Mama & Kind Persoonlijk

Let’s get personal #22 | Achter de schermen & babynieuwtjes

25 juli 2013

personal juli 2013 3 - Let's get personal #22 | Achter de schermen & babynieuwtjes
Vandaag is het weer tijd om jullie een beetje bij te kletsen over wat ik zo’n beetje gedaan heb de afgelopen weken op het gebied van mijn werk, privé en daar hoort tegenwoordig natuurlijk veel omtrent de aankomende baby bij ^^ Omdat ik door de zwangerschap wat last heb van slecht slapen, vermoeidheid en flinke hoofdpijnen en door de voorliggende placenta rustig aan moet doen om een volgende bloeding te voorkomen, heb ik veel afspraken en events helaas af moeten zeggen maar het waren alsnog best volle èn erg fijne weken.

Ik had enkele events waaronder het event over de nieuwste Vaseline Spray & Go body moisturisers en een perspresentatie waarbij we verschillende nieuwe geuren voor het najaar hebben kunnen besnuffelen en mee naar huis kregen, waaronder deze Hugo Boss Boss Jour, die vanaf augustus verkrijgbaar zal zijn en ook goed te matchen is met Boss Nuit die al verkrijgbaar is. Over dit parfum en de andere gaan jullie binnenkort zeker meer lezen.

Naast events/perspresentaties bezoeken waar we de nieuwste producten mee naar huis krijgen, krijg ik ook vaak pakketjes toegestuurd met nieuwe producten om uit te kunnen proberen voor de website. Zo kwamen deze nieuwe Herôme W.I.C. nagellakjes binnen waarbij ik door de kleurtjes helemaal enthousiast werd, maar door de kwaliteit helaas iets minder.. Jammer! Als laatste zie je ook hierboven nog een baby verwencadeautje wat ik samen met een lieve kaart vanuit de PR van The Body Shop kreeg. Cute! ♥

Eén van de vele leuke dingen aan het runnen van mijn website is het ontmoeten en contact hebben met andere bloggers. Zo had ik met blogvriendinnen Yasmin en Lara een date geprikt waarbij we bij Yasmin in de tuin hebben gezeten, lekker hebben zitten kletsen, whoopies hebben weggesmikkeld en heerlijk hebben gelachen. Ik hou van zulke ongedwongen en gezellige momentjes. Thanks ladies!

personal juli 2013 1 - Let's get personal #22 | Achter de schermen & babynieuwtjes
Op het gebied van food ben ik een enorme liefhebber van groente en fruit en toen bovenstaand pakket van de persafdeling van Albert Heijn afgeleverd werd, werd ik dan ook direct helemaal enthousiast. We hebben de verspakketten allemaal uitgeprobeerd en zijn vooral fan van de pastasaus, guacamole en de exotische salsa. Yumm! Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe een handje van deze mix te eten; ongezouten amandelen, cashewnoten en rozijnen. Het maakt een goed vullend en gezond tussendoortje (en is vooral ook erg makkelijk).

personal juli 2013 5 - Let's get personal #22 | Achter de schermen & babynieuwtjes
Mocht je mij iets langer en beter kennen dan weet je dat ik een enorme Nintendo fan ben. Van de Gameboy, de Gamecube, de Wii en een DS Lite is het nieuwste speeltje een 3DS XL waarbij je spelletjes in 3D kan spelen. Ik krijg hier zelf wel een klein beetje oog/hoofdpijn van, dus gelukkig kan je deze functie op elk gewenst moment ook weer uitzetten. Maar het toffe is dat je hiermee bijvoorbeeld ook 3D-foto’s kan maken hiermee, het internet op kan en het lekker grote schermen heeft om op te gamen. Dit geeft mij de nodige me-time uurtjes ^^ Van de bovenste spelletjes vind ik vooral Professor Layton en het masker der wonderen, Animal Crossing New Leaf en New Super Mario Bros. 2 erg leuk om te spelen. Ook Paul is er heel erg graag mee bezig en verschillende spelletjes spelen we dan ook samen.

