Mama & Kind Persoonlijk

Let’s get personal #22 | Achter de schermen & babynieuwtjes

25 juli 2013

personal-juli-2013-3
Vandaag is het weer tijd om jullie een beetje bij te kletsen over wat ik zo’n beetje gedaan heb de afgelopen weken op het gebied van mijn werk, privé en daar hoort tegenwoordig natuurlijk veel omtrent de aankomende baby bij ^^ Omdat ik door de zwangerschap wat last heb van slecht slapen, vermoeidheid en flinke hoofdpijnen en door de voorliggende placenta rustig aan moet doen om een volgende bloeding te voorkomen, heb ik veel afspraken en events helaas af moeten zeggen maar het waren alsnog best volle èn erg fijne weken.

Ik had enkele events waaronder het event over de nieuwste Vaseline Spray & Go body moisturisers en een perspresentatie waarbij we verschillende nieuwe geuren voor het najaar hebben kunnen besnuffelen en mee naar huis kregen, waaronder deze Hugo Boss Boss Jour, die vanaf augustus verkrijgbaar zal zijn en ook goed te matchen is met Boss Nuit die al verkrijgbaar is. Over dit parfum en de andere gaan jullie binnenkort zeker meer lezen.

Naast events/perspresentaties bezoeken waar we de nieuwste producten mee naar huis krijgen, krijg ik ook vaak pakketjes toegestuurd met nieuwe producten om uit te kunnen proberen voor de website. Zo kwamen deze nieuwe Herôme W.I.C. nagellakjes binnen waarbij ik door de kleurtjes helemaal enthousiast werd, maar door de kwaliteit helaas iets minder.. Jammer! Als laatste zie je ook hierboven nog een baby verwencadeautje wat ik samen met een lieve kaart vanuit de PR van The Body Shop kreeg. Cute! ♥

Eén van de vele leuke dingen aan het runnen van mijn website is het ontmoeten en contact hebben met andere bloggers. Zo had ik met blogvriendinnen Yasmin en Lara een date geprikt waarbij we bij Yasmin in de tuin hebben gezeten, lekker hebben zitten kletsen, whoopies hebben weggesmikkeld en heerlijk hebben gelachen. Ik hou van zulke ongedwongen en gezellige momentjes. Thanks ladies!

personal-juli-2013-1
Op het gebied van food ben ik een enorme liefhebber van groente en fruit en toen bovenstaand pakket van de persafdeling van Albert Heijn afgeleverd werd, werd ik dan ook direct helemaal enthousiast. We hebben de verspakketten allemaal uitgeprobeerd en zijn vooral fan van de pastasaus, guacamole en de exotische salsa. Yumm! Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe een handje van deze mix te eten; ongezouten amandelen, cashewnoten en rozijnen. Het maakt een goed vullend en gezond tussendoortje (en is vooral ook erg makkelijk).

personal-juli-2013-5
Mocht je mij iets langer en beter kennen dan weet je dat ik een enorme Nintendo fan ben. Van de Gameboy, de Gamecube, de Wii en een DS Lite is het nieuwste speeltje een 3DS XL waarbij je spelletjes in 3D kan spelen. Ik krijg hier zelf wel een klein beetje oog/hoofdpijn van, dus gelukkig kan je deze functie op elk gewenst moment ook weer uitzetten. Maar het toffe is dat je hiermee bijvoorbeeld ook 3D-foto’s kan maken hiermee, het internet op kan en het lekker grote schermen heeft om op te gamen. Dit geeft mij de nodige me-time uurtjes ^^ Van de bovenste spelletjes vind ik vooral Professor Layton en het masker der wonderen, Animal Crossing New Leaf en New Super Mario Bros. 2 erg leuk om te spelen. Ook Paul is er heel erg graag mee bezig en verschillende spelletjes spelen we dan ook samen.

personal-juli-2013-2

Wat betreft de zwangerschap: ik voel me goed! Op het slechte slapen na, al begint dit ergens al een beetje te ‘wennen’ heb ik het idee. Ach, wie weet is het een soort van voorbereiding voor als de baby er eenmaal is ;) Ik verslind fora, tijdschriften en mamablogs/babywebsites en we kunnen het niet laten om steeds meer spulletjes in huis te halen. Zo bestelde ik deze Converse babyschoentjes mee bij Sarenza, hebben we al een wipstoeltje, speeltjes en ‘eerste pakjes’ gekocht en hebben we ook ons wagenpark uitgebreid met een combiwagen die we aangeboden kregen van familie. Zo lief! We konden voor een leuk prijsje van hun ook de maxicosi en easybase overnemen en hebben dit dan ook gelijk gedaan.

