Beauty

Inspiratie | Soft summer nail art

9 juli 2013

summer-nail-art-inspiratie-13
Ik vind het altijd fascinerend als ik zie wat sommige mensen met hun (en andermans) nagels kunnen. Deze kunstwerkjes variëren van subtiele nail arts waarbij één nagel opvalt of verschillende bij-elkaar-passende kleurtjes op verschillende nagels voor een soort ombre-effect, maar soms zie ik ook hele kunstwerken voorbij komen met opgeplakte bloemetjes, steentjes en parels. Deze laatste categorie is niet mijn persoonlijke favoriet, maar ik vind het wel prachtig om te zien wat sommige mensen kunnen met slechts een beetje nagellak, een vaste hand (!), dotting tools, tandenstokers en tape. Ik verzamelde enkele zomerse nail art inspiratiefoto’s.

summer-nail-art-inspiratie-12 summer-nail-art-inspiratie-11 summer-nail-art-inspiratie-10 summer-nail-art-inspiratie-9 summer-nail-art-inspiratie-8 summer-nail-art-inspiratie-7 summer-nail-art-inspiratie-6 summer-nail-art-inspiratie-5 summer-nail-art-inspiratie-4 summer-nail-art-inspiratie-3 summer-nail-art-inspiratie-2 summer-nail-art-inspiratie-1
Ik heb zelf helaas totaal geen vaste hand en heb er ook het geduld niet voor om echt te gaan zitten voor een nail art met een aztec printje bijvoorbeeld, maar ik heb mijzelf wel voorgenomen om toch echt wat vaker iets meer met mijn nagels te doen dan enkel een creamy lakje te dragen. Het zal hierbij eerder de verschillende kleurtjes lak op verschillende nagels worden of één opvallende nagel door bijvoorbeeld een glitter topcoat of iets dergelijks. Je kan zo toch op een heel simpele en niet eens zo tijdrovende manier je nagels net wat meer laten opvallen. Ik krijg van bovenstaande foto’s in ieder geval gelijk zin om lekker aan de slag te gaan :)

Ben jij fan van nail art? Draag je zelf dan ook regelmatig printjes en dergelijke, of ben je meer van de subtielere varianten?

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 juli 2013 at 08:07

  zitten echt super leuke tussen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 juli 2013 at 01:13

  Wow, wat een mooie nailarts zitten ertussen. Ik vind nailart super leuk, maar ik ben niet goed om nailart uit de losse hand te doen, maar nailart dmv stempelen gaat me wel aardig af en dat doe ik dan ook met veel plezier :-).

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 9 juli 2013 at 13:24

  Hele mooie inspiratie, ik was net gaan zitten om mijn nagels te doen! Haha :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 juli 2013 at 12:18

  Er zitten zeker hele mooie nail arts tussen! Wou dat k daar het geduld voor had haha!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 9 juli 2013 at 12:04

  Zitten hele leuke tussen!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 9 juli 2013 at 11:17

  Wat een onwijs leuke nailarts! Al die lieve kleurtjes bij elkaar :)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 9 juli 2013 at 09:17

  Nail-art is ook niet voor mij weggelegd… Ik ben al blij als het lakken van mijn nagels er mooi uitziet ;) en een bloempje op mijn nagels maken dat lukt me nog net wel :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 juli 2013 at 08:06

  woah super pretty allemaal :D

 • Avatar van BeautyTIL
  Reply BeautyTIL 9 juli 2013 at 07:35

  Heel leuk en inspirerend deze plaatjes! Ik gebruik niet altijd een kleurtje op mijn nagels vind het ook mooi als er alleen een basis lakje op zit! De nailart vind ik heel leuk maar kan het ( nog ) niet zo goed ;)

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 9 juli 2013 at 07:29

  Het ziet er allemaal zo leuk uit, maar ook ik heb geen vaste hand hiervoor. Maar meerdere kleuren combineren is misschien wel een heel leuk idee.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 9 juli 2013 at 06:58

  Gaaf zeg!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 juli 2013 at 06:32

  Wat een prachtige nailarts! Ik zou willen dat ik het kon, maar helaas ben ik ook niet gezegend met een vaste hand!

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 9 juli 2013 at 01:29

  Ik kan dat niet en heb er ook geen geduld voor..liet het altijd doen door kinderen op kamp, die vinden dat wel leuk!

  En ben het een klein beetje met Hasina eens maar vind dat dat voor meer blogs geld..

 • Avatar van Hasina
  Reply Hasina 9 juli 2013 at 00:26

  Hi, ik merk echt dat je de laatste tijd niet meer zoveel aandacht besteed aan je blog ik weet dat je zwanger enzo bent maar alsnog. Je werk is echt een stuk minder de laatste tijd.
  Ik wil je niet aanvallen ofzo maar gewoon het even zeggen (;

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 juli 2013 at 06:48

   Hallo Hasina, dankjewel voor je eerlijke reactie. Ondanks dat ik van 2 artikelen naar 1 artikel per dag ben gegaan, steek ik hier alsnog evenveel aandacht en liefde in. Ik vind het heel erg jammer dat dit niet lijkt over te komen en ik ga dit zeker meenemen want dat is natuurlijk niet de bedoeling :) Fijne dag!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.