg benieuwd of dit gaat helpen.
    Vanzelfsprekend vind ik het geen probleem om je een review te sturen ;-)

    https://twitter.com/DeltaCephei/status/351956562073493505

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 2 juli 2013 at 08:36

    Ik doe graag mee, heb een gecombineerde huid en vind het helemaal geen probleem om een review te schrijven, test vaker producten voor bedrijven, voor zowel huishoudelijke en persoonlijk verzorging .
    Ben heel benieuwd wat de Clarisonic voor mijn huid kan betekenen

  • Avatar van Cecile
    Reply Cecile 2 juli 2013 at 08:13

    Wow, gave winactie! Ik volg je via fb en bloglovin’. Zal de artikelen daar ook liken. :)

    Ik heb een gecombineerde huid, vette T-zone. Ben zo benieuwd wat de Clarisonic voor m’n huid zou kunnen betekenen! Zou het dus juist erg leuk vinden een review naar je op te sturen.

    Groetjes!

  • Avatar van cilia
    Reply cilia 2 juli 2013 at 08:08

    Ik doe ook graag mee. Ik heb ’n gemengde huid met grotere poriën op m’n neus. Het schrijven van m’n ervaringen lijkt me erg leuk!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 2 juli 2013 at 06:53

    Ik doe heel graag mee! Ik like en volg je overal al, en heb het ook op Twitter gedeeld!
    Ik heb een gemengd huidtype, met roodheid om mijn neus, grove poriën op wangen en kin.
    Ik heb uiteraard geen probleem met het schrijven van een review voor jouw site.

  • Avatar van BeautyTIL
    Reply BeautyTIL 2 juli 2013 at 06:04

    Ik doe mee wat een super gave winactie! Volgde je al overal behalve fb omdat ik een pagina heb en dan kan je niet volgen veel suc6!

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 2 juli 2013 at 00:54

    Jaaa, wat leuk nieuws joh! Alleen jammer dat het zo een duur ding is!
    Ik heb aan alle stappen mee gedaan, wil natuurlijk mee doen!

    Mijn huidtype is gevoelig en droog. Uiteraard is het voor mij geen probleem om een review op te sturen mocht ik winnen. (Fingers crossed!)

  • Avatar van Angeline
    Reply Angeline 2 juli 2013 at 00:39

    Is dit een winactie of is dit een winactie.
    Als ik kijk naar dat gladde huidje van jou dan wil ik dat ook wel.
    Ik heb wel eens overwogen om er een te kopen maar de prijs was
    dan toch weer het struikelblok.
    Ik heb een gemengd huidtype met helaas wat last van couperose.
    Voor wat hoort wat dus een review is geen probleem.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.