Beauty

Een gladde en zachte zomerhuid in 3 stappen

17 juli 2013

therme-bali-flower-1
In de zomer laten we allemaal veel meer huid zien dan in de andere seizoenen van het jaar. Hierbij willen we natuurlijk allemaal een superzachte en gladde huid zodat je toch met net wat meer zelfvertrouwen je rokje, shorts of mouwloze shirtjes uit de kast trekt. Eigenlijk zijn er voor een zachte huid maar 3 producten nodig en vandaag ga ik deze stappen laten zien en daarbij gelijk wat meer vertellen over de heerlijke Therme Bali Flower producten. (Maar je kan deze 3 stappen natuurlijk met producten van elk ander merk uitvoeren!). Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

therme-bali-flower-2 therme-bali-flower-5
Scrubben is de eerste stap in dit 3-stappenplan voor een zachte en vooral gladde huid. Door je huid te scrubben stimuleer je de doorbloeding, verwijder je dode huidcellen, geeft nieuwe cellen de kans om zich optimaal te ontwikkelen, laat oneffenheden verdwijnen en zorgt voor een mooie natuurlijke glans. De Bali Flower Vulcan Shower Scrub bevat o.a. orchidee extract, rijstmelk, sojaolie en vulkanische scrubdeeltjes. Je gebruikt deze scrub 2/3 keer per week met ronddraaiende bewegingen op een vochtige huid en als tip kan ik meegeven om vooral extra aandacht te geven aan de droge delen zoals de knieën, ellebogen en hielen. Nadat je de scrub hebt afgespoeld is het tijd voor stap 2..

therme-bali-flower-3 therme-bali-flower-6
Badderen of douchen is de tweede stap en zorgt ervoor dat je je huid reinigt en verfrist. Ook de Bali Flower Shower Satin bevat de sojaolie, rijstmelk en orchidee extract. De showergel is een beetje gel-achtig van textuur en je hebt niet veel product nodig om je huid lekker op te kunnen frissen. Gebruik je de douchegel in combinatie met een puff dan krijgt je lichaam nogmaals een zachte scrub en gaat de douchegel heerlijk schuimen. In combinatie met een spons of een washandje zorgt het voor een veel zachter huidgevoel. Na het afspoelen van de huid en het voorzichtig droogwrijven/deppen van de huid is het tijd voor de laatste stap..

therme-bali-flower-4 therme-bali-flower-7
Als laatste stap is het tijd om je huid lekker te verzorgen met een product wat aansluit bij jouw huidtype. Heb jij ook een wat drogere huid dan kan ik de Bali Flower Moisturizing Oil Spray aanraden om eens te proberen. Je zou hierbij een transparante olie verwachten, maar het product is eerder wat melkachtig qua textuur en voelt totaal niet vet aan op de huid. Ook dit product bevat weer het orchidee extract, de rijstmelk en sojaolie. Het laat zich gemakkelijk uitsmeren en het product trekt snel in zonder een vettig of plakkerig laagje achter te laten op de huid. Je kan je direct aankleden of het bed induiken en dat is wel net zo prettig :)

Ik ben trouwens op dit moment echt helemaal verslaafd aan de heerlijke geur van deze producten van Therme en kan de hele dag door wel aan mijzelf blijven snuffelen. De geur is ietwat oriëntaals en je ruikt er ook vanille, musk en jasmijn in terug. Een heel zachte en bloemige cocoongeur. Love it!

Therme Bali Flower Vulcan Shower Scrub 200ml, €8,63
Therme Bali Flower Shower Satin 200ml, €4,57
Therme Bali Flower Moisturizing Oil Spray 125ml, €6,99.

Welke tips hou jij altijd aan voor een zo zacht en glad mogelijke huid? Heb jij ervaring met de producten van Therme?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTube, Facebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 26 juli 2013 at 07:39

  Lijken mij fijne producten. Al moet ik toegeven dat de geur van het merk mij nooit echt omver blaast, dus wie weet trekt deze geur mij ditmaal wel aan.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 24 juli 2013 at 20:32

  Lijken me heerlijke producten!

 • Avatar van Petra Rijkenbarg
  Reply Petra Rijkenbarg 19 juli 2013 at 15:04

  Ik ben helemaal fan van Zen White Lotus, maar totaal vrliefd op Bali Flower Vulcan Scrub

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 17 juli 2013 at 20:53

  Oh, deze klinken héérlijk!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 17 juli 2013 at 17:51

  Therme producten zijn zeker fijn! Ik heb er nog een scrub van, Thalasso scrub geloof ik.. Als ik deze gebruikt heb is mijn huid altijd weer lekker zacht. Voor mijn gezicht gebruik ik een scrub van The Body Shop, met vitamine C erin. Ook erg fijn!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 17 juli 2013 at 17:49

  Scrubben is een hele goede basis om tot zachte benen te krijgen. Na het scrubben smeer ik mijn huid in met een lekkere body butter of lotion. :)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 17 juli 2013 at 13:30

  Met dit merk heb ik nog geen ervaring… om mijn huid zacht te houden zorg ik ervoor dat ik het goed scrub (maakt niet uit welk merk) en daarna goed hydrateren. Bij mijn gezicht gaat het er iets milder aan toe en gebruik ik een exfoliating wash van Philosophy in combinatie met mijn visapure… En ook hierna hydrateer ik mijn huid goed

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 17 juli 2013 at 13:00

  Scrubben en goed hydrateren is inderdaad the way to go! :-)

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 17 juli 2013 at 12:27

  mooie producten!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 17 juli 2013 at 08:29

  Klinkt als hele fijne producten! Ik heb een bodylotion van Therme en die vind ik ook erg goed werken

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 juli 2013 at 01:07

  Ik ben gek op scrubs dus ben best benieuwd naar de scrub van deze lijn :3

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 17 juli 2013 at 00:51

  Ik gebruik altijd de frisse groene oliespray van Therme. Fijne geurtjes altijd!
  Ik moet uitkijken met douche spul omdat ik een lijn in mn bovenarm heb met medicatie, maar als het weer kan (en 1keer/week) ga ik weer een nieuw geurtje proberen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 17 juli 2013 at 00:27

  Oh dit lijken me echt heerlijke producten, de Therrmen ruikt altijd zo lekker. De volgorde van je routine volg ik ook, alleen ga ik wel op zoek naar de oil spray, die lijkt me zo lekker en wie weet neem ik de scrub ook mee….fijne review.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.