Beauty

DA limited edition neon nagellak & lipbalm

7 juli 2013

da-zomerkleuren-1
Vandaag wil ik jullie graag de nieuwe zomerkleuren nagellak en lipbalm van DA laten zien die vanaf morgen in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zullen zijn. Het gaat om drie felle kleuren nagellak en om drie bijpassende lipbalms. Roze, oranje en gele nagels kan ik me nog wel indenken (ok, misschien geel niet echt maar dat is gewoon geen favoriete nagellakkleur voor mij), maar oranje en vooral gele lippen? Of zal dat effect wel meevallen.. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches van deze vrolijkgekleurde DA collectie.

da-zomerkleuren-4 da-zomerkleuren-5 da-zomerkleuren-6
Er zijn 3 nagellakken verkrijgbaar in deze neon trend collectie; het roze Love, de oranje Orange en de gele Firefly. Het zijn color & shine lakken met een langhoudende en sneldrogende textuur. Het kwastje is wat platter en hierdoor iets breder en de textuur van de nagellakken is redelijk dun. Ik vind dit zelf heel erg prettig werken omdat ik hiermee preciezer kan lakken, maar een nadeel wat het kan hebben is dat ze vaak iets minder goed dekken. De roze lak dekt volledig in 2 laagjes, de gele lak dekt in 3 laagjes nog niet volledig en de oranje lak dekt volledig in 3 laagjes. Je moet dus wel een beetje geduld hebben met deze lakken en vooral tijd: voor het mooiste resultaat moet je namelijk de vorige laag goed laten drogen voordat je een volgend laagje aan kan brengen.

De lakken drogen gelukkig wel redelijk vlot en ze hebben ook een mooie glans en samen met een basecoat en topcoat blijven ze bij mij ook gemakkelijk 4/5 dagen goed zitten voor er beschadigingen komen. De lakken kosten €2,99 per stuk.

da-zomerkleuren-2 da-zomerkleuren-3
De drie bijpassende lipbalms in dezelfde neonkleuren als de nagellakken zijn gelukkig echt meer lippenbalsems dan lipsticks. Ze laten zo op mijn hand nog wel een klein beetje kleur zien, maar op de meer gepigmenteerde lippen zie je echt amper verschil tussen de kleuren. Ze laten een mooie glanslaagje achter en voelen lekker zacht aan op de lippen. Verwacht niet dat je er gebarsten lippen mee kan helen, maar je lippen lekker soepel en zacht houden lukt zeker. Deze neon lipbalms kosten €2,99 per stuk.

Ik vind het zelf een leuke, vrolijke collectie en zeker gezien de budgetvriendelijke prijsjes. Leuk dat een drogisterij zo inspeelt op lopende trends, want de frisse, felle neonkleurtjes zie je op dit moment erg veel voorbij komen in fashion- en beautyland. Wat vind jij van deze limited edition DA producten?

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tessabd
  Reply Tessabd 9 juli 2013 at 18:51

  grappig dat ze matching lipbalmpjes hebben :d

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 7 juli 2013 at 23:18

  Het roze lakje is erg leuk! Van de kleurtjes van de balms zal je op je lippen denk ik niet veel terug zien. Maar ach, hoe leuk is het om een gekleurde balm uit je tas te halen

 • Avatar van Berdiene
  Reply Berdiene 7 juli 2013 at 22:12

  Hmm, lipsticks vind ik meh. Dacht leuk een knal kleurtje maar dat is het absoluut niet. De nagellak is wel echt heel leuk!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 juli 2013 at 21:57

  Vind de roze lak dan wel leuk, maar vind ze niet echt neon te noemen

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 7 juli 2013 at 21:50

  Ik vind dit hele leuke producten. Ik vind het op zich wel logisch dat de lipsticks meer balsemstructuur hebben. Ik denk dat de normale consument namelijk niet zo snel een knalgele lipstick zou aanschaffen.

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 7 juli 2013 at 20:09

  Jammer van de lipsticks, was leuk geweest als het een knalgele lipstick was geweest haha! De lakjes zijn wel mooi :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 7 juli 2013 at 20:05

  Erg mooie producten!

 • Avatar van Llucinxo
  Reply Llucinxo 7 juli 2013 at 18:39

  Ik ben er benieuwd naar hoelang het duurt voor deze lakjes droog zijn, mijn ervaring is meestal met DA lakjes dat het voor geen meter droogt en ik een uur later nog makkelijk beschadigingen kan maken, enorm irritant. De kleurtjes zijn erg leuk, maar ik noem het zeker geen neon. Ik sla deze collectie over, ook zeker als die lipbalms niet die leuke kleur afgeven, want dan heeft het niet zoveel zin. xxx

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 7 juli 2013 at 13:06

  Ik was al bang, gele lipstick… maar lipbalm dus, prima!

  XO

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 7 juli 2013 at 12:07

  Heel mooie lakjes, maar ik vind het eigenlijk wel jammer dat de lip producten zo sheer zijn. Had zo leuk geweest om eens gekke knal kleurtjes voor een budget prijs te hebben!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 7 juli 2013 at 11:32

  Mooie producten
  x

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 7 juli 2013 at 11:30

  De roze nagellak vind ik erg mooi!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 7 juli 2013 at 10:31

  De nagellakjes vind ik mooi,maar die gele lipbalm..nah! haha :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 juli 2013 at 10:15

  love de lakjes, ze zijn zo vrolijk en pretty!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 7 juli 2013 at 10:11

  De nagellakjes vind ik erg mooi. Weet alleen niet of ik de lipsticks ook allemaal zou gebruiken. Die roze zeker wel maar de overige twee..?

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 7 juli 2013 at 09:50

  Wat een leuke lippenbalsems! Staan zo vrolijk naast elkaar.

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 7 juli 2013 at 09:18

  Leuk dat ze bijpassende lipbalsems hebben eigenlijk! Ik vind het er super vrolijk uitzien :)

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 7 juli 2013 at 08:56

  Leuke budget nagellakjes! De roze vind ik erg mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 juli 2013 at 06:55

  Geweldige kleuren nagellak en leuke lipbalms! Het ziet er heel goed uit!
  Hoe gaat het met jullie?
  Ik hoop goed……

  Fijne en zonnige dag!

  Xoxo

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 7 juli 2013 at 00:31

  roze en oranje lakje lijken me nog wel wat, geel wat minder maar ben niet zo dol op de kleur geel maar de balsems lijken me minder.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.