Persoonlijk

Let’s get personal #21

1 juli 2013

personal-juni-2013-1
Het is weer tijd om jullie een beetje bij te praten over wat ik zo allemaal gedaan heb de afgelopen maand. Het was voor mij een rustigere maand dan normaal en het draaide vooral om quality-time thuis, omdat ik daar veel behoefte aan heb de laatste tijd. Ik ben dus naar minder events geweest dan normaal, maar heb alsnog een fijne maand achter de rug.

Via Eurocamp mocht ik samen met mijn man naar Zwitserland toe voor een persreis om kennis te maken met ‘glamping’. Nu was het voor ons persoonlijk al een hele tijd geleden dat we hadden gekampeerd, maar dit hele glampinggebeuren is ons heel erg goed bevallen. Helaas hadden we niet zo’n heel erg goed weer maar dat mocht de pret niet drukken en de omgeving was echt prachtig! Dit is zeker een land waar we vaker naar toe willen gaan in de toekomst. Jullie gaan later dit jaar meer lezen over ons luxe kampeer avontuur :)

Na de week Zwitserland zijn we nog een dag of 4 naar mijn ouders gegaan die een vakantiehuis geboekt hadden in Duitsland. De dagen bestonden uit een boel gezelligheid, lekker eten en drinken en tot rust komen. Leuke verrassing bij thuiskomst: een mooie bos bloemen van Eurocamp als welcome home en ‘goedmakertje’ voor het slechte weer, waar ze natuurlijk helemaal niets aan konden doen, maar wel echt super-attent.

Als ik terugkom van een vakantie dan kan ik altijd erg veel perspakketjes ophalen, zoals bijvoorbeeld de VIP Box waar ik niet heel erg over te spreken was. Het doet de naam niet echt eer aan qua uitstraling, merken en producten die erin zaten.. Jammer! Daarnaast kreeg ik ook een pakketje met Bourjois make-up binnen, waaronder een BB Cream in een ‘universele’ kleur, die (zoals je kan zien) voor mij echt veels te oranje/donker is. Gemiste kans :(

personal-juni-2013-2
Zoals ik al vertelde had ik veel behoefte aan quality time thuis en dit betekent veel fijne avondjes met m’n man, vrienden en familie met goede gesprekken, films, boeken, spelletjes en lekker veel knuffeltijd met onze huisdieren. Sassy wordt al echt groot en ze is nog lang geen 1 jaar, volgens mij gaat ze eenmaal volgroeid echt een flinkerd zijn. Ze heeft zich ontwikkeld tot een superlief en zachtaardig beestje die gek is op knuffelen. Haar vacht vergt wel wat extra aandacht en moet regelmatig geborsteld worden. Met de haren die hier vanaf komen zouden we ondertussen een kussen kunnen vullen haha.

Voor de hondjes waren de paar erg warme dagen in juni echt verschrikkelijk. Gelukkig gaan ze over een weekje naar de trimsalon zodat ze weer lekker kortgeknipt worden, dan kunnen ze de komende zomerse temperaturen (ik blijf optimistisch!) beter aan :)

personal-juni-2013-3
Wij slapen ’s nachts met de slaapkamerdeur dicht, omdat we anders niet kunnen slapen door de aandacht die onze lieve huisdiertjes dan opeisen. Maar als de slaapkamerdeur ’s ochtends open gaat dan kunnen vooral de poezels zich niet inhouden. En ja, ik dien dan als menselijk kussen. Zo zie je Bandit op de arm-pillow en Sassy op de boob-pillow ;) LOL. Wel gezellig omdat ze dan ook zo heerlijk komen ‘kletsen’ en spinnen ♥

Een leuke foto uit de oude doos van mijn broer en ik van heel wat jaartjes geleden tijdens één van onze vele kampeervakanties met onze ouders. We konden niet zo heel erg goed met elkaar opschieten toen ik nog thuiswoonde, maar dit is gelukkig heel erg veranderd sinds ik uit huis ben en wat later mijn broer ook op zichzelf ging. Ik vind het echt geweldig leuk om de foto-albums van mijn ouders door te kijken van onze jeugd!

En tsjah, de zomer laat zich nog niet heel erg van haar beste kant zien dus dan vind ik dat het winterse eten ook het hele jaar door gegeten mag worden. Zo kan ik dus goed genieten van een bord erwtensoep en hebben we ook nog niet zo lang geleden nog lekker stamppot gegeten. Gotta love Hollandsche kost :)

personal-juni-2013-4
Binnenkort gaat deze nieuwe broek van Miss Etam zeker nog voorbij komen in een outfit artikel, maar ik vind het zo’n leuke broek dat ik hem ook al via Instagram wilde delen. Ik ben normaal niet zo van de printjes, maar toch vind ik deze broek echt heel erg leuk. Wat vinden jullie van printbroeken?

