Beauty

Fijne zomernieuwtjes van Oriflame

4 juli 2013

oriflame-zomernieuws-2013-6
Vandaag heb ik een heerlijk pakket vol met nieuwe zomerproducten van Oriflame wat ik graag aan jullie wil laten zien. Het persbericht bracht me al helemaal in zomerse sferen: “Eindeloze groene weiden vol vrolijk gekleurde wilde bloemen, een blauwe lucht zo ver als het oog reikt, en jij met je tenen in een koel bergmeertje..” Heerlijk! De producten in dit artikel geven je allemaal een heerlijk zomergevoel en komen goed van pas om de zomer vast te houden. Kijk mee voor meer foto’s en informatie over deze producten.

oriflame-zomernieuws-2013-5
Laat ik beginnen met deze superleuke Exotic Flower Cooling Bag (€13,00) met een vrolijke en tropische print. Voor deze make-up tas is Oriflame een samenwerking aangegaan met de Zweedse fashion designer en voormalig Miss Zweden Valerie Aflafo. Het tasje is echt superhandig! Ten eerste door het fijne formaat (20,5x12x10cm) waardoor er lekker veel in past en ten tweede omdat het gelijk een koeltasje is waardoor je huidverzorgingsproducten en/of je make-up niet zullen smelten bij warmere temperaturen. Ook handig om mee naar het strand te nemen voor een flesje water, je zonnebril, sleutels, portemonnee en je zonnebrandcrème!

oriflame-zomernieuws-2013-3 oriflame-zomernieuws-2013-4
Op make-up gebied heeft Oriflame 2 nieuwe producten geïntroduceerd; de Studio Artist Gel Eye Liner (3g, €10,00) die zwart van kleur is en met het bijgeleverde mini-kwastje heel precies aangebracht kan worden. Voor mijzelf is het wel even oefenen geblazen, maar met een eigen langer kwastje en geduld krijg ik er een mooie eyeliner mee gezet die de hele dag blijft zitten. De 2FX Over Black Mascara (€15,00) heeft 2 borsteltjes in 1 huls en je ziet op bovenstaande foto goed het verschil: met het bovenste borsteltje heb je minder mascara aan je borstel zitten waardoor je je wimpers goed kan definiëren en met het 2e borsteltje pak je heel wat meer mascara op en dit werkt goed om meer volume in je wimpers te brengen en ze te voorzien van een intense zwarte kleur.

oriflame-zomernieuws-2013-2
Voor de normale tot vette huid creëerde Oriflame deze 3 Pure Nature Pear & Nectarine producten die heerlijk fruitig en zomers ruiken. De face wash (150ml, €10,00) reinigt de huid op milde wijze en zou de huid niet moeten uitdrogen, de face cream (75ml, €12,00) heeft een lichte textuur die voedende en beschermende ingrediënten bevat en de huid goed hydrateert en de oogcrème (15ml, €7,00) in gelvorm verfrist de oogcontouren en voelt lekker koel aan op de huid.

Oproepje! Omdat ik zelf een ander huidtype heb dan waar deze lijn voor geschikt is kan ik dit zelf niet testen, maar heb jij een normale tot vette huid en lijkt het je leuk om deze 3 producten te gaan uitproberen voor een review hierover op Curvacious.nl dan zie ik je motivatie graag tegemoet in de reacties onder het artikel :)

oriflame-zomernieuws-2013-1
Ik heb het al vaker gezegd: ik ben een geurenmens! Daarnaast ben ik vooral in de zomer helemaal gek van een bodyspray: lekker om na het douchen mijzelf van top tot teen in te sprayen zodat je de hele dag door subtiel ruikt naar een bepaalde geur. Vaak is een bodyspray ook nog zachter van geur dan een parfum, dus het is een stukje subtieler en hierdoor meer geschikt voor kantoordagen etc. Met de Aimi Collection Fine Fragrance Mists neemt Oriflame je mee op een Oosters avontuur. Whispering Breeze ruikt naar jasmijnthee, wilde roos en witte houtsoorten, Mystic Caress ruikt naar pioenrozen, karamelthee, gember en agarhout en Heavenly Blossom ruikt naar kersenbloesem, bloementhee en sandelhout. Ze komen in een flacon van 150ml en kosten €14,00 per stuk. Mijn persoonlijke favoriet is Mystic Caress!