personal juli 2013 2 - Let's get personal #22 | Achter de schermen & babynieuwtjes

Wat betreft de zwangerschap: ik voel me goed! Op het slechte slapen na, al begint dit ergens al een beetje te ‘wennen’ heb ik het idee. Ach, wie weet is het een soort van voorbereiding voor als de baby er eenmaal is ;) Ik verslind fora, tijdschriften en mamablogs/babywebsites en we kunnen het niet laten om steeds meer spulletjes in huis te halen. Zo bestelde ik deze Converse babyschoentjes mee bij Sarenza, hebben we al een wipstoeltje, speeltjes en ‘eerste pakjes’ gekocht en hebben we ook ons wagenpark uitgebreid met een combiwagen die we aangeboden kregen van familie. Zo lief! We konden voor een leuk prijsje van hun ook de maxicosi en easybase overnemen en hebben dit dan ook gelijk gedaan.

Ondanks dat we niet in de gevarenzone zitten hebben we toch de combinatietest uit laten voeren. Dit is een combinatie van een bloedtest, vragenlijst/intake en een nekplooimeting via een echo waarbij er wordt gekeken wat de kansen zijn op een kindje met een syndroom. We kregen hierbij mooi nieuws te horen: de kans dat we een kindje krijgen met een syndroom is stukken kleiner uitgemeten dan die er normaal staan voor mijn leeftijd. Natuurlijk zijn dit geen garanties nog op een volledig gezond kindje, maar voor nu is het toch heel erg fijn nieuws! Daarnaast hebben we weer even naar de baby kunnen kijken hoe deze lekker lag te bewegen in mijn buik en hebben we het hartje weer gehoord. Het blijft een gigantisch bijzonder iets.. ♥

personal juli 2013 4 - Let's get personal #22 | Achter de schermen & babynieuwtjes
Sinds we het nieuws van onze zwangerschap naar buiten hebben gebracht worden we van alle kanten enorm verwend met lieve berichtjes, mailtjes, telefoontjes, kaartjes, bloemetjes en cadeautjes. Ik krijg er telkens tranen van (ben echt enorm emotioneel de laatste weken) en ben zo dankbaar voor het wonder wat we mee mogen maken en de lieve mensen om ons heen die ons altijd hebben gesteund en er voor ons zijn.

Op 10 augustus hebben we de geslachtsbepalende echo ingepland. We hebben beide mama’s (oma’s-to-be) meegevraagd omdat we dit heel erg graag willen en gelukkig kunnen ze er alletwee bij aanwezig zijn. We zullen dan 16 weken en 3 dagen zwanger zijn en het geslacht moet dan al met redelijke zekerheid gezien kunnen worden. Het maakt ons trouwens echt niks uit of onze baby een jongetje of een meisje gaat worden, maar we zijn gewoonweg ENORM nieuwsgierig en het is ook praktisch om het van tevoren te gaan weten. Verder is het ook weer een extra momentje om naar de baby te kunnen kijken en luisteren ^^

Daarnaast hebben we voor binnenkort ook nog paar heerlijke dagen Zeeland op de planning staan. Lekker genieten van rust, hopelijk lekker weer, zon, zee en strand, shoppen, gezelligheid en lekker eten. Looking forward to it!

Volg me via Twitter, Facebook en/of Instagram om altijd op de hoogte te zijn van persoonlijke updates en leuke nieuwtjes.

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 8 augustus 2013 at 12:59

    Wat fijn dat alles goed gaat. het blijft toch altijd spannend. geniet van deze tijd. voor je het weet heb je gebroken nachten en veel poepluiers. Maar dat is zo’n kleintje wel waard :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Mama & Kind, Persoonlijk
baby converse timberlands poseidon 1 - New in | Timberlands, Converse baby & Poseidon horloge
New in | Timberlands, Converse baby & Poseidon horloge

Ik heb weer een paar nieuwe items binnen op fashiongebied waar ik enorm blij mee ben en wil deze nieuwtjes...

Close