Beauty

Glossybox juli 2013 | Le grand bleu

23 juli 2013

glossybox-juli-2013-1
Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en/of uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze juli-editie zit: lees dan zeker verder! De juli-editie is genaamd ‘Le Grand Bleu’ en en bevat allemaal producten om je een handje te helpen om in de zomerse stemming èn bijpassende look te komen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mini-reviews.

glossybox-juli-2013-2
“Of het nou met bakken uit de hemel komt, of dat we overspoeld worden met een tropische zomerzon; het weer houdt de gemoederen in Nederland dagelijks bezig. Helaas voor ons geen maandenlange hitte en mediterraanse zomeravonden, nee, wij mogen blij zijn met vijf achtereenvolgende regenvrije dagen. Tsja, baas boven baas. Toch vinden wij dat we de zomer in Nederland met z’n allen gewoon moeten afdwingen!

Zijn jouw voeten bijvoorbeeld al slipper-proof en wat dacht je van dat ene leuke kleurtje op je nagels? Bezoek jij deze zomer een leuk festival of flaneer jij de komende maanden op een (buitenlandse) boulevard? Een goede voorbereiding is het halve werk en Glossybox helpt je een handje mee met de zomerse juli-editie! Maak van de zomer 2013 er eentje om nooit te vergeten, en mocht het kwik nou toch niet boven de 20 graden uitstijgen? Dan zeggen wij: fake it till you make it!”

glossybox-juli-2013-3
Zoals altijd zit de nieuwste GlossyMag geleverd bij de Glossybox en deze keer kreeg ik er de juni en juli editie bij. Altijd leuk om even door te bladeren en te lezen als een minimagazine met wat leuke achtergrondinformatie van bepaalde merken, interviews met bekende mensen uit de beauty- en/of fashionindustrie en bloggers, beauty en fashion inspiratie artikelen en shoppingpagina’s, zomertips en favorieten van het Glossybox-team zelf.

glossybox-juli-2013-4
Toni&Guy cleanse dry shampoo sample, 43,5g
“Deze droogshampoo is het geheim achter de schermen en wordt al jaren gebruikt door haarstylisten. De droogshampoo geeft het haar na gebruik direct body, volume en structuur, doordat het vet wordt geabsorbeerd.”

Ik ben zelf geen enorme fan van droogshampoo zoals je afgelopen zondag al in dit artikel hebt kunnen lezen. Maar.. ik weet dat er genoeg liefhebbers zijn van droogshampoos en deze variant van Toni & Guy doet zijn werk prima en laat een heerlijke kappersgeur achter.

glossybox-juli-2013-5 glossybox-juli-2013-6
Beauty Bird fly high active foot gel fullsize, 75ml
“De Fly High Active Foot Gel revitaliseert en koelt gestresste en vermoeide voeten en benen. Deze gel heeft een rustgevende en opwekkende werking, vooral na lichamelijke inspanning, een warme zomerse dag of een nacht dansen in de stad. Ingrediënten zoals menthol, kamfer en eucalyptusolie geven een verkoelend en verfrissend effect. Hello summer!”

Ik ben, helemaal nu ik zwanger ben en de temperaturen flink toenemen, fan van verfrissende voet- en beengels voor na een lange dag. Deze variant van Beauty Bird is ook echt heerlijk om te gebruiken. De frisse gel trekt heel erg snel in en het voelt als een frisse zomerbries op je benen en voeten. Ook prettig: de gel laat geen plakkerig of vettig laagje achter waardoor je (zeker met warm weer) geen plakbenen/voeten krijgt.

–> Lees ook dit artikel vol tips tegen vermoeide benen en voeten.

glossybox-juli-2013-7 glossybox-juli-2013-8
Figs & Rouge lip balm Coco Rose fullsize, 12,5ml
“De 100% natuurlijke getinte lippenbalsem van Figs ’n Royge is de ultieme summer musthave! De lipbalsem is 100% natuurlijk en petroleumvrij en ruikt heerlijk.”