Alle producten zijn verkrijgbaar via de verkoopkanalen van Oriflame en via Oriflame.nl. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe producten?

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 27 juli 2013 at 20:58

  Leuke site heb je.
  Even een reactie op Pure Nature Pear & Nectarine producten. Ik heb de producten uitgeprobeerd ondanks dat ik een andere serie gebruik. De reiniging droogt niet uit, reinigt goed en ruikt fris, van de ooggel heb je maar weinig nodig anders plakt het en de crème smeert lekker uit. Kortom een lekkere frisse reiniging en verzorging.

 • Avatar van Marike
  Reply Marike 10 juli 2013 at 16:54

  Wat een lekkere combinatie lijkt me dat, nectarine en peer! Lekker zomers, alleen heb ik een relatief droge huid.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 4 juli 2013 at 16:45

  Het ziet er leuk en fris uit allemaal, ik ben er zeker wel nieuwsgierig naar geworden!

 • Avatar van Berdiene
  Reply Berdiene 4 juli 2013 at 14:00

  De 3 Pure Nature Pear & Nectarine producten zien echt heel erg lekker uit. Ik heb je blog trouwens herontdekt! ‘Vroeger’ keek ik wel eens op je blog maar op de een of andere manier ben ik je blog uit het oog verloren. Vandaag was ik een beetje aan het rond surfen en kwam ik je blog weer tegen. Wow, wat ziet het er allemaal goed uit! Echt mijn complimenten! Ik blijf in ieder geval zeker hangen ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juli 2013 at 14:11

   Hey, leuk dat je weer terug bent! :))

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 4 juli 2013 at 13:56

  Lijken me heelijke producten!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 4 juli 2013 at 12:09

  Die perzik/nectarine-lijn ziet er veelbelovend uit. Ik heb zelf al jaren last van een vette huid, wat vooral in de zomer vaak voor een lekker glimmend gezicht zorgt. Ik heb al vanalles uitgeprobeerd, maar tot op heden heb ik nog geen producten gevonden die dit kunnen tegengaan. De enige oplossing is dus proberen het te maskeren met een laag matterende poeder.

  Ik zou de producten graag voor je testen. Als ze goed zijn voor mijn vette huid, dan zijn ze geschikt voor ieders vette huid ;)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 4 juli 2013 at 11:32

  klinkt allemaal erg goed!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 4 juli 2013 at 11:26

  Lijken me heerlijk!

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 4 juli 2013 at 11:18

  Ik vind de mists er zoooo niiiice uit zien omg.

  XO

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 4 juli 2013 at 10:01

  Die mascara ziet er fijn uit, mocht ik een winkel tegenkomen waar ze Oriflame verkopen ga ik die zeker proberen. Ik zou trouwens graag die lijn voor je testen! Ik heb een normale, af en toe wat vettige, huid en ik ben bezig mijn eigen blog op te starten dus ik zou het ontzettend leuk vinden om hier een review over te schrijven.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juli 2013 at 12:53

   De producten van Oriflame worden niet in winkels verkocht helaas, maar enkel via thuisparty’s en de website :)

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 4 juli 2013 at 08:19

  Ziet er mooi uit. Liefde voor het toilettasje.
  De bodymist lijken me ook erg lekker.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 4 juli 2013 at 06:31

  Het make-uptasje en de bodymists lijken me wel wat! Als de producten ook geschikt zijn voor een gemengde huid sta ik er zeker en vast voor open aangezien het voor mij een nog onbekend merk is.

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 4 juli 2013 at 01:37

  Ziet er heel vrolijk en zomers uit! Ik zou de eyeliner en bodyspray wel bestellen voor de zomer. Ik heb een normale-vette huid (in elk geval niet droog!) en zou het wel leuk vinden om ze te testen en een review te schrijven! Mijn huid is niet moeilijk/geen puistjes en misschien zoek je wel een bekende beautyblogger, maar ik heb het in elk geval aangegeven ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.