Omdat ik SensatioNail toch wel heel erg handig vind vanwege het niet omkijken naar de nagels voor 2 weken lang en dat mijn nagels er lekker stevig van worden met een hooglanzende manicure, besloot ik om een paar nieuwe kleurtjes aan te schaffen. Eén van deze nieuwe kleuren is Purple Orchid, een donkerpaarse lak met subtiele shimmertjes erin verwerkt. Ik heb hem gelijk aangebracht op mijn vinger- èn teennagels.

Leuk nieuwtje waar ik binnenkort zeker meer over zal vertellen: Clarisonic komt naar Nederland. Whoop whoop! Ik heb zelf al een Clarisonic sinds ongeveer een jaar en ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik heb zelf een geïmporteerde versie en vind het enorm leuk nieuws dat dit skincare-apparaat naar Nederland komt. Vanaf september zal deze verkocht gaan worden bij 50 geselecteerde ICI PARIS XL filialen. Van de andere perspresentaties waar ik deze maand naar toe ging heb ik geen foto’s gemaakt, ik vergeet dit heel erg vaak en zal er beter aan proberen te denken zodat ik meer achter-de-schermen-foto’s kan delen.

Over de laatste foto zal ik maar niet teveel zeggen, maar soms lijkt het erop dat YouTube zijn best doet om de meest oncharmante stills uit te zoeken. Gelukkig kan ik er zelf wel om lachen ;)

Volg me via Twitter, Facebook en/of Instagram om altijd op de hoogte te zijn van persoonlijke updates en leuke nieuwtjes.

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 3 juli 2013 at 17:30

  Leuk om te lezen! Oh, Zwitserland… Prachtig land. Wat een lief meisje was je vroeger.. dat grappige blonde haar. Nu ben je nog lief hoor.. haha.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 3 juli 2013 at 01:10

  Fijne foto’s! Ik smelt echt helemaal bij het zien van je poezenfoto’s. Wat word Sassy al groot!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juli 2013 at 15:32

  Wat een leuke maand had je gehad en fijn om in Zwitserland te zijn! Leuke foto’s!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 2 juli 2013 at 13:44

  Aahh leuk! En al die diertjes zien er zo lief uit! :D

 • Avatar van Annelie
  Reply Annelie 1 juli 2013 at 20:49

  Leuke foto’s om te zien :)

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 1 juli 2013 at 18:46

  Wat een leuke update! En onze kat komt ook zo bij ons liggen :D.. De purple orchid vind ik super mooi! Misschien moet ik ook maar zo’n SensatioNail aanschaffen!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 1 juli 2013 at 15:12

  Leuke foto’s!

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 1 juli 2013 at 14:55

  Haha leuk die printbroek! Ik heb er gisteren na veel twijfelen ook een gekocht, en hij is niet alleen zwart met wit maar ook nog met rood…. Mijn volgende blogje gaat erover :)

  Groetjes, Deborah.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 1 juli 2013 at 13:38

  Quality-time is zeer belangrijk! En knuffeltijd met je huisdieren ook ;)
  En de sensationail… Het begint toch steeds meer te kriebelen om hem aan te kopen… Misschien toch maar eventjes sparen hiervoor. En technologie is erom gemaakt om niet altijd te doen wat wij willen ;)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 1 juli 2013 at 13:34

  Ik ben super benieuwd naar je Glamping ervaring! Ik zoek zelf nog een leuke vakantie, dus wie weet :-)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 1 juli 2013 at 13:15

  Leuke foto’s! En ik heb de laatste tijd ook echt behoefte aan een beetje Me-time.. en wie zijn wij om ons dat te ontzeggen?;-)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 1 juli 2013 at 12:52

  Leuke foto’s! Je broek vind ik geweldig. Ik ben ook niet zo van de printjes op broeken, maar op de een of andere manier ziet deze er anders uit dan andere. En je moet me maar eens vertellen naar welke trimmer je poezels gaan. Ik zoek er nog een voor die dwergleeuw van ons.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2013 at 13:01

   Hi lady, de hondjes gaan naar de trimsalon ;) De poezels borstel en ontklit ik zelf :)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 1 juli 2013 at 12:44

  Leuk die print broek inderdaad!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 1 juli 2013 at 12:28

  leuke persoonlijke update!

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 1 juli 2013 at 12:24

  Leuke foto’s! Wow dat je dat glamping gewoon mocht uitproberen, super tof! En wat is je katje Sassy toch een lekker wollig schatje!

  xx Marjolein

 • Avatar van Tisha
  Reply Tisha 1 juli 2013 at 11:54

  Wat een leuke dingen allemaal!

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 1 juli 2013 at 11:32

  Leuke foto’s! Die broek is echt leuk maar ik ben bang dat ik daar te korte beentjes voor heb (of dat ze kort lijken..)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 1 juli 2013 at 11:15

  leuke en mooie foto’s!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 juli 2013 at 11:12

  ziet er uit als een leuke maand :D lovely foto’s!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 1 juli 2013 at 11:08

  Wat een fijne maand heb je gehad! Zwitserland stond al hoog op mijn verlanglijstje; nu nog ietsje meer. Hopelijk volgende maand een overzicht met nog wat meer zon.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.