Ondanks dat we niet in de gevarenzone zitten hebben we toch de combinatietest uit laten voeren. Dit is een combinatie van een bloedtest, vragenlijst/intake en een nekplooimeting via een echo waarbij er wordt gekeken wat de kansen zijn op een kindje met een syndroom. We kregen hierbij mooi nieuws te horen: de kans dat we een kindje krijgen met een syndroom is stukken kleiner uitgemeten dan die er normaal staan voor mijn leeftijd. Natuurlijk zijn dit geen garanties nog op een volledig gezond kindje, maar voor nu is het toch heel erg fijn nieuws! Daarnaast hebben we weer even naar de baby kunnen kijken hoe deze lekker lag te bewegen in mijn buik en hebben we het hartje weer gehoord. Het blijft een gigantisch bijzonder iets.. ♥

personal-juli-2013-4
Sinds we het nieuws van onze zwangerschap naar buiten hebben gebracht worden we van alle kanten enorm verwend met lieve berichtjes, mailtjes, telefoontjes, kaartjes, bloemetjes en cadeautjes. Ik krijg er telkens tranen van (ben echt enorm emotioneel de laatste weken) en ben zo dankbaar voor het wonder wat we mee mogen maken en de lieve mensen om ons heen die ons altijd hebben gesteund en er voor ons zijn.

Op 10 augustus hebben we de geslachtsbepalende echo ingepland. We hebben beide mama’s (oma’s-to-be) meegevraagd omdat we dit heel erg graag willen en gelukkig kunnen ze er alletwee bij aanwezig zijn. We zullen dan 16 weken en 3 dagen zwanger zijn en het geslacht moet dan al met redelijke zekerheid gezien kunnen worden. Het maakt ons trouwens echt niks uit of onze baby een jongetje of een meisje gaat worden, maar we zijn gewoonweg ENORM nieuwsgierig en het is ook praktisch om het van tevoren te gaan weten. Verder is het ook weer een extra momentje om naar de baby te kunnen kijken en luisteren ^^

Daarnaast hebben we voor binnenkort ook nog paar heerlijke dagen Zeeland op de planning staan. Lekker genieten van rust, hopelijk lekker weer, zon, zee en strand, shoppen, gezelligheid en lekker eten. Looking forward to it!

Volg me via Twitter, Facebook en/of Instagram om altijd op de hoogte te zijn van persoonlijke updates en leuke nieuwtjes.

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 8 augustus 2013 at 12:59

  Wat fijn dat alles goed gaat. het blijft toch altijd spannend. geniet van deze tijd. voor je het weet heb je gebroken nachten en veel poepluiers. Maar dat is zo’n kleintje wel waard :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 4 augustus 2013 at 19:12

  Ah Dees, wat een heerlijke happy post – op het slaapgebrek na! <3 Wat is dit jullie toch van harte gegund en wat fijn dat alles op z'n rolletjes loopt, iedereen jullie zo in de watten legt en je zo geniet van je zwangerschap! Heerlijk hoor! Doe dan ook gerust alles lekker op jouw tempo en zorg goed voor jezelf! Dikke knuffel voor jouw en baby!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 augustus 2013 at 09:35

   Wat ben je toch ook een enorme lieverd, dankjewel voor je reactie! X

 • Avatar van Marike
  Reply Marike 3 augustus 2013 at 01:00

  Wat een fijne blog! Ik word er echt een beetje gelukkig van! :) Kan me voorstellen dat je enorm straalt als je nadenkt over het wonder in je buik! :)

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 31 juli 2013 at 09:51

  Leuke post! Ben blij om te horen dat het goed gaat met jou en jullie kindje!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 28 juli 2013 at 21:12

  Jullie gaan echt super ouders zijn! Zo heerlijk liefdevol als je over je zwangerschap en alle voorbereidingen praat/schrijft….HEERLIJK! Ik houd van baby updates, en ik ben blij dat alles goed verloopt en dat je je goed voelt :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juli 2013 at 09:30

   Ahwww wat superlief om te lezen, dankjewel!!

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 28 juli 2013 at 15:59

  Wiiii ik doe even een bloglovin’ rondje (eindelijk!) en ik zie mijn naam terugkomen :-D Ik vond het ook SUPER gezellig en je weet het, dat ongedwongen hou ik ook van dus als je wilt kletsen loop maar even langs :-D Wat ontzettend veel leuke kaartjes en babystuff hebben jullie al. Ik ben ook heel erg benieuwd wat het geslacht zal zijn en of mijn gedachte juist zal zijn ;-D Geniet er lekker van meid! X

 • Avatar van Shaheeda
  Reply Shaheeda 28 juli 2013 at 15:58

  Leuk he al die spanning! Ik moet eerlijk zeggen dat het bij mij ook weer begint te kriebelen. Leuk om je verhalen zo te lezen. Ik hoop dat je lekker kan genieten van je zwangerschap en vooral dat jullie kereltje/dametje gezond is! Ga je ons ook vertellen of het een kereltje of dametje is? Ben toch best nieuwsgierig!