Ik heb al eens eerder over deze lippenbalsems (en de handcrèmes) van dit merk geschreven, klik hier voor dit artikel. De producten zijn niet op dieren getest en deze variant lippenbalsem bevat o.a. wonderolie, carnaubawas en rozengeraniumolie. De geur is licht rozenachtig en er zitten shimmertjes in verwerkt. Van de lichtroze kleur blijft op de lippen niks over, maar je krijgt er wel zachte, glanzende en verzorgende lippen van.

glossybox-juli-2013-9 glossybox-juli-2013-10
Jelly Pong Pong eye pencil fullsize, 2,8g
“Een uniek samengesteld product dat als eyeliner kan worden gebruikt, maar ook als oogschaduw. De Italiaanse wassen en pigmenten zorgen voor een goed opgebouwde kleur, die makkelijk aan te brengen en uit te werken is. Het potlood bevat een romige textuur met een langhoudende finish.”

Dit oogpotlood is lekker dik en houdt hierdoor prettig vast in de hand tijdens het aanbrengen. De kleur is donkergrijs, het potlood is lekker creamy en de pigmentatie is redelijk. Doordat het een wat dikker potlood is is het wel lastig om een fijn dun lijntje te zetten, maar als basis voor bijvoorbeeld de oogschaduw en op de waterlijn is het een prima oogpotlood.

glossybox-juli-2013-11
Nails inc. nagellak sample, 4ml
“Een felle, zomerse koraalkleur is de nieuwste zomertrend. Naast de verfrissende kleur staan de lakjes van Nails inc. garant voor een langdurige, superglanzende en onberispelijke afwerking.”

Hoe de kleur van deze nagellak heet weet ik niet, dit is helaas nergens vermeld. De kleur zelf vind ik heel erg mooi en deze dekt in 2 laagjes volledig en laat een mooie glans achter. Wel is het wat lastig lakken met zo’n klein kwastje en een dikke dop, maar alsnog is er een mooi resultaat te behalen. De nagellak droogt vlot en blijft bij mij zo’n 4 dagen mooi zitten voordat ik beschadigingen begon te krijgen.

———-

De GLOSSYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Actie: sluit je nu een 3-, 6- of 9 maandelijks abonnement af met de code GBJA072013 dan krijg je de luxe april box gratis!

Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTube, Facebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van vief
  Reply vief 27 juli 2013 at 10:53

  alleen de doos is al zo mooi ;) – via Facebook

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 26 juli 2013 at 14:44

  Leuke inhoud!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 juli 2013 at 01:42

  Wat een mooie producten deze keer. Heb zelf geen abonnement en dat wil ik ook niet, maar het is wel erg leuk dit iedere keer te zien en soms zie je iets waarvan je denkt, ja, die ga halen :-)

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 23 juli 2013 at 22:56

  Best leuk! Ik las net de Ierse versie en dat is dezelfde doos maar daar zat veel meer in!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 23 juli 2013 at 19:30

  Superleuke inhoud heeft deze box! Spijtig dat hij enkel in Nederland te verkrijgen is…

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 23 juli 2013 at 13:04

  Oh, ik vind het deze maand een hele leuke box!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 23 juli 2013 at 12:57

  Waw, heel mooie inhoud, hier zou ik heel blij mee zijn! :-)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 23 juli 2013 at 12:37

  Wat een mooie producten!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 23 juli 2013 at 11:49

  De box ziet er leuk uit! Ik vind vooral de Nails Inc nagellak en de Tony & Guy droogshampoo leuk!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 23 juli 2013 at 10:50

  Zitten mooie producten in! :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 juli 2013 at 09:26

  Leuke inhoud :) vind het lakje erg leuk!

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 23 juli 2013 at 08:46

  mooie producten!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 23 juli 2013 at 08:45

  Ik vind deze inhoud wel weer erg leuk!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 23 juli 2013 at 07:46

  Mooie producten!

 • Avatar van Llucinxo
  Reply Llucinxo 23 juli 2013 at 06:21

  Voor het eerst dat ik de box zie en alles leuk vind wat er in zit. xxx

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 23 juli 2013 at 06:11

  Ik vind de inhoud echt leuk, misschien wel de leukste box tot nu toe!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 juli 2013 at 00:39

  Cute lakje! ♡

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.