  Gefeliciteerd en geniet ervan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juli 2013 at 09:31

   Haha, jaaa natuurlijk gaan we het al met iedereen delen als we weten wat het gaat worden :D

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 26 juli 2013 at 14:52

  Fijn om te horen dat het zo goed met jullie gaat! Enorm bijzonder zo’n wonder. Doe het rustig aan, daar is het weer voor ;-).

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 25 juli 2013 at 21:15

  Wat heerlijk om te lezen hoe het met jullie gaat! Geniet ervan en doe je rustig aan?

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 25 juli 2013 at 16:56

  Prachtig om te lezen dat het goed met je gaat, ondanks de drukke en vervelende dagen. Het lijkt me prachtig om zwanger te zijn, maar voorlopig nog even niet :)
  Geniet ervan en doe rustig aan!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 25 juli 2013 at 15:54

  Mooi om te lezen, vooral over je zwangerschap..ik wordt voorlopig nog lang geen mama maar vind het ontzettend leuk om te lezen! Geniet er van :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 25 juli 2013 at 14:06

  Vind het zo leuk en mooi om over je zwangerschap te lezen! Geniet er lekker van meid, dat hebben jullie verdiend.

 • Avatar van beautybyts
  Reply beautybyts 25 juli 2013 at 13:58

  Leuk om te zien en goed om te horen dat alles goed gaat met je zwangerschap!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 juli 2013 at 11:30

  Goed om te horen dat het goed gaat met de zwangerschap! Mijn aangetrouwde schoonzus staat op het punt om te bevallen en het kan elk moment gebeuren nu. Ik vind het ontzettend spannend!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2013 at 11:45

   Wat enorm spannend! Op een goede bevalling en een prachtig, gezonde baby! :D

 • Avatar van lin
  Reply lin 25 juli 2013 at 10:21

  Zo tof joh, dat je een mini-me krijgt! En wat leuk dat jullie nu al zo verwend worden :) Geniet er maar heel veel van!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 juli 2013 at 10:19

  Wat heb je fijne weken achter je met leuke dingen. Maar je zwangerschap blijft het mooiste wat er is. Vind het fijn om te lezen dat het, ondanks het slechte slapen, zo goed met je gaat…..wat geweldig dat je beide moeders mee kunt nemen voor de geslachtsbepaling….dat is echt super leuk en spannend.
  Pas goed op jezelf en doe rustig aan……vond dit een erg leuk artikel :-!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 25 juli 2013 at 10:18

  Heerlijk al die baby spulletjes! Het is allemaal zo ongelofelijk schattig. Fijn om te lezen dat je er zo gigantisch veel van geniet.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 25 juli 2013 at 09:01

  Leuke foto;s!

  Ik wist niet dat je zwanger was, dus bij deze Gefeliciteerd! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 juli 2013 at 06:07

  Zoveel moois…..
  Geniet en neem alle tijd om mooi zwanger te zijn……
  Als de kleine er is is het uit met de rust.
  Ik ben zo benieuwd welk naar het resultaat en het geslacht van de baby.
  Leuk en fijn dat jullie beidde moeders mee mogen en kunnen gaan.
  Het hoeveelste kleinkind is dit voor hun?
  Grote spullen aanschaffen tijdens je zwangerschap die je voor een klein prijsje weet te kopen is mooi meegenomen.
  Ik had toen ik zwanger was op de babybadspullen leuke forever friends stickers geplakt. Die je bij een groot babywarenhuis kon kopen.
  Je kan ook een lijst maken met spullen die je kan vragen als de baby geboren is, die je kan krijgen van de kraamvisite.
  Heb jij je al opgegeven voor de blije doos? Dat is een leuke box die je gratis kan ophalen bij een babyshop waar diverse leuke kortingsbonnen, magazines etc. in zitten. Je krijgt automatisch bericht wanneer je dit kan ophalen in de winkel.
  Maak er gebruik van want tips komen goed van pas en een kleine holiday met de baby als deze geboren is is leuk.

  Ik wens je een prachtige dag……

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2013 at 08:56

   Dankjewel! Voor mijn moeder is het het 2e kleinkind en voor mijn schoonmoeder is het het 5e kleinkind. Ik heb me zeker al aangemeld voor een paar zwangerschapsdozen, ben heel benieuwd naar de inhoud hiervan :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 juli 2013 at 00:55

  Ben zo benieuwd wat je kindje is! :3

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 25 juli 2013 at 00:26

  Na al die ingeplande/vakantie/sponsor blogs van andere bloggers vind ik dit weer even een leuke post! Heel leuk dat je nu al echt mama bent, alsof je even met je kindje naar de dokter bent geweest. Vooral zo blijven doen hoor :) xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2013 at 08:56

   Haha, ja zo voelt het ook al wel een beetje hoor: alsof ik nu al mama ben ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.